Hayatınız boyunca kaç kadınla/erkekle seviştiniz? ? ? ? ? ben 5 erkekle seviştim peki siz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılk. b ama tüm yorumlları okuyup yorum yapıyorum şu an bn hayatımda bir kişiyle oldum hala da onunlayım ve ciddiyiz ve yatığın yoruma takıldım insan parası olunca üniversite mezunu olunca yapması mı gerekiyor insan sadece bir kişiyle olmalı ayrıca Türk erkekleri kadın bulamıyor değil bulmak istemiyorlar bn şahsen Antalya da otelde yaşıyorum istesem günde kaç bayanla olurum ama herkesin bir namusu var yani ayrıca bu sitedekilere kötü örnek oluyosun ve şuanda evlenme teklfi almışsın karşındki kişi biliyor mu yaşadıklarını
34 Yorumla
Soran+1 yılkendini garantilesin yapıcaksa öyle yapsın dedim. Evet biliyor nolmuşki
Cevap sahibi+1 yılgarantilemek ne alaka ki. ayrıca nasıl kabullenir bir erkek ya daha önce sevişmiş başkası dokunmuş bir kızı
Soran+1 yılEtrafimdaki butun erkekler bakire olmayanla evlendi garip
Cevap sahibi+1 yılo zmn senin böyle olman normal ne demişler bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim çevrende adam yok ki senden adamlık bekliyelim haklısın bacım bşy diyemem.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılrüyada gördüklerimiz dahil mi?
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler eic için:)
Soran+1 yılpuan kazanmak içindi :D
Cevap sahibi+1 yıl:):) bu arada rüyada gördüklerim hariç 0 :) rüyadakilerle bir 10u buluyo:)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl0 ama nasıl beceriksizim bu konularda. hoşlandığım çocuk vardı öpmek sarılmak isterdim ama hiç dokunamadım bir yanlışlıkla eline değmem dışında. nasıl oluyor da beceremiyorum şaşırıyorum.
35 Yorumla
Soran+1 yılben işimi elime alınca yaptım bence sende kendini garantile sonra öpüş sarıl
Cevap sahibi+1 yılgarantilik bir durum değil ki sarılsam yetecek ama yakınlaşamıyorum resmen insanlara. var bir sorun ama bakalım.
Soran+1 yılben 22 yaşında kadar elime erkek değmedi :D
Cevap sahibi+1 yıl:D ben de 22 yaşınayım. seneye şansım döner mi acaba.
bu arada 2 erkek üyeye de ne oluyorsa eksilemiş manyak mı bunlar ya.
Soran+1 yılnamus bekçisi onlar :D neden öyleler çünkü kimse onlarla sevişmeyince kıskançlıktan kuduruyorlar
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
64Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak ben bu zamana kadar hep para ile beraberlikler kurdum
doğal yollardan olmadı hee tipim, giyimim, karakterimde oldukçada güzeldir...
ama olmadı iştee bir türlü bende ihtiyacımı hep başkalarıyla yaşadım para ile.. 24 yaşımdayım..
sana sorum o 5 kişiden eniyi seviştiğin uzun süreli ilişkinmiydi yoksa sırf erkeğin tecrübesi ile ilgilimi?02 Yorumla
Soran+1 yılhepsi sevgilimdi
Cevap sahibi+1 yılpeki sana sorduğum hangisi daha iyiydi yanii çok kızla çıkanmı?
çapkınmı hangisi?
+1 yılBugüne kadar kimseyi kullanmadık, bundan sonra da kullanmayız inşallah. Sen sayısını unutacak kadar kullanılmışsın herhalde. Allah ıslah etsin.
312 Yorumla
Soran+1 yılkullanılmak mı ben istedim sevişmeyi :D sayısını hatırlıyorum hepsine aşık oldum
- +1 yıl
Söylerken de mi utanmıyorsunuz?
Soran+1 yılkaç yaşında kadınım yaptığınız ayıp değilmi, işim var mesleğim yerinde evlenmeceğim için sevişiyorum bakire mi öleyim ne anlamadımki
Soran+1 yılbu kategoride ne işiniz var bu kadar namus bekçisi iseniz?
- +1 yıl
Biz bakir olunca bir tarafımız mı eksiliyor? Sen yaparken ayıp olmuyor da biz karşılık verince mi ayıp oluyor?
Soran+1 yılsizin hayatınız isterseniz 100 kadınla beni ilgilendirmez ne haddime? evet ben size namuslu muyum diye sormadım
- +1 yıl
Ben namus bekçisi değilim. Siz sorunuzu sorarsınız, isteyen cevap verir. İnsanlar karışık verince niye zorunuza gidiyor ki? Yaptığınız şeyin normal olduğunu düşünüyorsanız niye gizlenip soru soruyorsunuz? Bu işi yapmak çok normal birşey ise; gizlenmeden soru sorunda ihtiyacı olanlar faydalansın. Sadece kendi zevkinizi düşünmeyin.
- +1 yıl
Sizin namuslu olup olmamanız beni ilgilendirmez. Size o şekilde de karılık vermedim. Lafı çarpıtmanıza gerek yok.
Soran+1 yılçünkü bu sitede sapık dolu hepsi mesaj atıyor. yo zoruma gitmedi :D ben gayet rahatım. türk erkekleri istedikleri için bakire değildir , kimse onlarla sevişmedikleri için bakirlerdir nokta
- +1 yıl
Sizin gibi ihtiyaç giderme meraklısı değilim. Öyle bir niyetim olsaydı dışarıda sizin gibilerden çok var. Bugüne kadar da hiçbir kıza mesaj göndermedim. Sitedeki sapıklar beni ilgilendirmiyor. Herkes kendi hayatından sorumlu.
Soran+1 yılbizim gibiler sizlerle sevişmez yalnız
- +1 yıl
Eksik olsun.
Unutmayın ki her erkekte her kadınla sevişmemeli. Yoksa halk tabiriyle "*rus*u" dediğimiz kadınlardan farklı kalmaz. Ben bir kere seviştim o da hayatımın kadını hala yanımdadır kendisi =)
210 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik cok uzakti bana :) sizin görüşünüz bu
Soran+1 yılHa anladm. :) bende şu an gercek aşkı buldum bakalm ama evlenmek istemiyorum
Soran+1 yıl29 um :)
Soran+1 yılAa niyeki :))
Soran+1 yılFarketmez bana
Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. çetere tutulmaz
tutulsada paylaşılmaz
paylaşılırsa sıradanlaşır
sıradanlaştıkça obje olursun
obje oldukça kötü hissedersin40 Yorumla
+1 yıl3 kadınla seks yaptım bir tanesi ile dibine kadar yaşadım seksi 4 kızla da seviştim bakire idi onlar ama sonuncusu ile iyi seviştik hala aklımda :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoyumsuzum galiba ben :( okuyanlar belki inanmayacaktır ama şu an tam 6 tane f. buddy var ve daha dün seviştim toplamda kaç kişi oldu kaç sefer oldu sayısını bile hatırlamıyorum.
buaralar bide webcam takılmaya merak saldım ki sorma :(04 Yorumla- +1 yıl
Yok oyle bir turkiye
Cevap sahibi+1 yılvar, bodrumda izmirde İstanbul'da ankarada hatta birçok yerde var sadece bulamayan erkekler çok
- +1 yıl
Trabzon da yok dediğin yerlerde olur tabi
Cevap sahibi+1 yıloya, ela, sevim trabzondan birlikte olduğum kızlar şu an aklıma gelenlerden
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Doğuz bin doğuzyüz dohsan doğuz
www.tividyo.com/.../10 Yorumla
+1 yıl28 ilişki
28 ilişkinin tamamı sevişme
14-15 tanesi cinsel ilişki
tek gecelikleri saymadım04 Yorumla
Soran+1 yılneden çok sevişen erkeklere ''aaa namussuz'' diye tepki vermiyor kimse :D
- +1 yıl
kim diyo vermediklerini :)
Soran+1 yılgöremedim de :D
- +1 yıl
ben duydum :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıfır.
Henüz evliliğe daha var. Evlilik dışında Allah korusun.40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYattığım erkeklerin sayısını hesaplamaktan her zaman korkmuşumdur ne sen sor ne ben söyleyim kesin olan bişey varki 30 u geçmiştir rahatlıkla😄
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeğilim
Cevap sahibi+1 yılYaşım 23 sen bilmeden yorum yapmışsın o ayrı, 16 ilk ilişkim oldu ondan buyana az bile yapmışım😄
+1 yılSevişmek 15-20 ama tam anlamıyla birleşme olarak 4-5, para karşılığı da 2.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kisi hala senelerdir fakat sanal seks cok yaptim kendimi gostermedim hic prensip olarak geecek yaparim daha iyi gosteerdikten sonra kendimi.
02 Yorumlamillet niye kendini gizler anlamıyorum yaptıysanız yaptınız kendi adıma çok halt ettim ama pişman oldum iş işten geçti o ayrı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYasadigim her iliskiden utaniyorum igreniyorum kendimden hayvandan farkim yokmus yazik gecen gunlerme
10 Yorumla
+1 yılSen gizlen, bizden de yanıt bekle ne ala :D söylemiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılya mesaj yağmuruna tutuluyorum sinir oluyorum
- +1 yıl
Bu işler böyle :)) gizliden sormanı anlıyorum. Soruna kısaca; çok diyeyim. Sen kafanda aç :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıffır sıffır sıffır sıffır. Kuruyup düşecek yakında.
10 Yorumla
+1 yılInsALLAH evlenince :)
94 Yorumla- +1 yıl
:))) tesekkur
Soran+1 yılBir dahakine yapiyim gormedim bu cevabi :))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle evlenecek olan eleman biliyor mu bu durumu? :D
04 Yorumla
Soran+1 yıle yani sevişiyoruz
Cevap sahibi+1 yılbaşkalarının sana vurdugunu biliyor bide sana evlenme teklif etti öyle mi? :D
Soran+1 yıl20 kez etti galiba
Cevap sahibi+1 yılerkek arkadasın cuckoldu seviyor galiba :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç olmadı.. burdaki mide bulandırıcı konulardan sonra iyiki de yapmamışım diyorum.. başkasının şeyini yaladığı ağzıyla gelip beni öpecek..
20 Yorumla
+1 yılçetelesini tutmadım ancak 3 basamaklı rakamlarda...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin ve benim yaş aralığına göre normal, ama burada ergen çok var tatlım.
şimdi hiç yapmayanlara ön ayak olacaksın :S16 Yorumla
Soran+1 yılişleri varsa ekonomik olarak özgürlerse üniversite mezunu iseler yapsınlar
Cevap sahibi+1 yılİyide bu seviyeye gelenlerin çoğu evleniyor ya da evlilik düşünüyor...
Soran+1 yılşuanki sevgilim evlilik teklifi etti ama henüz cevap vermedim
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden sevişmesi iyi mi oluyor yani?
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılSen zehiri almışın panpa =)) daha seni kimse tutamaz ;)
16 yaşındayken sevgilim bana zorla oral yaptırmıştı.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaymadım hiç ama mahallede dişi sinek bile bırakmadım sanırım
00 Yorumla
+1 yıl7 8 9 oldu galıba ya tam hatırlayamuyum ki ama bıraktım.. uslandım ama azan benı buyu arkadaş bu nedır yaa:D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. Tren mi yapıyosunuz ablacım o ne ya.
60 Yorumlaişte bunun hesabını tutanı uluorta açıkedeni sevmem.
00 Yorumlasadece sevıstıklerım, analdan olanlar, onden olanlar fılan hepsını toplayınca cıkan sonuc 22
00 YorumlaElletip vermediğim çok , Clubtakileri saymazsak var 3 5 tene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl300 kızla çıktım biriyle bile ilişkiye girmedimya.. sırf sevgilim için üzülüyorum boyle bir pezewenk bakir diye *
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yıl0 ben herşeyi ilkim ve sonum diyeceğim insanla yaşamak istiyorum kısacası eşim olucak kişiyle
00 Yorumla hatırlamıyorum keşke çetele tutsaydım bak lazım oluyormuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalnızca eşim çokk şkr
70 Yorumla0 a 0 elde var 0 bırak sevısmeyı sanal yapacak kız bıle bulamıyorum ya :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay bee kızlarımız iyi çalışıyor şuraya baktım da baya meraklılarmış. Durmak yok yola devam misali.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsayısını tutmadım ama her kızla da yatmadım yatmamda bayagı oldu sanırım :D 5 az mış
00 Yorumla3 kızla seviştim ama hiç seks yapmadım...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl10 dan fazla hiç saymadım ;)) İlk kaç yaşındaydı? ;)
00 Yorumladaha yaşım çok genç 3 kişi ile
12 Yorumla
Soran+1 yılaynısını kadın dese tepki aaaaa or. spu
Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Ben hiç erkekle sevişmedim. Sen baya ilerletmişin.
00 Yorumla
+1 yılsaymadım sayamadım :D
00 Yorumla
+1 yılKooooskocaman bir 0
00 Yorumladaha nasıp olmadı kanks
20 Yorumlabacı koleksiyon yapmış
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç sevişmedim... ama şu an azdım
23 Yorumla- +1 yıl
Hayret hic bir abaza atlamamis
- +1 yıl
atladı işte bir tanesi :D:D:D:D:D:D:D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 2si arkadan diğerleri yüzeysel
14 Yorumla- +1 yıl
Hey maşşallah
- +1 yıl
Arkadan zor oldu mu?
Cevap sahibi+1 yılkendim istedim kıramadım arası bişey aslında hiçde zor olmadı inanki beklediğim gibi değildi
+1 yılçok kadınla hiç erkekle.
00 Yorumla
+1 yılsaymadım ama bir kaç yüz olmuştur
00 Yorumlaİyi halt etmissin aferim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Hangi ajans için anket yapiyosun bakiim:))
00 Yorumla
+1 yılGerekli görmedim ama olursa olur knk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen hangi peynir dilimine girdin simdi?
18 Yorumla
Soran+1 yılbir erkek 5 kızla yatsa ne derdin
Cevap sahibi+1 yılallahtan kork derdim..
Soran+1 yılhiç sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılsanmayla bu işler olmuyor.. neyse kuzum.. ama Allahtan kork.
Soran+1 yılmüslüman değilim
Cevap sahibi+1 yılinşallah olursunuz..
www.mustafaoselmis.com.tr/zina/
lutfen usenmeden okuyunuz
Soran+1 yılilla salak olduğunu belli et inanmadığım şeyi niye okuyayım cinsellikte gezen kutsal müslüman
Cevap sahibi+1 yılahhhh yozlaşmış yosma seni ahhhh
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeş erkekle derken. öpüşme anlamında mı beş kişi
02 Yorumla
Soran+1 yılSeks anlaminda
Cevap sahibi+1 yılbeş erkekle ilişkiye mi girdin. çokmuş vallahi
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 kez , hepsi sevgilin miyidi?
018 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılhmm yaşınız kaçtı? kaç yılda oldu bu kadarı
Soran+1 yılşu an 29um mezun olduğumdan beri 7 sene yani
Cevap sahibi+1 yılben mezuniyeti beklememiştim , 24 olmadım daha ne mezunusunuz?
Soran+1 yılbilgisayar mühendisliği
Cevap sahibi+1 yılçok güzel abla ::) devlette misiniz?
Soran+1 yılözel
Cevap sahibi+1 yılanladım , işiniz olana kadar sevişmemeniz ilginç geldi bana biraz
Soran+1 yılgarantilemek istedim kendimi :) yani işim olmazsa kötü olurdu ama şu an evliliğe ihtiyacım yok param var huzur var
Cevap sahibi+1 yılbuna katılıyorum haklısın :)) bende çalışıyorum farkı anlıyorum sonuçta , şu an sevgiliniz var mı ne durumdasınız?
Soran+1 yılvar sevişiyoruz :D
Cevap sahibi+1 yılhaah güldürdün gece gece :)) ne akdardır birliktesiniz , ne zaman değiştirirsin bunu da :D
Soran+1 yıldeğiştirmem çok aşığım evlenme teklifi etti kabul edicem
Cevap sahibi+1 yılsanırım sonuncular ciddi oluyor hep , bizde öyleyiz sanırım :)
Soran+1 yılmutluluklar diliyorum
Cevap sahibi+1 yılsize de abla :D kaç yıldır flört ediyorsunuz
Soran+1 yıl1 yıl oldu sanirim
Cevap sahibi+1 yılbizimde 2 olacak yakınlarda , onunda geçmişi nasıl peki?
+1 yıl5 erkek azmış ya :) Benimki +30 dan fazla.
00 Yorumla8 olmuş ya. shame on me :-(
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılbirçok kadın, 0 erkek :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende 6. ama biri gruptu 2 kişi vardı
01 Yorumla- +1 yıl
Grubu eşinle mi yaptin?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 kisiyle digeri ikisi malin onde gideniydi
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeyin sifir.
Toplam 3 kisi zaten hem sana noluyor anasini staiyim sanami kaldi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişki hariç herşeyi yaşadın yani.
09 Yorumla
Soran+1 yılyo ilişkiye girdim niye girmiyimki
Cevap sahibi+1 yıliyiymiş 6. arıyor musun fuck body :)
Soran+1 yılhayır sevgilimle var şu an evlenicez sanırım evlilik teklifi etti ama
Cevap sahibi+1 yılgünü birlik seks kim nerden anlar ki :)
Soran+1 yılseviştiklerimin hepsi sevgilimdi ve benimle evlenmek için yırtınıyorlardı
Cevap sahibi+1 yılilk defa kaçamak yap ve daha zevkli olur emin ol yasak seks :) yakalanma korkusu ile hemde.
Soran+1 yılyok artık aldatmam o karaktersizlik olur
Soran+1 yılpiçsin
Cevap sahibi+1 yılneden öyle dedin bugüne kadar en cok zevk kaçıncı sevgilinden aldın?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 dan sonrasını saymadım gerçekten
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026