sizce 13 cm kısa mı olarak değğerlendilr medical anlamda?
bu arada kendisi 1994lü uzar mı ilerleyen senelerde?
siiznki kaç cm ve?
bu arada kendisi 1994lü uzar mı ilerleyen senelerde?
siiznki kaç cm ve?
Kısa olarak değerlendirilemez. Buyur :
15 cm fazla bile sayılır. Türk erkeklerinin ortalaması 14 cm. Ayrıca cinsellikten zevk alabilmen için vajinanın ön kısmında bulunan bölgelerin uyarılması gerekir. Ayrıca sağlam bir ön sevişme ile isterse penis boyu 10 cm olsun yine uyarılmaya başladığın için seni fazla etkilemez. Hatta 25 cm ile 15 cm ile arasında fark yoktur. Ama iş psikolojik olursa etkilenirsin. Yani büyük penisler fantezi dünyanı kaplıyorsa bu senin zevk alamamana sebep olabilir.
www.kizlarsoruyor.com/.../q1539056-erkek-arkadasim-bana-penisinin-boyunu-soylediginden-beri
evet 13 kısa.. ilişkide çok yetenekli biriyse katlanılır, fakat değilse bence başlamadan bitir..
gelişmesini tamamlamış, ilerleyen senelerde uzamaz..
90 kiloyu aştığım zaman 17 çıkıyor, şu an 87 kiloyum ve 18..
cm ine göre mi eş sevgili seçiyorsun sen o zaman memene kalçana göre seni beğenenleri de normal karşılarsın sen şimdi ne kızlar var yaa!
bunu mu sordun gerızekalı.''ay cok serefsız aldatıyor falan ama olsun seyı 13 cm''
bu sıtede hemcınslerımden ıgrendım yemın ederım
Hay ağzını bal yesin
Cevap
39Cevap
Senle ilgilenen çocuk 94 lu sen muhtemelen daha kucuksun. Bu ne samimiyet herifin penis boyunu bilecek kadar. Bacak kadar biyunuzla yemediginiz b. k yok
22 yim
yüz ve fizik olarak 20 yasında göstermiyo 24 25 falan gibi görünüyor yani.
neyi
Bizimkinden sanane? :) sana 13 yetermi yetmez mi biz nereden bileleyim? daha önce seviştik mi seninle?
Saçma bir soru. Adamın şeyindeyse aklın, duygu ve sevgi yok demektir. Git kendine 23 cm olan birini bul.
sadece bir soru sordum fazla lak lak etmişsin. cevaplama keyfin bilir git başkasına bulaş
Egonu kıvır!
yol al
egoyla bir ilgsi yok gelmiş bana catıyosun işine bak hadi
Sen varoşta mı büyüdün? Bunlar ne abuk hitaplar böyle :) seviye yerlerde!
1994den sonra uzayacağını sanmıyorum çocuk şişmanmı şişman olunca olabiliyor öyle şimdi benimkini yazardım ama diğer erkeklerin moreli bozulur yazmim :):)
şısman değil 178e 70flnmıs
sen sevişmek mi gölgesinde çay içmek mi istiyorsun
türkiyede standart 14,2 zaten
ugandaya bir uğra:D
Uzar tabii.25 cm ve kola şişesi kalınlığında olabilir..:D
Sence yetersiz mi? Kocaman parfüm şişesi kadar işte...
https://i.hizliresim.com/zQYWoj.jpg
bence kücük değil. toplardan itibaren mi ölcüyolar bir de merak ediyorum bazıları 18 falan diyo topsuz haliyse cok uzun oluyo :/
yav adam gibi cevap ver :D
her şeyi bir kenara atıyorum. ula senle ilgilenen kişi sana bunu mu söyledi. ilgilenme dediğine göre daha sevgili değilsiniz ne ayak anlamadm :D
Benimle ilgelenen penisin boyu 13 cm deseydin daha iyimis :/
neden ki. neyi ima ettiğim anlasıldı sonucta
benimkini boşver de sen hayırdır çocuğunkini ne yapacaksın o yeterde artar sana merak etme
merak ettim. ilişkiye girceğimden değil
13 cm neyine yetmiyor ya , fazla uzun göz çıkarmaz da başka şeyler çıkarabilir :/
O kalinsa agzina scti zaten bir kadin vajinasina 7 cm den sonrasi aci veriyomus dua et kisa 17 falan degil kalinligi coksa vajinani cok acitir
busaoruna çok güzel bir cewabım vardı ama keyfim kaçtı :)
neden kaçtı keyin
Topsuz halini söylüyorum 18 varsa sıkıntınız gelin cam açalım :D
Uzamaz 20 ye kadar uzar uzasaydi eldekiyle yetineceksin benimki 18 cm cift elle kavraniyor
20 de uzama duruyo yani
Evet uzamaz artik herkesinki buyuk olmaz
Onunki dediğin yaştaysa uzar ama uzamama ihtimalide ben 15
Gercekten de "şey" mis. 13 ne be neyine yeter. Ki genellikle erkekler 3.5cm fazla soylerler. E onuda kat isin icine.
Bu tatmin olmana engel degil
bende 16 yasindayim ama 14 cm benimkide
Canım seviyorsan, zevk alırsın 13 küçük diye aklında kalırsa alamazsın.17 Cm
Sevgiliniki yine iyiymiş ben bamyagilerden bile tıfılım nohutgillerdenim 8 cm.
Bnmkide 23 cm npcaz :) 16 yasndaykn 18 cm di smdi 22 yasndym 23 cm uzunlugu kalinligi 18 cm :)
Sen ynls blyrsn 20 yasina kadar hem penis uzuyor hmde boy uzuyor kim soylediyse ynls soylems sana :)
benim de 14 ne olmuş yani?
sanmam benimkisi daha uzasın.
Nevar bunda benimki 9 cm
çocukla ilgilenen kızın derinliği kaç cm
ahaha
seni düşünüyorum şu an
sanmıyorum uzucagını :D
Benimki 16 cm nasıl srnce :D
haha nereden öğrendin peki :)
ideal bundan uzunu ne yapacan.
buna kahkaha attım ben :):)
15 ameliyatla bir iki cm daha uzar
boy değişmez kilo versede alsada ://
Cok zor uzamaz bence... benim 17.5 cm
2 metre :P
benimkide öyle. çat çat geçiriyorum sorun yok.
Yav nerden ogreniosunuz:) bunlari merk ediyorum
Olmadı kolunu sokar sıkma canını.
18 cm
küççükmüş kanks
19 asdfg
gördün mü?
kendisi dedi. uydurma değil eminim. zaten kimse 13 cm diye yalan atmaz 18 20 falan derdi öyle olsa
küçük mü sence?
ortalamamın birz altında gibi. ama size sormak tai stedm anormal mi diye
benimki 17 ve kalın. kalınlığı nasılmış? sen bakire misin?
ewet
kalınlığı önemli, kalınlığı nasıl?
görmedim daha kendisi söyleedi
senin vajinan küçük ve dar mı?
Hayırlısı canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar