küfür etmeyi sevmem normalde de etmem ama yatakta edilmesini isteyen bir erkek arkadaşım vardı. her erkek bunu ister mi? normalde küfür etmeyen birisi yatakta nasıl küfrederki?
bu durumu yaşayan birileri var mı?
bu durumu yaşayan birileri var mı?
Bende seviyorum bana boyle askim bitanem falan demesi beni tahrik etmiyo sert olcak davranislari ve konusmalari argo olcak kufredicek surekli baska turlu zevk almiyorum
Sen gelsene bi:)
anlıyorum haklısın bende öyleyim ama sen söyleyebiliyor musun
ben neden söyleyemiyorum ya
bayan olarak itiraf ediyorumki bende çok seviyorum tabiiki bunu ilerde eşime söyleyeem ama yaparsa bayılırım :)))
haklı olabilirsin ama sonuçta çekiniyorsun ağzımdan çıkamaz istesem bile :)
Bence soyle s. k beni erkegime karsi koyacak erkek yoktur
Agzindan kacirmis ol bak nasil kuduruyo
tabiki çekinirsin ama o senin terbiyenlefilan alakalı degil canım normalde bende kullanmam ama o anda seviyorum işte..
ewt o söze bayılırlar :))
sen düzene oturtmuşsun. ilkini bende yapsam tanıdığım insanda belki bidaha çekinmem alışırım ama farklı gözle bakması beni korkutuyo sanırım. bir de diyecek bişey bulamıyorum :)
Cekinilecek ne var yaa. Penis yerine s. k, vajina yerine a.
aüzımdan kaçırmış gibi utanmazsam derim o biraz mantıklı
eger tam tanımıyorsan kullanma zaten biraz zaman gecsin yoksa seni yanlışl anlayabilir oistediği için yapmak biraz zor gelebilir önemli olan seninde mutlu olman bende bana söylenmesini istiyorum bu daha zor aslında arsı taraftan istemek
Bunun hayalini kurmak isterdim:)
duymak keyiflide söylemek zor olanı. o da senin gibi benden istiyor
içindeki küçük ya*rağa aç oro*puyu doyurmak isterdim ;)
aklıma bu geldi :) TObe Tobe:)
bu baya öküzmüş normal küfretse bile daha seksi
küfürsüz s. kiş mi olur *
o da öyle diyodu
tabiki gidiyo ama benden duymak istiyo bende söyleyemiyorum istesemde
Cevap
17Cevap
Ben normalde nerdeyse hic kufretmem. Ama yatakta kufur sen bir kiz icin cok pis kufrederm. Boyle olabiliyor
vajinanın argosu hariç gerek yok. Fazlasını isteyen bastırılmış duygularını "kadın" paetneriyle dindiriyordur...
Yatakta küfür güzeldir, ateşler ve tutkuyu arttırır.
Hemde nasıl küfür ederek tokatlayarak. Yapmayı. Seviyorum :)
işte tamda öyle bir erkek tanıdım
Bende bunu isteyen bir kadın tanıdım evlendi tavuk vermez oldu döve döve SSS malesef cok nadir bulunur öyle kadın
acıtmadığı sürece küfürlere de katlanırım severim ama benden beklenmesi zor duruma sokuyo
Kadınlar daha romantik yavaş istiyor tamam öpüşürken zaten bende severim yavaş ve uzun olmasını ama girip cıkmaya başlayınca değişmek istiyorum hızlı küfürlü ne bileyim tecavüz gibi bir olay işte iyimi kötümü bilmem ama daha cok zevk alıyorum o acıtsamda bişey demiyordu sıra dışı bir kadındı zaten ben bekar o ise benden baya büyük eşinden ayrılmış birisiydi ama 20 yaşındaki bir geç kızdan cok daha istekliydi
dediklerin doğru sonradan öyle olabilir
Sorun başka birisine diyemiyorsun yapmıyorum. nasıl bir tavır alacağı belirsiz
aynen öyle aslında çok can acıtıcı olmadıkça kimse hayır demez. hatta karşıdakiyle ilişkin ilerlerse acıya bile katlanabilir. en basiti benim küfür etmemem onun etmesini istemediğimden değil
Anlıyorum zevk almasını biliyorsa zaten kendiliğinden akıyor olay bazılarıda bildiğin taze gelin fantazi önemli biraz kadın yöneltmeli yatakda kumandayı alması lazım ama çoğu kadın yatar erkek. Yapsın zevk versin ister hiç iyi değil
Küfür derken sex'li küfür olursa tabi becer beni ve daha'da argosu beni hızlandırır :)
ben yasadım hatta o kısıye yatakta orospumm fahısemm kaltagımm benım ıyı mı boyle he ıyımı * sıktıgım dıye ınlete ınlete sıkıyordum :P
Erkege kufur edince daha bir hirsla kayacak gibimi hissediliyo acaba bnde merk ettim:)
bende etmıyorum havamı kacırıyor
Amaaan goyim de o anlar
argo konuşma hosuma gider
Cnsel dürtülerini daha da arttırmak için olabilir.
Iki organ icin argo kullanırım
ben tam boşalırken ana avrat gidiyorum :D
nasıl bir mazoşistliktir
off bayılırım...
Etmeyi severim
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar