Sizce bu devirde namuslu kız bulmak zor mu?
Bu devirde düzgün kız kalmadımı ya da bana denk gelmiyor kendi bakire olsa ruhu o... oluyor.
Bu devirde düzgün kız kalmadımı ya da bana denk gelmiyor kendi bakire olsa ruhu o... oluyor.
Çok zor kızlar son yıllarda aştı kendini ama bunda bayların da suçu var bir kız tek başına o.. olmuyor bir yavşak çıkıp kandırıyor o kız da inanıyor hata ortak bence kızlar da kendini korumalı o şerefsizlere inanmamalı.. burada neler görüyorum sevgililer resmen karı koca hayatı yaşıyor hep sorularda sevgilisiyle seks yapacak kişiler ne fantazi yapsak diyor sonra ayrılıyorlar namuslu ayağına yatıp başkasına takılıyorlar...
benim düşüncem. artık kalmadı gibi birşey. %75-80 i yaşamış bişeyler
%80 olsa iyi
sence kaç kanks
90 türbanlıları bile görüyorum artık bugun cuma vakti neler neler...
sen türbanlıya namuslu mu diyosun. bak şunu diyorum açıklar türbanlılardan daha namuslu açık ve net
Her türbanlı bir değil tapide ama türbanlı olupda neleri var işte onlarda namus türbanlıların adını kirletiyor
hepsi değil onu iyi biliyorum ama içlerinde büyük çoğunluğu öyle türbanlılarında
bende düzgün erkek kalmadı diyorum. 2 gün sonra direkt cinsellik düşünmeler bu kızı eve nasıl atarım diye eve çağırmalar yok bende kal bugün demeler. 2 dk adam olun ya. siz böyle davranıncada bizde güven kalmıyor. böyle kandırılan çok kız var. sonra neden namuslu kız var. bırakmadınızki.
Erkeklerdede suc var ama ben şu ana kadar hiç yapmadım namuslu bir kız bulayım onu ailesinden daha cok namusunu korurum ama bakıyorum dışarda kızlar öyle bir giyiniyorki saldırasım geliyor sokakda azdırmıcaklar artık yolda giderken yere bakarak gidiyorum günaha girmemek için
bende aynı sorunun tersini erkekler için düşünüyodum. namuslu kızı harcıyosunuz tek gecelik ilişkilerle sonra karşıdakinden masumiyet bekliyosunuz. hem cinselliği bekliyosunuz hatta alamayınca bahanelerle ayrılıyosunuz sonra bakire bekliyosunuz. erkeklere olan güvenim sıfırlandı
Cevap
4Cevap
Zor değil de, düzgün namuslu olanları da bırakıyorlar. :(
Onların mallığı erkeklerdede suc var coğu kendi zevki için kız istıyor
amin
Yaşadığın yere bağlı aslında benim gibi İstanbul'da yaşıyorsan işin zor cidden :)
Evet İstanbul farklı bir yer
Zor degil namuslu kızlara kezban demeyi keserseniz anlarsınız
Ben öyle bir şey demedim :) diyenlerde önce kendilerine baksın
Aynen.
namuslu değil temiz ve masum kalmış kız bulmak zor..
Evet artık o kızlar bile gözünü actı
malesef
Şehirenede bağlı be paşam :D
haklısın valla çok zor
herkes kendi takkesini önüne alıp düşünsün.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar