Yillardir seks yapiyorum ama çok dar arkadaşlar çok aciyor. Her defasinda sanki ilk kez yapiyormuşum gibi. Ne yapmaliyim.
Cevabın nedir?
+1 yılrahat ol. her ilişkiye gireceğin an canım yanacak düşüncesi ile ilişkiye başlarsan ya da psikolojik olarak hissedersen zevk almassın. acı ve zevki bir arada yaşamaya alışmalısın. kendin için en rahat pozisyonda olmaya özen göster. erkeğine hakim olan sen ol. canının yanmasına izin verme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıldünya kadar malın olacağına fındık kadar a*ın olsun sözünü duymadın herhalde :D seninle ilişkiye giren erkekler çok şanslılar onların çok hoşuna gidiyodur bu. ama bence sen yeteri kadar ıslanmıyorsun ondan oluyor bu. şak diye yapmayın şu işi öğrenin artık mk.
110 Yorumla
Soran+1 yılYavaş yavaş yapiyoruz ama çok aciyor yapma diye bağriyorum ama o hayvan birakmiyo.
- +1 yıl
bence yeteri kadar ıslanmıyorsun. çok mantıksız çünkü. daha çok hoşuna gittiği için yapıyodur o muhtemelen de zevk alamıyorsan yanlış yapıyor. yeteri kadar ıslanacak ki her iki taraf da zevk alsın ;)
Soran+1 yılYok sevişiyoruz. Heryerimi yalliyor bende onun sonra başliyoruz
- +1 yıl
bence doğru yapmıyorsunuz çok açık. ama yeteri kadar sulandıktan sonra bile acı çekiyosan partnerin çok şanslıymış yerinde olmayı harbiden çok isterdim :) acı çekmeni engelleyecek pozisyonlar deneyin mesela ne bileyim ağırdan alıp başlayın bunlar hep çözüm.
Soran+1 yılHerşeyi denedik. Çok darr
- +1 yıl
vay mk ne darmış be. bu kadarını ilk defa duyuyorum. resmen deneme teklif edicem şimdi. olamaz hatun kişi olamaz bence siz seksten anlamıyorsunuz.
Soran+1 yılOfff yaa
- +1 yıl
başka birisiyle denedin mi hiç yani başka tecrübelerin oldu mu?
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
O zaman senin partnerinle alakalı bir şey sanırım. Yeteri kadar ıslanmana izin vermiyor. Başka bir şey olamaz yani. İnanılmaz merak ettim var ya. Dedim ya utanmasam sana yatmayı teklif ederdim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılher defasında ilk kez kadar nasıl acır canım ya? zor görünüyor bu.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok zor ya
Cevap sahibi+1 yılilk girişte mi zor?
ilişki boyunca nasıl?
Soran+1 yılİlişki boyuncada çok zor. Ağliyorum resmen
Cevap sahibi+1 yıltek parmağın girse aynı acıda mı?
Soran+1 yılEvet bazen yallarken parmağini sokuyor. O bile çok aciyor
Cevap sahibi+1 yılparmak bende de acıtır. ama ilişki boyunca acımaz.
abartıyorsun bence. bakire olanda bu olur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnsevismeyi uzatin gevsemedigin surece girmesin hayvan misali
01 Yorumla
Soran+1 yılAslinda oda dikkat ediyor. önsecişmede uzun sürüyor ama darr cok darr
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
49Cevap
darlıktan değil. muhtemelen yeterince hazırlanmıyorsun. bir kadının sevişmeye hazırlanması sadece dokunma ve yalamayla olmaz. sevişmeye başlamadan çok önce başlar. psikolojik olarak da hazırlanman gerekir. bunu iyi bilen bir erkek seni öyle bir noktaya getirirki tek erkek bile yetmeyebilir ;) o zaman dar falan demezsin.
10 Yorumla
+1 yılSenin bence tecrübeli ve mağrifetli ellere ihtiyacın var ya da gatajel diye bir şey var kayganlaştırıcı onu kullanmalısın fakat erkeklerin çok hoşuna gider dar olması :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok dar değil. Sevişmeyi bilimiyorsun. Ya da sevgilin ya da sevgililerin seni beceren her kimse işte onlar beceremiyor. Islatamıyorlar seni. Ya da senin bir eksiğin var uyarılma problemi belki de. Senin yaptığın seks değil adam ya da adamlar her neyse senin için karıştırıyorlar şeyleriyle.
00 Yorumla
+1 yılYıllardır yalan söylüyorum diyecektin galiba. İşareti de :-) yapman gerekirdi. Yanlış olmuş.
10 YorumlaPartnerinin senin ıslanmana yardımcı olması lazım eğer ıslanman yetersiz geliyorsa krem kullanın.
00 Yorumla
+1 yılİlişkiye girerken tahtayla döver misali dalıyordur, formülleri vardır onun.
cut.00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. hasata çuker gıbı davranacaksın oyle oldumu ve pozısyonlar da onemlı yataktakı kontrolu sen almalısın ve bazı taktıkler var senın acı çekmemen için o nu bulması lazım partnerın
00 Yorumla
+1 yılKas ama o.. alışır yani.. bide avantaj aslında penisi icinde iyice hissedersin işte.. peki neden yıllardır seks yapmadin?
05 Yorumla
Soran+1 yılYillardir yapiyorum ama halen dar
- +1 yıl
O zaman benimle evlenmelisin
Soran+1 yılHahaha :) niye
- +1 yıl
Profilimi oku... ne guzel işte darmış çok zevkli olurrr dimi
- +1 yıl
Sustun?
+1 yılcerrahi müdahale olabilir sanırım. onun dışında doğum. bide su içinde yaparsan biraz daha geniş olur acımaz belki küvet-jakuzi tarzı biryerde dene.
10 Yorumla
+1 yılvazelin kullan ya da oksat yalat sulandir o zaman belki zorlamaz
08 Yorumla
Soran+1 yılHepsini yapiyor ama olmuyor
Soran+1 yılEvlenip çoçuk istersem napcam ben :(
- +1 yıl
her kadının vajina darlığı anotomik olarak farklıdır. yani yok ilişkiye girdim on sefer 1 sefer bunlar vajinayı genişletmez. vajina doğumda esner ve eski darlığına tam toparlanamaz ama elbette bebek buyukluğunde birşeyden kaynaklı. penisin capı boyu ne olursa olsun bir bebekten kucuktur dolayısı ile bebeğin gecmesine olanak verecek kadar genişleyen vajinanın bozulmasına en ufak bir etkisi yoktur. var diyenlere de inanma.
Soran+1 yılİYimiş :)
- +1 yıl
İlişki sayısına göre değişir. Düzenli cinsel hayatın varsa vajina'nın görüntüsü bile değişir.
3-4 seferlik cinsel birleşme oldu diyelim. Fiziki açıdan bir değişme olmaz. Çünkü vajina esnek yapıdadır. Uzun süre ilişkiye girilmediğinde tekrar eski haline döner.
Lakin vajen girişi dediğimiz döl yolunda ki açılma ,3-4 ilişkiden sonra cinsel istek oluştuğunda içeriye doğru genişler.
Yani şuraya gelicem. Konu biraz yine bekaret olayına dönecek te, Vajinusmus dediğimiz olay vardır misal. Bu genelde vajina içi kasılmalardan kaynaklı bir problemdir. Kadın ilişkiye bir türlü alıştıramaz kendini. İşte ilişkiye alışmış (3-4 sefer tam birleşme yeterlidir) bir kadının vajen girişi kasılma olayını tekrar yaşamaz. Vajina girişinden sonra zaten zevk sıvısı geldiğinde vajen arkaya doğru genişler ve vajina içinde bir bolluk olur.
Yani partnerim anlar mı diye merak ediyorsan, bilgili ve tevrübeli ise, daha önce bakire birisiyle beraber olmuşsa anlayabilir. - +1 yıl
Onun haricinde doğum yapınca zaten illaki vajina genişl
Soran+1 yılIkimizde ilk kez yaptik :) tecrübeli değıl ama 5-6 sene olcak yapali
- +1 yıl
anladim tecrube kazanmisindir ilk keez de olsa bence =)
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHanimefendi bakin boyle bisey mumkun degil ayrica boyle bir durum kadin icin meziyet degil cnnizin acimasinin bir cok sebebi vardir ama ilk iliski disinda bu sebep darlik degildir
00 Yorumla
+1 yılöyle bir yardım istemişsin ki neyse gire gire açılması gerekirdi demek ki bu adam işi bilmiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh ah bize denk gelmez böylesi. Ne güzel işte bağırta bağırta
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(( aciyo ama
Cevap sahibi+1 yılŞakası bir kenara, senin için zor olur tabii. Dar olması tamam da yıllardır diyorsun, en azından acının azalmış olması lazım bir de ne kadar süre ara veriyorsunuz ve tam ıslanma oluyor mu? Yani bir anda soyunup hemen başlarsa canın tabii ki yanar
Kadinlar acimasindan zevk alır kanimca seni tanımak isterdim 😂😂😂
038 Yorumla
Soran+1 yılHmm ben zevk almiyorum ama
Soran+1 yıl:) sevgilimde bana aciyor ama artik. Nede olsa ağliyacak kadar aci çekiyorum
Soran+1 yılHahaha tühh kaderimde sen yazili değilmişsin :)
Soran+1 yılHahahha :)
Soran+1 yılKiyamam sana. Gerçektenmi?
Soran+1 yılEvet öyleyimdir :)
Soran+1 yılNiyeki?
Soran+1 yıl:) tşkler
Soran+1 yıl:) düşünmem lazim
Soran+1 yılHahaha
Soran+1 yılKiyamam ya :(
Soran+1 yılÖzelden yazamam. Utanirim
Soran+1 yılOfff ya. Beni neden tanikmak istiyorsunki?
Soran+1 yılFace varmi?
Soran+1 yılEklicem seni merak etme
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim hortlattı bu soruyu. Anlaşılan biri cinsel kategoride gezinti yapıyor. 😎
04 Yorumla
Soran+1 yılHahahhhq
Cevap sahibi+1 yılSabah siteye bir gireyim dedim tak diye karşıma çıktı. Dedim herhalde öğlen sevişme var. Ama yokmuş neyse. Partneriniz bir güzelce dokunsun oraya güzelce bir oral yapsın. Anal ilişki mantığı genişletmeye çalışsın. Yine ağrı sızı olursa doktora gidin ne deyim. Bende bilmiyorum. Bu siteden öğrendiklerim. 😎
Soran+1 yılTşkler :)
Cevap sahibi+1 yılSoru iyi hortladı ama canlı yayın hep bu soru. 😎
Sık sık ilişkiye girdiğinde vajınan simdi girdin 1 ay yapsan yıne eskisi gibi dar olur ama dar olan vajına daha güEl iyi zevk alırsın
00 Yorumla5 yılda adam gibi yapsa erkek arkadaşın çoktan alışmıştın sen çocuğu değiştir (:
04 Yorumla
Soran+1 yılHahhaha :) orasini bilemem
Soran+1 yıl:))
ama bu güzel bir şey bir erkeğin istediği bişi bence sıkıntı yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek için iyi olabilir. Ya ben?
+1 yılkayganlaştırıcı surebilirsin. sevgilimdkide cok dardı yeterince oral yapıcna hiç sorun olmuyor..
00 Yorumla
+1 yılpartnerin için iyi senin için kötü. iyice ıslanmadan girmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım senin nasıl bir şeyin vardir yıllardır seks yapıyorsun hala dar açılması gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde uzak doğulularda raslanan bir durum aslında ama sana da gabak batlamış anlaşılan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok darsa sen normal dogumda yapaman valla senle olan yaşadı bazı bayanlarda vajina darlıgı oluyor bence süper
00 Yorumlane mutlu sana. ilişkide vajinan yeterince ıslanıyormu.
00 Yorumla
+1 yılCatin dardir ama ilk giriste oyle olur ici genistir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kızlarda sapık yapamıyor böyle yapıyor yorumlarla tatmin oluyo sanırım :D
10 Yorumlasana pipi lazım 2.5 cm :D
15 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Soran+1 yılHahah hemde nasil
Soran+1 yıl:D :D
Dar olan ragbet görür, acı çelmiyorsan sorun yok?
00 Yorumlacevap vermeye bile hal kalmadı:)))
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah'ım resme bak yaa iğrenç kuscam az kaldı
00 Yorumla
+1 yılMümkün değil yazdıkların ;)
00 Yorumla
+1 yılnapak vidanjormü çağırak yani
10 Yorumlaerkeklere büyük şans sana değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilinin ki kaç cm kalın mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet baya bir büyük ve kalin
Cevap sahibi+1 yılSevgili değiştir:)))) nasıl olsa açık başkasına ver ne olacak ki.
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılboş yere acı çekme seks ihtiyacını başkasından karşıla.
+1 yılYa bir git isine ya belki yeriz at at
00 YorumlaBen peki hic oral yaptiriyomusun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalın bir kalas bul içine sok açılır belki..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpratik lazım boş kalmaması lazım adfsfafdsad
00 Yorumla
+1 yılUcak yakıtı sür direk sok
00 Yorumlaıslanmadanmı sokmaya calısıyorsunuz
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş kaç ve bu zamana kadar kaç kişi ile yattın?
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 kişiyle yattim. 23 yaşindayim
Cevap sahibi+1 yılKaç kez beraber oldunuz?
Soran+1 yıl5 sene oldu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıldar olması daha iyi zevk alırsın zevk kutu gibi
012 Yorumla
Soran+1 yılAğliyorum her defasinda. Sonrada resmen rahat yürüyemiyorum
Cevap sahibi+1 yılZORLAMASN
Cevap sahibi+1 yıljel vazelin kullanın biraz rahatlatır
Cevap sahibi+1 yılAynı Mı Hala
Soran+1 yılDaha denemedim :)
Cevap sahibi+1 yılne zaman deneyeceksin :)
Soran+1 yılBu ara denerim. Ne yapalim yanliz yaşamiyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılKimle Yaşıyorsun Ki
Soran+1 yılAilemle
Cevap sahibi+1 yılEvli Misin Ki? Yaptın Mı Denedin mi tekrar
Soran+1 yılYok evli degilim ama sevgilim var. Daha denemedim.
Cevap sahibi+1 yılVazelin veya Jel Unutma :)
daha ne istiyorsun erkek şanslıymış:D krem kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılıslanmıyor musun çok?
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok islaniyorum. Hem yalliyor önceden tam islaniyor
Cevap sahibi+1 yılsadece 1 kişiyle mi cinsellik yaşadın şimdiye kadar ve ne sıklıkla?
Soran+1 yılEvet 1 kişi. Her buluştuğumusda yapiyoruz
Cevap sahibi+1 yılyani ayda yılda bir? her pozisyonda acıyor mu?
Soran+1 yılHaftada en az 1 kere. Evet her pozisyonda
Cevap sahibi+1 yılözelden soracağım sorular için mesaj atar mısın?
Cinsellik konusunda 381 cevap paylaştı. daha ne istiyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılCok aciyor. Ağliyorum resmen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİtinalı a. genisletilir.
00 YorumlaFake
00 Yorumla
+1 yılBana ulaş xd
02 Yorumla
Soran+1 yılYok almin sğl
- +1 yıl
Sen bilin xd
Gizli Üye(36-45)+1 yıljinekolog dr yim yardımcı olmak isterim size
00 Yorumla
+1 yıl:))))) genislettirin
00 Yorumladarolan neresi? ::))
00 Yorumla