Erotik film ve p*rno film türleri hakkında merak ettiğim ince bir detay var? sorum bunun hakkında?

merak ediyorum da... erotik dedikleri filmlerde çıplak bir bayanın cinsel organı da dahil heryeri açıkca gösterilirken neden erkeğin cinsel organı gösterilmez? örneğin atıyorum yeşilçamdaki zerrin egelilerin filmlerinde durum hep böyle dikkatimi çekti.. kadının heryeri açıkta ama erkeğinkini göremiyorsunuz kamera açısı bir şekilde çekmiyor veya önünde bir eşya falan konuluyor engel olunuyor..

ancak bildiğimiz üzere p*rno filmlerde ise her iki cinsin de heryeri açıkca görülmekte...
yani erotik filmi p*rno filmden ayıran şey erkek organının açıkca gözüküp gözükmemesi midir?
neden kadının cinsel organı erotik kapsamına girerken erkeğin organı p*rno kapsamına girer? bunun mantıklı bir açıklaması var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu sormamın bir nedeni de... genelde yeşilçam erotik filmlerinde oynamış olan ünsal emre nin yeraldığı filmler.. yeşilçam erotik izleyenler bilirler belki bu adamı... o adamın hayranıyım..
zerrin egelilerle de filmleri var..
ama sevişme sahnelerinde adamın gövdesini kollarını en fazla sırtını görebildim şimdiye kadar.. hadi cinsel organını görmeyi geçtim.. erotik filmde erkeğin poposu bile mi gösterilmez? türk filmleri hep böyle mi? yoksa sahneler mi kesilip sansürleniyor
Erotik film ve p*rno film türleri hakkında merak ettiğim ince bir detay var? sorum bunun hakkında?