südyen takan bayanlar südyenin üstünemi tişort giyer yoksa südyenin üstüne atlet gitip mi tişort giyer yada atlet giyen südyen giyermi ...
çok karmaşık bir soru oldu ama merak ettim çok ...
çok karmaşık bir soru oldu ama merak ettim çok ...
bak şimdik önce atlet giyip sonra sudyen giyersen olmaz. ama annemin öyle yaptığını görmüştüm :) sanırım teri çekiyor öyle :) sonra tişört giyince de içime önce sudyen sonra zıbın giyerim. zıbın bebeklere giydirilen zıbının farklı bir versiyonu. ve boyum uzun olduğu için düşük belli giydiğim zaman belim açılıyor zıbın giydiğim zaman belimi habire kapatmak zorunda kalmıyorum. oldu mu sorularını cevaplayabildim mi :))
evet yanlız zıbın derken şu alttan iliklenen bişi mi hani varya
aynen öyle linktekinden.
tişörte ve hava durumuna bağlı.Atlet hiç giymemde kışın zıbın giyerim yazın sadece sütyen.Eğer tişört içini belli ediyorsa yazın o tişörtlede zıbın giyerim.
çıtpıtlı zıbınınızı seviyim sizin:)
Zıbın dediğiniz şey o kadar seksi , çekici ve sıkı ki , sütyene gerek bırakmıyor yani.Bayılıyorum onlara...
Kullanılır herkes ateşinden yanacak değil ya üşüyenlerde var giyerler
Cevap
5Cevap
atlet giyip giymeme durumu tişörtün içini belli edip etmemesine bağlı bir bakım da ..
belli ederse atlet giyilir südyenin görünmeside bende hoş bi görüntü değil en azından ben kendimi rahat hissetmem
oda onların sorunuu
Tisortun altından belli olan sutyeni itici buluyorum.
kışın atlet giyiyorum mutlaka ama yazınn giymiyorum çok bunaltıyo..
sirf sutyen giyip ustune elbiseni giymek o ne oyle atlet veya alttan cirtcitli hic sexy degil-_-
atlet en son bebekken gıydım sanırım :D
sütyen atlet tşört şeklinde oluyo genelde
tshirt e ve istege bagli yahu :D
sütyen üstüne çıtçıtlı body giyilir.
syaz kis boylemi insani bunaltir o ya
Bence giyilmesin hoş durmuyor
kullanılır, çokda sexi olur..
giyer.
ne giyer açıklarmısın
atletsız herhalde
hahaha sesli güldümm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?