Midenizi bulandıran bi durum oldumu
Veya asla yapamam dediğiniz şeyler nelerdir?
Veya asla yapamam dediğiniz şeyler nelerdir?
Üniversite yıllarımda beraber olduğum bir kızın beraber olduğumuz bir esnada yuzumu yalaması beni bitirmişti... okadar tiksinmiştimki 1 ay boyunca p..rn bile izleyemedim... Ne zaman cinsellik düşünsem aklıma o geliyodu ve midem kalkıodu..ıyyy hele o fondoten tadı yokmu öggg :((
internette dolaşan yok agza idrar yapmak gibi seyleri klasmana koymuyorum normal insan gibi bir ilişkide karşımdaki bayanın kokması beni seksten tamamen sogutuyor. eski kız arkadaşım bir kere boyle rastladım birdaha olmaz dedim 2. ye olunca o kadar sogudum ki tum ilgimi kaybettim herşey seks değil ama ilişkinin demir başıda seksdir bende soguyunca ayrıldım. o gunden beri bir kadın koksun ondan uzaklaşıyorum arkadaşım bile olsa arkadaşlığımı bitiriyorum. ve flort ettiğim kadınlar genelde cok temiz ve hergun banyo yapıp hijyenine bakımına dikkat eden kişiler.
Hiç sevemdiğim bişey yoktur
Cevap
33Cevap
Anavatan kan ağlıyorken ilişkiye girmek kadar
iğrenç bir durum yoktur herhalde...Bazen vajinadan
çıkan hava da itici gelebiliyor..Rencide ediyor bayanı
diye düşünüyorum..Anal takılan bayanlardan nefret
ederim...Apışarası yeterince temiz olmayan pis ve
itici kokan bayan!...Gğüsleri sarkık,selilütlü vs...
Doğal norml birşekilde sevişerek yapılan sexs iğrenç gelmez hiçbirşey iğrenç gelmez oral sexs'de olabilr normaldir fakat ağıza boşalmak veya daha farklı saçmalıklar hatta sapıklıklar tabiki iğrenç gelir .
seks esnasında bakımsızlık 1 kere yaşadım bayanda bu bana ders oldu daha sonrakinde seks önce duş yaptırdım aynı rus kızın öğrettikleri gibi ruslar çok bakımlı türkiyede hiç bir kız seks önce banyo yamıyodu rus seks önce ve her seferde banyo yaptı benide banyo soktu temizler bakımlı insanlar ne güzel parfüm kullanıyodu
Vajina ve popo yalamaktan nefret ederim böghhhh :-(
hep aynı soru etrafında dönmekteki amaç nedir kızlar :)
altın duş iğrenc yapmadım ama videolarda filan gösteriyolar, birfe ben kıl tüy sevmiyorum eger kıl tüy varsa bayanda sadece yapmak için yapıyorum o işi sevişmiyorum bile düzgünce
Pis koku ve tüylü olması...
Başka birşey etkilemez.
anal seks cidden çok iğreniyorum b.k çıkan yere penis sokuyorlar
onlar ilerde kakasını tutamayacak azgın gerizekalılar oluyor
ben seviyorum
o senin sorunun
tamam bel altı muhabbetinizi gidin başka yerde yapın
ikisinin çıktığı yer aynı değil bu 1 sende çiş çıkan yeri sokuyosun bu 2 git biraz biyoloji oku
Bayanlardan bundan zevk almıyor zaten ama yapılmasına nasıl müsade ediliyor gerçekten şaşıyorum.
azgın kadın acı çekmek ister bir önü sağlam arka otoban olmuş kişiler vardır cidden kısacası o midesizlerin sorunu
sekste sınır tanımam geyiği döner kesin burada :) vajina kokusu. ve bacaklardaki tam alınmamış tüyler. sevişirken çok fazla konsantrasyonu bozuyor gerçekten. asla yapmam diyebileceğim birşey yok.
apış arası kokusundan ıgrenırım vajınaın ter kokmasndan nefret ederm
midemin bulanmasindan degil de, karsimdakine zarar vermemek icin analdan uzak duruyorum.
valla bı kere herseyharıka derken doggy ıstedı bnde ok dedım, arksnı donmesyle bı agır kokuuu kı nasılll. bıdaha doggy yapmadım kendımı sıktım kastım sıra doggy e gelmeden bosaldım
Bence sex olayı bir bütündür.Ya seversin,ya sevmezsin.
yalamak ... aslında sevmiyorum denemez hastalık bulasır diye yapmıyom
hiç sex yapmadım ama bu oraldır analdır tarzı şeyler bence çok iğrenç şeyler ya nasıl bir mide var anlamış değilim
vajinada ki mantar kokusu ..bunun dışında bok koksa yine sorun yok ama bu koku gerçekten çok iğrenç
kadının ter kokması vücudun kokması iter beni anal yapmam
bence feşistlerin yaptıkları sacma ayak yalama gibi.
Pis koku haricinde seks her koşulda güzeldir. Eğer anal öncesi temizlik yapılmışsa (lavman) anal seks bile güzeldir. Her şeyin başı temizlik, temizlik olduğu sürece seksde sınır olmaz. Ki seks duşta ve dustan hemen sonra yapılırsa tadından yenmez.
partnerin ağzına çiş ve kaka yapmak. yapanlar varmış ama bence iğrenç birşey yeahhuuu
ilk başlarda kız arkadaşım işeyip sıçıyordu ben de ona ama sonra sıkıldık yapmadık :) o değil de harbiden yapılacak şey değil yani :) yapanları da anlamam
Asla yapılmayacak anal ve adet döneminde ilişkidir.Başka bir kısıtlama yok.
nasıl ola birki usanmadan vajina yalayan biri olrak
seks kesinlikle sınır olmamalı eğer bir sınır varsa zaten o seks değildir.
Sadece anal gerisi candır :D
nedir bu anal korkusu anlamıyorum
herşeye açığım yalnız makatımdan uzak dursun :D
İngilizce sözler arıyordum buraya gelmişim...
Anal ilişkiden nefret ederim,
pis bir kokunun belirmesi :)
pis kokan,temiz olmayan
dusman başına vermesin :/
ağıza Boşalma ıy bak yine iğrendim :(
ne varmış onda. sen hiç fırında sütlaç yemedin mi? :)
grandcannon bayılttın beni güldürmekten helal kardeşime :D
Her türlü neşriyatı sevemem.
göğüslerin kokması..iğrenç..
göğüslerin koktuğunu da ilk kez duydum. ter kokmayı anlarım da. süt falan geliyorsa kokar herhalde ne bileyim :)
ağız kokusu vajına kokusu iğrençççççççççççççç
ter ve koku
anal sex
pis koku
seninkiler nedir_?
Osuruk ...ögggggg
sen hic dogalgaz ürtemiyorsun cünki dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?