Baldızımı ne yapabilirim?

Arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim ve 24 yaşındayım. Eşim 7 aylık hamile. Eşimin hamile olduğundan beri baldızımda bizimle birlikte kalmaya başladı. Dershane için kalıyordu mesafe yakın diye hemde ev işlerine yardım ediyordu benim de işime geldi bu durum ve memnuniyetle karşiladım. Fakat son 2 aydır bana karşı olan tavırlarından şüpheleniyordum ve içimden kendime sen sapık mısın diyordun. Lakin şüphelerim haklı çıktı. Eşim mutfakta iken beraber Laptopta oyun oynuyorduk aniden beni öptü ve gülümsedi. Şok oldum ve ne yapıcağımı bilemedim. Sonra yanımdan uzaklaştı ve 15 dakika sonra özür dilerim gibisinden mesaj attı. Akşam yemek yemeğe gelmedi. Eşime ise aç olmadığını söylemiş. Onu göndermek istemiyor çünkü maddi durumları iyi değil ve ailesi ile sıkıntı yaşayacağını biliyorum. Pazartesi eşimi kontrole götüreceğim onu da gittiği spor salonuna bırakacağım. Yarım saat arabada giderken onunla baş başa bunun yanlış olduğunu bir abi kardes gibi nasıl konuşurum. Büyük ihtimalle bugün kahvaltıya da gelmez. Onu affetmek istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Konuştum ama sonuçlar iyi değil. Bu sefer ben büyük bir hata yaptım.
Baldızımı ne yapabilirim?