Yan Lana Del Rey 'de bunu yapmış artık söyleyecek bir söz bulamadım kendisine :D
kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/.../lana-del-rey-itiraf
kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/.../lana-del-rey-itiraf
o kadının sesi çok etkileyici... dinlerken bana bişeyler oluyor :)
ama suratı hep estetik. dudaklar ve burun kaportacı naci usta tarafından yapılmış sanayide :)
Genelde bunu zaten yapıyorlar ve bu şaşırtıcı bir olay değil. Senin sen ne kadar basit işeyebiliyorsan onlarda öyle seks yapıyorlar. ^_^
Ahah doğru diyon kanka :D Bizde de böyle olacak yakında , ya da oldu bile belki. :D
Şuna emin oldum dostum, oldu ve o kadar kötü bir şey değil bence, insanlar seks yapsın tek sorun bu olsun. Orada çocuklar ölmeye devam ediyor utanılması ve günah olan şey aslında bu.
Haklısın dostum.
o amerikalı. onlarda nekaret koruması diye bir şey yok. bazı türklerde bile yok.
Cevap
5Cevap
Çok şaşırdım nasıl olur, ben onu bakire sanıyordum :O
Seks bagimlisiydi zaten onceden bundan daha da kotu derecede
Ne biliyim daha önce kendisini bilmezdim ben Summer time sadness güzel şarkı oradan tanıdım bende kendisini.
E zaten bir çok sektör de yükselmek için artık bundan geçiyor yollar..
nesine şaşıyıyorsun gel seni meşhur edeyim ama önce vermen gerek desem sen bile verirsin
Yok moruk vermezdim aq. o kadar da değil.
paranın yüzü sıcaktır verirdin :D
l*n bir sikt*r. Para için gay mi olacam aq. Ben hayatımdan memnunum. şu an çalıştığım yerde asi gruplar devlete karşı çatışıyor. Ona rağmen o ülkeye çalışmaya gidiyorum ben , nediyorsun sen aq.
Çoğu ergen kızların idölü bir de bu :D
o kadar da şaşırtıcı değil :)
albüm için vermiş
kime vermiş?
kanka kime vermemişki, haberde okumuyormusun :D
Bana verdi kime verecek mk :D
ben istesem bana da verir tövbesstt...
lana del beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar