İlişkiye girerken ne kadar ıslaklik olsa da o ilk anda penis girerken çok acıyor sonra geçiyor ve iç dudaklarım küçük sarkık değil hiç minicik diyebilırm ve Vajinam dar. Yani penis girerken acı olması normal mi herkeste mi öyle?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinan çok dar olduğu için normal. İçine aldığın peniste büyük ve kalınsa acıması da normal. Şöyle bir gerçek varsa o daracık ama giren erkek çok şanslı deliler gibi zevk alıyordur. Senin gibi daracık vajinalı bir kızla ilişkiye girmeyi çok ama çok isterdim fakat yok işte millet çok şanslı ya.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYavaş yavaş alıştıracaksın ;) Bir süre sonra fazlasıyla acıya da köküne kadar sokmana da alışırlar. Geniş olanında resmen alet içinde boşlukta duruyor ya köküne kadar soktum yok abi giriş dışında zevk alabilecek hiçbir yeri yok. Darda tamamen kavrayanlar bile varmış öyle diyorlar bana denk gelmedi. Zaten sadece 2 kere eski sevgilimin içine girmiştim.
En İyi Cevaplar
Islaklığın yeterli olmayabilir. Kayganlaştırıcı kullanın ya da daha uzun ön sevişme yapın.
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım tsk. ler galiba Sevişmeyi uzatmak lazım haklısın
Soran+1 yılTamam etkili olur galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım o darlık bende de var kotu aciyor ilk giriste canimi aliyor sanki ama sonra normal oluyor lakin agri oluyor iliski bitince icim gayette sulu ama aciyor krem ve vs. Karsiyim miydem kalkiyor igrenc
28 Yorumla
Soran+1 yılBende hiç kullanmadım ve aynen tam dediğin gibi ilk anda sanki yeniden kızlıgm bozuluyor gibi oluyor sonra geçiyor ama acısı sürüyor yinede
Cevap sahibi+1 yılBosver takma o kadar. İliskin yenimi. Benim 3 4. Aydir belki yeni olmuz icindir ama nisanliminki baya kalin ve buyk. Krem vs. Kullanmiyoruz artik aciyi zevke donusturuyorum. D
Soran+1 yılBenim çok yeni sayılmaz bir buçuk sene oldu ama nişanlımla sürekli bir ilişkiye girme durumumuz yok çok dayanılmaz olunca yapıyoruz ayda hiç 2yi geçmedi bazı aylar hiç olmadı öyle yani:) bende kullanmadım kayganlaştırıcı açıkçası öyle kendimi alıştırmakta istemiyorum:D
Cevap sahibi+1 yılKorunma n var mi ben korunmuyorum geri cekme yontemi adetimde normal yani. 9 ay kaldi evlenmemize. d asker e gidecek 3. Ay saymiyorum 9 ay cabuk gelsin diye. d
Soran+1 yılPrezervatif ve aynen geri çekme yöntemi kullanıyoruz bir sorun olmadı şuana kadar bende seneye temmuz gibi evleniyorum:) çok çok mutlu olursun inşallah az kalmış seninde:) ilişkiye son zamanlarda daha bir alıştım aynen bizimde askerlik işi var
Cevap sahibi+1 yılNe guzel sende daima mutlu olursun insallah aslinda bizimde seneye ama ben 3 ayi saymiyorum normalde isi icin 3 ay sehir disinda calisiyor. Aliskinim seneye bu zaman 2 haftalik gelin oluyorum hayirlisiyla. d
Soran+1 yılÇok sağol amin inşallah:) Hadi Allah hayırlı etsin az kalmış bencede o ara kısmı sayma sen inşallah bir ömür mutlu olursun canım:)
Cevap sahibi+1 yılAmin tskler. d
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
24Cevap
acısı normal mi bilmem kasma kendini canım öyle bir anlatmışsın ki içim eridi yani :) neyse erkek arkadaşın az daha ön sevişmeyi uzatsın geçer
012 Yorumla
Soran+1 yıl:) Canım acıyor kısa süreli yani her defa girerken böyle oluyor aslında kasmıyorum ama kendimi anlayamadım. Sevişme süresi artınca etkisi olur mu yani
Soran+1 yılAnladım sağol umarım öyle olur böyle biraz zor oluyor ilk anlar nişanlım memnun ne güzel işte bişey yok sana öyle geliyor diyor ama..
Soran+1 yılCoşuyo yani öncesinde tamam yavaş olacak dese de o an gelince hızlanıyor nefes nefese kalıyorum zevk alıyorum tabi ama bir kaç gün vajina girişi acıyor seks sonrası yürümekte bacaklarımi kapatmakta zorlanıyorum üzülüyorum işte:)
Soran+1 yılBirden değil ama kuruma oluyor sürekli aynı ıslaklik olmuyor:)
Soran+1 yılYok birden dalmıyo da nedense böyle oluyor anlamadım tabi artık süreyi daha da uzatmak gerekiyor sağol tavsiyeni kullanicam;)
Soran+1 yılOnu yapıyordum artık yapmam sağol:)
senin canın acıyor ama erkekarkadaşın çok mutlu olmalı
05 Yorumla
Soran+1 yılTAbi nişanlım çok mutlu gayet memnun hoşuna gittiğini söylüyor ama ben o ilk andan hep korkuyorum ya
Soran+1 yılNerdeyse kol bileğim kadar bir 6Cm kalınlığı rahat var acaba oda mi etkiler. Orgazm oluyorum ama biraz uzun sürüyor
Soran+1 yılSöyle söyleyim benim 3parmağımin kalınlığı kadar işte:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir yere değme hissi oluyor mu? girerken değilde derinde duyulan acı?
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet oluyor iç kısımda sanırım rahim duvarını zorluyor gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılbu ilk gşrişe göre daha ağrılı değil mi? bende böyle oluyor.
Soran+1 yılEvet çok daHa ağrılı haklısın ama bir kaç dakika içinde Tempo düşünce geçiyor bende
Cevap sahibi+1 yılboyutu ne nişanlının?
Soran+1 yıl18Cm ve 5Cm kadar kalınlık
Cevap sahibi+1 yılüşenmedin ölçtün mü boyutunu mezureyle :)
Soran+1 yılYok ben ölçmedm kendisi söylemişti:D
Cevap sahibi+1 yılerkekler en az 1-2 cm fazla diyorlar canım:) benimki de demişti ama ölçütüm farklı çıktı:)
Soran+1 yılYok ya değil benim 3parmağım kadar kalınlığı var ordan doğru olduğunu anlıyorum:)
Cevap sahibi+1 yılkalınlığını anlarsın ama ben kalınlığını değil boyutunu sordum. cevabın sorumun cevabı değil ki:)
+1 yılilk baslarda olabılır. bırde yeterınce ıslanmadan olursa olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçücük fıçıcık içi dolu turşucuk bir anlatıyoki zannedersn altın kaplama :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerim de zorlanıyordu ilk başta. 10 uncu ilişkiden sonra alıştı. Daha sert yapmaya başladık hatta.
00 YorumlaSadece gristeyse bir sorun olmaz dar oldgu icndr ama bu aci snradan kendini zevke birakyorsa ver odunu yansn firin:-)
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi zevk alıyorum tek derdim acı olması yoksa gayet memnunum
sevgilinin pipisi büyükse ya da penis başı iriyse alışana kadar acıyabilir ilişkiniz düzene girince geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajinan fazla esnek değil. ara ara yapıyosan gayet normal bişi bendede oluyo
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam sağol bende merak ettim ki nadir yapanlarda hep mi böyle acaba
Cevap sahibi+1 yılvajınanın yapısı esnek birlesme sırasında genısler bırlesmeden sonra eskı halıne doner. belli bir süre ara verinve bendede oluyo. sankı bakıre gıbı :)
Soran+1 yılAynen ya kesinlikle katılıyorum tam olarak dediğin gibi sanki ilk ilişki:) zamanla düzelir belki
Cevap sahibi+1 yıldoğum yaprsan ya da ilişkiyi sıklastırsan düzelir
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak ne yap biliyon muresmini çek yolla öyle sor sorunu böyle olmaz sncak yeni evli isen ya da seks e yeni başladı isen bir zaman sonra geçer yaşın genç belli
00 Yorumlaön sevişme her zamsn uzun olmalı o hale geleceksin ki seni istiyorum diyebilmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne ahlaksız kızlar var bu ülkede onu anlamadım bende şimdi reziller...
511 Yorumla- +1 yıl
Rezillik bunun neresin de canim madem rezillik kebdibi neden gizliyorsun yapiyorsun ki yazma geregi duydun adam nisanli
Cevap sahibi+1 yılbiri alıp götürsün sevabına şunları yaa :D
- +1 yıl
Nişanlısı ile girmek ahlaki açıdan etik mi? Evlenmeden girmiş yine sonuçta..
Cevap sahibi+1 yılKızlarımız yeni nesimiz Çok kötü yolda ilerliyor... Umarım iyi bir millet oluruz...
- +1 yıl
Ya zaten evlilik yolunda nisanli insanlar dimizce kari koca zaten sizi bilmem ama benim din nikahim var resmide seneye resit insanlariniz ne olmus kiz soru soruyor. Size elestiri degil cevap vermek duser
- +1 yıl
Dini nikah varsa tamam ancak nişan ayrı bişey dini nikahla alakası yok. Dini nikahı varsa helalidir sorun olmaz.
- +1 yıl
Helalimse sorun ne edkiden resmi nikah mi vardi analarimiz hep din nikahi ile kari koca olmuslar sadece ikimiz biliyoruz iliskimizi ne var yani. Ben bilmem kocamdir. Nisanlim resmen. Hic degilse bizim gunahimiz yok
Cevap sahibi+1 yılGidin başka yerde tartışın hadi.
Soran+1 yılDini nikah var tabi ki resmiyet seneye o kadar da değil bizde inançlı insanlarız.
Cevap sahibi+1 yılBana eksi veren Ahlaksız erkekler, bu bacınıza ananıza gelsin rezil insanlar.
İnsan susmak istiyor ama olmuyor insanı çileden çıakrıyorsunuz kızlar böyle konuşunca hosunuza gidiyor değil mi? aç erkekler...
Bunu yazanın kız oldugunu düşünüyo musunuz Gerizekalılar söyleyin bakalım..
Soran şahısa da sesleniyorum, dini nikahla ilişkiye girecek kadar kıtsın
Sadece dini nikahla helalin olmaz resmiyle birleşirse tamamiyle helalin olur Kuzum..
Dini nikah diye bir şey yok l*n dalga geçiyor bir de İnançlı insanlarmış
Milletin aklını karıştırmayın !
Cevap sahibi+1 yılgizlikullanıcı58 ne içtin kuzum sen yazdıklarını iyi oku seni yolda geçen bir erkek kolaylıkla evlilik vadiyle kandırabilir seni öyle görünüyor.. Nişanlı olunca ilişkiye girilebiliyormuş arkadaşlar öyle diyor arkadaş :D Kimse türkiyede dini nikahla birlikte olmamıştır bu kadar basit mi her şey...
Ön sevişme olmuyormu hiç?
02 Yorumla
Soran+1 yılOluyor yaklaşık 15 dk kadar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıldert mi anlattın reklam mı yaptın anlamadım
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu zamanlarının tadını çıkart, umarım genişlemez.
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi genişlesin istemiyorum ama acı da olmasa keşke
Soran+1 yılBen gayet memnunum seneye evleniyoruz değişme gibi bişey asla olamaz hem İlkim de başka tecrübem yok bilmiyorum ondan sordum penis biraz büyük geliyor şu an
+1 yılvajinan dar diyedir sıkıntı yapma
04 Yorumla
Soran+1 yılAnladım tsk. ederim bu hep böyle mi devam eder
- +1 yıl
yok zamanla alışırsın hatta daha zevk verir o an
Soran+1 yılAlışmayı umut ediyorum
- +1 yıl
alışırsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabacığınada sordun mu bunları?
20 Yorumla
+1 yılNormal ilerledikçe ilişki açılır.
00 Yorumlapeki yapanın penisi ıslakmı kuruysa acıtır tabi.
014 Yorumla
Soran+1 yılNe çok ıslak ne kuru yani ortası oluyor
Soran+1 yılEvet biraz büyük gibi ıslaklik oluyor ama bir saat boyunca aynı şiddette olmuyor malesef
Soran+1 yılTamam dediğini yapıcam sağol
Soran+1 yılTeşekkürler sağol :)
Soran+1 yılDeğilim nişanlıyım seneye evleniyoruz
Soran+1 yılOldu işte boşver nedenini planlı değildi. Birlikte yapamıyoruz tabi ki
Soran+1 yılÇok mutluyum İlkim ve sonum
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal kaç yaşındasın Hatun?
110 Yorumla
Soran+1 yıl22.
Cevap sahibi+1 yılPenisi kalın mı arkadaşın?
Soran+1 yılBenim 3parmağım kadar var yani 5 veya 6Cm civarında
Cevap sahibi+1 yılVajinan'da dar olduğu icin zorluyo önden seni. Zevk alıyormusun ama?
Soran+1 yılTabi çok zevk alıyorum nefes nefese kalıyorum o yönden hiçbir sorunum yok merak ettim ki bende ki bu durum genelde oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılSenin vajina dar seni senin sevgilinin aleti kalın ise zorlar seni önden yapınca
Cevap sahibi+1 yılO açılır gire cıka bollaşır vajinan. O zevk alıyo mu?
Soran+1 yılTabi çok zevk alıyor üst üste boşalıyor
Cevap sahibi+1 yılnerene?
- +1 yıl
Tüh be çocuk tam boşalacaktı niye cevap vermedin :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılayakalrını rahatça açmaya çalış faydalı oluyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi zenci menci gelmiyor :)
04 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılVazelin Kullanın Kayganlastirir
Soran+1 yılTamam sağol deneyecem
Cevap sahibi+1 yılSende Sağol ya da Kayganlastirici Jeller Var Aciyi Azaltir
+1 yılnasıl acıma yanmamı var
00 Yorumla
+1 yılnormal darsa
00 YorumlaEvlimisin?
02 Yorumla
Soran+1 yılAz kaldı evlenmeme nişanlıyım
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanla açılır
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç ve ne zamandır yapıyosun
Soran+1 yıl22 yaşındayım yani bir buçuk sene kadar oldu ama sürekli yapmıyoruz ayda bir ya da 2 kez felan oluyor
Cevap sahibi+1 yılpek yeni sayılmazz senin bilinç altında huzurszluk korku war acıcak die sevgilin biraz yawas ve kibar olsn yani sert olmasın sev zevki iyice al korkunu yenersin
Cevap sahibi+1 yılzevkin acının üstüne çıkmalı
Soran+1 yılAcı sürekli çekmiyorm ilk başta oluyor sonra hep zevk alıyorum tabi seks sonrası da bir ağrı oluyor ama seviyorum onu
Cevap sahibi+1 yılgirerken yavas olsun çok agrı warsa doktora git
Soran+1 yılbir gün sonra geçiyor doktorluk bişey değil gibi ama gidebilirim de
Cevap sahibi+1 yılgit içerde yara olabilir
Soran+1 yılTamam sağol
Cevap sahibi+1 yılnedne yara olabilir dedim çünkü ilk girdiğinde içi dar yara warsa accıyodur sora genişlediği için yaraya pek temas etmez
Sanirim evet
00 Yorumlaseks candir
00 Yorumla
+1 yılpenis var penis var
01 Yorumla- +1 yıl
paskolojikdir belkide
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi