interntte satılan oral yada anal kayganlaştırıcılar sağlıklımı fayası olurmu yoksa güven olmazmı burada satılan şeylere sonradan bi sorun çıkarmı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal ilişki öncesinde temizlik ürünü kullanmak şart. Lavman yapılabilir mesela. Ya da çok daha basit bir çözüm olarak 2.5 litrelik kola şişesi ile erkek arkadaşın anal yoldan su tatbik edebilir ardından zaten tuvalet ihtiyacı hisseder ve tuvalet ihtiyacını karşılarsın. Bu yöntem 2-3 kez uygulandığında (tabi 2.5 litreyi birden tatbik etmesi biraz zor. ne kadar suyun yeterli olacağını sen hissedeceksin zaten). bu yöntemden sonra su bazlı bir kayganlaştırıcı ile (kesinlikle petrol bazlı kayganlaştırıcı olmayacak) ilişkiye girebilirsiniz. Bu tip bir temizliğin ardından partnerinin prezervartif kullanmasına bile gerek kalmaz bence.
sen sadece kayganlaştırıcı olayını sormuşsun ama ben temizlik olayını da açıkladım. bazı kişiler bu olayı atlıyor çünkü. bu da sağlıksız şeylere neden oluyor.00 Yorumla
+1 yılValla aquaglide diye bir marka aldım. Sağlığa zararlı olduklarını sanmıyorum. Alerjik birşey olursa bilemem :/ Herşeyi de almamak gerek tabi.
Markaya göre kayganlığın süresi değişiyordur. Anal kayganlaştırıcalar gerçekten o amaçla üretilmişlerse kayganlığı daha uzun süre sürdürdükleri için öyle adlandırılıyor.
Su bazlı olması önemli, yağ bazlı olursa yıkayarak çıkmaz ve kondomu eritir.03 Yorumla- +1 yıl
Alırken silikon, su ve yağ bazlı diye 3 ayrılıyor. Su bazlılar ucuz, kolay pratik ama zamanla yenilemek gerek çabuk geçiyor kayganlğı.
Silikon bazlı, silikon seks oyuncakları ile uyumsuz, pahalı ama uzun süre yapışkanlaşmadan kayganlık sağlıyor
Yağ bazlılar yağlı işte, ve tavsiye etmem, sabunsuz çıkmaz.
Bendeki aquaglide'da alman üretimi olduğu ve dermatolojik testlerden geçtiği hakkında ibare var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
ben kullanıyorum, bioglide ve aquaglide dışında alma, onlar su bazlıdır, yanı tadına bakablrsn yanma yapmaz, kolay temzlnr yag hıssı vermez.. sonradan sorun falan cıkmaz ama ıyı arastır 50 ml 40 tl, 100 ml 50 tl, 200 ml 65 tl , mıktarı arttıkca fıyat o oranda artmıyor yanı cok almak mantıklı tabı ılskı sıklıgına baglı evlıysen en buyukunden al sevısıosan yada arada bır se en kucugu yeter sana :)
07 Yorumla- +1 yıl
ula bacım acıklatma ben kımya muhendısyım yaw, bıoglıde aquaglıde bunlar su bazlı yakmaz yenılebılır yanıoraldada kullanrsn, dıgerlerı agnzda b** tadı brakır sana mıktar ve fıyat verdım daha ne ıstıon, snde vajınal kurulk mu var anal sex ıcın mı kullnıcan ekle benı mesaj ataıym ne ıstersen anltrm kullandk bu urunu
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük marketlerde satılıyor ünlü markalar zaten.İnternetteki satılanlara güven olmaz.Zaten vajinal kuluk varsa su bazlı kayganlaştırıcı kullanman lazım yoksa zaten gerek yok.Analda kendisi zararlı .Onuda yapmamalısın.
00 Yorumla
+1 yılpiyasada çok kaçak mal var eğer düzgün bir inernet sitesinden alırsan problem yasamazsın ürünü almadan önce ara sor arastır firmayı sıkıntı yasamazsın
05 Yorumla- +1 yıl
eczaneyasam.net bu siteden ben aldım idir deneyebilirsin
- +1 yıl
yazdıgım site kalitelidir ben ürün aldım ordan daha önce baya idir sıkıntı olmaz
- +1 yıl
bişey değil yardımcı olabildiysem ne mutlu
+1 yılİşe yaradığı da oluyor yaramadığı da oluyor.Ama kayganlaştırıcıda genelde sorun çıkmıyor.Diğer ürünlerde ara sıra istenmeyen problemler yaşanabiliyor.
00 Yorumlaoral icin tukurugun yeterli olacaktir. kullanmasan daha iyi
anal icin her buyuk markette bulabilecegin su bazli kayganlastirici kullanin. anal yoldan girerken erkek arkadasinin prezervatif kullanmasi onemli03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurex'in gayet kaliteli bir kayganlaştırıcısı var; Migros, Makro gibi marketlerde de satılıyor. İnternetten almaktan daha garanti bence.
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonlar sağlıksız. gizliliğe ve hijyene önem veren biri olarak bu gibi durumlarda cinsel ihtiyaçlarını karşılamaya gönüllüyüm:)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben pardon:) sorunu yanlış anlamışım.
çok fazla kayganlaştırıcı bize zevk vermez, bence hafif bir kayganlaştırıcı ki vazelin olabilir, bir
erkek olarak bizi de sanırım sizleri de uçurur:-)04 Yorumla
+1 yılvazelinden daha iyisi yok, sabun gibi kaydırıyor, yan etkiside yok, etkiside uzun süreli...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende kullanıyorum.Zararı yok.Ama azcık acıyı hissetmek lazım yoksa zevki olmuyor
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence markalı ürünler al.Sağlık bakanlığı onayı mutlaka olsun.Tarım ve orman falan der onlar fasa fiso
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal anladımda oral ne oluyor tükrük bezleri çalışmıyormu.
01 Yorumlaparana yazık. hacı şakir'n sıvı sabunu :DD
saka tabikidee sabunlar cok yakar.bence guvendigin bi magazadan almalısın gercekten cok ise yarıyor.00 Yorumlabilindik yerden marka al derim. adam içine s*çar sana kayganlaştırıcı diye satar :D
02 Yorumladilersen markada veriim.. durex i vs boş ver sen...aquaglide en kalitelisi..bizzat denendi onaylandı...;)
00 YorumlaBunlar yerine gidip Carrefour yada Migros gibi hipermarketlerden bilinen markaların ürünlerini tercih etmelisin.
00 Yorumlakesinlikle işe yarıyor.. sanırım birazda uyuşturma özelliğine sahip...(anal anlamda)
00 YorumlaDoğal Yol Engüzeli Bence...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence iyi bir marka almalısın
01 YorumlaEn doğrusu doğal olanıdır. Tercihim...
00 Yorumladoğal olan en güzel tükürecen sonra devam :)
00 Yorumlaeczaneden alın bır tanıdıgınız varsa
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım