Çok iyi bilmek ya da çok istekli olmak, yatakta partnerine çok zevk verebilmek kötü birşeymidir? içinden geldiği gibi davranmak ve rahat olmak ayıpmı?
Cevabın nedir?
+1 yılYatakta ayıp olmaz!!!
Senin asıl öğrenmeye çalıştğın sevgiliniz sizinle sevişirken vs çok iyiyse hakkında ne düşünürsünüz? Olacaktıda sanki bu şekilde sorulmuş...
Eğer asıl öğrenmek istediğin buysa ciddi düşünen erkek şüphelenir kim bilir kaç kişiyle yaptı etti takıntısı yapar yüzeysel ilişkilerde tam tersi erkeği dahada isteklendirir hoşuna gider ;)021 Yorumla
Soran+1 yılYani neden şüphelensinki sonuçta bakire bir kadın degil bunu biliyor güven olayı başka bişey kaç kisi ile yatmış olmaya gerek varki ya bunu yapmak için bende bunu anlamadım? kişi sayısı arttıkça öğrenilen birşey değilki bu, yani bir kişiyle birkaç yıl seviştiysen ve istekliysen zaten yeterli, içinden gelmeyenle de 10 kisi yatsın isterse yine yapmaz yine yapmaz haksızmıyım?
- +1 yıl
Doğru cümlelerin gayet mantıklı ve sonuna kadar haklısın ama erkek beyninde düşünceler öyle işlemiyor
En olmadık yerde en olmadık düşünceler. takıntıya sebep olur hele hele mevzu seks ve kadının deneyimiyse
En takmayan umursamayan durumdan memnun görünen erkeğin bile beynini içten içe kemirir bu düşünce
Sana belli etmez hiç sormaz senin ruhun biöe duymaz ama onun kafasında hep aynı düşünce vardır
O dakikada önemli olan bekaret değildir zaten onu sil kafandan
Düşüneceği. şey bu kadar deneyimi kaç kişiden buldu? öyle bir. kişiyle senelerce sevişip öğrendi diye düşünmez. düşünemez bilinç altı bunu engeller
Çünkü erkek beynine göre seks bir kişiyle öğrenilmez
Burdan bu şekilde anlatması zor ama Umarım anlatabilmişimdir
Soran+1 yılSonrada gidip aldatırlar karım sekste beni doyuramıyor diye? iste bak hep diyorum erkekler gerçekten ne istediklerini bilmiyor buyrun kanıtı kocaman bir çelişki
- +1 yıl
Yooo aslında tam olarakda öyle değil
Erkek seksten kendini iten dışlayan kadını aldatır
Karım/sevgilim seksden anlamıyo ya da acemi diye değil
Aksine acemisi hoşuna gider
Erkeğe göre kadın el deymemiş olmalıdır
Bu inanış ve şartlanma asırlardır süre gelen birşeydir
El deymemişten Meseleyi bekarete odaklama o ayrı bir mevzu ama dediğim. gibi eğer ciddi düşünüyor gerçekten seviyorsa takıntı yapar
Yapmayada bilir yani insan değişkendir kimse için %100 konuşamayız
Bana hayatında penis görmeyeni de denk geldi herşey bende sen sadece keyfine bak diyenide
İkisindende haz alamadım mesela...
Soran+1 yılBu söylediğine kendin inaniyomusun? toplumumuzda aldatan erkeklerin yüzde doksanı eşi kendini yatakta mutlu edemiyor gerekçesiyle aldatıyor evde bulamadığı muameleyi dışarda yaşamak için, evdeki kadın her işini yaparken dışarda da cinsel açlığını bastırıp rahatlıyor olay bu
- +1 yıl
yanlış
aldatan erkeklerin hepsinin başka sebepleri vardır
kimisi heyecan kimisi merak kimisi monotonluk vs
senin dediğin eşim beni yatakta mutlu edemiyor bahanesi (yada gerçeği her neyse) eşim beceremiyo ya da deneyimsiz derdinden değil
yok başım ağrıyo yok k*çım ağrıyo ay yorgunum ay istemiyorum tipi kadınlardır
hele ki ben istemiyorum kardeşim!! sana noluyo diyenler vardır ki kürekle vurulası gelir ağzının tam ortasına
insanı yataktanda sekstende evliliktende soğuturlar
konuyu feninenleştirip saptırmak mantıksız
kadının erkeğini mutlu etmesi için deneyimli olması şart değildir
önemli olan istektir
kadın isteksiz olur yatakta soğuk nevale gibi davranırsa erkek tabiiki aldatır çünkü erkeğin yaratılış doğası eve ekmek getirmek kadar çiftleşmek ve üremektir yani seks olmazsa olmazıdır - +1 yıl
inan bana deneyimsiz kadın (eş anlamında) erkeği daha çok cezbeder yatakta
çünkü kumanda erkektedir
öğretmenlik iç güdüsü onu daha da tahrik eder
önyargını yıkıp bide böyle düşün ;)
Soran+1 yılBu birkaç kez için geçerli olabilir sonra öyle salak salak altına yatması artık keyif vermemeye başlar,, farklılık ister tutku ister kadın kendini mest etsin ister kadın herşeyi yapsın ister burada söylemicem daha fazlasını ama senin dediklerin inan geçici istekler.
- +1 yıl
ne alakası var yahu
ruh gibi karı 1. derece aldatılma sebebidir zaten aynı şeyleri söylüyoruz sen dikkatli okumamış ya da okuduğunu anlamamışsınki aynı şeyi söylüyoruz
önemli olan istek
içinde istek olan kadın hiç bişey bilmesede eşinin uyguladıklarıyla yol göstermesiyle bişeytler kapar içindeki isteklede bunu geliştirir
muhasebe işi öğretmeyecek sonuçta seks bu 15 yaşındaki çocuğa anlatsan o bile anlar yenilikler katar
önemli olan kadının istekli olması
istekli olması herşeyi bilmesi gerekir anlamına gelmez !!
birkaç kez yapılan seksin ardından o kız salak değilse ve istekliyse yeni bişeyler katar zaten
e katmıyor kendini geliştirmiyorsa da zaten isteksizdir
isteksiz kadın zaten kocasını aldatmaya yöneltir dedim önceki yazımda
bu durumda anlaşamadığımız nokta nedir?
Soran+1 yılIlk yorumunda erkek şüphelenir dedin sonraki yazışmada erkek acemi ister dedin şimdi aynı şeyi söylüyoruz diyorsun? bende diyorumki ben acemi değilim ben isteksiz değilim bende sınır yok çok ateşliyim ve yatakta erkeğimi farklı bir dünyaya taşiyabiliyorum belki birçok erkeğin hayatı boyunca yaşamadığı şeyleri verebiliyorum, bunu yapmayı birilerinden öğrenmedim sadece yatakta içimden geldiği gibi davranıyorum konu bu, ama yeni ilişkimde bu yanlış anlaşılırmı diye merak ettim ve sordum, sonuçtan pek memnun kalmadım o ayrı.
- +1 yıl
dediğin gibi baştan bu yana fikirlerim sabit kalmadı çünkü her cevabında farklı bir durum ortaya çıktı ve bende ona göre yorumladım
ve sorun şu ki şu son cevabından sonra (kendini tarifinden sonra) yine ilk yorumumu yapacam :D
ben sabit fikirli olamam duruma göre farklı kriter ve kişili, kleri ele alarak yorum yaparım burada ki kastım da tutarsızlık değildir asla sadece mesleğim gereği genelleme yapmam ayrı ayrı değerlendirmeler yaparım o kadar
ve sana gelince en başta dediğim gibi
gelecek düşünen bir erkekle tarif ettiğin şekilde geçireceğin bir gecenin ardından o erkeğin kafasını karıştırman muhtemel sebebinide başta söyledim
ancak bu durumda değişkendir
misal ben takarım :D
ulan kaç kişiyle yattıda bu kadar usta oldu derim
ama ne zaman?
bir anlığına
daha sonra ya senle konuşur bu durumu açıklar bir cevap beklerim (tabi yargılamadan adam gibi)
ya da olasılıkları değerlendirip kendim cevabımı bulurum
ama bu değildir ki bütün erkekler aynıdır :D
Soran+1 yılBu konuuuu böyle uzaaar gider, hep aynı şey bir kadının yatakta iyi sevişiyor olması suç bunu anladım hayatında sadece 2 kişi olmuş yani öyle gömlek değiştirir gibi değiştiemiş ama içinden geldiği gibi davrandığı için suçlu ama erkek ne yaparsa yapsın dokunulmazlığı var isterse 50 kadınla yatmış olsun,, biz bu yüzden aynı noktada birleşemedik ama hata bizde değil bu saçmasapan düzende bu saçmasapan toplum baskısında
- +1 yıl
Haklı ama acımasızsın
Öncelikle haklısın çünkü dediğin gibi cinselliğin hala tabu olduğu halde. pardoxun kralı olan kadın temiz erkek tecrübeli yani. senin tabirinle kadın el deymemiş erkek değil 50 250-350 kişiyke ystıp kalkıp tecrübeli olmalı diyen bir toplumda yaşıyoruz
Acımasız olduğun kısımsa benide o toplumdan görmek
Seni suçlamak istemem ama önyargın en baştan beri gözüme batıyor ve bunu hep dile getiiriyorum
Türk erkeğinden bu konuda net cevap alamazsın
Sebebide seninde belirttiğin gibi içinde bulunduğumuz toplum
Onlarca kızla yatıp kalktığı halde Bakire olduğu bilinen bir kızla evlenen bir erkeği toplum bağrına basar aferim helal kız aldın diye
Ama tecrübeli olsun olmasın bakire olmadığı bilinen bir kızla evlenen erkeğe toplum o samimiyeti o sıcaklığı göstermez
Topluma göre önemli olan kadının bekaretidir
Erkekte bu yetiştirilme şekli yüzünden bekaret takıntılı olır herne kadar önüne gelenle yatan biri olsada - +1 yıl
Çünkü o erkektir o yapar düşüncesi vardır toplumda
Kadın kaşınmasa (kuyruk sallamasa) erkekte rahat durur düşüncesi benimsenmiştir yüzyıllarca
Avrupaya baktığımızda (geçmişte) bekaret unutulmuş birşeydi ve bakire evlilik yapan kız neredeyse yoktu ve erkeklerde bu konuya hiç kafa yormazdı
Çünkü toplum bunu normal karşılardı
Çünkü o toplumun %90ıda erken yaşta bekaretini kaybetmiş/bakire olmayanla evlenmiştir
((Geçmişte dedim çünkü son zamanlarda başta amerika olmak üere tüm avrupa ülkeleri erken bekaret kaybı ve önüne gelenle yatma durumlarına savş açmış durumda))
ama ülkemizde. bu karışık bir. durumdur
Dinen yasak oluşu ama aynı zamanda batıya özenmr harmanlanınca düşünceler birbiryle çatışıyor
Bir kısım çpk normal kardeşim olabilir en azından evlenmden birbirlerini daha iyi tanıyolar derken diğer kısım bunların hepsi özeldir ve evleneceğin kişiyle olmalıdır der - +1 yıl
Ve biz. şuanın gençleri bu iki zıt düşüncenin tam ortasında doğup büyüyoruz maalesef :))
bundan 15-20 yıl önce bu soruyu sorsan taşa tutulurdun or*spu diye (afedersin)
Bundan 15-20 yıl sonra sorsan (batıya ayak uydurduğumuzu varsayarak) manyakmısın kadında erkekte tecrübeli olmalıki evliliğe iki tarsfta tecrübeli şekilde bu sorunlar aşılmış olarak başlasın denir tebrik edilirdin
Ama şu anda yani bu zamanda her kafadan farklı ses çıkacaktır ve aslında tam olarak ne istediğini bilmediklerinden o ses hepten karışacaktır - +1 yıl
Aslında temeldeki sorun erkeğin bişey kaybetmeme rahatlığıdır
Eğer erkektede kadındaki bekaret gibi. bir engel olsaydı ya da kadında o zar olmasa ve erkek gibi özgür olsaydı hiç bir sorun çıkmazdı
Ben 27 yaşımdayım
İlk ilişkimi 2 kez üstüste para karşılığı yaşadım evet evet bildiğin fahişeyle ve 20 yaşımdaydım
Sadece 2 ciddi ilişkim oldu
İlki askerlik öncesiydi bakireydi dokunmaya kıyamazdım
İkincisi ise bakire değildi ve bunuda en baştan beri biliyordum son beş senedir beraberiz ve denemediğimiz pozisyon seks yapmadığımız yer kalmadı diyebilirim
Evliliği sorarsan ikimizde düşünmüyoruz
Nacizane düşüncem erkeğinde kadınında kendini evliliğe saklaması ve birbirleriyle tecrübe kazanmasıdır
Ama maalesef bu mümkün değildir
Ne kadar tezat değilmi?
hem 5 yıldır evlenmeyi bile düşünmediğim biriyle her haltı yiyorum hemde iki tarafında evlenmeden yapmamasını savunuyorum
Ama yapacak bişey yok işte
Hayat şartları herzaman istenileni yaşatmıyor maalesef
Soran+1 yılNasıl doluymuşsun nasıl bir birikim varmış içinde siteye bir baktim sen destan yazmışsın ama patlama şeklinde olmuş :)) şimdi bak tüm yazını tek tek okudum baştan sona kadar doğru diyemeyeceğim birçok detay var hepsine girmicem bitanesine girecem ama,, demissinki son yazdiğin kısımda eğer erkektede bakaret olsaydı ya da kadında o zar olmasaydı hiçbir sorun çıkmazdı,,, zarı sayma bence çünkü artık yüzyıllar öncesinde değiliz gidip diktiriyorlar al sana (zar) haksızsam söyle,, bunu da geç açık konuşacağım sırf toplumdaki bu düşüncenin saçmalığını belirtmek için açık konuşacağım; kız bakire sevgilisi var belki aylarca belki yıllarca evlenene kadar birçok sevgili edinip gidip her türlü sevişiyor yapmadıkları kalmıyor bir vajinaya penis girmiyor diger taraftan bir başkasını biri evlenecem diye kandırıyor kız saf inanıyor kabul ediyor bir kere sevisiyor ve bakireligini kaybediyor, şimdi ilk örnekteki kız namuslu, acemi, bilgisiz, saf kız olurken ikinci örnekteki kız toplum gözünde...
Soran+1 yılKimse kimsenin ne yaşadığını bilemez geçmişinde kaç erkekle öpüşmüş sevişmiş bilemez bu yüzden zar mış bakirelikmiş hikaye çünkü günümüzde artık orjinal bakire sayısı geçmiş 20-30 yıl öncesi gibi değil gerek zar diktirme gerek ekonomik olarak kendi ayakları üzerinde durabilen kadın profili bu toplumdaki ezik kadın modelini unutturma yolunda ilerliyor ve çok da iyi oluyor bu olayın dini boyutuna şu an girmeyeceğim çünku o boyuta bakacak olursak zaten erkeklerin bu anlamda yatacak yeri yok tamamen farklı birtarafı bu olayın,, konumuza dönecek olursak iyi sevişiyor diye kimse o.. değildir, bisey bilmiyor ya da yapmiyor ya da bakire diye de kimse masum el değmemiş değildir,, bana soracak olursan her iki örnekteki kadın da dinen konusunun dışında haksız değildir çünkü bu nasilki erkeklerin DOĞAL ihtiyacıysa, kadınların da DOĞAL ihtiyacıdır ve dini inancı gereği yapmazsa iyidir ama hem erkek hem kadın bunun da günahı kendilerine kalmış artık.
- +1 yıl
O kadar abartma yahu patlama falan :))
Tamam doluluk deneyim birikim falan eyvallahda patlam cık cık cık :))))
Evet biraz. destansı oldu * bu tür konular (bence) iki kelimeyle cevaplanacak özetleevek konular değil
Çok dallı budaklı konular
O yüzden aslında yüzyüze veya bir. ortamds konuşulması gereken bir konudur bence en azından klavyye üzetinden konuşulmayacak konulardan
Yoksa böyle destan oluyor :))
Tabiiki kelimes kelimeme katılmayacaksın illaki çatışacaz
Ama yeme. şimdi hakkımı
Öyle birçoğuna katılamayacam falan diye
O kadar yazı laf olsun diye yazılmaz :)))
Soran+1 yılBoş demiyorum ama önemli olan uzunluğu değil içeriği, farkındaysan 2000 e yakın harf kullanarak her cümlesi anlam içeren şeyler yazdım :)) destana gerek yok anlaşılmak için,, erkekler şurda yanlış yapıyor bak, evleniyor evlenirken bakirelik ilk kural oluyor sonra kadın da isteksiz olunca ya da erkekler kadar istekli olmayınca karımı seviyorum ama beni yatakta mutlu edemiyor olayının arkasına saklanıp aldatıyor ki son yıllardaki boşanmalara bakarsanız büyük çoğunluğu aldatma sonucudur, birde olayın başka bir boyutu var sanki yatakta erkek mutlu edilmek zorunda da kadın zaten her şekilde mutlu oluyor gibi bu da düşündürücü? bu sözleri kendim için değil toplumdaki kadınların durumunu ifade etmek için söylüyorum ki bende bir kadınım çünkü.. neyse sanırım gayet açıklayıcı olmuştur yazdıklarım.. sözlerim şahsınıza değil tüm erkekleredir
- +1 yıl
Aslında doğrı bir noktaya parmak bastınıx katılıyorum ama o boşanma be aldatma oranlarına baktığınızda erkekten çok kadın cinselşik yüzünden aldatır
Yani. yatakta erkek değil kadının mutluluğu daha önemlidir aslında
Erkek erekte olamaz aldatılır
Erkek boşalır aldatılır
Monotona bağlar aldatılır vs vs
Kanunda bilr yeri var yahu
Kadın mahkemeye Eşim beni yatakta memnun edemiyo dedimi önce terapiste yolluyo baktıki olmuyo ikinci celsede boşuyo hakim...
En İyi Cevaplar
Bilmekle, istekli olmakla falan alakası yok onun..
Normalde yatakta soğuk olan bir kadın, teninin uyuştuğu bir adam bulduğunda dişi kaplana döner genelde.
Sevişmek ise zaten sevmekten geldiğinden, yatağındaki adamı gönlünce ''sevemedikten'' sonra ne anlamı kalır..04 Yorumla
Soran+1 yılSevmekle ilgisi yok kısmen öyle ama her seven de çok istekli değil ya da yatakta inanılmaz değil ben bunu belirtmek istedim
Soran+1 yılAsla öyle olamam zaten:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım sen bakma şu yorumları bu saatte hepsinin şeyi kalkmış hoşlarina gidecegini söylüyorlar. Böyle bir durumla karşılaşsalar sen mükemmel davranırsan bu işi başkasıyla da yaptığını düşünür hepsi sonra da o* bu deyip atarlar bir köşeye. Kimse inanmaz sevdiğini mutlu etmek için yaptığına. Herkes bunu is olarak yaptığını düşünür. Erkek Milleti böyle
72 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi düşünüyorsun? ama ben kendimi tutmak ya da ayıp mı değilmi diye düşünmek istemiyorum bu arada evli değilim.
+1 yılAaa ne kadar güzel tanışalım mı derler
Senin gibi sevgilisi olsa ya da eşi. Buraya soru sorarlar bu kadın çok iyi sevişiyor nerden öğrendi ayrılsam mı diye11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
63Cevap
Kesinlikle ne ayıp nede yanlış birşey.
Hatta dinen eğer evli isen bayan içinde erkek içinde geçerlidir. Eşini mutlu edebilmek de ayrı bir sevaptır.
Mesela kadın eşine her turlu mutlu edip cinsel yönden doyuma ulaştırır sa. Hem sevap kazanır hem de erkeğini dışarıdaki kadınlara gitme isteğini ortadan kaldırır.
Anlatabildimmi?04 Yorumla
Soran+1 yılAaaa süper çok iyi anlattın gerçekten aslında böyle düşünülmeli
Soran+1 yılTamam saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılGecmisinizle alakali konustuklariniz cok onemli
Yani mesela "senden once birkac kisi oldu ama gereksiz ve kisa sureli biseylerdi vs" gibisinden seyler soyledinizse yatakta ki performans sizi yalanci cikarabilir..
Yani az erkekle beraber olmus kadin nasil bu kadar performans sergileyebilr gibisinden bir supheye kapi acar..
Buna dikkat etmekte fayda var..016 Yorumla
Soran+1 yılBir önceki yorumu okursanız cevabım aynı sizede
Cevap sahibi+1 yılBenim demek istedigim o degil
sadece eger oyle bir imaj biraktiysaniz performansinizla bu celisebilir -celismeyedebilir bilemeyiz
Benim basima benzer bir olay gelmisti
Neymis efendim benden once bir kisi olmusta o da nisanlisiymista zorla bilmem ne olmusta falan filan
performansa gelince anlattiklariyla yasattiklari arasinda en ufak bir yakinlik yoktu..
yani bnu anlamamak icin salak olmak lazimdi
Soran+1 yılİşte bu yanlış düşünce bak ben ilk ilişkimdede çok iyiydim öncesinde kimseyle olmamıştım bu nasıl oluyor? inan şimdiki gibiydim harika öpüşüyordum harika sevişiyordum ama ilk ti buna ne diceksin?
Cevap sahibi+1 yılİlk olan her zaman anlasilir diyorum
Fazla detaya giremiyorum
Soran+1 yılGir gir niye girmiyorsunki gizlisin acık konuş, ben diyorumki ben ilk iliskimdede aynıydım inanılmaz istekli öpüşuyor sevişiyor hatta oral yapıyordum gerçekten ve ilkimdi bu nasıl oluyor?
Cevap sahibi+1 yılDogrudur..
Gizli olmam acik secik konusabilecegim anlamina gelmiyor malum coluk cocuk okuyor vs huzursuz oluyorum
Siz cok iyi olabilirsiniz ama bence ne olursa olsun ilk oldugunuz belli olur
Bir durus bir tutus bir anl bir hamle veya kararsiz bir hamle hemen kendini belli eder bence
Soran+1 yılbilemiyorum ben hiç kararsız bir hamle yaptığımı sanmıyorum bu bana göre istekle içten gelen hareket şekliyle ilgili ama neyse saol fikirlerin icin ama bir kez daha anladımki erkekler ne istedigini bilmiyor cinsellikle ilgili bu soruda bunu bir kez daha gördüm
Cevap sahibi+1 yılNe istedigini mi bilmiyor?
İsini bilen kadin gibisi yoktur
Benim hassasiyetim yalan noktasinda..
Soran+1 yılYalan olup olmadığını bilemezsinki bence asıl önce bilmiyor gibi olandan korkacaksın çünkü kimin ne yaptıgını inan kimse bilemez, yatakta iyi değil diye bu kimseyle bişey yapmamış sonucunu çıkartmak nekadar isabetli olur tartışılır.
Cevap sahibi+1 yılYatakta kotu olmakla acemi olmak arasinda fark var
Bu ikisini ayni kefeye koyarsak bu konusmdan zerre kadar kazanim elde edemeyiz bir sonuc cikmaz yani..
Ayrica yalani anlarim hele hele benimle ayni yataga giriyorsa alip verdigi nefesten bile belli olur..
Soran+1 yılBakın bahsettiğimiz şey bakire bir kadının durumu değil bakire değilse acemi de olması gerekmiyor değilmi? peki biz neyi konuşuyoruz o halde? işte bu noktada kadının istekli oluşu devreye giriyor mesela kendimden örnek vereyim istekli bir kadınım hayatımda 2 erkek oldu diyelimki seninle sevgili olduk bunu örnek vermek için söylüyorum tabiki, sevişeceğiz ve ben oldukça istekli ve başarılıyım seni zevkten deli edebilecek herşeye sahibim burada şimdi benim ne gibi bir hatam var?
Cevap sahibi+1 yılBurada bir hata yok alnindan oper sarilir uyurum..
Ama eger ilk tanistigimiz fasilda bana ben kimseyle birlikte olmadim yani oldumda zorla oldu ben istemedim vs vs dedinse o zaman sorun olur
Yok eger benden oncede iliskilerin oldugunu biliyorsam ve bu konu gecmiste kalmistir dediysen -aldatilma riski yoksa
Problem yok demektir
Bulutlar bizi bekler
Soran+1 yıl:))) nihayet anlaşıldı
Cevap sahibi+1 yılOrta yolu buldugumuza sevindim
Oldu ozaman gorusmek uzere
Bunu saymiyom yine beklerim :p
Soran+1 yılHaha iyi sabahlar :)
Cevap sahibi+1 yılSizedee :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bulunmaz nimetsin eski kız arkadaşımda böyleydi erkeklerin hepsi senin gibi ister ama çok ta korkarlar başkalarınlada yaşayacağını zannederler ya da çok kişiyle birlikte olduğunu zannederler senin akıllı marifetli ve histerik olabileceğini herkes düşünmez
17 Yorumla
Soran+1 yılOfffff yine çok kişiyle olmuş olma saçmalığı ya nasıl saçma bir düşünce bu? ilk cinselliğimi yaşadığım gün de ben aynıydım bu nasıl oluyor peki? ogün de şimdi ne yapabiliyorsam yapabiliyordum
Cevap sahibi+1 yılbende onu diyorum senin bilgili ve tecrübeli olman erkek için korkutucudur kaybedeceklerinden
Cevap sahibi+1 yılya da yönetilemeyeceğinden korkarlar
Soran+1 yılNiye korkuyor ki tadını çıkarsın yatakta kendini deliye döndüren her anlamda harika bir kadın
Cevap sahibi+1 yılherkesle ilişki yaşayacağını başkalarına gideceğini ya da etrafındaki kişilerle birşeyler yaşayacağını zannederler
Soran+1 yılAma yapmayınca kendi gidiyor başkalarına bu nasıl çarpık bir düşünce?
Cevap sahibi+1 yılerkek egolu ve kıskançtır
doğal olacaksın gördüğüm kadarıyla yaş grubu olarak aynı yaşlardayız bu yaşlarda kimse kimsenin ne kadar deneyimli olduğunu sorgulayamaz sonuçta illaki yaşanmışlıklar vardır yatakta doğal olmak içinden geldiği gibi olmalı ve bütün duygularını dorukta yaşamaları gerekir insanların en güzelide budur zten
00 Yorumla
+1 yılAyıp mı?
ironini yirim asfhks
Alan razı veren razı bu neyin telaşı gizliş.23 Yorumla
Soran+1 yılYok canım ya bunlar buna da razı değil iyi de olsan yaranmıyosun kötü de olsan yaranmıyosun :)
- +1 yıl
Gebermeyesiceler !11!!
asdgh
Soran+1 yılAdamları çözdüm @cestlavieee bunlar ne istiyo biliyomusun ne çok iyi bilecen ne az bilecen işi, çok bildinmi o... derler az bildinmi put gibi yatan kadın, kendileri de az da bilse ok dicez çok da bilse ok dicez yoğurdun bolluğu yine erkeklere!!
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayırr. Aksine harikadır bu. Ama g*tünden korkan bazı erkekler bundan huylanıp kız hakkında kötü düşünebilirler.
118 Yorumla
Soran+1 yılNeden korkar aldatacağından mı?
Soran+1 yılNe saçma gerçekten niye aldatsın mutluysa ikişki iyiyse bende bunu anlamadım?
Soran+1 yılBu erkekler niye böyle anlamıyorum yani özgüvenleri yok bence öyle düşünenlerin kendine güvenirse neden korksun
Soran+1 yılAynen insamın kendinede karşısındakine de güveni olmalı ki ilişki sağlam olsun ben partnerim beni öperken böyle öpüşmeyi kiminle öğrendi dersem partnerim ben onunla sevişirken böyle sevişmeyi kimden öğrendilere takılırsa bu ilişki zaten baştan yanlış olur
- +1 yıl
ben öyle düşünmem iyi sevişmek için tecrübeye gerek olmadığına inanıyorum. kadın tutkulu sevişmeli o kadar
Soran+1 yılOrnek bir erkek daha:)) evet işte içinden geleni yapmak kendin olmak doğal olmak çift de birbirine uyumluysa tadına doyulmaz değilmi
Soran+1 yılHerkes öyle düşünmuyor işte
Soran+1 yılO yüzden hayatıma henüz birini sokamadım zaten işte şu an deneme aşamasındayım yoksa inan şimdiye kadar çoktan sabit hatta kocam dediğim biri olurdu ama işte yok yok:*
Soran+1 yılÜzgün yüz yapavaktım yanındaki yıldıza değdi parmağım öpücük oldu yanlışlıkla :D
Soran+1 yıl:) yaa tamam senin için demedim sadece düzeltme yapmak istedim alınma hmn ;)
Soran+1 yıl:)))
+1 yılKötü değildir.
Ayıp dediğimiz şey toplumun ahlak kurallarına zıt olan şeydir.
Partnerin toplum değil.
cut.03 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi karşılar yani?
- +1 yıl
Karşındaki kişi nasıl bu kadar iyisin sorusuna makul bir cevap alıyor ve güveniyorsa sorun olmaz.
Soran+1 yılHmm anladım
+1 yılÇok iyi seks bilmek diye birşey yoktur. Partnerinle çok uyumlu olmak, ten uyumu olması ve hissedebilmek önemlidir. Bende bunları isterim partnerimle. Yoksa çok fazla tecrübeli olup olmaması çok ta önemli değil yani.
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmek ya da yapmak uyum da gerekli ama ben tutkudan bahsediyorum sınırsızlıktan bahsediyorum
- +1 yıl
Tabulari, sinirlari ve yasaklari olmasin isterim.
Tutkulu ve istekli olsun. Herseye acik ve acik fikirli olsun.
Ama var mı boyle bir kadin bilmem :)
Soran+1 yılVar da..
- +1 yıl
Kedke bulsam oyle bir hatun... hemen evlenirim :)
Tam hayallerimin kadini yani :)
bence iyi bisey ama ilk yapcaksan bence o kadar tecrubeli davranmamaya calis, yoksa hangi erkekten bunlari ögrendi diye dusunebilir
11 Yorumla
Soran+1 yılDüşünürse kendi kaybeder bence
+1 yılKesinlikle kötü birşey değil. Ruhu or. değilse evlenilir öyle kadınla.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani illa iyi diye kötü kadın olur mu çok saçma zaten
- +1 yıl
İşte onu öyle düşünenlere anlst anlatabilirsen :)
Eğer eşinle iken oluyorsa değil ama gayrımeşru ise ayıp, günah...
10 Yorumla
+1 yılbunlara ayıp ya da kötü diyen bir erkek varsa hemcinsim olarak kabul etmiyorum bu kadar net mk :D
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel cevap süpersin:D
- +1 yıl
rica ederim. haksız olduğumu düşünen bir hemcinsim olursa çağır gelsin ;)
Soran+1 yıl:)) var var
- +1 yıl
soruna cevabım çok açık ve net ;)
+1 yılİki kişide kendini düşünerek değilde, karşısındaki tatmin etmeye çalışması en iyisi bence. O zaman iki tarafta memnun oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılbenim kadınım olacak kişi
evde kocasına oro**bu, dışarıda ise saliha kadın olmalı...08 Yorumla
Soran+1 yılIşte bende bunu demek istedim ama her erkek böyle düşünmez bence
- +1 yıl
ne demek düşünmez , her erkek bunu istisnasız ister..
çünkü sadece o kadının kendisine ait olduğunu düşünmek falan..
ya bu duyguyu erkek olmadığın için anlayamazzsın hemcinslerim çok iyi anlıyordur - +1 yıl
dinde bile benim dediğimi dolaylı olarak yazılmış bişey :D
Soran+1 yılUmarım öyledir çünkü benim için önemli şu an bunu bilmem gerekiyor ona göre hareket edeceğim
- +1 yıl
çokta abartma.. günde 3 4 gere yapanlar varda :D
Soran+1 yılSayı değişir;)
- +1 yıl
:D oha sende az değilsinn haa :D
Soran+1 yılBoşuna bu soruyu sormadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks te iyi olmak diye bir şey yoktur. seks dediğin penisin vajinaya girip çıkmasıdır. iyi olması ihtimali olan şey sevişmektir. o da karşılıklı sevmek demektir. biribirni seven insanlar iyi sevişir. bilmem anlatabildim mi?
032 Yorumla
Soran+1 yılYanlış ve tarif bile yanlış seks bir bütündür sadece penisin vajinaya girip çıkması değildir ve sevişmek sadece sevgiyle orantılı değildir
Cevap sahibi+1 yılaç sözlüğe bak. sana kelime mi öğreteyim. seks tam olarak cinsel ilişki demektir. sevişmek başka bir şeydir. sevişmek yerine seksin kullanılması kapitalist yeni dünya düzeninin oyunlarından biridir. sevgiye dair her şey pazarlama gücü önünde engeldir. ticari malların değerini arttırmak için duyguların değeriniz azaltmak gerekir. neyse çok uzun hikaye. ama bir zamanlar sevişmek makbuldü şimdi seks. sadece cinsel ilişki. tek gecelik ilişki ten uyumu bilmem ne hepsi duygusal derinliği olmayan kadın erkek ilişkileri yaratma çabasının birer ürünü
Soran+1 yılYa terimlere takılma girip çıkmak ya da sevişmek herneyse ben burada kelime anlamını araştırmıyorum ve zaten sevişme taraftarıyım sevmiyorum öyle sevişme olmadan uzun uzun sevişilmeli zaten benim sorum bu değil saptırdın konuyu
Cevap sahibi+1 yılben de kelime anlamında bahsetmiyorum zaten. sen kelimeye takıldın benim şahane yorumu yedin. diyorum ki öyle her erkekle iyi sevişen kadın ya da her kadınla iyi sevişen erkek diye bir şey yoktur. birbirini seven insanlar doyasıya sevişir. yatakta iyi olmak diye bir şey yoktur. yatakta yaptığın şey bir iş değildir. bir sevgi patlamasıdır.
Soran+1 yılIste tamam bende senin soylediğin şeye katılmadığımı söylüyorum, ne alaka ya insan sevgiye bağlı olarak daha az ya da daga çok istekli olur kısmına katılmıyorum. Seven çok çift var ama yatakta mutlu değiller senin dediğin gibi olsa herkes mutlu olurdu, insan sevmediği biriyle de çılgınca sevişebilir tutku dolu deliler gibi hemde
Cevap sahibi+1 yılo sevgi denilen şey sevgi olmadığından. toplumsal kaygılarla birlikte oluyor insanlar. toplumsal kaygılarla seviyor birbirini. sen hiç sevdiğin biri ile sevişmemişsin. basit cinsel zevki abartıyorsun. sen iyi seksten değil boşalmadan bahsediyorsun
Soran+1 yılYa hayır çok zıt düşünüyoruz bu konuda kesinlikle katılmıyorum, sevgi ve cinsellik ayrı şeyler ve ben boşalmaktan bahsetmiyorum inan anlayamazsın ve anlamıyorsun da zaten neyse boşver
Cevap sahibi+1 yılsevgi ve cinsellik ayrı şeyler madem neden sadece karşı cinsten insanlara aşık oluyoruz.
Soran+1 yılYa birebir aynı sey değil yani sen swvmediğin ama görsel olarak seni etkileyen tahrik eden ve çok istekli bir kadınla yatağa girsen sevişemezmisin? dediğin şeye göre sevişemeyeceğin sonucu çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılsevişmem demedim güzel kadınla kim sevişmek istemez. ama asıl güzel sevişme sevdiğin kişi ile olur. seks dediğin beş on dakika altı üstü. ama sevdiğin insanla gece boyu oynaşır durursun. sadece içine girmekten zevk alma başka bir şey. sevişmekten zevk alma başka bir şey
Soran+1 yılSevmediğin kadınla da sevişebilirsin sabaha kadar istek olduktan sonra karsılıklı oynaşırsın herşeyi yaşarsın emin ol o halde şu durumda yine benim dediğim gibi sevmeye gerek yok olayı doğruluk kazanıyor
Cevap sahibi+1 yılsizin için farklı mıdır bilmiyorum ama biz erkeklerde boşaldıktan sonra cinsel istek hemen azalıyor. sevmediğin bir şey hissetmediğin bir kadın ise seviştiğin arkanı döner yatarsın. kadınlar da erkeklerin bu huyundan şikayetçi zaten. ama sevdiğin kadınla birlikteysen s... kalkmadan da sevişirsin
Soran+1 yılKadın uzun bir gece boyunca istekli davranacak sende yok yok bu kadını sevmiyorum sadece 10 dk içine girip rahatlim yeter demiceksin herhalde, tabiki sende kadınla istediği kadar sevişeceksin bunun kacarı yok ve inan sevdiğin kişiyle belki onunla aldığın zevki alamicaksın anlatabiliyormuyum?
Cevap sahibi+1 yılsevdiğim kişiyle seviştiğim de oldu sevmediğim kişiyle de. cinsel istek yönetebileceğin bir şey değil. boşaldıktan sonra kendiliğinden sönüyor. ama sevdiğin kadın olursa ellerin çekemiyorsun üzerinden.
Soran+1 yılSevmedigin ama dediğim gibi bir kadınla yatmamışsın ozaman sen çünkü yapsaydın bilirdin ne dediğimi, önce hiç olmaz dedin sonra olur sabaha kadar olmaz 10 dk olur dedin simdi sabaha kadar olur ama ellerimi çekerim diyorsun hep bir bahane var çünkü sen bunu kabul etmek istemiyorsun
Cevap sahibi+1 yıldediğinden bile daha afet bir kadınla yattım. fırtına gibiydi resmen. belim ağrıdı gidip gelmekten. ama ondan aldığım zevk sevdiğim kızdan aldığım zevkle kıyaslanamaz bile
Soran+1 yılDemekki sevmediğin biriyle de sevişilebiliyormuş su durumda ilk yorumun geçersiz çünkü yorumda sadece sevdiğin kisiyle olabilecegini söylemistin
Cevap sahibi+1 yılsemediğin biriyle seks yapabilirsin. sevdiğin kişi ile sevişebilirsin dedim. anladığım kadarıyla sen biriyle sevişirken çok isteklisin diye eleştirilmişsin. içinde kalmış. peki hiç düşündün mü sevişmenin gerçek zevkkini hiç tatmamış olabileceğini.
Soran+1 yılNe demek tatmamış olmak ya herseyi tattım senin tatmadığın belki de hiç tadamayacağın seyleri dahi tattım ve hiç eleştirilmedim dedigin gibi ve emin ol sevdiğim kişiyle yaşamadığım almadığım zevkleri aldım o yüzden sana katılmadım zaten ısrarla çünkü sevgi ve tutku farklı şeyler aynı kulvarda ancak şöyle olabilirler hem sevgi hem tutku varsa elbet bambaşka ama sadece sevgiyle dedigim şey olmaz tutku heyecan sadece uyumla ve sınırsızlıkla mümkün
Cevap sahibi+1 yılsevdiğinle de sınırsız olabilirsin. nedense herkes sevgi ve tutkuyu faklı insanlara yönelmek zorunda olan duygular olarak görüyor. ben sevdiğim kızla da her şeyi yaptım. o da inanılmaz derecede şehvetliydi sevişmelerimizde. onun sıcaklığını hiç kimsede görmedim. başka bir kadının o kadar şehvetli olabileceğini düşünemiyorum. sevdiği adamın kollarında olmanın güveniyle rahatlığıyla kendisini ne kadar rahat hissettiğini hissettim. ben onun içindeyken heyecandan delirişini izledim. sevgi ve şehvet birarada olamayaak duygular değildir
Soran+1 yılOlabilir tabiki ama olamayadabilir olmadığı için zaten dediğim doğru oluyor anliyormusun? yani sevgi var ama tutku yoksa tutku var ama sevgi yok durumu olabiliyor neden bunu kabul etmiyorsun onu anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılsevgi var ama tutku yoksa sevişme güzel olmaz. tutku var ama sevgi yoksa yine sevişme iyi olmaz. ikisi birden varsa ancak o zaman doyulmaz bir sevişme olur
Soran+1 yılInan oluyor sevgi şart değil olursa iyi olur tamam da olmasa da imkansız değil bunu yaşamak yaşatmak yeterki o duyguyu geçir karsı tarafa bak neler neler oluyor neler neler yaşıyor yaşatıyor
Cevap sahibi+1 yılseni merak etmedim de değil aslında. dediğin kadar var mısın acaba
Soran+1 yılYahu güldürme beni :))) iki saatdir sevmediğim biriyle zevk almam sevişilmez diyorsun şimdide merak ettim diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılzevk almam demedim. sevdiğim kadar zevk almam dedim. ama tezini ispat etmek istersen yani
Soran+1 yılBak ispata gerek yok inan yapmadan garanti verebilirim o derece eminim kendimden :) bukadar sabitfikirli olma derim ben;))
Cevap sahibi+1 yılben yaşamadan inanmam. ne yapıyorsan yapacaksın anca öyle
Soran+1 yılOzaman inanmamaya devam edeceksin mecburen seni inandirmak icin seninle sevisemicem :)))
Cevap sahibi+1 yılniye ki nasıl olsa sevmek gerekmediğine inanıyorsun. sen de ateşlisin ben de ateşliyim. sevişiriz bence olur yani.
Soran+1 yılSevmek gerekmiyordan her önüne gelenle yatılabilir dediğim sonucu çıkmıyor ama, neyse simdi uyumak istiyorum iyi sabahlar size sevdiğiniz kişiyle mulu olmaya bakın yoksa siz çok şeyden mahrum kalırsınız ;)
Cevap sahibi+1 yılaah ah. o da bıraktı gitti. kaldım ortada
yatakta cok ıyıse benden once kac kısıyle yattıgını sorarım o ne l*n kız dedıgın bılmemelı.. bılenıne o. rspu dıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmeyeni de aldatıyorlar demekki neymiş erkekler tutarsızmış.
erkeğe göre değişir bana göre bir kadını sevebilmem için yatakta iyi olması kesinlikle %80 etkilidir elbette vahşi bir kısrak gibi olacak put gibi sevişme mi olur
06 Yorumla
Soran+1 yılAma bak sevişincede neler düşünüyorlarmış oku yorumları gör
Soran+1 yılNihayet biri kabul etti, iyi sevişince o.. kötü sevişince zevk alamıyorum nedir bu erkeklerin istediği o halde?
Soran+1 yılİşte gerçek erkek sensin işte örnek olacak erkek sensin :)))
+1 yılsoruya bak, valla türk kızları sekste sıfır, bilgi sııfır, sıfır sıfır sıfır.
10 YorumlaPartner dedigin kisi eger kocanizsa sorun yok rahat olunuz ama sevgili vs ise ucuz kadin gibi gorulursunuz. Tabi benim kendi dusuncem
10 YorumlaKendinden mi bahsediyosun yoksa okesine bir sorumuu
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimden tabi
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Partnerim yani kadinim beni arzulasin yeter. Zaten film ve dizilerden herkez isi biliyor artık
02 Yorumla
Soran+1 yılIşi bilmek başka bisey benim dediğim farklı şimdi burada anlatamam
Beni iliklerime kadar kurutacak kadını arıyorum ben :)
00 Yorumla
+1 yılNeden olsunki, tüm bunları aantaj olarak görürüm ben.
00 Yorumlaaslında olması gereken, erkek içinde aynı şey geçerli değilmiki...
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabiki aslında olması gereken bu ama öyle olmuyor işte, bizde diyelim ozaman olmaz sen nerden biliyorsun böyle sevişmeyi diye, yanlış şeyler bunlar türk erkeklerinin artık değismesi gerekiyor bu konularda cidden
Soran+1 yılSoruya 70 e yakın cevap geldi bir çoğu yok dese de birçoğu oyle düşünürüm dedi :(
yukarda yazdıklarında hiçbir ayıp yok yatakta rahat olacasın tabi isteklı olman güzel bişey partnerinin bundan rahatsız olacagını sanmıyorum..
00 Yorumla
+1 yıldeğil tabi ki. olmaması kötü hatta. seks de bir ihtiyaç iki taraf için
02 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle ihtiyaç
- +1 yıl
eşin daha çok sever seni böyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenle birlikte öğrendiyse çok bilmesi hoşuma gider :) istekli olması da tabiki. sen böyle misin
014 Yorumla
Soran+1 yılYani işte bu yanlış seks öğrenilmez tabiki tecrübe bişeyler katar ama seks içten gelir zaten içinden geldiği gibi davranırsın, evet ben öyleyim
Cevap sahibi+1 yıldenemeden bilemezsin ki ama. sana bir erkek dokunmadıysa kendi bedenini ve seksi keşfetmen mast da tecrübeli olmakla içinden gelmekle eksik kalır. içinden gelen istektir, seni çabuk öğrenen biri yapan da bedensel zekandır. deneyimin oldu mu mesela?
Soran+1 yılYa hayır bakire değilim sadece icimden geliyor demiyorum yaptığımda ve böyle olursam partnerim ne düşünür diyorum evli değilim ama
Cevap sahibi+1 yılpartnerin mutlu olur bence. tabi onun nelerden hoşlandığını ona sormalısın. yine dediğimle ilgili bişey; kendi ve seksi öğrendiğin gibi partnerini de öğrenmen bir süreçtir. onunla iyi bir uyum sağlaman da hemen birkaç ayda olmaz zamanla tanırsınız birbirinizi. evli olman zevk konusunda pek bişeyi değiştirmez sanırım. sevgi bağı varsa tabi. fuckbuddy daha farklı
Soran+1 yılYapacağım şeyler bence hiçbir erkeğin hoşlanmicaği şeyler değil ama işte fazla mı gelir bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılonun gözünde hafif kız olmaktan mı korkuyorsun? ne zamandır birliktesiniz
Soran+1 yılYeni başlıyoruz öyle de diyebiliriz, önce sıradan mı davransam? ona bıraksam?
Cevap sahibi+1 yıleğer devam edecekseniz herşeyi hemen yaşamayın ki sıkılmayın derim. acele etmene gerek yok yani biraz ona bırak. erkekler yöneten tarafta olmayı sever. bazısı çekinik karakterdedir baskın kızdan da hoşlanır. bunu zamanla anlarsın zaten :) biraz akışına bırakabilirsin başta
Soran+1 yılOffff yaa kontrol edecem yani kendimi://
Cevap sahibi+1 yılkendini kontrol et değil de bu iş iki kişiliktir karşılıklı. başta biraz ona göre davranıp onu ölçebilrisin demek istedim. ayrıca tanışalı çok olduysa zaten senin için bir önyargı beslemez içinden geldiği gibi davranırsın. ben olsam öyle yaparım yani :)
Soran+1 yılBakalım ne olacak:)) saol düşüncelerin yardımın için
Cevap sahibi+1 yılrica ederim, mutluluklar :)
Cevap sahibi+1 yılişler nasıl gidiyor var mı bir sıkıntı :)
Cevap sahibi+1 yılBir gelişme var mı merak ettim :)
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kadını genelde put gibi bekler bu çok yanlıştır.
00 Yorumla özelden ulaşabilirmisin? bişi sormak istiyorum bu konuyla ilgili de :) burdan soramam ama :)
00 Yorumlane kötü birşey nede ayıp aksine bir erkeği mutlu eder erkeği teşvik eder.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılyaşın 30-35 arası. senin tabiki iyi olman gerekiyor
00 Yorumla Yok benim bazen takildigim kizla cok iyi oluyor onlari daha fazla seviyorum d
00 Yorumlayok ya niye kotu bisey olsunki ne alaka erkekler zaten bunu isterler, her erkek bole bir kadina kole olur
00 YorumlaSenin demk istedigin yasamis tecrubeli birimi eger oysa ben yasamis istemem herseyi ilk bemle yasayip rahat davrancak icine geldgi gibi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher erkek ister ama şu da var ilk basta iyi olman cocugun kafasına acaba öncesi varmıydı bunun diye düşünür...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsonunda motor olursun bı süre sonra senden bıkar :d
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılevli değilsen fazla sınırları zorlama :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok çok tatlı bir durumdur bence. Bu kız kaç yaşında acaba?
04 Yorumla
Soran+1 yılSenden büyük:))
Cevap sahibi+1 yılYaptığı kişi kim peki onun? Kaç kişiyle yapmış?
Cevap sahibi+1 yılZevk veriyormu peki bu kadın karşı tarafa?
Cevap sahibi+1 yılBence o kişiye göre o.'dan başka olamaz. İstediği kadar zevk versin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır asla degil ne güzel işte ben bile sizin gibi birin isterimhayatımda
00 Yorumlaerkekler ne zaman hayır derki :D
11 Yorumla
Soran+1 yılEş olarak iyi olunca hayır diyorlar bak yorumlara anlarsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkese gore iyi kavrami degisir kimine iyi gelen kimini tatmin edemez :)
00 YorumlaÖlü gibi yatmasından iyidir bence.
11 Yorumla
heykeli dikilecek kadın diyoruz biz ona :)
13 Yorumla
Soran+1 yılHaha okadar yani:)) ama işte senin kadının yapsa öyle demezsin bende onu diyorum
Soran+1 yılAhahaha çalılıkların arkasında bekleyen leopar güzeldi çok güldüm:D ovv shit :p
+1 yılÇok rahat olucam derken osurup sıçmasında :D
10 Yorumlaaaksine enn çok hoşlandığım şeydir :D
00 Yorumla
+1 yılbir soz var kadın yatakta... gibi olmalı
05 Yorumla
Soran+1 yılSenin kadının sevgilin yapsa istersin yani öylemi?
- +1 yıl
https://www.canyucel.org/kadin-dedigin.html neyi kastediyosun anlamadim ama bunu bir oku :)
Soran+1 yılHeyyyy çok iyi bir yazı tuttum bunu :))
- +1 yıl
Heyyy iyi gecelr o zaman ;)
Soran+1 yılIyi geceler :)
+1 yılYok kendini nasil hissediyosa ozgur olmali yatakta
08 Yorumla
Soran+1 yılDeğilmi ama
- +1 yıl
Evet her istedigini yapmali ziplamali cosmali baski yaparak cekinerek kadinlar sonra neden vajinismus oluyo diyolar
- +1 yıl
U yuzden olgun kadinlari hos biluyorum onlar seks i ozgurce yasiyor zevk doruklarinda yasatiyor
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum sonuna kadar, rahat olmalı istediği gibi yapmalı
- +1 yıl
Boyle istenen hersey her pozisyon her dokunus ozgurce yapilmali iliklere kadar bosalana kadar cunku seks tutkudur
Soran+1 yılAynen öyle tutku olmalı işte tutku da olunca ben bir arkadaşın da dediği gibi leopara dönüşüyorum:)) yani dönüşüyorum da bunu nasıl anlar diye çekiniyorum partnerim
- +1 yıl
Bisi olmaz sen istedigin gibi davran seks ozgurluktur:)
- +1 yıl
bu arada bn bnden buyuk olgun bayanlarin vucutlarina bayilirim:)
+1 yıltam istediğim kadın tipi nerden yaş kaç
00 Yorumladeğildir heralde kanks
00 Yorumla
+1 yıl35 yasindasin e biraz sinirlari zorla artik
08 Yorumla
Soran+1 yılYa yaş meselesi değil ben 25 ken de böyleydim bu değişmiyor da şimdi sorma sebebim farklı
- +1 yıl
Soylediklerin normal mesela sen napmayi dusunuyosun?
Soran+1 yılYatakta kendim olmayı sınırsız olmayı ve erkeğimi çok zevk alırken görmeyi
- +1 yıl
kadinimin senin gibi olmasini isterdim. ama sen farkli bir seyden bahsediyosun galiba;)
Soran+1 yılÇok farklı biseyden bahsetmiyorum aslında ama sıradan bir kadın olmadığımı çok iyi biliyorum
- +1 yıl
Dusundugum sey degildir umarim. merak ettim istersen ozelden yazabilirsin
Soran+1 yılOzelden yazacak olsam gizli sormazdım soruyu kimseyle özelden yazışmam kb
- +1 yıl
Hem bir kadin ne kadar iyi olabilir ki?
Kesinlikle çok güzel bunu severim
00 YorumlaÇok güzeldir neden kötü olsun
00 Yorumla
+1 yılAsıl öyle olması gerekir :)
00 Yorumlaçogu kadın zaten çok iyi biliyo
00 Yorumla
+1 yılo kadına taparlar tabiri kullanılır işte
04 Yorumla
Soran+1 yılHımmm iyi diyorsun yani
- +1 yıl
iyide laf mı harika diyorum var mı öyle bir kadın tanıdığın
Soran+1 yılTanıdığım yok ben kendimden bahsediyorum
- +1 yıl
benimle çıkarmısın o zaman :D
var mı öylesi hani. bunun neresi kötü
013 Yorumla
Soran+1 yılYani nebilim insan çekiniyor ne der ne demez diye
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılEşim yok
Soran+1 yılIşte var gibi yeni ama çekimserim nasıl davranacağımı bilmiyorum
Soran+1 yılYok daha yapmadık ondan soruyorum işte partnerim ne düşünür ona gore hareket edeceğim bu durumda, demesin yani bu nasıl bir kadın böylesine istekli ve çok başarılı
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok ne alakası nerde çıktı allah aşkına saçmalama?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyeni bir ilşikiyemi başlayacaksın
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle görünüyor
Cevap sahibi+1 yılinş iyi olur bence sen çok değilde daha çok tahrik edici olsan
Cevap sahibi+1 yılsexlemi onu kendine bağlamak istiyorsun
Soran+1 yılYa hayır baglamak için falan değil ben normalde öyleyim zaten yatakta
Cevap sahibi+1 yılçok hoş her erkeğin arzu ettiği bir yapı bazen tahrik edip kaçma bazen kovalama. mesaj atarmısın
Tefaruata girmem horoz misali tikilar gecerim
00 YorumlaYatakta iyi olan kadin herzaman mtlu edn kadindir
00 Yorumladeğil ki o kadını yatağa bağlarım ben:DD
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?