sevgilimden ayrıldıktan sonra zor süreç gecirdim
Evli̇yi̇m eşci̇nseli̇m ve erkek sevgi̇li̇m var?
sevgilimden ayrıldıktan sonra zor süreç gecirdim
Öncelikle eşcinsellik bir hastalık değildir ki tedavi edilsin. Yüksek ihtimalle gençlik yıllarında eşcinsel olduğunu biraz toplum baskısından dolayı kabul edip kendine açıklayamamışsın. Sana kimse eşinden ayrıl veya ayrılma diyemez çünkü bu doğrudan senin hayatını başkasının yönlendirmesi olur. Karşındaki kişiye aşık mısın yoksa cinsellik mi hoşuna gidiyor bu tur şeyleri düşünmen lazım. Unutma vereceğin karar ya seni ömür boyu mutsuz edecek ya da hayatını kendi doğrularınla yaşamanı sağlayacak. Ve yine unutma eşcinsellik utanılacak bir şey değildir. Sen busun ve bunu inkar etme, kim olduğunla gurur duy.
evde çocukların var karın var ekmek bekleyen, sorumlulukların var. ve sen gidiyorsun bir erkekle gönül eylendiriyorsun. o çocuklar büyüdüğünde senin böyle olduğunu duyduklarındaki ruh halini hiç düşünüyormusun? hadi onu geçtim böyle bir yaşantıyı seçersen o çocukların gelceği nasıl olur hiç düşündün mü? yanlış yoldan gidiyorsun birader, yanlış!
genelde çocukluğunda sorun yaşayanlar eşcinsel oluyor.. bence bu konu psikolojik.. psikoloğa git belki faydası olur.. Ne diyeyim ALLAH kurtarsın!
Cevap
5Cevap
bir an önce tedavi olman şart
saygı duyulacak bir durum değil bu anlatııkların
kendi topla.
2 tane çocuğun var. bu şeyler gecici. arkadaşın dediği gibi tedavi ol. Çocukların babasız büyümesi kötü bir şey.
İşin içinde aldatma var, ne olduğu nasıl olduğu pek önemli değil. Bu durumdan sıyrılmaya çalış.
Ayar kaçmış dayı senin... işin zor
çocuklara yazık değil miiiiiiiiiiiiiiiiii
töbe töbe bune l*n
Tedavi ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar