Cinsellik Cimcif ne demek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bunu yazdı cimcif ne ola ki Cimcif ne demek? Görüş Yaz 18 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cconstantinee Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eig 89% +1 yıl Cum İn mouthCum İn face Yani erkeğin kadının ağzına veya yüzüne boşalması 1 2 Yorumla begüşşşşş 2 ay ıgrencsın pıslık Yorumla masumcocuk34 2 ay @begüşşşşş adam soruda sorduğu kelimenin açılımını yapmış. neden iğrenç oluyor bu? hem kim 1 yıl önce sorulan soruyu hortlattı :D Yorumla
AgresifBirey Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eig 99% +1 yıl Bu Kestaneyi Dağıtır Demedi Deme Sonu İyi DEğil 😂😂😂 0 1 Yorumla begüşşşşş 2 ay o ne demek Yorumla
Hazreti_saban Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Bunu Google yazarsan gorsel arama yaparsan direk karsina cikar ne olduğu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin evin diregi aslinda direk degilmis ama direk seviyormus. Ben onu anladim 🤷♂️ 0 0 Yorumla
yodanınsoltaşağıv7 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 100% +1 yıl Adamı koca diye aldık, kendine vurduracak ayol. G*tümü veririm ne demek... 1 0 Yorumla
hayallerdebikız Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 98% +1 yıl Knk ev direği falan olmaz bu çocuktan sana gel vazgeç bu sevdadan 3 0 Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 102 , eig 98% +1 yıl incik boncukla uğraşan karılar için söylenen söz takı vs 0 0 Yorumla
CeryanMühendisiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eig 97% +1 yıl Hele evin direğine bak slkjdjsa d:D 2 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 27 , eig 99% +1 yıl İlk defa duyuyorum 0 1 Yorumla eltigre +1 yıl Oha ayıplı şeylermiş baktım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Cum İn mouth
Cum İn face
Yani erkeğin kadının ağzına veya yüzüne boşalması
ıgrencsın pıslık
@begüşşşşş adam soruda sorduğu kelimenin açılımını yapmış. neden iğrenç oluyor bu? hem kim 1 yıl önce sorulan soruyu hortlattı :D
Bu Kestaneyi Dağıtır Demedi Deme Sonu İyi DEğil 😂😂😂
o ne demek
Bunu Google yazarsan gorsel arama yaparsan direk karsina cikar ne olduğu
Senin evin diregi aslinda direk degilmis ama direk seviyormus. Ben onu anladim 🤷♂️
Adamı koca diye aldık, kendine vurduracak ayol. G*tümü veririm ne demek...
Knk ev direği falan olmaz bu çocuktan sana gel vazgeç bu sevdadan
incik boncukla uğraşan karılar için söylenen söz takı vs
Evinin direği çok çirkinmiş badana yap bence direğe
vay be küfür etmicem enişte
+18 bir durum.
senin ki bildiğin odun, direk falan olmaz ondan
Hele evin direğine bak slkjdjsa d:D
Kendisine sorsaydın bari
İlk defa duyuyorum
Oha ayıplı şeylermiş baktım
Evli olduğun adam mı bunu diyor
Ağza yüze boşalma