Nasıl yazsam bilemedim, yazmak istediklerim burada anlatılmış ;
Hamilelik için en uygun pozisyon; kadının kalçasının altına bir yastık yerleştirerek kalçasını yükselttiği, erkeğin üstte olduğu klasik misyoner pozisyonudur.
İdeal olan cinsel ilişki sonrası kalçalarınızın altına bir yastık koyarak 15-20 dakika kadar yatmanızdır.
Buna ek olarak kadının dirsek ve elleri üstünde olduğu ve erkeğin arkadan yaklaşıp birlikte olduğu pozisyon da spermlerin rahim içine doğru ilerleyebilmesi için en uygun pozisyonlardan birini sağlamaktadır.02 Yorumla
Soran+1 yılÇok açıklayıcı oldu zahmet verdim teşekkür ederim. Büyük ihtimalle misyoner galiba daha etkili spor yapıyorum zaten gereken durum şekil almam sorun olmaz
En İyi Cevaplar
+1 yılAdet gününden en az 2 gün sonra ilişkiye girin. Boşalmayı misyoner pozisyonunda gerçekleştirin. Ve bu sırada kalçanızın altına minik bir yastık koyun. Bu, eşinizin spermlerinin yumurtalıklarınıza ulaşmasına yardımcı olacaktır. Ek olarak, eşiniz en az 4 gün boyunca boşalmasın. Böylece spermleri olgunlaşacaktır ve sperm sayısı artacaktır. Bu da hamile kalma oranınızı büyük oranda artırır.
NOT: Hamile kalmak için seks yapmayın, ne kadar şiddetli orgazm olursanız çocuğunuz o kadar güzel/yakışıklı olur :))120 Yorumla
Soran+1 yılDemek orgazm olmak önemli bunu ilk kez duyuyorum:)
- +1 yıl
Her şekilde hamile kalırsın tabii ki, ancak eşin ve senin aynı anda boşalarak yeni bir çocuğa imza atmanız, daha hoş olmaz mı?
Soran+1 yılTabi çok güzel olur da denk gitmesi önemli unutulmaz bir an olur:)
- +1 yıl
2 yıldır mı evlisiniz? Bence bu süre zarfı içerisinde aynı anda gelecek kadar birbirinizi tanıyorsunuzdur.
Soran+1 yılEvet 2yıldır evliyiz ve öncesinde de 4yıllık sevgili dönemimiz oldu
- +1 yıl
Ne hoş efendim, 6 yıllık dev aşkınızın meyvesini almak üzeresiniz :)
Sakıncası yoksa, daha önce aynı anda geldiniz mi hiç? Eğer daha önce başarmışsanız, eminim çocuğunuz için de bunu yapabilirsiniz :))
Soran+1 yılEvet eğer eşim uzun süreli yapmak isterse başarıyorz gerçekten uzun bir süreç oldu:) kocam aşk meyvesi artık lâzım istiyorum kaçış yok diyor bakalım olur inşallah:)
- +1 yıl
Uzun süreli yapmak isterse derken, anlamadım orayı tam.
2 sene, çocuk yapmak için uygun bir zaman bence.
Soran+1 yılYok öyle değil yani seks zamanını uzun tuttuğu zaman 1.5 ya da 2 saatte boşaldiğı oluyor o zaman aynı anda orgazm oluyorz
- +1 yıl
Bu çok iyi, boşalmasını kontrol edebiliyor demek. Şanslısınız efendim, her erkeğin harcı değil bu :)
Eminim ki aşkınızın meyvesi için de uzun tutacaktır :))
Soran+1 yılEvet sağolun şanslıyım haklısınız:) kocam ben ne zaman istersen o zaman boşalırm diyor yani bana bırakıyor, evet bebeğimiz içinde böyle olunca olur inşallah:)
- +1 yıl
Benim annem, seni harika bir gece sonunda yaptık diyor. O yüzden böyle yakışıklıymışım :))
Umarım oldukça sağlıklı ve yakışıklı ya da sizin kadar güzel bir bebeğiniz olur.
Soran+1 yılÇok teşekkürler sağolun inşallah hayırlı sağlıklı bir cocuk olsunda tek temennim bu:)
- +1 yıl
Umarım istediğiniz gibi olur.
Kız mı istiyorsunuz?
Soran+1 yılEvet kız istiyoruz, kocam özellikle kız olsun istiyor hep hayaliymis küçüklüğünden beri:)
- +1 yıl
Ben de kız babası olmak istiyorum :)
Harika bir duygu olsa gerek.
Umarım sizin kadar güzel olur.
Soran+1 yılÇok naziksiniz teşekkür ederim inşallah sizinde kalbinize göre hayırlı bir kızınız olur:) eşimde aynısını diyor kız babası olmak güzeldir yani babam hep öyle söyler:)
- +1 yıl
Rica ederim efendim, ben yalnızca hissettiklerimi söylüyorum:)
Evet öyle :)
Kız kardeşim olmadı, kız çocuğum olsun bari :) İçimde kalacak yoksa.
Soran+1 yılİnşallah olur, kız çocuk ev için farklı bir bereket neşe mutluluk getiriyor Allah isteyen herkese nasip etsin:)
- +1 yıl
Bir bayan için de en iyisi kız çocuk bence. Erkek çocuk o kadar bağlı olmuyor annesine.
Kız evlat iyidir efendim :)
+1 yılher pozisyonda hamile kalabiilirsin zaten.
En iyisi
Beline yastık koyun. Bacaklarını eşinin omzuna at penisini dibine kadar köklesin öyle boşalsın..
Regl gününü hesapla hamile kalma olasılığın yüksek olduğu günde yapın..
Hadi hayırlısı olsun kızmı erkekmi istiyorsunuz :))44 Yorumla
Soran+1 yılAyy çok teşekkür ederim sağol:) dediklerini yapıcam inşallah hayırlısıyla kız olsun istiyoruz:)
- +1 yıl
Rica ederim :) Adına sevindim... Benımde olsun ısterım.. Erkek olursada onu sevmemezlık yapma annesi sakın :))
Soran+1 yılYok canım prensimı severim tabi ki o benim canım nasıl ayrı tutarım:) diğeri belki kız olur deneriz bizde artık:D
- +1 yıl
Hadi bakalım kolay gelsin :P :)
+1 yılYaa kizim burayi mi buldun soracak! abazalar çöksün istiyosun heralde ustune.. git doktora sor o anlatir sana...
05 Yorumla
Soran+1 yılTecrübesi olan varsa fikir almak istedim niyetim sadece bu. Doktora da gidecem bu hafta fazla sabırsız oldum sanırım
- +1 yıl
kac yasindasin?
Soran+1 yıl24.
- +1 yıl
tam yasin superr
Soran+1 yılSağol ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
normal misyoner pozisyonunda ilişkiye girdikten sonra, belinin kalçana yakın olan tarafına bir yastık koyarsan spermin yumurtalıklara ulaşması kolaylaşır 15 dk beklesen yeter, Olacağı varsa olur,
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah olacağı vardır teşekkür ederim tavsiye için
+1 yılAdet gününe göre hesaplayabileceğin hamile kalma, yumurtlama olasılığının çok yüksek olduğu zamanlarda misyoner denemeniz daha mantıklı.. Eşin hemende kendini çekmesin, boşaldıktan sonra bir süre içinde kalmaya devam etsin... Ama o günleri mutlaka hesapla
00 Yorumla
+1 yılBaacak omuza daha iyi diyorlar ama +isyoner yapacaksanızda altına yastık koy kalçanın oldğu bölgeye. Hayırlı olsu şimdiden. Allah ahayırlı doğumlar nasip etsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTsk. ederim.. Amin inşallah hayırlısıyla o günlerde gelir sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılmisyoner ( ek olarak kalcanın altına ufak bir yastık koymalısın spermler daha hızlı yumurtalığa ulaşması icin.. Erkekle adet döneminden sonraki 8 gün icinde gün aşırı cinsel ilişkiye giriniz (gün aşırı = 1 gün var 1 gün yok) ve erkek içinize boşaldıktan sonra yaklaşık 15-20 dakika sırt üstü yatay durmanız gerekir tabi kalçanızın altındaki ufak yastıkta durması hamile kalma olasılıgınızı yükseltir. )
03 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar detaylı güzel anlatım için sağol çok açıklayıcı oldu anladım tamam dediğin gibi yapıcam inşallah olur:)
Cevap sahibi+1 yılUmarım Hayırlısı ise olur. Allah hayırlı evlat nasip etsin.
Soran+1 yılAmin amin inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin sağol:)
+1 yılkadının yatar vaziyette olduğu hemen hemen her pozisyon hamile kalmayı kolaylaştırır
ayrıca sperm 3 4 günde olgunlaşır her gün denemenin bir mantığı yoktur07 Yorumla
Soran+1 yılTakdir ettim sizi evet hergün yapmak gereksiz.
- +1 yıl
ayrıca dişi ve erkeğin çocuk sahibi olmadan önce mulaka üreme sağlığı ile ilgili muaynene olması ve tedavi olması gereklidir
günümüz dünyası hormonlu gıdalar ve ilaçlarla doludur. vucüt toksik maddelerden arındırıldığı dönemde hamile kalmanızı tavsiye ederim
ilkel kulaktan dolma işlere bulaşmazsanız sağlıklı hamile kalmanız daha kolay olacaktır
Soran+1 yılSigara alkol kesinlikle hiç kullanmadık hazır gıdalardan da olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. Bilgi ve tavsiye için sağol doktora kısa zaman gideceğiz.
- +1 yıl
ihmal etmeyin ayrıca bu ayıp aaaa bunlar kısırmış söylentilerine hiç kulak asmayın
şimdiden hayırlı doğumlar
Soran+1 yılMilletin ağzı torba değil ki buzelim hemen çocuk yapmak istemedik dediğiniz gibi oluyor öyle laflar ama alakası bile yok ilk geceden yapmak zorunda kimse değil hep meraklı kıskanç kişiliklerin sergilediği davranışlar işte..
- +1 yıl
dertsiz başınıza dert sokuyorlar
sonra mahalle çalkalanır
ama kimse gelip bak bir derdiniz olduğunu duyduk
belki bir yardıma ihtiyacınız vardır demez
Soran+1 yılTabi tabi aynen öyle hep eksik araştırırlar kötü gününü beklerler Allah öyle haset insanlardan uzak tutsun
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadın sırt üstü yerde ve erkek bacaklarının arasında. Sanırım bu pozisyonda spermler hedefe çok daha rahat ulaşıyor. Hayırlı olur umarım.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız büyük ihtimalle etkili olan şekil bu sağolun inşallah öyle olur:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdet gününün bitiminden 2 gün sonraya kadar bekleyin.(Yumurtaların en taze olduğu zaman) Eşinizde 3-4 gün boyunca boşalmamış olsun.(Sperm sayısı için) Ardından arkadaşların anlattığı misyoner pozisyonunu uygulayın. İNŞALLAH sağ salim bebeğiniz olur :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe alaka arkadaşım
Gizli Üye(36-45)+1 yılaltta kalıcan bacaklarını açıp yukarı kaldırcan eşinde kökliycek dibine boşalcak 9 ay 10 gün sonra bebe kucağınızda
23 Yorumla
Soran+1 yılHadi bakalım dediğin gibi olur inşallah;) misyoner gerekli büyük ihtimalle anladım
Soran+1 yıl24 yaşındayım
Pozisyonun hamile kalmakla pek bir ilgisi yok.
Önemli olan yumurtlama günlerinde seks olması bu da 14. gün civarıdır.00 Yorumlasürtünenler bile hamile kalıyorsa , sizin 2 yılda netice elde edememeniz düşündürücü :)) misyoner en etkilisi sanırım.
14 Yorumla
Soran+1 yıl2yıldır uğraşmıyoruz korunuyorduk yeni karar aldık korunmayı bitirdik sorun olduğunu zannetmiyorum daha bir kaç haftadır böyleyiz :)
Soran+1 yılTamam dediğin gibi yapıcam sağol inşallah evet gelsin bebeğim:))
hamile kalmak icin pozisyona gerek yok sadece icine bosalsin okadar adet gunun bittimi hergun iliskiye gir gene olmuyosan bir problem vardir demek dr gorun derim sen ve esin
10 YorumlaMisyonerde bacakları kendine doğru çek, bir defada hamile kaldı, yumurtlama günlerinide takip etmeni tavsiye ederim 🙌
01 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyen için tşk. ederim öyle yapıcam
Pozisyononemli degil adetinden 5 gun sonra bu ara esin bu bes gun bosalmicak 5 ci gunde 72 saay icerisinde bol bol icine atsin erkek cocugun hayirli olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz kız istiyoruz ama:)
Misyoner pozisyonu iyi gelir diye duymuştum.. hamilelik ihtimali en yüksek pozisyondur!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılamuda kalkma pozisyonunu öneririm spermlerin en dibe ulaşmasını sağlayan pozisyondur. bu konuda master yaptım güven bana ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılBu çok zor ama:)
Cevap sahibi+1 yılçocuk yapmakta kolay bir iş diil sonuçta :) hem zor olduğu söylenemez. hard seks diye tabir edilen bir pozisyondur hem zevk alırsınız hemde işiniz görülür. yatağın kenarına tepe üstü yatman gerek sadece vajina açıklığın tavana bakacak şekilde. sonrasını eşine bırak zaten ;)
Soran+1 yılDeğişikmis güzel gibi geldi tamam ben o şekle girsem eşim için gerisi kolayda biraz riskli zor geldi denge de durma yönünden:)
Cevap sahibi+1 yılellerinin üstünde durmicaksın :)) sırtüstü yatıp bacaklarını kaldırabildiğin kadar havaya kaldırcaksın bacaklarını açıncada yatağın kenarlarından destek alabilirsin hem o kadar zahmete sen katlanıyosan erkekte biraz yardımcı olsun bir zahmet seni dengede tutsun yardımcı olsun belinden tutarak. başarılı bir hareket tavsiye ederim. eşin boşalıncada bir müddet öylece bekle ;)
Soran+1 yılYani tek kadından beklememek lazım yardım destek şart sağol:) tavsiyeni dikkate alıcam yalnız boşalmasi uzun sürüyor işte ondan zor geliyor ama katlanıcam artık..
Cevap sahibi+1 yılee yapıcak bişey yok :)) sizde yatakta normal pozisyonda devam edersiniz boşalıcağı zaman dediğim pozisyona geçebilirsiniz rica ederim yardım edebildiysem :) keske elimden daha fazlası gelse :))
Hersekilde hamile kalirsin. İllaki daha kalayi olayim diyorsan iki buklum bacak omza yap
00 YorumlaSen her pozisyonda seviş, hangisi tutarsa tutar
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet mantıklı geldi:)
Bacakları iyice kendine çekip orgazm olman lazım , orgazm sırasında rahim içeri doğru kasılır yani meniyi yukarı doğru çeker. eşinde ne kadar uyarılırsa meni o derece ileri fışkırır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTüm pozisyonlarda kalmak mümkün. Ancak misyoner pozisyonunda erkeğin boşalmasından sonra, kadının mum duruşu pozisyonunda 4-5 dakika beklemesinin gebe kalmaya etkisi olduğu söylenmektedir.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim bilgi için sağolun.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrgazmla felan alakası yok her şekildede kalman mümkün, en etkili pozisyonsa tabiri caizse domalacan boşalma sonrasında sırt üstü yatıp bacaklarını havaya kaldır iki üç dakika bekle, yorulmamak için duvardan destek alabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam tşk. ederim destek illa ki alırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemen doktora git.2 senede hamile kalamadysan bir problem var. vakit kaybetme.
110 Yorumla
Soran+1 yıl2senedir korunma vardı yeni bir aydır bıraktım yeni karar aldık. İnşallah sorun yoktur
Cevap sahibi+1 yılhm tm o zmn canım sorun yoktur tabi. ne ile korundunz
Soran+1 yılBen son 6ayda doğum kontrol hapı kullandım. Öncesinde de eşimle aşı yoluyla korunduk
Cevap sahibi+1 yılaşıyı ilk kez duydum canım ne aşısı bu
Soran+1 yılAdı Provera canım başka hiçbişey olmadan iğne yoluyla korunmuş oluyorsun biz 3ayda bir yaptırdık
Cevap sahibi+1 yılçok iyimiş. yan etksiflan var mı bnun cnm. bide karı koca ikisidemi aşı oluyor. ve her özel hasteneye gttğimzde hemen yapıolarmı
Soran+1 yılTek taraflı da yapılabilir ama biz beraber olsun dedik yinede aşı olsa da hamile kalma durumu olabilir dedi doktor bide sağlam diye beraber yaptırdık. Tabi her hastanede kadın doğum uzmanı ile görüştükten sonra yapılabiliyor
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler canım :)
Soran+1 yılRica ederim canım bende tsk. ederim:)
Cevap sahibi+1 yılrica canım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl69 la başlayıp alman pozisyonuyla bitirin işte o zaman üçüzleriniz olur :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha:) oda çok ya ben kaldıramam bitane iyi şimdilik;)
Cevap sahibi+1 yılO zaman ımm şöyle yapın 69 la başlayın dog pozisyon ile bitirin sarışın kız olsun 1 tane ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılPozisyonu bilmemde reglden sonra olursa kolay olur..
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Zaten yeni karar aldık regl olmama az kaldı devamında olacak galiba
Cevap sahibi+1 yılRegln bitsin ertesi gün baslayin calismalara olur insallh
Pozisyonu bis ver sen esinle bir doktor a gorun canli spermi var mı yok mu bir bak bakalim icinde tut dollerini bide
013 Yorumla
Soran+1 yılKorunduk bu zamana kadar inşallah bir sorun oluşturmaz spermler de ondan tedirgin oldum biraz. Evet doktora gideceğiz
Soran+1 yılÇok teşekkürler :) artık olana kadar deneyecez eşim çok istiyor rahat bırakmıyor beni olsa da rahatlasam :)
Soran+1 yılTabi kadınlar daha fazla yoruluyor bence:) bende eşimin baba olmasını çok istiyorum biran önce mutlu haberi vermek istiyorum da bakalım artık:)
Soran+1 yılAnne olmakta anne olmanın evrelerini atlatmakta zor neyse ki kocam anlayışlı koruyucu sevgi dolu bir erkek daha rahat geçeceğini düşünüyorum
Soran+1 yılBuyrun burdan dinliyorum sizi.
Allah nazardan korusun dikkat ediyoruz;)
Soran+1 yılAnladım;) çok teşekkür ediyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamile kalmaktamı zor. Her ilişkisonrası hamile kalınmıyormu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmisyoner bacağınızı iyice açın önsevişmeden sonra içinize boşalsın ve oyle kalın siz kocanızda hemen cıkmasın ve ayağınızın altına bişey koyun ve oyle kalın yarım saat kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmisyoner pozisyonunda rahatça kalman lazım gençsin. Sanırım beli biraz yukarı kaldırırsan daha faydalıydı diye hatırlıyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten spor yapıyorum sorun olmaz fazla esnek şekilde kalabiliyorm. Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıle tamam işte. Kalçanın altına bir yastık koy biraz yüksekte kalsın belin. adamı gazla gazla sağlam bir patlasın içinde :)
Soran+1 yılBunu kesinlikle deneyecem :) kocam zaten çok istekli benden daha çok bebek istiyor :)
Cevap sahibi+1 yılohoo tamamdır :)
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek üstte olsun ve boşalacağı sırada hepsini sokup en ileri atsın spermleri
00 Yorumlaher pozisyonda kalablirsin nasip işi bu
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru takdir neyse elbette öyle olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılmisyoner ve bacakları yukarı kaldırarak kendine çek bacaklar kastırması lazım seni o şekilde çok acı vererek yani çok acır işte öyle deneyin
00 Yorumlaöyle pat diye istedinmi olmaz zaten en iyi ihtimal zamanlarını kovalayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevgilimi kucagimda hamile bıraktm çaba harcamana gerek yok bence boşalsın yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkegin vajinana sokup icine bosalsn bk nasl kaliyorsn :P anal seks denir duna :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılmisyoner diye biliyorum en etkilisi
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. misyoner diye duydum bir kaç yerde
00 Yorumla
+1 yılmisyoner başarılıdır.
10 Yorumla
+1 yılen kolay yoldanı misyoner arkadaşım.
00 Yorumla
+1 yılİsteyerek her şey olur yeter ki inanın sfbjlfgk
00 YorumlaNe zamandır korunmuyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yıl1aydır
Soran+1 yılİkimizde 24 yaşındayız
sevgilin bacaklarini omzuna alsin Ç)
00 Yorumlaneyle korundunuz önce
05 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde aşı yoluyla korunduk bide ben doğum kontrol hapı aldım son zamanlarda bırakalı bir ay oldu
Soran+1 yılHımm yani hemen olmayabiliyor neyse artık bakalım inşallah çok uzun sürmez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin vaj@nnızda iltahaplanma oluyormu
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok nadiren enfeksiyon atlattığım zamanlar oldu. Neden?
Cevap sahibi+1 yılBenim eşimde olmuştu sonra doktor iltahap kurutucu yazdı. ve yaklaşık 1 ay kullandı. adet gördükten 10 gün sonra ilişkiye girdik ve hamile kalmıştı.
Soran+1 yılAnladım sağolun şu an bir tedavi görmüyorum umarım olur en uygun zamanda
Cevap sahibi+1 yılİnşallah olur. allah herkese hayırlı çocuklar nasip etsin, sizede
Soran+1 yılAmin inşallah herkesin kalbine göre olsun sağolun:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacaklar havada falan filan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmisyoner.
00 YorumlaYas kac benim 36
010 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım
Soran+1 yılburada ki arkadaşlardan yaşayan varsa fikir almak istedim. Bizde kocamla deniyoruz
Soran+1 yılTabi olabilir orasını ben bilemem
Soran+1 yılBen aldırmıyorm hertürlü yoruma saygım var herkes kendini belli eder;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacaaak omuza!
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAa bide depo halde olan spermlerin atıldığını bilmeyen tipler ahkam kesebilir aman diyim..
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar