Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım bende nişanlımla ilişkiye girdim bir hafta boyu acı ağrı oldu Vajinamda oda aynen senin dediğin gibi sertte girmedi ama o birazda vücut yapısına bağlı hassas demek ki. Aradan kaç zaman geçmesine rağmen halâ ilişkiye ilk girerken kızlıgm yeniden bozuluyor zannediyorum öyle acıyor ama 5dk kadar sonra alışıyorum. Sevgilinde alışana kadar üstüne gitme ilişkiye girmeyin 10güne en gec o acı geçer otururken felan da zorlar yani benim öyle olmuştu. Hamilelik için test yapın ve ertesi gün hapı kullansın bide adetten ne kadar sonra ilişki yaşadığınız da önemli hemen hamile kalmak kolay olmayada biliyor.
020 Yorumla
Soran+1 yılyok daha dunden oncekı gun ılıskıye gırdık ertesı gunde o dedıgınız hapı aldırdım ona nolcak bılmem bı test yaptıralım mı sence? adetten sonra ılıskıye gırdık ıstersen ozelden konusalım nedersn?
Soran+1 yılordmsnz?
Cevap sahibi+1 yılTest yaptırın yüzde yüz belki doğru sonuç vermeyen olur bazılarında ama yüzde 95 doğru sonuç verir. Hem rahatlamış olursunuz.
Soran+1 yılyok hapı zaten kullandı şu an ama 1-2 gundur vajınam agrıyor dıyor hamılelıkle alakası olur mu? ılıskıye gırdıgımızda vajınası yırtılmıstı
Cevap sahibi+1 yılYok ya alakası yok Hamilelikten vajina ağrımaz şuana kadar hiç yapmadığı bişeyi yaptı kız ve bekaretinı kaybetti elbette acı olur sonuçta deri yırtıliyor düşün ki elimizi bıçak kesti bir kaç gün o kesik yer sizlar oda öyle bir acı bir haftaya toparlar bu aralar ilişkiye girmeyin zorlama olmasın daha çok acı devam eder
Soran+1 yılbılıyorum zaten o gırmek ıstyr ama ben gerı duruyorum neden gırmek ıstemıyorsun dıyor canım daha yenı ılıskı yasadık hap kullandın bıraz bekle hamıle olmadıgın cıksın dıyorum sureklı seks yapalım dıyor ne yapayım sence...
Cevap sahibi+1 yılBence bekle hormonlar yüzünden istek olması normalde. Böyle riskli durum varken en azından sonuç belli olana kadar yapma ya da korunmalı yap her ilişkide hamile kalma ihtimali vardır sonuçta dikkat edilmezse bu ihtimal artar. Ona yakınlığı hissettir nasıl olsa bakire artık değil diye yüklenme aynı sorunlar tekrarlar
Soran+1 yılalıyorum senı korunarak gıreyım degıl mı pazartesı gunu sonuclar bellı olcak daha dogrusu bugun yanı kızlıgını aldıgımdan berı sureklı bır ıstek var dıyokı ellerını kollarını baglayayım senın yataga dıyor gerısını ben hallederım dıyo ama yapmak ıstemıyorm ıyıce arttı azgınlıgı o gunden berı ılıskıyegırmedık sadece bana oral yaptı baskda bırsey yok bırazda sevıstık yanı
Cevap sahibi+1 yılKadın Olmayı yeni keşfediyor normal bir daha istemesi ama o istiyor diye de olmaz bu sizin kararınız herseyden önce sen daha iyi bilirsin. Hamile kalmasın şimdi mutlaka korunun illa ilişkiye girecekseniz. Ama bana kalırsa vücut biraz kendini toparlarsa iyi olur yoksa sana yine ağrıyo diyecek emin olabilirsin kolay değil birden alışmak
Soran+1 yılsonuclar bellı olsunda bundan sonra korunacam ya da oda korunsun hamıle kalmamk ıcın bır ılac varmıs ondan kullansın haklısın bırden alısamaz meselam ben ılk ılıkıye gırmeden once ben cok ıstklıydım oda ısteklıydı bende tık yok şu an ama o cok ıstyr
Cevap sahibi+1 yılİlişki tatlı gelmiş belli ki. Normal bir kadın olduğunu gösteriyor herhangi bir sağlık sorunu yok bu iyi ama riskli mutlaka korunun hem enfeksiyon da kapabilir erkeklere göre kadınlar daha çabuk mikrop kapıyor temizliğe de dikkat edin. Ve sonuç belli olsun tedbirli davranın bide kadınlar mast. ile genelde tam anlamıyla rahatlayamaz bence, tadını yeni aldı damağın da kaldı ondan böyle geçici bir durum.
Soran+1 yılsence gecıcı bır durum mudur bu azgınlıgı masturbasyonda yapmak ıstmyr gecen bun benı banyoda yakaladı bızdeyklen masturbasyon yapıyordum o ara ıcerı gırdı benı gordu ne o dedı benden etkılenmedın mı zevk almadın mı dıye kustu zor bagladım kendıme ama nıye sence boyle yapmıs olabılır kı soncta onun hayatı şu an rsıklı ılıkısyede gıremıyoruz ama benım yaptıgım masturbasyonada karısıyor ne yapım sımdı ben :(
Cevap sahibi+1 yılOlabilir seni tatmin edip yetmiyor muyum diye düşünmüştür bende nişanlıma bazen alınıyorm tabi haklı ama acaba memnun değil mi yetersiz miyim diye düşünebilir bu durumda iş sana düşüyor güzelce anlatıp ikna etmen lazım. Mast. dediğim gibi ilişkiyi yaşadıktan sonra kadınlara aşırı zevk vermez veremez hep diğer türlü ister. Zamanla sevgilin kendini kontrol etmeyi öğrenecek biraz zamana ihtiyacı var merak etme hep boyle olmaz
Soran+1 yılınsallah canım yha kendıne gelsınde cok kıskanıyor masturbasyon yapmam haklıda sureklıde seks ılıskı olmaz kı tamam ıstese yaparızda sureklıde yapılmaz kı o zevk alsa ben almam almıyorum dıyede bırakamam kı :(
Cevap sahibi+1 yılAnlayışlı olacak öğrenecek anlayacak seni şu an kadın Olmayı keşfediyor daha hersey yeni kendini öyle görmek onu mutlu edebilir sende aşırı tersleme aranızda sevgi saygı güven olduktan sonra basit şeyler bunlar hep böyle olmaz durulur emin ol
Soran+1 yılınsallah bende ıstıyorum beraber olalım ama yenı dıyede sureklı aklına seks getırmesın anldım zevk alıyor tavan yapmak ıstyr ama boyle alısırsa napcam ben ılerde durulması lazım durulmassa eger :(
Cevap sahibi+1 yılYok ya durulur o birazda senin elinde bütün herseyi ona bırakma kararları birlikte alın saygı duysun birseyi sürekli yapmak bıktırir tadında olsun. Az öz yap tam yap istemesin sürekli;)
Soran+1 yılyha zevk alsın dıye yapıyorum ama doyup doymadıgını nerden bılcem ben penısımde buyuk yeterınce 23 cm kalınlıgıda ıyı ama doymuyor mudursende o yuzden mı ıstyr :D ya da tam mı yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılOoo baya doymasi lazım çokmuş seninki de:) kızı şimdi daha iyi anladım bir ay acıyor dese hakkı var yani:-D yüzünden anlarsın yorgun düşünce artık istemez ara ver yeter derse anla ki tamamdır.
Soran+1 yılaynen cok dıyorum yha doymassa sıkıntı ama yarısı dısarda kalıyor :D valal suana kadar oyle bırsey demedı ama ınsallah der o penısle doymazsa eger napım artık sen soyle :D ınsallah oyle der ben mıdoyuramıyorum yoksa omu doymuyor ama vajınasının acıması bundan mı sende :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılhalime kalmaz hamile kalır :D
019 Yorumla
Soran+1 yılyaa demeyuın soyle klmasın hamıle kalırsa kotu olur daha evlenmedık :(
Cevap sahibi+1 yılYapmasaydın yaptıysanda ertesi gün hapı var kardeşim bu devirde
Soran+1 yılewt yaptık o haptanda yuttu ama emın degılım hala hamıle mı degıl mı dıye?
Cevap sahibi+1 yılİctiyse imkanı yok kalamaz biraz bekle acısı geçsın kızın iliskiden hemen sonra mı içti
Soran+1 yılıctı ama ertesı gun oglen ıctı aradan yaklasık 12 saat gecmemıstır acısı varda neden penısımden dolayı acı vermıs olabılır mıyım?
Cevap sahibi+1 yılKızlıl zarı bozulduğu için acı olmuştur sonuçta et parçası parçalanıyor acısı 2-3 gün bile devam edebilir
Soran+1 yılanladım kızlıgı bozulmasına ragmen hala cok ısteklı napıcam ben :( ılıskıye gırmek ıstyr ama ben dur hamıle olmadıgın cıksın korunarak yaparız dıyorum ama dnlmyr benı :(
Soran+1 yılbu aradfa penısım 23 cm doymuyor mu doyuramıyor muyum bılmıyorum yardımcı ol nolur :(
Cevap sahibi+1 yılOnu kırmadan söyle sonuçlar çıkınca istediğin zaman yaparız de ayrıca hemen içtiyse hamile kalamaz hamileliği unutun sadece acısının geçmesini bekle ona söyle kıyamıyorum sana geçsin yaparız dersin
Soran+1 yılpekı oyle yapayım o zmn doktora yınede gıtmemıze gerek var mı? acısının gecmesını bekleyeyım ben beklemesınıde o beklemıyor bendende cok ısteklı...
Cevap sahibi+1 yılDoymamakla alakalı değildir hormonlardan bu sekse düskündür ne güzel işte sekse düşkün biri
Cevap sahibi+1 yılKadınlar erkeklerden daha çok düşkün olur doktora gitmesenizde olur kan testi yaptırın sadece kanda da hamile olup olmadığı çıkar
Soran+1 yıltamam sekse dusun bırıdır benımde hosuma gıdıyorda fazla seks ıyı degıl dıyorlar ama ona kalsa yataktan cıkmıcaz sabah aksam ılk defa basıma boyle bırsey gelıyor cok azgın cıktı yha :D
Soran+1 yılanladımm oyle yapalım o zm zaten bugun doktora gıdıcez bakalım gıtmısken kanda verelımm sonuc ne cıkcak
Cevap sahibi+1 yılKırmadan söyle herşeyi tadında birakalim dersin başka şeyler yapalım dersin zorlada yaptıracak halide yoktur
Soran+1 yılınsallah yoktur tadını bır aldı once acıyor felan dedı sonradan durmak bılmıyor elım ayagım bırbıurıne karsıtı ıstedıgı olsun yapalımda doymadıgında suphelenıyorum ben sencede oyle olabılır mı doyan ınsan ıstemez heralde yorulur ama ben yoruluyorum onda tık yok masallah :D
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum doymuyo mu diye ilk olduğundan öyledir zamanla bıkar hep yapmaktan alışır :S
Cevap sahibi+1 yıl:))
Soran+1 yılınsallah yha hayır penısım kucuk olsa doymaya bılır haklı buyukte penısım cogunlugu ıcerde yarısı dısarda bırda kalın sert yapıyorum sexi ınleye ınleye bı hal oluyor ben yoruluyorum o yorulmuyor normal mı sence onun yorulmaması. P
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaparken dusuncektiniz neyse zaman her seyin ilacidir. hamile kalabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılumarım kalmaz ağlayıp duruyor...
Cevap sahibi+1 yılAyrıl kızdan ugrasma. kizin yasi musaitse bisey olmaz sana merak etme ben degildim hamile birakan dersin olur biter dert etme
Soran+1 yılyası henuz 21 daha kızlıgının gıttıgıne yanmıyor hamıle kalcam dıye korkuyor sevdıgım kısı 4 yıldır cıkıyoruz
Cevap sahibi+1 yılHamile kalirsa aldirirsiniz eger aldirmak istemiyorsa sen bilirsin de sen bakarsin o zaman de dostum
Soran+1 yılaldırak ıstyr buyumeden henuz, ama benım ıcın sıkıntı degıl aldırmassada bakarım ne olcak sonucta cocgum yanı
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin yine de basina bela alma derim
Soran+1 yılanası gıl hamıle oldugunu duyarsa yanduk valla :(
+1 yıldur boşalma kardeş şu an boşalma iyi düşün içinde kalsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
En kisa surede ertesi gun hapi alsin. Ne kadar gec alirsa etkisi azalir ve sadece ama sadece bir tane alsin daha fazla almasi kendisinin olmesine sebep olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim yardimin icin cok tsk edem bacim umarim hamile klmz kndini cok kotu hssdyr aglayip duruyor kiyamiyorum bnde :(
+1 yıl1. evlenmeden once yapmak zinadir
2. hanile kaldi bundan eminim
3. doktora gitsin (enfeksiyon falan)
4. hamile kalsa bile cocugu aldirmayin gunahtir01 Yorumla
Soran+1 yılBlyrm ypmadan once zina ama tatmin etmk icn ypmstik birbirimizi fazla ileri gittik boyle oldu hamile olsada aldirttirmam gider isterm ailesnden durumumda iyi ama vajinasi yirtilms cok agriyor diyo npz blmdm :(
72 saat gecmediyse ertesi gun hapi alsin ve hemen icsin
07 Yorumla
Soran+1 yılyok henuz gecmedı dun 00 : 30 sıralarında gırdık ılıskıye
Soran+1 yılanladım cok tsk ederım bu arada dun ılıskı sırasında vajınası bıraz yırtıldı cok acıyor dıyo neden olmus olabılır kı cok sertde gırmedım :(
Soran+1 yılanladım kardes cok acıyor dıyo buz basıyoruz agrıyor hala dıyor
Soran+1 yılInsallah kardesim :(
Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. şu an derken olayi canli yayin yataktanmi bildiriyon diyerek cekiliyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yılhee yataktan canlı soyluyorum dun gırdık ılıskıye... aksama 00:30 sıraları
kaç gün önce ilişkiye girdiniz?
14 Yorumla
Soran+1 yıldaha dun gırdık
Soran+1 yılanladım cok sagolasın kardesım yardımın ıcın
+1 yılKalir.. Bence evlen uzatmadan
07 Yorumla
Soran+1 yılcıddı mısın daha dun gırdık ama adetı gelmıyor mus? dun kanda geldı vajınasından :(
- +1 yıl
İnsanlar sadece surtusmede gelen spermden bile hamile kalinabilir dio sen bosalmissin kizin icine kesin hamile kalir yani kurtulusu yok Allah yardim etsin
Soran+1 yılYapma Yhaa Benım Icın sıkıntı olmazda o ıstemnıyor cocugu kendımı kaybettım o an ıcıne bosaldım boyle olsun ıstemezdım banada kızdı ıcıme nıye bosaldın dıye ama bılerek yapmadm :(
- +1 yıl
Keske korunsaydiniz.. Evlenmenize engel mi var istersen mesajlasalm biraz
Soran+1 yılolur msjlasalım cok ıhtıyacım var konusmaya :(
- +1 yıl
Mesaj at i zaman sen gizlisin
Soran+1 yılmesaj attım gelmıstır bakabılırsın mesajlarına
Nikahi basacan ya da o sana mermiyi
21 Yorumla
Soran+1 yılo bana mermıyı basamaz cunkı zorla gırmedı kendı ıstedı...
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden kalmasın ki kalabilir tabii
05 Yorumla
Soran+1 yılıcımı karartma lutfen benım ııcn sıkıntı olmazda onun ıcın sıkıntı olur yası daha 21 suan... cıddıyız evlılıkte ama şu an cocuk ıstemıyorum dıyor hadı kızlık gıttı dıye aglamıyor yanı bırde vajnada yırtılma oldu ilk oldugundan mı bılmıyorum dunden berı agrıyor dıyor vajınam ne yapabılırız soguk su ıyı gelır mı?
Cevap sahibi+1 yılsonunu düşünmediğin maceraya atlamayacaksın
biz eşimle korunmayı bıraktık hemen hamile kaldım
arkadaş kosovadan görevden geldi 1 defa ilişkiye girmişler anında hamile kaldı
yaa bunları da hesaplamak lazım
Soran+1 yılo zaman bızımdekı hamıle kalcak yanı vajınam agrıyor dıyo sureklı yırtılmada varmıs , korunmaszı kondomsuz daha zevklı ama bu gıbı durumlar sıkıntı tabıı evlnsek ben bakarm ona ama cocuk ıstemıyorum dıyor
Cevap sahibi+1 yılçocuk istemiyorsa madem ilişkiye girmeyecekti
hem ne gerek vardı ya dostum evleneceksiniz madem
o zaman yapsaydınız ya
çok günah ya affedileceğimiz bir ayda
günaha girmeye ne hacet
Soran+1 yılhaklısın ama bu kadar ılerı gıdecegımıkzı dusunmedık kızlıgının gıtmesne zaten yanmıyor cıddıyız evlenıcez de ıkımızde bırbırımızı tatmın edelım ıstedık ama ıcıne patlayınca :(
+1 yılertesi gün hapı icsin yenibirlikte olduysanız.
05 Yorumla
Soran+1 yılhenuz daha dun gırdık bılmıyor oda doktora gıdelım dedı olmaz dıyor ama baska bır yolla kalmamam lazım dıyor
- +1 yıl
ertesi gün hapı kullanın işte kardeşim böyle durumlarda kondom kullanın
- +1 yıl
gelen kanda bekaretidir.
Soran+1 yılolabılır kondomsuz gırmek ıstedı bende o an dayanamadım bosaldıum ıcıne sarsılarak acayıp sıcaktı cekemedım kendımı
- +1 yıl
:) acemice şeyler yapmayin böyle.
Yalanin kaymaklisi gurk hayal gucu
12 Yorumla
Soran+1 yılhee gardasım hayal bılmeden atlamıcan konuya hadı uza sımdı
ne zaman yaptın çocuğum
05 Yorumla
Soran+1 yıldun gece 00:30 sırlarında gırdık ılıskıye
- +1 yıl
tamam git nöbetçi eczaneye ertesi gün hapı al oşekilde isteyemezsen ilacın ismi norlevo ismini söyle al. sevgilin iki hapıda aynı anda içsin muhtemelen hamile kalmayacaktır. kızlık zarını da dert etme. başkasıyla evlenecek olursa evlenmeden bir kaç gün önce diktirir. var artık her şeyin çaresi. bak çinliler yapay kızlık zarı kanı yapmış yani. azıcık okuyun la
Soran+1 yılahaha haklısın gardes Cok Sağolasın Hersey Icın Adamın Hassın Ham Maddesısın Eyvallah :D
Soran+1 yılYok akillandm artik jorumasz girmm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hemen evlenin ne bekliyorsunuz?
021 Yorumla
Soran+1 yılannesı gıl bılmıyor daha beraber oldıgumuzu tanıstırmadı yanı , hemen evlenın mı olurmus :D kolay mı hemenm evlenmek :D
Cevap sahibi+1 yılDurumum iyi dedin, 4 yıldır çıkıyoruz dedin, zaten evleneceğiz dedin, yaşı 21 dedin. Bu şartlar da evlenmek niye zor olsun ki bak evlenenlerin yediği haltı bile yemişsiniz
Soran+1 yılewt durumum ıyı :D ne yapalım ıkımızde bırbırımızı tatmın edelım derken boyle olduk :( bende evlenmek ıstyrm ama sevgılım şu an aılesı ıle tanıstırmak ıstmyr ben ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılTek başına büyütsün o zaman veled-i zinasını.
Soran+1 yıldaha ortda cocuk yokkı 2 gunluk ılıskıde ıcıne bosaldım kesın hamıle mı degıl mı bılmıyoruz bugun ogrenıcez sonucları?
Soran+1 yıldımı gardes :D
Cevap sahibi+1 yılİyice ecnebilere benzettiniz kendinizi. l*n tutun azıcık şeylerinizi ne kadar iradesizsiniz. inşaallah ikiz çocuğunuz olur da görürsünüz gününüzü. Ramazan ayında yaptığınız şeye bak sizin Allah'tan korkunuz hiç mi yok? Gerçi ruhu kirlenen bedenini umursar mı utanmaz ahlaksız aşağılık insanlar sizi.
Cevap sahibi+1 yılTalhaan sen neyce konuşuyosun Allasen?
Cevap sahibi+1 yıll*n 2 günde hamile olup olmadığı belli olur mu hiç manyak mısınız
Soran+1 yılne dıyon kızım alan memnun gıren memnun gunahı bızım boynumaza sevgılım degıl mı oda ıstyr bende hamıle kalsada benım kızım veya oglum sonucta onada bakacagım tabıı nede olsa sevgılım ortada bırakcak degılım
Soran+1 yıltest yaptırcaz hapta kullandı hamıle kalmaması ıcın ugrasıyoruz ılac neyım versınlerde bebek olmasın barıı
Soran+1 yılbenımle lanlu lunlu konusma bır daha...
Cevap sahibi+1 yılÇok sinirliyim! Aile terbiyesinden mi yoksunsunuz siz?
Soran+1 yılne yapayım sınırlıysen benı mı dertlıyor senın sınırlı olman sankı sen hamılesındesınırlı oluyorsun hayret bısı aynen oyleyız kucuk hanım
Cevap sahibi+1 yılBelli belli. Yaş büyümüş ama akıl hala yerinde sayıyor yazık.
Soran+1 yılyasımızda aklımızda buyumese ılıskıye gırmezdık neyın dogru neyın yanlıs oldugunu bızde bılıyoruz sonucta bızım hayatımız onemlı senın degıl mubarek sevgıulım mıs gıbı konusuyorsun burada benımke
Cevap sahibi+1 yılAyrıca alt taraftaki verdiğin cevapları okuyunca be kadar hayalperest olduğunu anladım :D yok 23 cm miş de yok sevgilisi duş alırken banyoya girmişte yok sevgilisi sürekli yapmak istiyormuş kendisi istemiyomuş da kim inanır bunlara be :D
Soran+1 yılınanmassan ınanma kızım madem ınanmıyorsun cık gel yanıma penısımın 23 cm oldugunuda gosterıcem ben dusalırken gırdıgınıdesana ıspat edıcem var mısın hadı korkma bırsey yapmıcam ama yetr kı gel cık karsıma penısım 23 cm degılde dıger olayda yalansa ne ıstersen yapıcam ama ben haklıysam o zmn nlcak :D
Cevap sahibi+1 yılYa bırak Allah aşkına. Sevgilin daha seni ailesiyle bile tanıştırmamışken nasıl oluyor da senin evine bu kadar rahat girip çıkabiliyor hadi onu da geçtim gecenin o vaktinde nasıl dışarı çıkabiliyor hangi şehirdesiniz siz
Soran+1 yılgırebılır cıkabılırde evdekılerınde haberın var sevgılım oıldugundan yasımda kucuk degıl sonucta cıddı dusunuyoruz ankaradayız suan...
Gizli Üye(30-35)+1 yılahlaksız herif.
Onu önceden düşünseydin !01 Yorumla
Soran+1 yılNe ahlaksizi bnim sevgilim veren memnun alan memnun kndi istdi sncta karim oluck kizliginin gittigine uzulmuyor hamile kalacagina uzuluyor zaten vajinasida yirtilms cok kotu durumda bnmde canım aciyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka face link ver ordan. konuşalım
00 Yorumla
+1 yılErtesi gün hapı
04 Yorumla
Soran+1 yılo hapı yuttugunda hamıle kalmama olasalıgı nasıl
- +1 yıl
Onu kızlara sor. l*n olm manyak mısın sen ya? Hiç insan insanı s i ker mi ya? Bari dışarı yapsaydın boku yedin. Yeğen geliyo bize
Soran+1 yıll*n gardas sanane sevgılım degıl mı alan ragzı veren ragzı senı ılgılendırmez madem hapı bılıyorsun onuda bılıyosun dıye bılıyorum... aynen yıgen gelıyor valla anası gıl duyarsa hapı yuttuk o zmn :D
- +1 yıl
Bu dünya bir senin rahatlığına bir de boş E-5e muhtaç kardeşim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz kkac yasnda?
01 Yorumla
Soran+1 yıl21 ?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler