Internette dolasan bisey komedi olsun die arkadasim gonderdi merak ettim asjskdk
Mevlana kıskacı ne demek?
Internette dolasan bisey komedi olsun die arkadasim gonderdi merak ettim asjskdk

Kız türbanlıOğlan dini bilgisiyle ön plandaTürbanlı kızı tavlamak için dini istismar ediyorDini bilgi her zaman ve her platformda işe yarıyorHakimiyet altına alınmak kadınlar için her zaman çekici (kıskaç) Mevlana çok saygı duyulan bir şâir düşünce adamı ve mutasavvıf ve hatta Mevlevî yolunun öncüsüKızların merak ettiği şeyler
Meraklı melahat gibiyim diyosun
Cevap
16Cevap
Kadın erkeğin sırtına çıkıyor bağdaş kuruyor sanırım öyle hatırlıyorum. Paintten çizebilirim 😂
Yokk yok gerek kalmadi askxkxdk
Arkadaşlar siz iyi misiniz bu nasıl iğrenç bir sohbet ya Allah Hidayet versin
Yaa ben bilmiyodum o sohbetide ben etmiyorum yaa arkadasim gonderdi boyle bisey varmis die
Bacaklar kişinin göğüsüne kadar bükülür ayakları diğer kişinin omuzlarına gelir. Çok gereksiz bilgiler var hafızamda
Hah😅 Delirdiler iyice
Ahahaha Allah affetsin baya gulduk asnsks
Ne olduğunu bilmiyorum ama yatakta dediğine göre sjsjs
kahkaha atarak güldüm gece gece :)
Bende baya gülmüştüm
Mevlana böreğini biliyom ben
Ahaahah ben onuda bilmiyodum bak
Kıskaç yaparken yersiniz 😂
Yaa bi guncellmeyi okuyun kardesimm bee ben yazismadimm bu sohbett nette dolasan bi sohbet arkadssim gonderdi bende merak ettim olay neymis die bilmiyodm bile boyle bisey oldugunu
Sen olmadığını biliyorum. Araştırdığımda bi iki sözlükte çıktı. Ama öyle boş boş mu merak ettin. Konu ortada yatak yani ne olabilir ki? Savaş planı değil heralde
Hiç araştırmadan neymiş bu die sorduö hee ystskta ama yinede konduramadım çünki mevlananın konu ile ne alakası var ashdjfk
Yani aslında haklısın hani hareketle biraz ilişkisiz gibi duruyor ama bi düşünce o pozisyonda ayakta kalınıbilirse Mevlana gibi döndürebilir. Mevlana’yı bulduk kıskaç da tamam. Demek ki adam bunu yatakta yapıyor sıkı Prof
Mevlana kıskacını bilmeyen mi var ya
Var işte brn bilmiyorumm
İyi de mevlanım ne alakası var konu ile askdkdl
Şaka misiniz bu çocuk sıyırmış mevlana gibi bir zati böyle şeylere sokuyor
Dssgbhvxx ateist olarak açıklayamadim diğer kardeşler deneyin
Çocuğun kafa uçmuş galiba
Adam kör herhalde sana yazdığına göre
Ahahah manyak o ben degilim internette dolanan bisey
gece gece ben bu soruya neden denkgeldim ya 😂
Ne değişik muhabbet seks pozisyonu herhalde
Yazi bana ahlaksiz ve saygisiz geldi.
tövbe yarabbi tövbeee