Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar ileri gittiysem, çok seviyorumdur evlenmeyi de istiyorumdur; en azından bunun hayalini kuruyorumdur.
2. sorunuza ne diyeceğimi bilemedim. Genellikle sevgilimi incitmemek, o kadar ileri gitmek istemezdim. Daha doğrusu çekinirdim ileri gitmeye. Zamanından önce yapılan hamlenin ilişkiye zarar verir diye düşünürüm. O, böyle bir isteği yoksa, ters etki yapabilir ve ilişkiye zarar verebilir. Bunun dışında, Onu, çok seviyorsam ve cinsellik istiyorsam, onun da karşılık vermesi durumunda bunu yapardım. Ancak, tutucu olmamakla birlikte, kızlığına/bakireliğine zarar vermek istemezdim.
*Bakirelik konusunda bir dipnot, sadakat/vefa gibi değerleri daha çok önemserim. Beni aldatmadığı sürece, bakire olup olmamasını önemsemezdim. Ancak düğünden, sevgilim gelinlik giymeden ben, bozmazdım bakireliğini.04 Yorumla
Soran+1 yılSanırım sevgilimde senin gibi düşünüyor.
Cevap sahibi+1 yılYorumunuz için teşekkür ederim ve size mutluluklar dilerim.
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
En İyi Cevaplar
Benim şahsen kız arkadaşım var evlenmeyi de düşünüyorum cinsellik de yaşıyorum ancak bekaretine dokunmadım Cinsellik tabu olmasın, herkes dilediğini yapar önemli olan kalplerin uyumudur. Onlar bir. bütün olduktan sonra hiçkimse birşey diyemez.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler kendileri de olsa yattığı benimle yattı ya başkasıyla diye düşünürler
sevişmek zevk verir ama güveni sıfıra indirir
evlenseniz de sana olan güveni çok azalmış olacaktır
her türlü şeyi yapınca kızlık gitmemiş mi oluyor
zarı delinmemiş ruhu ölmüş bakirelik?
kandırmayalım lütfen kendimzi19 Yorumla
Soran+1 yıl5-6 aylık bir ilişki olsa mutlaka senin düşündüklerini düşünürdüm. O beni, ben farkında olmadan tanımış sevmiş biri. Biz bakışlarımızla anlayabiliyoruz ne yapmak isteyip istemediğimizi. Benimle yattı başkasıylada yatar fikri bize çok uzak.
Cevap sahibi+1 yılhayır insan sevdiğini ateşe atmaz
Soran+1 yılsenin bu konuda canın yanmış olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılçok şkr hiç öyle bir şey olmadı
ben bildiklerimi yazıyorum kuyrul sancısıyla oluşan ego duygumu tatmin etmeye çalışmıyrm
Cevap sahibi+1 yılçok şkr ilk defa elini tuttuğum erkekle evlendim ilk dokunuşlarımız birbirimizle oldu
Soran+1 yılÇok şükür benimde başıma gelmedi. Kolay kolayda gelmez. Onun benden bunu isteyeceğini sanmıyorum, belki belli eder ama şu an evlilik aşamasındayız zaten zorlamaz istesede
Soran+1 yılaynısı benimde oolucak hayırlısıyla. İlkim o. Kaç senedirde birlikteyiz, ailesiylede konuştu.. Hayırlısıyla inşallah.
Cevap sahibi+1 yıle inşallah Allah harama girmeden temeli atılan evlilik nasip eylesin sonra a
huzur mutluluk ve bebek :)
Soran+1 yılteşekkür ederim, inşallah :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. Bir arkadaş vardı kızın tekiyle karı Koca Gibi öğrencilik yaşadı üni bitince ikiside kendi yoluna gitti üni ilişkilerinde %90 aynı oluyo
11 Yorumla
Soran+1 yılçoğunluk öyle tabi ama bizim ilişkimiz öyle değil allaha şükür :)
Seviyorsam onunla cinsellik yaşamam evleninceye kadar sabrederim, ha evlenmeden önce cinsellik yaşadığım biriyse onunla asla evlenmem çünkü evlenmden birisiyle yapıyorsa evlenince başkasıyla da yapar diye düşünürüm
06 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncelerine katılıyorum ;)
Soran+1 yılinşallah :)
- +1 yıl
E evlenmeden önce seninle olması evlenince seni aldatmasını mı işaret eder?
+1 yılseviyorsam ve güveniyorsam yaparım. hatta bozarım sonuçta evlenmeyi kafaya koymuşsak. ki uzun süredir berabersek olur
20 YorumlaDüşünmem ben o yemeği 7m der başka yemek ararım. 3 yıl bişey ifade etmz
14 Yorumla
Soran+1 yılo kadar duygusuzsun yani :)
Soran+1 yılanladım ;))
Üniversitede sevgili olup birbiriyle evlnen sayısı azdır.. Bunu farkında olun :))
13 Yorumla
Soran+1 yılÜniversitede olmadık :) Lisedeyken anlaşmaya başladık sonra üniversiteye gittik falan işte :)
- +1 yıl
BEN Yinede söyliyim evlilik oncesi ilişki yaşayan opusmeyi kast etmiyorum * aileri gidenler. İlişkiye girme olmadan da olsa. Evlenme ihtimalleri her zaman düşüktür. Cekiciligini kaybediyor erkegin ozelikle sogumasına yol acıyor yanyana gelince sadece cinseligi dusunur erkek o zaman..
Soran+1 yılhmmm tabi orasıda öyle
öyle bir şey yaşamazdım teklif etmezdim bile seven kişi yapmaz öyle şey eğer o teklif ederse soğurdum ondan herhalde
00 Yorumla25 yasındayım 3 bakıre kız ıle oldum 1 salca oldu gerı kalan ıkısı hayatına devam ettıler sevgı nedır bılmem bn D: tabıkıde evlenmem :d nıye evleneyım kı d
120 Yorumla
Soran+1 yılO kızların ahını aldıysan yandım kardeşim sen, elbet birgün canın yanar ;)
- +1 yıl
kimseyi yargılamak bize düşmez ama bişi itiraf etmek istedim içimden puhh sana diyesim geldi
- +1 yıl
bnlık durum yokkı kendılerı ıstedı benim sayemde ortamlara gırmek ıcın bırlıkde ıolur kızlar genelıkle
bıraz yasadıgım sehırdekı unıde populer oldugum ıcın gelıyorlar ama bn bakıreler den suanda uzak duruyorum gelen var yanı ama bn ıstemıyorum artık ya D: ama deneyım lı bır kız bakıreden her zaman ıyıdır - +1 yıl
ıstedıgınız dıyın kızların cogunlugu benim evıme gelır oturur sohbet ederız sonra bırı koluma gırer odaya gıderım yanı ben gel sevıselım aman soyle aman boyle demem kı kımse kendı ısteklerı ıle gelırler ama velakın o bakıre olanlarda oyleydı sankı yuzune bakınca anlasılıyor bakıre oldugu
- +1 yıl
durum senin şu an anlattığın gibi olduğunda bakireliğe değil yüreğe davranışlara bakılır. amaa ben cevabı ilk başta öyle bir okudum kii ne saydım ne saydımm puh anasını sattmmının falan derken hahah tamam pardon benm düşündüğüm gibi değilmiş iyiki çıkışmadım:)
Soran+1 yılöyle kızlarda var tabi bu ülkede. ama sen yinede dikkat et derim ben, sonra evlenmek zorunda falan kalırsın :D
- +1 yıl
hahah bencede dikkat etmeli bence kişilik baskısı bu çünkü çoğu insanda kimse vermesede kendisinin oluşturduğu bir terbiye vardır
- +1 yıl
o kadar salak degılım ya D kendımı evlendırmek zorunda bırakacak kadar bırı vardı bakırelerden ıste boyle senı sevdım falan evlenmek ıstıyorum falan bende ben ıstemıyorumdedım kız babama falan derım dedı ben gıt dedım annesı babası aılesı olmaya senı verırmı dedı zorlada ben olamam dedım ıkı ısrar ettı gıttı onca ılıskının ıcın bır tek o cıktı o akdar ısrarcı
- +1 yıl
demekki yok değil :) neyse birilerine hayırlı bir koca falan olursun inşallah Allah yardım etsin
Soran+1 yılyolun açık olsun arkadaşım :))
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılcinselliği de yaşarım aşkımı da.. sevişmek için engeller koyan birine evlenecek kadar bağlanamam ben
11 Yorumla
Soran+1 yılseni seçimin tabi :)
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılevlilik henüz aklımın en ücra köşelerinden dahi geçmiyor şu an horoz misali ben polemiğe girmem gömer geçerim.. ^_^
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüniversitenin bitmesine ne kadar zaman kaldi? eger 1 sene kadar kalmis ise Nisan iste. elinde bir belge gibi birsey bulunsun
17 Yorumla
Soran+1 yıl2 senem var daha :)
Cevap sahibi+1 yıl3 senedir cinsel bir iliskimi sürdürüyorsun onunla?
Cevap sahibi+1 yıl"bizimki baska" düsüncesine kapilma
emin isen devam et. emin degilsen agzini yokla. "ne zaman evlenecegiz?" diye
Soran+1 yılhayır daha hiç olmadı, sadece aramızda böyle bir konuşma geçer gibi oldu. Biraz kıskanç olduğu için ortalık yerde denize girmemi istemiyordu hafta sonu ben götürücem seni dedi tamam dedim ikimiz bir yere gittik kimse yok tabi. Oturduk konuştuk denize giricektik ama vazgeçtik daha sonra bir arkadaşlar böyle bu konudan sonra ayrıldılar yazık oldu falan dedi. Bizde yaşamak istiyoruz ama herşeyin zamanı var falan dedi bunları söylerken yüzüne baktım o gözlerini denizden hiç ayırmadı sonra yanağımdan öptü iyiki benimsin dedi.. Bazı mesajlarındada belli eder gibi oluyor ne istediğini bende anlayamadıım valla :)
Soran+1 yılherkesinki kendine göre başkadır kimse birbirine benzemezki ;)
Cevap sahibi+1 yılo zaman bunun adini koymaya bak. bir yön vermeye calis.
senin icin sevindim :D
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
+1 yılBiz ne desek boş git sen çocuğun ağzını yokla ne zaman evlenecegiz filan de malum 3 yıl olmuş
14 Yorumla
Soran+1 yılOkulumun bitmesini bekliyoruz :) Teklif aldım, ailemle konuşucam işte ona cesaret etmeye çalışıyorum bu aralar :)
- +1 yıl
O zaman elini çabuk tut derim.. Çocukta evlenmek istiyormuş işte ne mutlu sana :-)
Soran+1 yılteşekkür ederim :))
- +1 yıl
Rica ederim :-D
evlenmem.. her seviştiğimle evlenseydim haremim olurdu...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler bu konuları önemsiyo bekaretini asla verme çok fazla da ileri gitmeyin bence tadı kaçar
21 Yorumla
Soran+1 yılhmm teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten kizlik bir kizin onuru ben istemesidi surece bozmam. Iliskide tatmin de olucak bir sekilde. Kiz en kotu elle bosalticak adami. Kizkarin da ijtiyaci var saygi duyarim. Onemli olan sadakat.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir. universitedeki birlikteligin cogu amaci seks. istisna haric seninde oyle olmus zevkine bak
04 Yorumla
Soran+1 yılilişkiye girmedik, ama aramızda öyle bir muhabbet oldu gibi işte.. Açıkça söylemedide ben böyle anladım yani
Cevap sahibi+1 yılKizligini bozmaz zaten. ben sana soylim once opusmek isteyecek sonra ustunu soyma asamasi gelecek bir kac seferden sonra ve ardindan anal isteyecek oral filan
Cevap sahibi+1 yılİliskinin 3 sene oldugunu bilmiyordum guncellemissjn o zaman 3 yildir sen anlamadiysan ne desek yalan
Soran+1 yılpeki :))
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. erkeğin niyeti nedir bilemiyiz... tek istediği cinsellikte olabilr.
13 Yorumla
Soran+1 yılyok bence tek istediği cinsellik olsaydı yapardı birçok fırsat geçti eline
Soran+1 yılamin :))
bozmadan da olmaz ki ama yani:D bozarım ben yaa o yüzden kız olmasın mümkünse
15 Yorumla
Soran+1 yılpeki :))
- +1 yıl
Daha aşkı tatmadi ^
- +1 yıl
Belliki
Seviyorsam oda beni seviyorsa tabiki neden olmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Gizli Üye(36-45)+1 yılseviyosunuz ama cinsellik de istiyosunuz ne lan.
cinsellik istemeden sevilebiliyo mu10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmem ne evlencem öyle kızla. Ortalık malı olmuştur o.
12 Yorumla- +1 yıl
Yat yat sonra ortalik mali de.
Cevap sahibi+1 yılYatmıyom ki kızım nie atarlandın bir an :) Onu yaşayan kız ortalık malıdır açıkcası.
%90 i bekar hayatina devam eder
07 Yorumla
Soran+1 yıldiyosun..
Soran+1 yılpeki :)
Soran+1 yılhayırlı olsun de evlenme teklifini aldım ailesine söyledi sonuçta :)
Soran+1 yılteşekkürler :)
sevıyorsam evlencek baska kımı bulcam hatun
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsan uyumluysan mutluysan evlen tabi
06 Yorumla
Soran+1 yıltamam :)
- +1 yıl
geçn yaşlarda karsızlıklar olur. İnsan hep evlenmeye odalandığı için bu kaygı normal içinizde ama asıl mutlumusn aile kültürün uygunmu birlikte karar alabiliyormusunuz seviyormusnuz onlar önemli
Soran+1 yılallaha şükür bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadık, o çalışıyor, sürekli beni destekler sözleriyle. Daha ilişkiye başladığımızda benden tek bir şey istemişti. Ne olursa olsun insanların içinde, arkadaşlarımız, ailemiz, sokaktan geçen insanlar olsun kimsenin gözü önünde tartışmayalım diye. Neden dediğimde o zaman baskı altında kalırsın demişti. Sesin yükselmesin söyliceklerini yine söyle ama sesin yükselmesin demişti.
- +1 yıl
Çocuk çok doğru sölemiş. brde toplumda erkegde kadınada bagırmak cok sevıyesız
Soran+1 yılbiraz saygı biraz sevgi, öyle delicesine sevmiceksin sonra tükeniyosun çünkü. Biz bununla başladık diyebilirim :)
- +1 yıl
mutluluklar sızle oosun
Düşünmekle olmaz. Bakalım evlenebilecekler mi?
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam okey
10 Yorumla
+1 yıltabiki isterim.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
00 YorumlaKıza bagli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenilir bence pamp
18 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı :)
- +1 yıl
Evlenmez. net
Soran+1 yılnerden anladın?
- +1 yıl
Kuzu evlenmezler bir çok kez cevrede örneğini gördüm
Öte yandan tüm yorumlarinida okudum
Erkek arkadasnn sana davranislari gerçekten çok hos
Çocuk seni seviyor
Ailenle konuşma cesaretini göster hic bekleme derim
Mutluluklar
Soran+1 yılteşekkür ederim inşallah hayırlısıyla :)
Cevap sahibi+1 yılHer örnek aynı değildir biz evlenelim diye ailelere baskı kuruyoruz bile ama bizi sallayan yok
Soran+1 yılyaşlarınız kaç?
Cevap sahibi+1 yıl19-20
Evlenirdim.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım