sırlarınız? sakladıklarınızz? itiraf etmek istedikleriniz? gizliler size gün dogsun? hadi bakalım herkes dökülsün sırdaşalar
Cevabın nedir?
+1 yılkız arkadaşımla ilişkiye girdim bozup bozmadığımı bilmiyorum görmedim naptığımı sağlamım diyo ama 2 gibi bizim evdeydi evden kaçıp bize geldi abisi evde olmadığını fark etmiş kuzeni mesaj attı kız nerde diye bana görmedim babama yakalandık evde sıkıntı çıkmadı gitti uyudu mesajı fark ettim telaş içinde gitti az kaldı evleniyoduk memleketten kaçtım şu an istanbuldayım buda fake hesabım orjinali açamıyorum ismim bu değil..
12 Yorumla- +1 yıl
aynen hazır değilim ama evlenceğim biri varsa o olcak inşallah tabi
En İyi Cevaplar
+1 yılDüşündümde kimse ile paylaşmadığım tek şey çok çok uzun zamandır hoşlandığım kız yani oda bilmeyeek tabi, bir adım öndesiniz bilgi bakımından.
He bide çocukken bu yumuşak örgü ipi ile intihar etmeye çalışmıştım ama ağırlımı koyar koymaz ip kopmuştu ve kaşımın altındaki gözümün kenarındaki tırnak izi kadar şimdiye kadar kimsenin fark etmediği yara izi öyle oluştu :D04 Yorumla- +1 yıl
Kız konusunda benden adam olmaz konuşmaya korkuyorum kızla, sohbetim bile yıllardır yok ama sanki sohbetimiz varmış gibi yüzüne bakamamaktan korkuyorum alacağım cevap karşısında :) gerçekten sevdiğim için sanırım mala bağladım :) ''diğer kızlara karşı rahatım''
- +1 yıl
Kendimi tanıyorum bu konu böyle kapanır :) önerin için saol.
Gizli Üye(30-35)+1 yılen yakın erkek arkadasım dedıgım bırıyle bıraz ılerıye gıttık, daha dogrusu o ıstedı bende sarhos kafayla tepkımı koyamadım. sonra benden cok etkılendıgını ıtıraf ettı ama ben bır sey hıssetmedıgım ıcın o gunu sılıp normal yasantımıza devam ettık.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 yasındayım, bakıre degılım. kımse bılmıyor. sevıstıklerım harıç..
orta okula kadar da bıberonla kakaolu süt içimiştim :D114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılıkısı bırbırıyle alakasız tabı :D ama ıkı buyuk yanı kımsenın bılmedıgı sırım bu
Cevap sahibi+1 yıleyvallaa :D aslında gızlı cevap vermıccektım de sımdı özelden bı ton mesaj alırım dıye yemedı ahaha :D
Cevap sahibi+1 yıltenk yu bro :D
Cevap sahibi+1 yılnaapcan l*n baska :D :D
Cevap sahibi+1 yılseç seç cekınme. daha sağlamını bulmazsın :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
12Cevap
Sevgilime bakan bütün kızları saçlarından tutup duvardan duvara vurmak , kaşıkla gözlerini çıkarıp köpeklere vermek , kolları ve bacaklarını eyfel kulesinin tepesine asmak , kafalarını gömmek ve daha bir çoğunu yapmak istiyorum. Öhömm.. Sakinim.
01 Yorumla
+1 yılEvde tek kalınca aynayla konuşuyorum. Kimse bilmiyor
29 Yorumla- +1 yıl
İnsanların deli sanarlar diye söyleyemiyorum ama :/
- +1 yıl
Hadi bakalım öyle olsun :))
- +1 yıl
Zor durumda kaldığım şeyleri, hedeflerimi, davranıslarımı, kişiliğimi, hayallerimi
- +1 yıl
Imm motivasyonumu yerine getirdin mutlu oldum şimdi :) teşekkür ederim :)
+1 yılBuradaki hiçbir insanı bana dair böyle bir şeyi bilmeye değer görmüyorum. Yazan da yazar pek umursamıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmukabele :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 kişiye sakso çektim baya bir kişiyle sanal seks yaptım ama çok pişmanım çünkü ilk defa aşık oldum bakireyim ama sevgilimin bunu duyup benden soğumasından korkuyorum keşke zamanı geriye alabilsem
33 Yorumlaeski sevgilimin arkadaşı aynı zamanda kuzenimin eski sevgilisi oluyo benden hoşlandığını söyledi ama ben onu istemedim şimdide ben onu istiyorum ama kimse blmiyodu bunu...
115 Yorumlabı kadınla yatmadım dıye benı mahkemelerde surundurdu yakınlarıma veraset dvası dedım gecıstırdım cok zor gunlerdı
01 Yorumla
+1 yılİtiraf ediyorum! İlkokul 2. sınıfta üzerime dökülen su değildi, dayanamayıp altıma yapmıştım :))
03 Yorumla- +1 yıl
Vardır belki ama aklıma gelmiyo şu an :) Önemli büyük bir sır yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocamdan habersiz cocugumu aldirdim. su an bosandik. iyi ki de yapmisim, cocugum oyle bir serefsize baba diyecekti yoksa!
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmecburdum.
Cevap sahibi+1 yıltesekkur ederim anlayisin icin...
Cevap sahibi+1 yılevlendiginin 4. ayi aldatildigini ogrensen? ve bu iliski sen evlenmeden oncede devam ediyormus? sen arada paravan olmussun? kocanin gozu disarda?
Cevap sahibi+1 yılgecti gitti artik.
Cevap sahibi+1 yılinsallah
Ufak yaşlarda çok masum nur yüzlü bir çocukdum, büyüdükce nur falan kalmadı günahkar oldum... Benim itirafda bu olsun kardeş gitmeden yazdım :)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kızla aramda bişey geçmişti, ne cinsellik ne de sevgililik durumu oldu ama bu zamana kadar 1 kişiye anlattım. Başka kimseye de anlatmadım.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKısaca ikimiz de seviyoduk ama olmadı diyelim. Yanlış anlama ihtimali vermiyorum pek.
Gizli Üye(30-35)+1 yılomegle'de kız arıyorum gelmiyor. erkekleri işletiyom sonra bir patlıyom "gardaş bu * sitesinde gız yok mu la" diye :D Çok zevkli oluyo ama bir anda patlayınca mal gibi kalıyorlar AGKADAFLAsd
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok ya 2gün takıldım bıraktım. koyduğumun sitesinde kız yok abaza kaynıyor. açıp sallıyor şeyini a:DAGAKDŞMAd
+1 yılyiğidin malı meydanda olur.
6 yaşıma kadar yatağıma işedim.14 Yorumla- +1 yıl
D: dd. d
- +1 yıl
d söz harbiden doğru ya ;D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimle konuşmayı seviyorum ve çoğu insandan daha doğru yanıtlar alıyorum
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleski erkek arkadaşımın kız kardeşiyle uzun süre ilişkiye girdim
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılolan oldu işte napayım toplum baskısına boyun eğip hetero ilişki kurayım dedim (biseksüelim) gönlüme söz geçiremedim
Cevap sahibi+1 yılo yönden düşünmemiştim ahaha hakkaten :D
Cevap sahibi+1 yılo eski hikaye canım ya ikisiylede ayrıldım :)
Cevap sahibi+1 yılahaha çokta umrumda değil şu an :D
Geçen sene matematik dersinde uyuyan bir arkadasımın ayakkabı bağcıklarını sıraya bağlamıstım hoca tahtaya çağırdığında yere düşmüştü çocuk hoca kim yaptı diyince diyemediydim ama haketmişti :)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi kızlığımı kendim aldım 6 yaşındayken kuzenimle seviştim sonra iler ki yaşlarda kız kuzenimle seviştim erkek arkadaşımla anal oral yapıyoruz ama o beni bakire sanıyor
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöyle:(
- +1 yıl
İtiraf gibi itiraf
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen yalniz kaldigimda aynanin karsisinda sacma sapan hareketler yuz ifadeleri yapiyorum
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim ama iş yerinde benden hoşlanan birinden hoşlanmaya başladım
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet. Sevgilimi düşünmüyorum bile artik of.
Cevap sahibi+1 yılKarar veremedim dusunecegim biraz
arife gününde saat 3 gibi orucumu bozmuştum hangi akla hizmetse
07 Yorumla
+1 yılsevgilimi bir gecede 5 kişiyle 5 farklı yerde aldattım
03 Yorumla- +1 yıl
yo aynı gecenin sabahında sevgilimle seviştim
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten gizliyim , nasıl itiraf edicem gizliliğimj sfsghh
01 Yorumla20 dakkika önce bir sivri sinek öldürdüm
06 Yorumla
+1 yılÇelişkinin dibine vurmuşsun.
07 Yorumla- +1 yıl
En gizlinizi itiraf edin, sırlarınızı. Sır olarak kalabilmesi için kimsenin bilmemesi gerekir. burada paylaştıkları şeyler artık sır olmayacak.
- +1 yıl
Mecazi mursel ile tecali arif karisimi bir anlam var orada cumlenin obegi orasi dikkat cekici ilgi odagi insanlar sirlarini paylasiyor merak uyandirma adina vurgu yapilmak istenilen kelime ve kelimeler oldugu icin oradalar bunlara takilirsak ilerleyemeyiz ama detaycilikta guzeldir seytan ayrintida gizli derler hep
- +1 yıl
Evet haklısın aslında net bir çelişki yok. Kelime oyunundan ibaret. Bunu 27 dakika önece görseydim çok daha hoş olabilirdi.
- +1 yıl
İçimde gizli bir taraf var ama bu tarafın karanlıkta yaşamaya devam etmesini istiyorum. Sır olarak dersen somut olarak gösterebileceğim bir şey yok. Sırlar ve yalanlar birbiriyle bağlantılı. Çok gizli bir sırrım var diyebilecek kadar büyük bir yalanı taşımadım hiç. Düşündüm ama sana verebilecek bir cevbım yok.
+1 yılherkes etegindeki taşları dökmüş :))
08 Yorumla- +1 yıl
denize döktüm ben taşlarımı =)
- +1 yıl
aynen öyle denize attım iyi kötü ne varsa :))
- +1 yıl
amin darısı başına :))
- +1 yıl
inşallah =) (=
bir kızla öpüştüm tamam itiraf ediyom :d
08 YorumlaAklıma gizli bişeyim gelmedi şimdi O_o
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkisinede aşığım, çok ilginç://
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorma:)
Cevap sahibi+1 yılYetmiyo biri ki, ondan oldu hep..
Cevap sahibi+1 yılHer şey kontrol altında, kendime daha çok aşığım;)
Cevap sahibi+1 yılZaten hep bunlar çok bilmişliğimizden oluyo ya:)
+1 yılEski sevgilimi cok ozledim :( ama donemiyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Cok kirdim onu donmeye yuzum yok
- +1 yıl
2 ay kadar oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnemi bir türlü sevemedim
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn yakin arkadasimdan hoslaniyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgilisi var ::)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic sevgilim olmadi ve idrar tutamama sorunum var
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim aslinda gizli cevap vermeyecektim ama. herkesin sorunumu ogrenmesini istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendimi açığa vurdum en gizlim benim. gizliyim ben
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > En gizlinizi itiraf edin? sakladıgınız ama anlatmak istedikleriniz neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler