biriyle telde konusarak veya yazisarak mast yapmak mi daha zevkli yoksa film izleyerek mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoruna yanıt veremiycem ama belki işine yarar
Sual: İstimna nedir?
CEVAP
İstimna, mastürbasyon demektir. Bu da, ne şekilde olursa olsun, kendi kendini tatmin ederek orgazma ulaşmak demektir. Bu iş, zevk için olursa haramdır. Sükunet bulmak, rahatlamak için olursa caiz, zina tehlikesi olursa, vacib olur. Demek ki, sırf zevk için mastürbasyon günahtır. Ama; insan sıkılmıştır, erkeklerde olur, boşalma ihtiyacı duyar, o zaman caiz olur, günah olmaz. Kadın için veya erkek için zina tehlikesi varsa, o zaman mastürbasyon vacibdir, yani orgazma ulaşıp o sıkıntıdan kurtulmalıdır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazdığım erotik hikayeleri de paylaştığım oldu, bana hikaye yazan da.. Ama sesli skype ta konuşmanın verdiği hazzı başkasında alamadım. Bir de yüz göstermeden cam açarak yaptıklarım var ki hem sesli hem görüntülü en zevklisi de onlardı. Ama alışkanlık yapmasın dikkat et :) ben terketmeyi bildim 4-5 aydır yapmıyorum. Gerçi özlemişim :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence karşılıklı olarak telefonda konuşarak zevke gelip boşalmak aşırı zevkli. Şuana kadar 10 kişi ile yaptım burdan pişman olan görmedim :) Müptela oldular :P
286 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKesin senden kücük biriyle yaptın ve zevk alamadın
Soran+1 yılyorumlardan okudun :)
Cevap sahibi+1 yılTabi ki kızım yoksa kahinmiyim ne biliyim :D aranızda kaç yaş vardı?
Soran+1 yıl2 :))
Cevap sahibi+1 yılseks mi konuştunuz yoksa üstü kapalı erotik şeyler mi
Soran+1 yılseks
Cevap sahibi+1 yılAp açık konuştunuz yani? Yok seni şöyle beceririm yok şöyle yaparım
Soran+1 yılevet neden?
Cevap sahibi+1 yılBilmem zevk almaman boşalmaman garibime gitti. Telde mi yoksa yazısarak mı yaptnız?
Soran+1 yılyazisarak. ben alamadim o gayet aldi
Cevap sahibi+1 yılO bosaldı mı? Sen ap açık mı konustun baya kaba yani :D azdırıcı şekilde
Soran+1 yılbilmem öyle diyo :D
Cevap sahibi+1 yılOnun yaş kaç?
Soran+1 yıl20ydi
Cevap sahibi+1 yılSeni bosaltmayı bilmemiş. Ben olsam iliklerine kadar bosaltırım;)
Soran+1 yılkader utansin. iyi de oldu sayesinde yapmiyorum :))
Cevap sahibi+1 yılKader :) İşi bilenin eline gelsen seni iyi bir düzerdi güzel bir boşalırdın
Soran+1 yılhepsi aynisini diyo kanka iste onlarin yüzünden sanal sexe inanmiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılSanal sexe ne konuda ınanmıyorsun? bu arada sen bu gençle nerede tanıstın?
Soran+1 yılforumda
Cevap sahibi+1 yılİşi bilmiyormuş bu cocuk ;) Ben 15 dakika'da telefon bile istemez bosaltırım. Coluk cocukla iş mi olur :D
Soran+1 yılhahahaha cok iddaliydi o da
Cevap sahibi+1 yılBana 10 dakka zaman ver. Yapamazsam sana 250 lira kabul mu?
Soran+1 yılyok baskasi yardimci oluyor burdan degil ama ayip olur
Cevap sahibi+1 yılben denemelik dıyorum temelli ve devamlı değil. Senden 10 dakika zaman ıstıyorum. Eğer yapamazsam 250 lira vercem sana. Ben iddaalıyım o başkasını'da bırakacaksın anında emin ol ;)
Soran+1 yılolmaz
Cevap sahibi+1 yılPeki. O yardımcı olan kişi performansı nasıl peki ve en son ne zaman yaptınız?
Soran+1 yılGecen hafta
Cevap sahibi+1 yılGüzelmiydi bosaldın mı rahatladın mı?
Soran+1 yılEvet ama su an olaya odaklanmam lazim
Cevap sahibi+1 yılHangi olaya?
Soran+1 yılRahatladim
Cevap sahibi+1 yılBosaldın mı?
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılO cocuk mu bosalttı sen mi kendi kendini?
Soran+1 yılO nun sayesinde ama kendim kendimi tabi
Cevap sahibi+1 yılTelefonda mı konuştunuz kuzu yoksa mesajlaşarak mı?
Soran+1 yılMesaj kanks yalniz degilim odada
Cevap sahibi+1 yılKanka odada kım var ki panpa?
Soran+1 yılKardes -.- uyumuyo üstelik
Cevap sahibi+1 yılEee nasıl mast yapıyon ki?
Soran+1 yılMillet yorgan altindan seks yapiyo sen mast diyosun :D zor oluyor ama sıkınca ses cikmiyo
Cevap sahibi+1 yılBosalırken nasıl oluyor o an
Soran+1 yılKasiliyosun titriyosun nefes alisp veririm derin ama o kadar siddetli degildi bgn gecen yaptigimizda yanlizdim. Ara verip mast yapinca daha zevkli oluyoe
Cevap sahibi+1 yılEeee külodun felan ıslanıyo ne yapıyon o zaman yatak ıslanıyo? O sırada kardeşin görse bosalırken ne yaparsın?
Soran+1 yılKilot cikarttirdi :)) görmez saf o karanlik ztn oda
Cevap sahibi+1 yılKilot cıkarttırdı derken kanks?
Soran+1 yılKilot yok yani yatakta o kadar islanmaz mast bu sonucta sadece
Cevap sahibi+1 yılGerçekten attığı mesajlar seni fena yapıyor mu?
Soran+1 yılEvet...
Cevap sahibi+1 yılbir yandan mesajlara bakıp bir yandan mast mı yapıyon? Mast'ı nasıl yapıyon peki?
Soran+1 yılRahat yapmam icin bana izin verdi :)) okuyup yaptim arada yazdim tabi de...
parmagimi islatip oralara degdiriyorum falan oksuyorum iste hizlaniyorum klitorisle oynuyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin yaş kaç? Bu arada kardeşin kız mı?
Soran+1 yıl22 evet
Cevap sahibi+1 yılOda yapıyodur illaki zaten mast.
Soran+1 yılYok anliyo galiba bir kac kez yapmamak gerekir diye falan konustu. Eminim ki yapmiyor
Cevap sahibi+1 yılSaf değil ya o anlıyodur seni bosalırken felan gözlerin kayıyor
Soran+1 yılYok o uyurken ya da karanlikta gerci öglen surtunerek bosaldim hahahaha anlamamistir umarim
Cevap sahibi+1 yılNeye sürtündün yastığa mı kızım sende acayip azgın cıktın :D
Soran+1 yılBacaklarimi birbirine kanks dayanamadim hemen de oldu olmaz saniyodum hahaha heycandan mi ki
Cevap sahibi+1 yılBilemem orasını artık :) . Altın komple mı cıplaktı?
Soran+1 yılDemin? Evet
Cevap sahibi+1 yıleşofman dahi yoktuı?
Soran+1 yılBu sicakta esofman mi :D
Cevap sahibi+1 yılYa hatun ne biliyim kısaca altın komple mı cıplaktı dıom? Külot kapri hiç bişe mi yoktu altında ?
Soran+1 yılBen kilotla yatarim ztn tek onu da cikarttik. Badi vardi tek onu da kaldirdim yukara aniden baskin olursa mal gibi kalmiim. diye hahaha
Cevap sahibi+1 yılHadi Ani baskın olsa annen ya da baban demezmiydi napıyon komple cıplak yatakta alt komple cıplak üstte cıplak olsaydı.
Soran+1 yılOndan üstte görünürde askili vardi hahaha
Cevap sahibi+1 yılZaten annen ya da baban bassa seni direk Anlarlar mast yaptığını altının komple cıplak oldugundan.
Soran+1 yılBasmadi ama kimse :)
Cevap sahibi+1 yılBasmas umarımda :P Bugün başka yapmayı düşünüyormusun?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılOnunla mı gene ve hangi yöntem ile kuzum?
Soran+1 yılUyur herhalde o ya bosuna tutmiim film önerileri sormustum onlara bakcam bir
Cevap sahibi+1 yılBende yardımcı olurum arzu edersen. Tabi o anlık bosalman icin sonrası gene onunla yaparsın
Soran+1 yılCikamam gizliden :(
Cevap sahibi+1 yılBen gizliden cıkıyım sen bana mesaj at hemen okey ;) Ama dediğim gibi ilk ve son olsun.
Soran+1 yılYok cikma lütfen
Cevap sahibi+1 yılKırma beni ilk ve son sadece yatağa başını yasla ve zevkine bak sen :)
Soran+1 yılYok yok bosuna cikma yani
Cevap sahibi+1 yılLütfen
Soran+1 yılBenim zevk almam sana ne faydasi olur ki... gercekten yapmicam tamam vazgectim
Cevap sahibi+1 yılSadece sen için seni rahatlatmak amacım. Burdan yazıyım 5 dakka sen karar ver arzu edersen
Soran+1 yılÜyeliğini yakma :D
Cevap sahibi+1 yılBeni kırma içimde kalmasın :) 5 dakika sonra kararı sen ver. Gizlilikden cıkıyım at sen mesaj
Soran+1 yılIsrar etme uyuyorum ben iyi geceler
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirisiyle telefonda konuşarak, yazışarak ya da camerada bambaşka olur. Diğerleri de gayet iyi :)
Sonra o kıza güven vererek birlikte gerçekten sevişmenin tadına doyum olmaz.
Şahsen bu konuda kendime güveniyorum gerek sanal gerekse sanalı gerçeğe taşımak ;)10 YorumlaSanal diyoruz yani :) ıyı yapan olursa sanal :) sen yaptın mı hiç?
425 Yorumla
Soran+1 yılsanaldan kastin cam mi?
Soran+1 yılbende tek yazarak yaptim
Soran+1 yıldenemek istemem kanks evet bakireyim
Soran+1 yılevet gizliden ama
Soran+1 yılher gece karsilasiyoz mikula her gece özelden yaz diyon hahahahah bikmadin
Soran+1 yılhahaha o muyum biri harun abi demisti sende süllüman?
Soran+1 yılSülüman olsun sifremiz :)
Soran+1 yılolmaz Hürrem :)) ben Ic Anadolu :))
Soran+1 yılhahaha :D
Soran+1 yılDegilim kanks bgn Kayseri
Soran+1 yılOoo Talasli amma herif var he burada :D
telden cok ğüzel oluyor ğüvenilir sözümün eri oldugumdan 4 kzılan bir kere yaptım öyle anlaşmıştık ve sözümde şuydu bir kere arıım söz sadece bir kere aradım yaptık sözümde durmak zorundayım. aramıcam birinide bulsam fena olmazdı hani
09 Yorumla
Soran+1 yılevin bos olmasi lazim onda ya.. cok zor ama iyi tutturmussun :)
Soran+1 yılolur olmaz gaza gelir insan ses de yükselir sizde bilemem tabi
Soran+1 yılbu saatte banyoda? o kadar cesaretli degilim sanirm :)
- +1 yıl
o zaman bana mesaj at yazışarak yapalım hem bak sadece bunun için değil senle dostta olurum sana saygı duyarım seni asla kullanmam yani ne bilim deger verriim severim paylaşırım elimdekini hayatını kısıtlamam sana bagırmam yaşadıklarımızda hep aramızda kalır iyi dost iyi arkadaş olurum inan bana
Soran+1 yılbirini kabul etsem digerlerine haksizlik olur :)
en iyisi mi kalsin
+1 yılCamda görürken yazışmak iyidir :) tek sorun yazmak zor oluyo işte eller dolu felan :D asdfasdf
05 Yorumla
Soran+1 yılhahaha hic sorma kanks sizde yine tek el dolu bizde 2 :)
Soran+1 yılgec yazinca da kziyolar :D
- +1 yıl
haklısın tabi ama insan dayanamıyo o an :) Şahsen ben 2. elide kullanıyorum bazen o yumurtalıkların altını elinle doldurunca daha bir et ete değiyo deliğe girmiş hissi veriyo lanet olsun hormonlar :D
Soran+1 yılhahah bak o yönden düsünmedim
- +1 yıl
tabi olmayınca bilemezsin çeken bilir :D
Git kendine bir tane erkek bul, kapanın eve sevişin..
00 Yorumla
+1 yılbiriyle erotik konuşuyosak okey ama normal konuşarak yapıcak kadarda psikobat değilim
011 Yorumla
Soran+1 yılerotik tabi deli
- +1 yıl
ne kadar erotik mesela :D
Soran+1 yılsöyle severim böyle yalarun :D
- +1 yıl
aynı anda mast çok zevkli oluyo :D
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
denedin mi :)
Soran+1 yıldenedim ama bosalamadim bir daha da yapmam güvenim yok
- +1 yıl
o karşı tarafın beceriksizliği
Soran+1 yılpust iste kendinden kücükle yapmayacaksin benim salakligim
- +1 yıl
haha :) özele gelsene
- +1 yıl
şu çocuğu anlatsana
telde konuşarak yazışarak mast yapmak daha zevkli ama gerçeğinin yerini tutmaz tabi
18 Yorumla
Soran+1 yılyazisarak bile zevklenebilir mi erkekkler?
Soran+1 yılhmm güzel :)
Soran+1 yılbenim kurgum pek iyi degil kanks ya... bosver hic girme :)
Soran+1 yılsonra hakeret ediliyor karsilikli kanks sagol iyi niyetin icin
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelik canlı görmekte yani kamera daha çok tercih ederim tabi iki taraf da birbirine güvenmeli, sonra telefonda ama yazışmak yerine film izlemeyi tercih ederim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Ne telde ne yazışarak yaptım, et ete değecek, öyle seks mi olur..,
04 Yorumla
Soran+1 yılseks mi dedim mast dedim?
Soran+1 yılben demiyorum. bana göre de seks degil cünkü ;) sanal seks ney ya kim kime giriyo hahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılla öyle bir konuşuyonuz ki, canım çekti :)) hiç yapmadım oysa. Yapsam mı acaba?
010 Yorumla
Soran+1 yılyapma aliskanlik oluyo
Cevap sahibi+1 yılama öyle bir anlatıyonuz ki, hakkaten yapmak geldi. ama işte tecrübe yok :) this is the problem :D
Soran+1 yılzevkli ama yapma hahah
Cevap sahibi+1 yılzevkli ama yapma! o nasıl bir cevap be. kendin bile yaparken gülüyon :D
Soran+1 yılhahaha napim
Cevap sahibi+1 yıleklesen? :))
Soran+1 yılhic günahimiza alet olmayalim :)
Cevap sahibi+1 yıl:D merak ediyorum biliyon mu? en azından sanaldan yazışmak da iyi olur :))
Soran+1 yılcok var kanks cinsel yasamdan ayrilma :D
Cevap sahibi+1 yıltakip edeydim seni iyiydi bea :)
+1 yılsence canlı ve normal bir insanla mı seks yapmak daha iyi yoksa robot adriana lima ile mi?
00 Yorumla
+1 yılTüm bu yazdıklarını yaşadım, aşık olduğum kıza sarılarak uyuduğum hazzı hiçbirinden alamadım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Şu soruları bilerek mi sahurdan sonraya denk getiriyosunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılbidakine bir kac saat öncesine denk getiririm haklisin :)
Mesaj ve telde konusmak bana daha istekli oluyor ya cok hosuma gifiyor ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTelefonla hiç denemedim, ama sanırım p*rno daha zevklidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://chaturbate.ro/ seç beyen canlı izle ücretsiz beleş:)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldikkat et fazla alışkanlık yapmasın:)
yazışarak konuşarak. saçma geliyor dışardan bakınca da bağımlı olduk iyi mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhikaye okumak film izlemekten daha zevkli bence. telefonda konuşmanın yerini hiç bir şey tutmaz tabi. ne de olsa kanlı canlı bir insan var karşında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşındaki iyi olursa gerçeğinden bile güzel oluyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkonuşamıom ben yaa öyle, ya uygulamalı ya da sms. öyle camdan felan amaniiin yok kalsın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal seks deneyebiliriz bende partner arıyorum kendime?
00 Yorumlakendı başıma daha ıyıyım
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor ama hayal kurmak en iyisi. Birde ruya gorursen o super oluyo :p
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfılm ızleyerek masturbasyon yaparak bırde cınsel ılıksıye gırerek telefonda neyın zevkını alacaksın kı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemin yaptik onun bosalmadan onceki inlemesi super:-P
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTelde konuşarak karşılıklı ;)) en zevklisi gercegi tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşındaki insana bağlı
26 Yorumla
Soran+1 yıltanidiga kiyak mi yapiyon kiz :)
Cevap sahibi+1 yılNe alaka
Soran+1 yılkarsindakine bagli dedin de ondan
Cevap sahibi+1 yılOrucluyum zaten saydığın özelliklerde biri var konuştuğum
Cehennem de yanarkene düşün :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soruyla kaç erkeği umutlandirdin
02 Yorumla
Soran+1 yılherkesin olsun acil durumlar icin yedegi ben kimseye bisey vermem
Cevap sahibi+1 yılVermissindir zamaninda
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. 2sininde yeri ayrı ama telde seks gibisi yok bence
00 Yorumla
+1 yıltelefon favorim iş yaparken nasıl yazacam :)
00 YorumlaTelde konuşarak tabiki
00 YorumlaDirek iliskiye girmek :)
00 Yorumla
+1 yılsanal seks sana tavsiyemdir
00 YorumlaSaatlerce cam de ;)
09 Yorumla
Soran+1 yılsaatlerce hemide :D camde yapacaksam direk yaparim hahaha
Soran+1 yılses baska tabi filmler de sessiz zevk vermiyo ki adama :)
Soran+1 yılasaglanmak hosuna gider mi peki?
Soran+1 yılanladim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç biriso ben genellikle gerćek yaşıyorim
00 Yorumla
+1 yılGerçeği olmuyor mu?
00 Yorumlahepsinin yeri ayrı
01 Yorumla
Soran+1 yılyazisarak da yaparim diyosun?
parmak değiştir :)
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Biriyle telefonda yazışarak mastürbasyon yapmak mı yoksa film izleyerek ya da hayal kurarak mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler