Hiç arkadan vermedim çok acı verirmi?
Yapan kızlar var mı aranizda?
Çok canı yanarmı insanin?
Yapan kızlar var mı aranizda?
Çok canı yanarmı insanin?
Bence vermek demeyelim de seks sonuçta bir duygu akımı sana burada bir sürü kişi iyi ahlak abidesi kesilecek ama içlerinden yüzde sekseni eline fırsat geçse senin yaşamak istediklerini yaşamak isteyecek neyse konumuz o değil, erkek olarak ne kadar acı çektiklerini bilmem imkansız, anal seks sevmiyorum o yüzden hiç anal seks yapmadım hiç bir kız arkadaşımla ama ister istemez az da olsa çokta olsa acıyacaktır ama sen korktuğun için kendini iyice kasarsan daha çok acıyacağına eminim çünkü bir normal bir yere girmek var birde kastığın için iyice daralmış bir yere girmesi var, rahat olup genişletmenizi ardından devam etmenizi tavsiye ederim, anal seks yapanlar cevaplarsa dahada aydınlanacağına inanıyorum. :)
partnerin senin güzel hazırlarsa çok acımıyor ama hayvan gibi girerse acır. bir de içine alırken kendini kasma. ayrıca çok derine girilirse baskı oluşur o yüzden tam köklememesi lazım. ben kız arkadaşımla yapıyorum acı yok. sadece ilk yaptığında biraz oturamama gibi durumlar oluyor ama ertesi gün geçiyor alıştığında o da ortadan kalkıyor.
anal ilişki anal fissür fistül ve reflex kaybına neden olur
ben barsak srnunundan dolayı anal fissürden ameliayt oldum da ağlamaktan öldüm
durduk yerde osrurursun
ılkınde acı verır ama partnerın ısı bılen bırıyse acı kısa zamanda zevke donusur
Tecrübe konuşuyor
Cevap
23Cevap
Şimdi dini inancın varsa normal ilişki bile yaşamanız haram. Ha eğer inanmam diyorsan. Evet çok acı verir. Çünkü anüs, vajinadan daha dardır. Ve en ufak hatanızda kötü sonuçlar doğurabilir.
Bedenin acır geçer, ruhun açıldıkça açılır içindeki temizliği tutamaz olur.
ne kadar yandığını bilmem ama yaptığım kız epey çığlık atmıştı kendi istemişti yapmayı gerçi :) ama bence yapma hiç hijyenik değil hak yolu duruken b*k yoluna kim sokar
çok acı veriyormuş böle isot biberi gibi ütü yanığı gibi
ısıtırsa acımaz ama arkadan yapmak ha deyince olmaz anal temizlik yapılmalı önce bagırsaklar bosaltılmalı :) yoksa işiniz bok olur :)
Gerekli hazırlıklarını yaparsan korkacak bir şey yok sadece partmerin sana yaklasimi önemli birde rahat olman penis kalınlığı da tabi jep büyük olsun isteyenler zor yapiyor zevk alamıyor
vermek?
arkadan?
ne iğrenç insanlar var ya. seksi vermek olarak gören analı arkadan diye tabir eden insanlar var.
acı olcak tabi. ama yapma derim ben. sürekli ister. tabihemcinsimiz açısından iyi
kız arkadaşımla 2 defa yaptık bana dediği yavaş gir bir anda zorlanınca acıdığını söyledi. yani doğru yapıldığında acı değil zevk verir :)
yazık ver bakalaım vere vere evlenince verecek bişeyin kalacakmı kocana
Ben verdim gitti de bunu hiç denemedim. istemedim ama merak ediyorum işte
erkek olarak cevap vermek isterim ilk başta çok acır sonra sonra zevk olur ama haram
Bu tamamen partnerine bağlı.
Vermek nedir bu kadar ucuz olmayın. s
çok acır ayrıca zamanla olumsuz yönlerini görürsün yapma bence
denemeden bilemezsin.
partnerıne baglı hatun
Öyle pis işlere girme bence
Kabız olmadınmı hiç?
ya canın acırsa o zaman napıcan :S
Hayatında böyle acı hissetmemişsindir :)
Sağlık sorunlarına karşılaşırsın ilerde
Zartttt -zurtttt -pırtttt :)
Burdakilerin hepsi vermis mi ya
sakın düşünme verme
çok canın yanar bayılanlar bile oluyor bazen
şansını hiç deneme
dene görürsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar