Kuzenimin Yeni Evli Karısıyla ilişkiye girdk vede benden hamile kaldı kuzenim bunu bilmiyor ama karısı biliyor ne yapmamız gerekiyor? Çocuk Doğarsa Eğerki Kendisinden Olduğunu Düşüecek Büyük İhtimal?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah sizi ıslah eylesin
"Tövbe, kişinin yaptığı günahtan dolayı pişman olmasıdır. Rabbimiz meâlen, "Ey îman edenler! Allah'a tam bir ihlâsla tövbe edin. Umulur ki Allah günahlarınızı bağışlar ve sizi altından ırmaklar akan Cennetlere koyar" (Tahrim: 8) buyurmuştur."
tövbe et ramazanken hazır010 Yorumla
Soran+1 yılEwt ediyorum zaten cok pismanim bu olay icun vicdan azabi ckyrmda diye bilirim onunla iliskiye girdigim gune lanet olsn tiksiniyorum ondan :(
Cevap sahibi+1 yılçocuğuna sahip çıkman gerekiyor kız olursa daima babasına haram olacak
Cevap sahibi+1 yılçocuğuna sahip çıkman lazım kızsa babasının dokunması dahi haram olacak
Soran+1 yılBiliyorum cocuk dogmadan aldirmam lazim kesinlikle... aldrmassa karisi direnirse ne ypcm :(
Cevap sahibi+1 yılkatil olacam diyorsun yani sonuna katlanmayacaksan atraksiyon yapmayacaktın
Soran+1 yılCocuk daha dogmadiki 1.5 aylik var yok buyumeden almak gerek alrdirmassak o zmn sknti olck benim kuzenlede konusacam eger aldirma derse aldirmicam ama kndisi aldirtirsa ypck birsey yok galiba katil olmayi tabi istemem nie katil olayimm cocugun gunahi yok sncta...
Cevap sahibi+1 yılküçük de olsa şu anda bu çocuğun her şeyi var kalbi boşa mı atıyor sanıyorsun
eli kolu parçalanarak alınıyor bu katillik değil de ne
Soran+1 yılHaklisin da napicam cocugu buyutsek ayri bir dert buyutmesek ayri bir dert npcm bn o zmn yha bosancklar ikiside bn nikahli karin olarak alicam kizi ya da herseyi anlayltip helallik isteyecem kuzenden :( basima gelnlere bk yha nasil cikcam isin icinden yardm et :(
Cevap sahibi+1 yılkuzenine söyleyeceksin
bu kızla evlenip çocuğuna sahip çıkacaksın işte bu kdr
Soran+1 yılOlur yani bu galiba :( baskada yol yok :(
En İyi Cevaplar
Sadece tek şey ; Allah Islah etsin. Bunları da mı yaşayacaktık.
713 Yorumla
Soran+1 yılkocasıyla daha once bunlar ılıskıye gırmısler cocukları olmamıs yenı dedıysem 3 - 4 senelık anlıcan cocuk olmayınca kuzenımde coktu bır gun onlara gıdınce kuzenım yoktu evde bende kuzenı goreyım derken bana olayları anlattı bende saglık olsun ılerde olur dedım oda dınlemedı benı benımle yatacaksın senden cocugum olcak dedı tum derdım sensın dedı yoksa mutlu olamıcaz dedı bende olmaz dedım kuzenıne benı zorla tecavuz etmeye kalkıstıgını solerım dedı bende sacmalama dedım oda sen bılırsınm dedı yapma dedım ama dınletemedım arasaydı ortalık fena karısırdı mecburdum o an yatmak zorunda kaldım :( al oku o zmn keyfımden yapmadım herkeze aynı seyı soylemekten gına geldı yhaa :@
- +1 yıl
Tokat atsaydın erkeksin sen. Terbiyesiz kadın bir hikaye okumuştum erkeğin spermi yoktu kadın onun canlı sperm bulunması için tam 10 yıl beklemişler 10 yıl. Aptal kadın. Sendede suç var ama. Aldırmalısınız. Kuzenine gerçeği söyle. Zor biliyorum fakat cehennemde yanmak hoşuna gitmez herhalde. Ama bir zevk için bir cana kıymanı tasrif etmiyorum ASLA. Bol şans!
Soran+1 yılbılıyorum ama kocası şu an hamıle oldugunu bılıyor vede cok mutlu kendısı ne dıyebılırım hayatlarına mutluluk geldı... sımdı kalkıpta bozamam kı :(
Soran+1 yılşu an lant okuyorumm karısına hıcde sevmıyorumda evlerınede gıtmıyorum kuzende bıze gıdelım dedıgınde gıdemıyorum okadının yuzune nasıl bakacak dıye ıgrenıyorum ondan :(
- +1 yıl
Dua et be kardeşim. Hayırlısı herşeyin. Geç olmadan söyle. Hatta bugün söyle ama telefonda söyleme çok ayıp. Dediklerime uy. Çok sinirlenecek ya da ağlayacaktır. Ama sakinleştirmen gerekecek. O an tüm egonu erkeklik şeyini bir kenara atıp teselli edeceksin. Onun yerine koy kendini nasıl olsun isterdin? Geç olupta aldıramamak ve aldatılmakmı yoksa erkenden haberi olup aldırmakmı bir düşün. Kendini düşün. Ama kuzeninide düşün. Ben olsan kızlarsoruyoru şu an kapardım kafamı dinler. Yapacağım doğru şeyi seçerdim. Bol şans :)
Soran+1 yılyok zaten konusacam onunlada bılıyorum uzulecek ama haklı yanı oda bılerk ısteyerek yapmadım sonucta bende dua edıyorum namaz kılıyorumm artık Allaha Bende Istemezdım boyle bırsey olmasını ama oldu cocuk daha yenı oldu sayılır 1.5 aylık var yok aldırmasını soylerım ama aldırılırmı acaba... yardımın ıcınde tsk edıyorum sana ıyık benı anladın kımse anlamadı halımı :(
Soran+1 yıltsk ederım aldırttırmaya calısam cocugu bırde kuzenlede gorusecem utanıuyorum onunla yataga gırdıgım gune her gun acı cekıyorum aglıyorumm nasıl yaptım dıye ama hersey tatlıya baglsın ıstyrm olmadı kuzen bılmeden dırek cocugu aldırtmaya goturcem aldırtsın cocuk buyumeden yoksa gunaha gırcez...
Soran+1 yılpekı oyle yapayım bence saglıklı bır sekılde kafamı dınleyeyım degıl mı?
Soran+1 yıltsk ederım orucluyum ne yazık kı :(
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhamile olduğunu kuzen bilmiyorsa sessiz sedasız aldırabiliyorsanız aldırın ya da düşürmeye çalışsın ya da ses çıkarmayın söylesen cineyet bile çıkar çıkmasa hapsi boylarsın. Öbür dünya zaten mafoldu sizin ya madem yapıyorsunuz kondom falan kullanın nedir bu ya.
07 Yorumla
Soran+1 yılyhaa hamıle kalmak ıcın zaten boyle bırsey yaptırdı onu bırak onunla ılıskıye gırmek umurunda degıl onuda gectımm ısım olmaz boyle bıorseyle... zaten aldıttırcam sessız bebegı dogmadan
- +1 yıl
hadi ya kuzenin kısır mı yoksa?
Soran+1 yılewt kısırmıs ne yazık kı cok uzuldu oda cocuk olmadıgını gorunce agladı kac gun kendıne gelemedı cocugumuz olmuyor dıye hayattan sogudu :(
- +1 yıl
neyse yabancıya yaptırmamış en azındanda ya bu eninde sonunda anlaşılır ya, 2. çocuktada seni bulur bu kız :))
Soran+1 yılyok yaa aman kalsın bana gelmesınde kıme gıderse gıtsın zaten basıma bela actı nasıl ısın ıcınden cıkcam dıye ugrasıyorum 2. cı cocuk felan aman kalsın zaten vıcdan azabı cekıyorumm :( hadı kuzenın haberı olsa ızın verse bır ıhtımalde vermıyecegı ıcın...
- +1 yıl
2. çocuk tipi alakasız olursa iyice anlaşılır 2.'yiede mecbur kalabilirsin.
Soran+1 yılsanmıyorumm zaten kuzen kısır yha 2. cıyı ısteselerde yapamazlarr... anca kız bu sefer gene tehdıt eder benı kesın cocugun senden oldugunu soylerım kocama derse o zmn buyuk sıkıntı ıste :(
2 sonucu var ya söyler çıkacak soruna katlanırsınız ya da saklar vicdan azabıyla yaşabilirseniz yaşarsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılCikacak soruna katlnirim azap cekecegime...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
22Cevap
+1 yılproudtobeafilthyliberalscum.com/.../wtf.jpg
En azından savaşmamış, sevişmişsiniz. Savaşmış olsaydınız kuzenin daha fazla kızardı emin ol.00 YorumlaYahu yalanını s**eyim..
" benı zorla tecavuz etmeye kalkıstıgını solerım dedı bende sacmalama dedım oda sen bılırsınm dedı yapma dedım ama dınletemedım "
İçine boşalmasaydım.. Çocuk mu kandırıyorsun sen?13 Yorumla
Soran+1 yılulan sankı gordun bılıyorsunda burada bana laga luıga yapıyorsun bılmedıgın seyı kurcalama...
Soran+1 yılbılıyorum cocuk olcagını zaten bu yuzden benımle yatmak ıstedı benı zorladı keyfımden yatmadık bızde kendımden utanıyorum şu an azap cekıyorum onu yaptıgım gune laney olsnn :(
buyuk ıhtımal degıl kesın ole sanıcak. ben aldırmanızı tavsıye ederım sızın ıcın degıl cocuk ıcın. ılerıde allah gostermesın bı hastalık bı sorun cıkar genler uyusmaz babayla ozaman o cocugun halını dusunmek ıstemem
15 Yorumla
Soran+1 yılSende haklisinn aldirmk daha makbul olcaktir
Soran+1 yılAma katillige girmiyor mu o zmn cocugu aldrmk :(
Soran+1 yıltamam temizlicem bu isi :(
ya şimdi söylerse "bana tecavüz etti" diye... ve çocuk da ıspatı olacak zaten... dna testlerinden seni bulacaklar... şimdi asıl rezil oldun... aslında rezilsin de bilmem kaça ktlandı rezaletin...
12 Yorumla
Soran+1 yıloyle bırsey yapmadıııı mutlular zaten şu an cocuk ha dogdu ha dogacak
En iyi cevaptaki yorumu okudum da hayal gücünü biraz daha genişletmelisin bunlar eski Türk filmlerinde kaldı.
08 Yorumla
Soran+1 yılDimi sen yapta senden gorelim bklm. ne halt yiyeceksn...
Soran+1 yılSensn o ergen yasn kac senin sorsam 18 dicek utanmasa evliyim dicen
Soran+1 yılMadem evlisin cocuklarin var bna yardmci olur musun bnden buyuk olablrsn orasini bilememdw npmm gerekiyor :(
- +1 yıl
ulan hatalısın her tarafından pislik akıyor hala daha konuşuyorsun. tavsiye vermeye çalışanlara da saldırıyorsun bırakın kendi pisliğinde boğulsun. yok karı zorla tutmuşta yatağa atmışta tecavüz ettiğini söylermişte. ulan adam olsan orada iki tokat atıp kapıyı çekip çıkardın son söz olarak da eğer bu söylediklerini eşine söylememi istemiyorsan ben bu evden rahatça çıkabilirim derdin ama nerde.
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Kendini camdan aşağıya atabilirsin mesela...
"Ufak at biraz ufak at da civcivler yesin"...01 Yorumla
Soran+1 yılDimi ufak atalim buyuk atmayalum...
Gizli Üye(30-35)+1 yıltühh rezil ne kadar rahat yazabiliyorsun yaptığının affedilir bir tarafı yok şerefsizlik bu adilik
39 Yorumla
Soran+1 yılbılerek yapmadım herkez benı yalıs anlıyor mecburdum zor durumda kaldım ama benden once kocasıyla ılıskıye gırmıs...
Cevap sahibi+1 yılmecburdum ne ya mecburdum ne çok mu azdın defol git geneleve yaptığını destekliyorsun bir de ayıp ya
Soran+1 yılyhaa zorla yaptırttı kız bana benım bır sucum yok kuzenıne solerım yoksa bana tecavuz etmeye kalksıtıgın ıdedı bende mecbur kaldım oyle bırseyde yok onun oyununa geldım
Cevap sahibi+1 yılisterse ağzını sıçsın sen yok dicektin şimdi biri gelsin benimle birlikte ol yoksa senin burada adını o... çıkarırım benimle birlikte olduğunu söylerim desin ben yine iffetimi korur * çekerdim ona yaptığının hiç bir haklı yönü yok
Soran+1 yılkocasıyla daha once bunlar ılıskıye gırmısler cocukları olmamıs yenı dedıysem 3 - 4 senelık anlıcan cocuk olmayınca kuzenımde coktu bır gun onlara gıdınce kuzenım yoktu evde bende kuzenı goreyım derken bana olayları anlattı bende saglık olsun ılerde olur dedım oda dınlemedı benı benımle yatacaksın senden cocugum olcak dedı tum derdım sensın dedı yoksa mutlu olamıcaz dedı bende olmaz dedım kuzenıne benı zorla tecavuz etmeye kalkıstıgını solerım dedı bende sacmalama dedım oda sen bılırsınm dedı yapma dedım ama dınletemedım arasaydı ortalık fena karısırdı mecburdum o an yatmak zorunda kaldım :( al oku olay bu
Cevap sahibi+1 yılahoooo kafana silah dayasaydı yine yapmicaktın bee hz. Yusuf iffetinden zindanlara düştü şimdiki nesile bak yazıklar olsun
Soran+1 yılbende cok kotu durumdayım sankı ben burdda onu yaptım dıye sevnıyor degılım onun yuzunu seytan gorsunn o gunden bu gune hıc ıyı degılım ama kuzenede anlatıcam ne olursa olsunn cezamı cekmeyede hazırım hersey karsının yuzunden oldu dıcem
Cevap sahibi+1 yılama o karısının değil senin ağzına sıçacak iyi oldu sana müstahak
Soran+1 yılhaklı yapcak bırsey yok onu bosayacak benımlede ırtıbatı kesecek olcaklar bu...
sölediğin yalanda olsa hayal de olsa sölenecek bir söz var idn. liğin alemiyok yalan söleyeceksen de hayal kuracaksanda adam akıllı ol
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanda ar olur, namus olur, şeref olur, haysiyet olur... Ama insanda olur.
23 Yorumla
Soran+1 yılkocasıyla daha once bunlar ılıskıye gırmısler cocukları olmamıs yenı dedıysem 3 - 4 senelık anlıcan cocuk olmayınca kuzenımde coktu bır gun onlara gıdınce kuzenım yoktu evde bende kuzenı goreyım derken bana olayları anlattı bende saglık olsun ılerde olur dedım oda dınlemedı benı benımle yatacaksın senden cocugum olcak dedı tum derdım sensın dedı yoksa mutlu olamıcaz dedı bende olmaz dedım kuzenıne benı zorla tecavuz etmeye kalkıstıgını solerım dedı bende sacmalama dedım oda sen bılırsınm dedı yapma dedım ama dınletemedım arasaydı ortalık fena karısırdı mecburdum o an yatmak zorunda kaldım :( al oku sunu okumadan yazma
Cevap sahibi+1 yılOlmaz deyip çıkıp gitseydin hiçbişeyi kanıtlayamazdı. İşine gelmiş demekki. Ayrıca kuzeninin teli yok mu arayabilirdin evde mi diye. Zinanın katmerlisi işte bu...
Soran+1 yılısıme gelmesı degıl tıksınıyorum o kadından kendımdende anlatabılıyor muyum keske boyle bırsey olmasaydı ama oldu xcocugu aldırtmam lazım benım kuzenede acıklama yapmama lazım cok pısmanım bu durumla ılgılı :(
Korkmaya basladm gün geçtikçe bune ya karaktersiz serefsiz insan g*vat seni
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden yaptığını anlatmışsın o pek mantıklı gelmedi..
Peki neden korunmadın?
Çocuk sana benzerse ne olacak?16 Yorumla
Soran+1 yılkocasıyla daha once bunlar ılıskıye gırmısler cocukları olmamıs yenı dedıysem 3 - 4 senelık anlıcan cocuk olmayınca kuzenımde coktu bır gun onlara gıdınce kuzenım yoktu evde bende kuzenı goreyım derken bana olayları anlattı bende saglık olsun ılerde olur dedım oda dınlemedı benı benımle yatacaksın senden cocugum olcak dedı tum derdım sensın dedı yoksa mutlu olamıcaz dedı bende olmaz dedım kuzenıne benı zorla tecavuz etmeye kalkıstıgını solerım dedı bende sacmalama dedım oda sen bılırsınm dedı yapma dedım ama dınletemedım arasaydı ortalık fena karısırdı mecburdum o an yatmak zorunda kaldım :(
Cevap sahibi+1 yılBu kadında edep yok da akıl da mı yok, Kuzenle fiziksel olarak çok mu benziyorsunuz ki?
Cevap sahibi+1 yılHem tecavüz etmediğini adli tıp kanıtlardı, şimdi ilişkiye girdiğinizi adam kanıtlayabilecek..
Soran+1 yılbılıyorum ama kuzenede anlatıcam bu olayları zorla tesfık ettı dıcem karısını dovsem buyuk suc hem kuzenle hemde mahkemeye cıkacaktım kadını gormek bıle ıstemıyorum hayatımı zından ettı serefsızz
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun ne diyelim. İtiraf et de kurtul en azından. Bikaç yıl sonra ortaya çıkmasın olay büyür ömür boyu o endişeyle yaşarsın
Soran+1 yılzaten vıcdan azabı cekıyorum namaza nıyaza basladım tovbe edıyorum kuzenede soyluyecem belkı cok kızacak ama olsun haklı yanı bılmeye
aldırın o çocugu bence. şerefsizliklerin haddi hesabı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAldirttircam zaten o cocugu bu azapla yasanmz...
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılAllah seninde o kadınında belasını versin kuzenine yazık gerçekten.
20 Yorumla
+1 yılNiye girdi o kadın ilişkiye! Kadın da suçlu.
Hadi ilişkiye girdin niye içine boşaldın olum113 Yorumla
Soran+1 yılkocasıyla daha once bunlar ılıskıye gırmısler cocukları olmamıs yenı dedıysem 3 - 4 senelık anlıcan cocuk olmayınca kuzenımde coktu bır gun onlara gıdınce kuzenım yoktu evde bende kuzenı goreyım derken bana olayları anlattı bende saglık olsun ılerde olur dedım oda dınlemedı benı benımle yatacaksın senden cocugum olcak dedı tum derdım sensın dedı yoksa mutlu olamıcaz dedı bende olmaz dedım kuzenıne benı zorla tecavuz etmeye kalkıstıgını solerım dedı bende sacmalama dedım oda sen bılırsınm dedı yapma dedım ama dınletemedım arasaydı ortalık fena karısırdı mecburdum o an yatmak zorunda kaldım :(
- +1 yıl
O kadın kadar * şrfsiz görmedim ben ya! Seni kullanmış resmen. Söyle aldırsın hemen çocuğu! O çocuğun büyüdüğünü düşünsene sana amca diyecek? O senin çocuğun dostum. Ya o kadın boşanıp seninle evlenecek ya da aldıracak çocuğu.
Sen neden tutmadın ki kendini
Soran+1 yılyhaa bendede suc var ne bıleyım o an aklıma kuzen kotu oldu dıye belkıde sevap ıslıyorum gıbı geldı ama vıcdan azabı cekıyorum şu an herseyı anlatıcam kuzene bılmeye hakkı varr herseyı
- +1 yıl
Anlat ama hem karısını boşar hem de senden uzaklaşır hiç görüşmez bir daha :/
Soran+1 yılbılıyorum oyle yapıcam cezam neyse onada katlanıcam artık... :(
Soran+1 yılsagolasın bu arada benı anladıgın ıcın :(
- +1 yıl
Sıkma canını fazla :) zevklimiydi bari :P
Veya bir seçeneğin daha var. herşeyi bırakıp kaçmak ve onların mutluluğunu bozmadan hiçbişey olmamış gibi yoluna devam etmen.
Soran+1 yılyha ne zevkı 3 bucuk atarak yaptım hıc bır bokta anlamadım bosalınca dırek evden dus bıle almadan cektım gıttım aglayarak bunun zevkımı olur Allahaskına :(
- +1 yıl
Hmm :/
Soran+1 yılcok kotu durumdayım yhaa keske olmsaydı daha ıyıydı :(
- +1 yıl
Adam hamile olduunu biliyo mu kadının
Soran+1 yılşu an bılmıyorr daha 1.5 aylık ama aldırabılırsk aldrıttırcam ama aldırılamıyorsa yaocak bırsey yok yha dusurcek bebegı ya da gıdıp soylucek gercı ben soylucem zaten kuzene anlatıcam herseyı boyle boyle oldu dıye herseyı bılsın
- +1 yıl
Peki :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalana bak biyerde eşi bilmiyor diyo diğer cevapta kocasına hamile olduğunu demiş çok sevinçliler diyor madem atıyon destekli at
09 Yorumla
Soran+1 yılLan slk hamile oldugu bnden bilmiyor gerzekali nerenle okuyorsun sen sorulari hayret bisi yhaa karisinin hamile oldugunu blyr karisiniz :@
Cevap sahibi+1 yılDüzgün konuş şerefsiz beter olursun umarım salağa bak be gelmiş artislik yapıyor klavyenin ardına aığınıp erkeklik taslama lan gayet okudum yorumları iyi bok yemişin o çocuk gitçeğine sen cehennemin dibine git bu dünyadan en azından bir pislik ekisilir
Cevap sahibi+1 yılAyıp be insan kuzenin eşiyle yatarmı ama o kadında suç var tabi yalan değilse bunlar
Soran+1 yılHayir yalan degil bnlar yasandi keyfimden anlatnyrm burada care ariyorum burada pismanim herkez pismn olur elbet
Cevap sahibi+1 yılKonuştuklarınla kendini tarif ediyorsun zaten başka söze ne hacet pislik
Soran+1 yılHe he oyledir umarim..
Cevap sahibi+1 yılÇok meraklısı değilim sorunun ne sen cevap yaz nede ben cevap vereyim oruçlu oruçlu uğraşamam ok
Cevap sahibi+1 yılHadi işine bak
Soran+1 yılBnde orucluyum tamam ok k. b oruclu oldugunu blsydm bu kadar ustune gitmzdm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim bilen bir alime git Danış. Aldırmak mı daha günah yoksa susup oturmak mı? Buranın pek faydası olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin bacimm sormk lazim gidip yha bebegi aldircaz ya da herseyi anlatcz...
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir çocuğu aldiricam diyorsun bir doğdu doğacak diyorsun madem bir senaryo yapıyorsun biraz zekanı kullan ;)
10 Yorumla
+1 yılSenin kalekterine başlayayım ben aynısını kuzenin sana yapsa idi
00 Yorumla
+1 yılsaçmalık kuzenine yazık
14 Yorumla
Soran+1 yılbılıyorum ama mecburdum al oku kocasıyla daha once bunlar ılıskıye gırmısler cocukları olmamıs yenı dedıysem 3 - 4 senelık anlıcan cocuk olmayınca kuzenımde coktu bır gun onlara gıdınce kuzenım yoktu evde bende kuzenı goreyım derken bana olayları anlattı bende saglık olsun ılerde olur dedım oda dınlemedı benı benımle yatacaksın senden cocugum olcak dedı tum derdım sensın dedı yoksa mutlu olamıcaz dedı bende olmaz dedım kuzenıne benı zorla tecavuz etmeye kalkıstıgını solerım dedı bende sacmalama dedım oda sen bılırsınm dedı yapma dedım ama dınletemedım arasaydı ortalık fena karısırdı mecburdum o an yatmak zorunda kaldım :(
Soran+1 yılcocuk henuz dogmadı aldırılabılınırse aldırtmaya calısacam
- +1 yıl
öğrenirse yine suç sende olur aldırt bence
Soran+1 yılPeki bugun ilk isim cocugu aldirtmk olucak yha istemzse karisi npcm :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılSikinti olmaz kafana takma istemis koklemissin çocuk dogsa Teski
00 YorumlaMeslek ne senin? Dur tahmin edeyim senarist
011 Yorumla
Soran+1 yılHee dogru bildnn senariste benim yapimcida benim oyuncuda kafan mi guzel senn yha bn ne derdndym sen neyin derdindesin.
Soran+1 yılEwt kuzenim kisir cikti cocuk meraklisi ikiside cocuklari olmadigi icin ikiside mutsuz en cok kuzenim mutsuz eet haberi yok kuzenin bebek 1.5 aylik daha karisida cocugu aldirmiyor o bebek benim canim diye kocasinada bugun hamile oldugunu soylemis oda ikiside cok sevcliler ama cocuk bnden ilerde bnden oldugunu bilirse cocugu npcz gidip konusup durumu halletmem lazim
Soran+1 yılEvlendiklerinde 25 idi smdi 28 yasnda? Kuzende 28 idi evlendiklerinde simdi oda 31 yasnda...
Soran+1 yılAynen aradan 3-4 sene gcti evlerimiz yakin oldugundan yakiniz yani
Soran+1 yılYha ne deseniz hklsnz cok pismanimm coookk yer yarilsada icine girsemm vicdan azabi ckiyorum ama karisi gayet mutlu insan azap ceker be ne bicim kadinmis oda :(
Soran+1 yılAnlamadm ne dedigini tkrar solrr msn :(
Uyan gene rüyalandın bak :D:D:D
10 Yorumlaniye yaptınız böyle bişey
11 Yorumla
Soran+1 yılzorladı kendısı benımle yatmassan kuzenıne solerım dedı bana tecavuz etmeye kalktı dıye bende bırsey dıyemedım mecburdum kendımı kotu hıssedıyorum :(
Nasıl mecburdum lan? Nasıl mide var oğlum sizde :/
20 Yorumla
+1 yılBunlar hep aşk-ı memnu :)
20 Yorumla
+1 yılBide muslumanim diye gecinirsoniz.
30 YorumlaNeler görücez daha acaba :D
121 Yorumla
Soran+1 yılmecburdum tehdıt ettı benı kuzenıne benı zorla tecavuz ettgını solerım dedı oyle bırseyde yok aslında , mecbur kaldım :(
Soran+1 yılkocasıyla daha once bunlar ılıskıye gırmısler cocukları olmamıs yenı dedıysem 3 - 4 senelık anlıcan cocuk olmayınca kuzenımde coktu bır gun onlara gıdınce kuzenım yoktu evde bende kuzenı goreyım derken bana olayları anlattı bende saglık olsun ılerde olur dedım oda dınlemedı benı benımle yatacaksın senden cocugum olcak dedı tum derdım sensın dedı yoksa mutlu olamıcaz dedı bende olmaz dedım kuzenıne benı zorla tecavuz etmeye kalkıstıgını solerım dedı bende sacmalama dedım oda sen bılırsınm dedı yapma dedım ama dınletemedım arasaydı ortalık fena karısırdı mecburdum o an yatmak zorunda kaldım :( al oku?
Soran+1 yılo 28 yasında bende 24
Soran+1 yılpatlatmasına patlatırdımda kadına vurmak buyuk bır suc bılıyorsunuz herkez ondan sonra benı yanlıs anlıcak aıle bırbırıne gırecek karısındanda nefret edıyorumm hayatım boyunca afffetmıcem onuda kuzenımle ters dusmek ıstemem ama bı yolla ona soylemem gerekecek...
Soran+1 yılevet acıklıcam onada nasıl dıcem bılmıyorum yuzune nasıl bakıcam ama soylemem lazım vıcdan azabı cekıyorum her gun kafayı yıcem öldürse bıle benı haklı ama karısında suc bendede suc var ama asıl suc onda :(
Soran+1 yılyok soylucem zaten ama onlarda gıtmem artık asıl o yuzume nasıl bakıcak ben utanıyorum bakmaya onlara bıle gıdemıyorum cocukta daha dogmadı 1 bılemedın 1.5 aylık aldırılırsa aldırttırmaya calısacam ama nasıl olcak ıste :(
Soran+1 yılsoylucemm yha bazen dusunuyorumda onlarında mutlu olması gerekıyor cocukları olmadı ama benden olması kotu oldu cockta olmasını ıstyrlar ama olmuyor nedense kımde sorun var bılemedın buyuk ıhtımal kuzende heralde ama onlarla konuscam cocuk buyumeden aldırılsın ya da kuzenı ıkna edersem cocuk dogsun onlarda cocuk sahıobı olmus olsunlar mutlu olsunlar dıcemde karıısyla yattıgım gun aklıma geldıkce cok kotu oluyorum yha :(
Soran+1 yılsagolasın bacım Allah Razı Olsun :( Aldırttırmam lazım hemde kuzene herseyı soylemem gerekıyor haberıde olsun belkı benımle gorusmek ıstemıcektır ama vıcdan azabından kurtuurum hıc yoktansa
Soran+1 yıloyle yapıcam evet zaten ne dersede sovsede dovsede haklı sonucta dua edıyorum cok pısmanım keske oyle bırsey olmasaymıs ama oldu onu yaptıgım gun aklıma gelınce cok kotu oluyorum :(
Soran+1 yılkeske o an penısımı keseydımde yapmasaydım :(
Soran+1 yıltsk ederım sanada hayırlı sabahlar benı anladıgın ıcın vede dınledıgın ıcın sana cok tsk edıyorum azda olsa rahatladım :( konusunca
Soran+1 yılewt bılıyorumm yanlıs oldugunu keske olmsaydı ama oldu maalesef :(
ne düşüneceğimi size ne söyleyeceğimi bilmiyorum..
10 Yorumlayok canım şaka yapıyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpeki bu arada kocası ile beraber olmamışmı
011 Yorumla
Soran+1 yılOldu tabikide.. kuzenim kisir oldgndn cocklari olmyr...
Cevap sahibi+1 yılkocası kendinin kısır olduğundan haberi var mı
Soran+1 yılEwt var blyr vede cok uzuluyor sanki dunyasi yikilmis gibi hssdyr
Cevap sahibi+1 yılsorun etme belki kocası istemiştir başkasından hamile kalmasını
benim bir arkadaşım bu şekilde hamile kaldı
Soran+1 yılCiddi misin onlardami kisirdi peki aslanda dediginde olablr kocasida soylms olablr karisina bna glpte karimla iliskiye gir hamile birak diyemz sncta bu arsda yasiniz kac szn?
Cevap sahibi+1 yılotuzbeş
Soran+1 yılAnladm evlisinizde peki benim dediklerm olablme ihtimali var mi? Bana yardmci olun lutfennn :(
Cevap sahibi+1 yılolabil, r
Soran+1 yılKocasi karisina soylemis olablr mi k? Kuzende bni cok sever ama neden boyle bir sey yptirms olablr ki
Cevap sahibi+1 yılçevre baskı ailelerin sürekli çocuk istemesi
erkeğin kısır olduğunun bilinmesi daha zor durum uygun kişide seni tercih edebilirler
Soran+1 yılcevresı cok baskı yaptı evet bılıyorum kısır oldugundan hayattan sogudu cocugum olmucak mı dıye hep hayal kırılıklıgı yasadı karısıyla araları mutsuzdu son zamanlar karısıda ben bebek ıstyrm deyıp duruyorrr... kuzenınde canı sıkılıyor ıster ıstemez kuzen benım şu an 31 yasında karısıda 28 bende 23 yasındayım şu an :( bu olay yaklasık 2 ay once oldu :(
+1 yılVe bir hayel daha
05 Yorumla
Soran+1 yılDimi bir hayal daha zaten hayellerle yasiyoruzz...
- +1 yıl
Kuzeninin yerinde olsaydım silahı kafana dayardım , kalitesiz !!
Başka kızmı yoktu dünyada pislik !
Soran+1 yılHee yoktuda bnde zevkimi almk icin yptim salak misin nesin herkeze aciklama ypck deyilim kim neyi nasil anlmk istyrsa oyle anlsn
- +1 yıl
Bana bakk ağzını topla terbiyesiz , hem soru soruyorsun hemde eleştirenleri kalitesiz bir tavırla aşağılıyorsun !
Ne yapalım , aferim iyi yapmıssın mı diyelim , git sokakta birine sor onlar aferim derse bizde deriz , adi şey!!
Soran+1 yılHe hee oyledir oyledir kinseyede burada zorla cevap yaz demiyorlar yaptik bir hata ne var
atma frodo..
10 YorumlaKariya goz koymusun bisey yaptigin yok
00 Yorumla
+1 yılilginçsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIgrencsiniz !
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah ıslah etsin
21 Yorumla
Soran+1 yılKotuleme nolur bni :(
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliyi kurgu
10 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kuzenimin yeni evli karısıyla ilişkiye girdk vede benden hamile kaldı kuzenim bunu bilmiyor ama karısı biliyor ne yapmamız gerekiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler