Süreklı Masturbasyon Yapasım Gelıyor Napıcam Elımı Alamıyorum Resmen Yardımcı Olunn Acılll? :( :( Gunde en az 5 veya 6 kere bosalmadan duramıyorumm :( :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıloruç tutup ibadet etmek seni dizginler
ayrıca
Sual: İstimna nedir?
CEVAP
İstimna, mastürbasyon demektir. Bu da, ne şekilde olursa olsun, kendi kendini tatmin ederek orgazma ulaşmak demektir. Bu iş, zevk için olursa haramdır. Sükunet bulmak, rahatlamak için olursa caiz, zina tehlikesi olursa, vacib olur. Demek ki, sırf zevk için mastürbasyon günahtır. Ama; insan sıkılmıştır, erkeklerde olur, boşalma ihtiyacı duyar, o zaman caiz olur, günah olmaz. Kadın için veya erkek için zina tehlikesi varsa, o zaman mastürbasyon vacibdir, yani orgazma ulaşıp o sıkıntıdan kurtulmalıdır.33 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama masturbasyon yapmöayı bırakamıyorum gun gectıkce daha cok yapasım gelıyorum sureklu bosalıyoru rahatlamak ıcın ama rahatlayamıyorumm sankı bırsey sey var anlamıyorum bosaldıkca bosalsasım gelıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım neden bu kadar cok yapasım gelıyor gunah oldugunu bılıoyurm erkekler ıcınde bır nevı ıhtyac ama bende sureklı yapasım gelıyor nasıl durdurabılırım kendımı :( elım sureklı penısımde gezıyor... durduk yere oynuyorumm :( :( noldur yardımcı olun
Cevap sahibi+1 yılsaplantı olmuş alışkanlık odaklanma sorunu sendeki
yalnız kalma gez toz spor aktivite ail ark. vakit geçir
Alah yardımcın olsun
Soran+1 yıltsk edeırm umarı men kısa zamanda ıyılesırım yha cok kotu bır durum yerımde duramıyorumm sureklı aklımda masturbasyın yapmak kımılerı ıhyıyac oldugu ıcın rahatlamak ıcın yapar ama ben rahatlayamıyorumm :( carsıdayken felan eteklı bır bayan gorsem azıyorum tahrık oluyorum bu yuzden carsıyada dugunlerede gıdemıyoruım rezıl olucam dıye :(
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHortum mu be ulan !
187 Yorumla
Soran+1 yılcozebılsem keske bılemedık kı sureklı bosaldıkca yenısı gelıyor arkadan gunde 5 - 6 kere bosalıyoru alıskanlıktan mı boyle yoksa doyamıyor muyum bılemedım :( lutfen dalga gecmeyın mevzu derın
Cevap sahibi+1 yılÇok çekme
Soran+1 yılYapablsem ypcmda olmuyor :(
Cevap sahibi+1 yılOruç tut sende o zaman
Soran+1 yılOruc zaten tutuyorum bu aralar yapmamk icin zorluyorum kndimi ama iftardan snra tekrar ypyrm sahura kadar yardm edin lutfen :(
Cevap sahibi+1 yılİlerde pek sorunla karşılaşırsın
Soran+1 yılHaklisin ama bir caresi vardir bnn degil mi kndimi zor frenliyorumm 2 dk once bsldm hala yapasm glyr kipkirmizi oldu seyim :( :(
Cevap sahibi+1 yılBir zahmet nefsini terbiye et !
Soran+1 yılInsallah edicm biraz acik konustum ama lutfen k. b durumum cok kotu :(
Cevap sahibi+1 yılAklına getirmemeye çalış ve başka şeylerle meşgul ol
Soran+1 yılıster ıstemez gelıyor ne yapayım baska seylerlede ugrasıyorum ama nafılee evlenınce esım benden ayrılır mı bu durumdan dolayı :(
Cevap sahibi+1 yılÇok yaparsan motorun su kaynatabilir benden sana söylemesi :))
Soran+1 yılhemen gull zatenn :D guldurme gece gece benı yhaa :D :D bende bılıyorum su kaynatcagınıda bılerek yapmıyorumm ıhtıyacda degıl benımkı cok farklı bırsey var anlamadm ılıskıye gırmekte gelmıyor artık o derece oldumm :D
Cevap sahibi+1 yılO zaman azgın teke sendronuma yaklanmışsın ! :)))
Soran+1 yılahhaha :D onne bee azgın mı dyıyorsun sen bna yanı sımdı:D :P
Cevap sahibi+1 yılDedim bile :))) Azgın tekesin sen :))))
Soran+1 yılYaaa deme soylee kndimi kotu hssdyrm ne azginligimi gordun blrk ypmyrm ki :( :( azgin teke mi oldm yani :(
Cevap sahibi+1 yılÇook azgın olmasaydın çok fazla mast yapmazdın azgın teke seni :))
Soran+1 yılUtaniyorum deme soylee :( bir hos oluyorumm :) ama bn azgn deyilim ki gunde 5/6 posta bosaliyorum ama zevk alamyrm :( isteyerkte ypmyrm :)
Soran+1 yılAzgin teke diyor yhaa :)
Cevap sahibi+1 yılAzgın tekesin işte hıh :))))
Soran+1 yılYhaaa deme soyle azgin teke nyms tamam hadi azginizda teke ne oluyor :)
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorsan google sor canım :)))
Soran+1 yıltamam azginim kabul ediyorum senn sayende azgn teke olduk iyimi :) madem azgn teke olmami istyrsn tamam oyle olcmm ama elimde olmsdan masturbasyon ypyrm surekli sperm torbm doluyor mcbur klyrm :(
Cevap sahibi+1 yılSenin burcun ne bu arada canım :))
Soran+1 yılIkizler tatlmm :)
Cevap sahibi+1 yılşu an durumlar nasıl sende tatlım :)))
Soran+1 yılNormal cok az azalttim ama yine 4-5 posta bosaliyorum kasiklarm agriyor penisimde yanda kirmizilik oluyor :( bn yardmci ol gurbnn olayim ne istersen ypcmm :P
Cevap sahibi+1 yılUzman yardımı al o zaman :))
Soran+1 yıloyle yapıcam doktorda bayan nasıl olcak pekı :( utanıyorumm oda bana azgın teke dersen napcamm :(
Cevap sahibi+1 yılBundan utanılacak bişey yok :)) Azgın teke derse hiç oralı olma sende :)))
Soran+1 yılama ne yapyım az cok utanıyorum bır bayanında yanında kalkıpta masturbasyın yapacak deılım yha :( bırde benımkını ellerse ustune bosalır kalırım :D azgın teke derse eger doktor bbana azgın teke dıyen bı tane arkadasım var derım agzına sakız oldu azgın dıyor hep derım snada kızar bak ha ona gore :P bu arad senın yas kac sormayı unuttum :P
Cevap sahibi+1 yılBu çok iyiydi :)))))) Bayanlara yaşları sorulmaz :)))))
Soran+1 yılbılıyorum sorulmazda merak ettım yhaa hadı soyle lutfenn :)) :)) hangısı cok ıyıydı anlamadım :D
Cevap sahibi+1 yılazgın teke derse eger doktor bbana başlayan cümleyi diyorum :))
Soran+1 yılazgın teke derse eger doktor bbana azgın teke dıyen bı tane arkadasım var derım agzına sakız oldu azgın dıyor hep derım snada kızar bak ha ona gore :P bunumu dıyorsun tatlım :P
Cevap sahibi+1 yılEvet o cümleyi diyorum :))) Boşaldın mı bügün hiç :))
Soran+1 yılewt bosaldım ne yazık kı :) bugun degıul hergun bosalıyorumm canım sence kac defa bosalmısıtımrı tahmın et sabahtn berı :P
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum bee :)) Söyle bakim :)) Oruç tut o zaman sende :))
Soran+1 yıltahmın et ıste canım yhaa :) oruc tutamıyorum bu aralar pekı sen tutuyor musun oruc :P
Cevap sahibi+1 yılÜzgnadam söylediklerine dikkat et ulan beyinsiz mahluk mal ! Bunu söyleyecek dünyadaki en son kişisin ulan ! Yol al ulan !
Soran+1 yılşu an sabahtan berı 7. bosalısımm onuda sımdı bosaldım :(
Cevap sahibi+1 yılSöylersen ölürmüsün yahu :))
Soran+1 yıluzgun adam yoll all burdan kızıda rahatsız etme...
Soran+1 yılsoyledım yha ıste sabahtan berı 6 kere bosaldım sımdı 7. cıyı bosaldım ıste sahura kadar ne olur bılmem ama penısımde şu an asırı derce yanma oluyorr off off bu acıya can dayanmaz :P
Cevap sahibi+1 yılSana oha çüş demek isitiyorum :))) Devenin pale pabuçu artık :))) Yangın hortumu galiba :))))
Soran+1 yılvalla ne dersen haklısın bırsey dıyemem :) aynen yangın hortumu dhaa sana bazı ozellerını solemıyorum soylesem sasırıp kalcan galıba :P ıtfaıye hortumu benımkı :D
Cevap sahibi+1 yılBu sayede kol kası yapmışındır hahhahahah ahaahahaha
Soran+1 yılahahha aklına bumu geldııı yaptım tabı yapmam mı harıka oldu :P
Cevap sahibi+1 yılŞuanda yanıyorum :)))
Soran+1 yılcıddı mısın gel sondureyım senıde hazır bu durumdayken :P
Soran+1 yılsende yangın tekesın bundan sonra ahahha :D
Soran+1 yılbu arada sormayı unuttum yanıyordum dedınde aklıma farklı bırsey geldı kotu bır durum degıl dımı :(
Soran+1 yılkızzz nerdesınnn yangın tekeeeeee :P
Cevap sahibi+1 yılAklına ne gelmişti ki senin :))
Soran+1 yıl7. cıyı bosalırken mı :D
Cevap sahibi+1 yılBu söylediğimden ne anladın sen onu söylesene bakim sen :))
Soran+1 yılAklima sen glmstn mini etekli sexi bir bayan oldugunu dusunerek bsldm :)
Cevap sahibi+1 yılÇevremdekiler güzel olduğumu söylerler. Şunda cinsel arzun artmadı mı :))
Soran+1 yılArtti tabi artmaz mi hic ynmda olsan heralde komple tavan yapar heralde senin icinde bsldm :) sakncasi yok dimi :)
Cevap sahibi+1 yılNe alemsin yaa :)) Seninle oolmak isterdim şimdi :))
Soran+1 yılBnde seninle olmak isterdm :) ayakta bosaltirsin valla sen bni hc birsey yapmadan ahaha :) hangi sehirde oturuyorsun senden etknldm sennle blsmk istyrm :P
Cevap sahibi+1 yılAma sen gizlisin :)) Seni ekleyim istersen
Soran+1 yıltamam olur kizlarsoruyor. com/uye/semih1453 yaz direk boyle yazdgm gibi ckr ordan eklersen bklyrm ;)
Soran+1 yılCkr gardes rahat ol :)
Cevap sahibi+1 yılO kişinin sen olduğunu nerden bileceğim peki? Senin verdiğin linkteki profili gizli farkındaysan :))))
Soran+1 yılO kisi benim rahat Semih1453 yaz arattir bn acarm gizli profili sen mesaj at bn cevap atarm sana :)
Soran+1 yılActim profil resmnde es yaziyor :)
Soran+1 yılHani atmdn mesaj :)
Cevap sahibi+1 yılSınırların var mıdır peki senin :))
Soran+1 yılYok sınırım yha senn :)
Soran+1 yılSınır tanımam :)
Soran+1 yılBnmle olursan erkeklerle gezemzsn ;)
Cevap sahibi+1 yılBende sınırsızım :)) Ayak falan yalarmısın?
Soran+1 yılAyipsin sinir tanimam dedim yha hersey var ;)
Cevap sahibi+1 yılNeden açmıyorsun gizliliğini merak ettim ben ama :))
Soran+1 yıltamam aciyorum gir bk ozelden mesaj at ama ok ;)
Soran+1 yılActm gir bk :)
Soran+1 yılKizzz nerdesn profilimi actm kayboldun gene :)
Cevap sahibi+1 yılArka bölgeni yalatmayı severmisin :))
Soran+1 yılAynn hayirdir beni mi becercen yoksa :)
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi benim sınırlarım yoktur. Bence senin sınırların var gibi :)))
Soran+1 yılEwt var sinrim ama oda kalcm icn gcrli :) onhn haricnde sinirim yok :P
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen çok fazla elizabetçisin anlaşılan. elin nasır tutmuştur eminim. bir diğer husus sende nasıl bir beden var anlamadım günde 6 - 7 kere yapan adamın bedeni bitkin olur. pes doğrusu.. ertesi günede hiç bir halt canı istemez. sen bir doktora görün istersen..
13 Yorumla
Soran+1 yılzaten bıtkın oluyor yorgun hıssedıyorum kendımı , ama bosaldıgımdada hıc zevk almıyorum bı gram daha sankı hastalık halıne geldı...
Cevap sahibi+1 yıldoktoro görün paşam bunun ayıbı yok
Soran+1 yılewt bılıyorumm toplum ıcıne cıkamıyorum artık carsıyada ınemıyorum durumum cok vahımm :(
+1 yılYaş aralığına baktımda
oldukça enerjik birisin demek ki ama bu bir süre sonra sende halsizliğe ve bel ağrısına neden olur
ayrıca bu kadar fazla mast yapmak ilişkiye girdiğinde erken boşalmana sebep olacak haberin olsun27 Yorumla
Soran+1 yılzaten belım agrıyor kucuk ken fıtık amelıyatı gecırdım , erken bosalmamda esım ıle sıkıntı olabılırde kendımı frenleyemıyorum ne yapcam doktora mı gıtsemm :(
- +1 yıl
zihnini başka şeylerle oyala
bu kadar fazla düşkünlük cinsel hayatını mahfeder
karından gizli mast yaparsın
biraz silkelen kendine gel
genç adamsın bitirme kendini
Soran+1 yılhaklısın gardesde doktora mı gıtsem acaba yardıcı olurlar mı yasım 23 bu arada
- +1 yıl
dene şansını bir
Soran+1 yıldenıcem yardımın ıcın tsk ederımm hersey ıcın sagolasın...
- +1 yıl
rica ederim umarım kendine hakim olursun
Soran+1 yılInsallah gardes
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
24Cevap
bunu alın burdan :D
https://www.youtube.com/watch?v=bufmGntSCRQ00 YorumlaBeyler para toplayalimda sunu bir mektebe goturelim :) yakinda bizi de s*ker bu :)
50 Yorumla
+1 yıldepo fazla dolu demek -_-
yok mu ıhtıyacını karsılıcak kadın?31 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef yok sureklı bulamıyorum arada sırada bu aralar depo fazla dolu bıtmek bılmıyor gunde 5 veya 6 degısıyor bazednde gecıyor yardımcı olun lutfen :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılellerini birine bağlattır hareket edemez halde çılakca sandakyeye otur ve penisine yarım saat boyunca bakıp tükür hakaret et ama sürekli tükür miden bulansada ondan sonra baaya iğrenirsin masturbasyona..
31 Yorumla
Soran+1 yılakıllıca denıyecem sagolasın kardes...
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılAbi cidden okadar yapıyomusun ya? nebilim tahriştemi olmuyo kabuk bağlamadımı hala :DD:
26 Yorumla
Soran+1 yılYok gardes bsglamadida buyuk sknti var norml degil bu durum bnde rahatszlik hssdyrm bu durumu
- +1 yıl
abi yok okadarda olmaz ya az tut kenidini 1 e indir bari
- +1 yıl
abi bak bunlar hep boş kalmaktan hiç olmadı git bir işe gir çalış evde boş kaldıkça canın sıkılır yaparsın bak cidden hiç olmadı kendine hobi edin kitap oku ama boş kalma kafan dağılsın.
Soran+1 yılOyle yapicm zaten bos durmktanda olblr biyerlere veya bir isle ugrasmam lzm
- +1 yıl
aynen abi başka çaresi yok
Soran+1 yılHklsn gardes benim durumda normal degil evli olsam evlilik biter bu yuzden
yararlı değil.. spora başla enerjini başka yönlere aktar.
28 Yorumla
Soran+1 yılcok mu enerjım var anlamadım yasımda 23 ama duramıyorum sureklı nasturbasyıon yapasım gelıyor bosalmaktanda bıkytım evlenınce cok kotu olcak galıba :(
- +1 yıl
sen ne diyosun barbaros... yatakta sıcarsın sonra.. bu kadar fantezi düşkünü olma.. hayal kırıklığını atlatman uzun sürer sonra. sen en iyisi bir kızla yat.. illaki kendini frenlersin. git parayla yap. ancak yavaşlatabilirsin sanırım.. ama hiç iyi değil.. hele günde 6 kere.. sen kendini öldürüyorsun
Soran+1 yılvalla kasıklarım agrıyor gunde 5-6 yapınca halsız hıssedıyorum kendımı cok kotuyum yha :(
Soran+1 yılsagolasın kardesım Allah Razı Olsun Hersey Icın Doktora Cıkıcam Yarın Kısmetse...
Soran+1 yılSağolasın Kardesım
Gizli Üye(30-35)+1 yıl22 yasindaym henuz hic cinsel birliktelik yasamadim, mastürbasyon da yapmadim. bosalmadim da! nasil bir duygu bilemiyorum...
39 Yorumla
Soran+1 yılonu bayanlara sor cok guzel dıyorlarben gunde 5 bılemedın 6 defa boalıyorumm artık guna geldı doymak mı bılmıyorum yoksa alıskanlık mı oldu bılemıcem bu arada yasım da 23 benım , eger kı cınsel bırlıktelık olmasını ıstersen beraber olabılırz anlarsın nasıl bır duygu oldugunu...
Cevap sahibi+1 yılsapikliga gerek yok cinsellik icin yazmadim. istesem simdi 10 kisi gelir kapima. ama ben istemiyorum
Soran+1 yılsen bılırsın bende sana gel benılmle yat demıyorum kızlar daha ıyı bılır bu durumları.. onlara sor
Cevap sahibi+1 yılgerek yok yasayinca gorucem zaten sen dert etme
Soran+1 yılben nıye dert edıcem kı sen dusun ben zaten arada yapıyorum alıskınım...
Cevap sahibi+1 yıldemekkiii burdan anlaşılıyor ki sorun yalan.. arada yapiyorum dedin.. o yuzden gizlisin zaten hergun 5 6 defa yapiyorsun ve doymuyorsun yalanini sevsinler.. simdide arada yapiyorum dedin bu dogru iste aferim
Soran+1 yıllan ne yalan konuscam kızım ısızn gıbı degılız bız arada yapıcam tabı dek gelırse nıye yapmıcam hayat benım degılmı ıster ılıkısye gırerım ıster gırmem senı mı gerdı benım durumum hadı ısıne.. ben burada yardım arıyorum kendısı gelmıs laga luga yapıyor sen nıe guızlısın pekı gostersene kendını o kadar yureklysenn
Soran+1 yılaynen dımı gardes :D
Askerde bir ası olduk acemi birliğinde 1 ay kalkmadı adam akıllı o aşı satılıyorsa al hemen.
25 Yorumla
Soran+1 yılBlrsam alicmm sagolsn ta siyen icin
Soran+1 yılolsun yha doktora zaten gozruncez orası oylede ınsallah yaparlarda rahatlarımm ınsan ıcıne cıkamaz oldum valla :(
Soran+1 yılbılıyorumm gıdıcemm yoksa halım harap :(
+1 yılhobi edin kendine boş zamanlarını değerlendirecek bişeyler bul
16 Yorumla
Soran+1 yıleskıden sevgılım vardı zamanımı onunla gecırırdın onun yanındada yapamazdım sabrederdım benden ayrıldıktan sonra cok bos kaldım o yuzde oldu heralda bos kalmaktan sanrım
- +1 yıl
aynen öyle
Soran+1 yılbırseyler yapmam gerek...
- +1 yıl
kesinlikle bu durumu çöz
Soran+1 yılcozucem yoksa ılerde sıkıntı olcak oyle gozukuyor...
- +1 yıl
sıkıntı olmazda zamanı boşa harcıyorsun sürekli mastürbasyon
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu en iyi cevap seçtiğin şahıs sayesinde,7-8. boşalmalar da olmuştur :D
15 Yorumla
Soran+1 yılOldu ewt :) bni bitirdi kasiklarima agri girdi penisim agriyr şu an zor idrar ypyrm :)
Cevap sahibi+1 yılohaaa hahahahaha çok acımasızmış :D
Soran+1 yılVall harbiden cok acimasiz insanda bir acima duygusu olur dimi agridan duramiyorum :) sen olms olsan acir miydin bna :)
Cevap sahibi+1 yılondan gördüğün ilgiyi benden görmezsin canım hadi naşş :D
Soran+1 yılYok zaten senden oyle bir ilgi bklmyrm sadece sordm yani oyle bir ilgi gostermemen cok hos bnce hosuma gitti :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıldurum normal kanka ben 5-6 senedir öyleyim:) alıştım artık:) yadırgamıyom
14 Yorumla
Soran+1 yılDogrudurda surekli yapasm glyr evlendigimdede sknti olablr esimle :(
Cevap sahibi+1 yılcok kafa yormazsan sıkıntı olmaz
Soran+1 yılAnladm saolasin yardmn icin
Cevap sahibi+1 yıliftarla sahur arası 3 sefer yapıom haftada 2 kez ramazanda malum fırsat az
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalesef aynı durum bendede var dostum günde 6-7 bosalmadan duramıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılnolcak bızım durumumuz yhaa cok kotuyum kılo kaybı yasıyorum yemek yıyemıyorumm napcaz bılemedım valla :(
Cevap sahibi+1 yılben yiyorum işin kotu tarafı o bosaldıktan sonra direk buz dolabı
Soran+1 yılsenınkı tam tersıne oluyor bendede oyle...
Gizli Üye(36-45)+1 yılaga evleneceksin... bende senin gibiyim.. yaş 28 bakirim... artık varya azgınlıktan ölüyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDemk ki bir bn degil misim boyle olan :) aynn evlnmk sart oldu :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayatını mahvfeder onlardan biriyım bir çok başarızılıga neden oluyor azaltma yoluna git
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama bas edemıyorum 72 kılodan 62 ye dustum yemek yıyesım gelmıyor adam akıllı yemek yıyemıyorum arada ılıskıyede gırıyorum ama basa cıkamıyorum doktora gıtsem duzelırmıyım akıl almam lazım bırılerınden sureklı yenılıyor kendını bosaldıkca gelıyor durumum cok kotu :(
Cevap sahibi+1 yılyaptıkça yapısn gelir ateşe odun atarsan ateş iyice alevlenir yükselir onun için yapmıyacaksın gayret ve capa göster yalnız kalma spor yap
Soran+1 yılazaltmaya calısacam ınsallah , kafamı baska seylere yoneltmem lazım yoksa durumum gıttıkce kotuye gıdecek :(
+1 yılşu an trt haberi açarsan yardımcı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılacayım bakalımm...
+1 yılBende çok çektim bu 31’den 😀
00 Yorumlagüçsüz kalma dikkat et
11 Yorumla
Soran+1 yılYok gardas klmyrm gucsuz arada mesir macunu yiyorum :)
+1 yılbabanla anneni hayal et geçer. ciddiym.
13 Yorumla
Soran+1 yılannemle babamı nıye hayal edeyım?
Soran+1 yılKesin o oyle ypyrdr :)
doktara bir görün derim.
14 Yorumla
Soran+1 yılewt gıdıcem durumum cok kotu hem kılo kaybedıyorumm hem sureklı masturbasyon yapasım gelıyor sureklı sperm doluyor basa cıkamıyorumm ne yapıcamı sasırdım yha cok kotu durumdayım guluncek halde bıle degılım alıskanlık mı yoksa doymuyor muyum bılemedım :(
Soran+1 yılolabılır sureklı sperm torbam doluyorr durduk yere azıyorum elım sureklı penısımde gezıyor aklımı baska yere cekmeye calısıyorum olmuyor basarısız oluyorum bır bılgın var mı ne yapabılırım doktora gıtmem harıcınde...
sen 3-5 sene sonra ibine olursun :))))
15 Yorumla
Soran+1 yılıbıneyle ısım olmaz care arıyorum bu durumdan sıkayetcıyım keyfıme yapmıyorum akıl almak ıcın buraya yazdım...
- +1 yıl
bende diyorum ki, günde 5-6 kere kendini, elinle tatmin etmeye kalktığında, bir zaman sonra uzun bir zaman sonra tabi, kaldıramassın:) kalkar söner gider.. sonra dersin way başıma gelenler.. Doktorlar bile haftada 2-3 diyo en fazla.. Yani bunu düşünerek kendini dizginlemeyi öğren. Ben aslında sana üstü kapalı akıl verdim..
Soran+1 yılsende haklısın ama durduramıyortum kendımı aklıma gelıyor sureklı poztıf bır enerjı var uzerımde doktora cıkcam yarın zaten ıllakı bı caresı vardır
Soran+1 yılvardı ayrıldı 2 gun once... sımdı bakıyorum bakalım bulursam cok ıyı oluckk :D ınsallah
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6. yaparken uyuya kalmiyon mu kanks?
016 Yorumla
Soran+1 yılyok kalmıyorumm ama bu durumdan memnun degılm sureklı elım penısımde yaoptıkca yapasım gelıyor kendımede hakım olamıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılarada bana da geliyolar da sürekli her günse sikintili bir durum. evlendirelim iyisi mi
Soran+1 yılevlendırelım benı yhaa yok mu soyle evlencek bırı benıle :D
Cevap sahibi+1 yılilan verelim kanks
Soran+1 yılaynen kankı hayıra vesıle olursun valla :D dayanamıyorum her gun 5 - 6 posta bosalmaktan :(( yha doymuyorum ya da alıskanlık oldu benı doyurcak bı hatun yok mju yha kankı
Cevap sahibi+1 yılya iyice bosalamiyon ya cok dolusun bilemedim
Soran+1 yılbosalıyorumm ama yıne gelıyor arkadan 2 dk sonra , bayabır doluyum anlamıyorum asılk bu kadar cabuk cok gelebılıyor onceden 2 posta bosaldıgımda yumurtalıklar bırbırıne yapısırdı ınerdı yanı sısık durmazdı sımdı dolu duruyor :(
Cevap sahibi+1 yıldoktora mi git desem nereye git desem bilemedim. umarim düzelir
Soran+1 yılumarım ınsallah yhaa :( sureklı doluyor sureklı bosalasım gelıyor alıskanlıktan mı boyle yoksa doymak mı bılmıyorum bılemedımm :( kasıklarım agrıyor fazla orgazm olunca :(
Cevap sahibi+1 yılyapmamaya calis derim ama iste bayan olarak ne dersem bos sanirim cavus ayaklandiktan sonra
Soran+1 yılıster ıstemez tahrık oluyorumm nette bır bayan gorsem eteklı ya da p*rno fılm ızlesem dayanamıyorum dırek kalkıyor ınmıyorda kolay kolay :( hem uzun hem kalın benımkıde offf off :( sana uzunlugu bu kalınlıgı bu desem yuhh dersın var yha :(
Cevap sahibi+1 yılonlari izlemiceksin tabi kim izlese görse tahrik olur :D olmadi nete girme bir kac gün bakalim nolacak
Soran+1 yılgırmesemde eteklı bır bayanı tv ya da dısarda goreyım benım oglan fırlıyor hemen kac defa otobuslerde mınıbuslerde metroda bosaldım durduk yere onumdekı kadın resmn kalcasını bana dayadı bende kacamayınca surtturerek bosaldım :) gülme yha ne yapımm bılerek yapmıyorumm ıhtıyac mı desem baska bırsy mı bılemedım bır kadın sence benı kendıme getırır mı?
Cevap sahibi+1 yılhahaha yasin kücük de degil yani bu kadar asiri tahrikin nedeni ne acaba. simdi sana bir sey deyip zinaya tesvik etmek istemem. sana kalmis
Soran+1 yılyok nıye tesvık edesın kı arada zaten denk gelırseı ılıskıye degırıyorumm gelmesse masturbasyona devam :( tahrık olmamın nedenını cozemedım bende valla :(
+1 yılyaz bana konuşalım yardımım dokunur mutlaka
10 Yorumlaelini duvara bantla. Belki unutursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılKeske unutablsm doktora ckcm yarin zaten bklm ne olck...
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende sneın gıbıyım napıcaz sımdı
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sende mi cok azgindn yoksa benim gibi gunde 5-6 keremi bslyrsn canım :P
Cevap sahibi+1 yılyok okadar degıl canım sadece ılkıldım
Soran+1 yılAnldmm iliski mi istyrsn yani tek care budur cnki ynls anlamada cnmm
Soran+1 yılBnde seninle ayakta bosaltirdin bni hc birseyy ypmdn :) :) ahaha hngi sehirde oturuyorsn :) sennle blsmk istyrm canım ;) senden etklndm :)
+1 yılKarıya git bilader, harap etme kendini.
00 Yorumla
+1 yılÖzelden mesaj at söyleyim sana yolunu knk :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım elin cüküne gitmeden önce işemeyi dene
01 Yorumla
Soran+1 yılısıyorum zaten ısemeden yapınca cok kotu oluyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin s*kece ğin hatun desene yandı oğlum :)
07 Yorumla
Soran+1 yılvalla oyle gardes doymuyor muyum ya da alıskanlık mı oldu bılmıyorumm yasımda kucuk degıl yanı 23
Cevap sahibi+1 yılKardeş şu şişme mankenler var ya ondan alsana olmadı tek gecelik gerçek ilişkilerle bitir işi :) hem nasıl yapabiliyorsun çalışmıyor musun kimse görmüyor mu dikkat çekmiyor mu yani :)
Soran+1 yılşu an calısmıyorum bı sakatlık gecırmıstımm o gunden sonra evdeyuım sureklı bır kac kere kuzenım yakaladı benı ama ele vermedı derdımıde anlattım bılıyor yanı bu durumumu
Cevap sahibi+1 yılYaşımız oldu 19 biz hala kuzenlerle birlikte çekeriz sen kuzenlerle paylaşmaz mısın bu tür şeyleri?
Soran+1 yılkuzen dedıgım kısı zaten kızz 21 yasında benden kucuk? bılıyorum benım derdmı ama elınden bırsey gelmıyor tabıkıde ne yapsın
Cevap sahibi+1 yılOooofff kotu olmuş bu kardeş. Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılAımın Kardesımm Umarım En Kısa Zamanda Duzelırım :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaya bir kilo kaybedersin :D
03 Yorumla
Soran+1 yılkıloyu bırak 72 kılodan 62 ye dustum...
Cevap sahibi+1 yılyeter olum ölücen :D
Soran+1 yılvalla olcez saka maka
+1 yılGeçer geçer.
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah Kardesım :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılduvara sürt tatlım
03 Yorumla
Soran+1 yılolduuu baskaa ıstegın :P duz duvara tırman dıyorsun acık acık :D
Cevap sahibi+1 yılduvar olmaz daha gençsin sen en iyisi ağaca sürt o daha yumuşak ve bütün hırsını alırsın
Soran+1 yılahaha azgın bogamıyım ben :D
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sürekli mastürbasyon yapasım geliyor napiçam elimi alamıyorum resmen yardımcı olun acıll? :( :(?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler