Magazinin salçası olarak şöyle bir piyasayı hareketlendirmeye geldim 😂 2014 yılından bu yana Youtube'da içerik üreten Meryem Can talihsiz bir olayla karşılaştı. ' Kayıp telefon ilanıyla yalancıları tespit etmek ' videosunu bilgisayara bağlayınca galerideki +18 fotoğraflar olay yarattı. Meryem Can videoyu hemen silse de Twitter'da çoktan gündeme oturdu. Açıklama hemen geldi. Telefonun ekipteki bir arkadaşının olduğunu ve olayı sonradan fark edip videoyu sildiğini söyledi. Kendi galerisini paylaşarak durumu yalanladı.
Kendi kendinizi hiç ifşaladınız mı?
Fenomen Kraliçesi Meryem Can'dan çok konuşulacak video! Telefonunuzda müstehcen fotoğraf var mı?
Öncelikle kız gelmiş kaç yaşında böyle bir fotoğraf varsa da kime ne? Her erkeğin telefonunda sevgilisine ait nude vardır. Kızlarda da ya kendine ait ya kız arkadaşına ait mutlaka birkaç fotoğraf vardır, atıyorum yeni bir iç çamaşırı ya da büstiyer almışsındır yorumlaması için atarsın. Ayrıca Meryem’in uzun süredir takipçisiyim, Duru Önver felan olsa hadi neyse dünden razı da Meryem saf kız yapmayın yazıktır
tabii ki kendisinindir, hemen iftira. sanki dişil tayfa hiç şakşukai şeylerle ilgilenmiyor. ona buna açık seçik foto video da kendileri gönderiyor, bi taraflarını resimleyip video kaydına alan da kendileri. bıraksınlar bu işleri, herkes neyin ne olduğunu iyi biliyor
İnsanların özel hayatı, telefon kendi özelleri. Mutlu oluyorsa nudeu da olabilir videosu da kimseyi ilgilendirmez ki. Her insan kendisini çekip telefonda tutmasa bile izlemiştir. Bu kadar büyütmeye gerek yok
Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorum, genç insanlarız illa ki sağdan soldan bir yerden müstehcen bulaşıyor ne yapalım, sosyal medya koca bir çöplük. Sıkıntı yapmam yani, olur öyle şeyler.
toparlamaya çalışmıs ama kimse buna inanamaz, kendimde yok , zaten böyle bir şeyi neden telefonuna koyar ki insan, belli gündem olmak istemiş, başarmışta
Genelleme gibi olmasın ama kızlar genelde arkadaşlarına atıp hem görüş hem de övgü almak için barındırıyorlar (çünkü yakın arkadaş olan kızlar kötü de olsa her konuda birbirlerini samimiyetsizce övüyorlar) yani demem o ki her kızın telefonunda kendisinin ve en azından 1 tane yskın arkadaşının çıplak fotoğrafı olur