+1 yılBu kadar mı ar damarı çatladı insanların. Ahlak kavramları değişti. Ha vicdan azabı çekiyormuş, var mı vicdan sende. Daha fazla yaşayıpta kirletme bu dünyayı. Açma iki kardeşin arasını. Utanmadan yok tekrar yatmak istiyormuş, vicdan azabı çekiyormuş falan falan. Senin vicdanınada sanada neyse... Allah ıslah etsin diyeceğimde o da sana mükafat olur.
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSuç kesinlkle abide öyle abiyi ben s.. m m k
00 Yorumla
+1 yılIyı bok yedın o abinin de senin gibi sevgilininde mına koyiyim ne diyeyim baska hıcmı utanma yok ulan. Abısı l*n abısı hıc degılse ayrılsaydın da sonra ne bok yıyosan yeseydın. Noldu tepkılerden korktugun ıcınmı gızlendın ha? senın gıbılerden ne yazık kı cok var. ınsanlık yavasca cöküyo. bısey dıyemıcem artık. Allah affetsin.
20 Yorumla
O ilişkiyi hemen sonlandırmalısın. hadi onu geçtim birazcık gurur var ise, vicdanın sızlamayacak mı? o çocuğu saf yerine koyduğunuz? abisi de yakında öter merak etme.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilinle ne kadar süredir berabersiniz? anladığım kadarıyla bakireymişsin. hoş bir hareket olmamış abisi olması çok büyük sıkıntı. ama abisinin suçu çook büyük. ama bence tekrar birlikte olma. 2sinden de uzaklaş. builişki sana yarar değil zarar verir.
211 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum. Sevgilimden uzaklaşmayı düşünüyorum ama abisinden nasıl uzaklaşacağımı bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılyalnız şunu da unutma bunlar aralarında bunun muhabbetini geçirmiş planlamış bile olabilirler sakın güvenme. uzaklaş direk dünyada başka erkek mi kalmadı ya. o adam olsa zaten kardeşinin sevgilisiyle yatmazdı. bugun kardeşine onu yapan yarın seni harcar
Soran+1 yılYok ya öyle bir şey değil. Sevgilim fazla masum ve iyi biridir. Çok uzun zamandan beri tanıyorum onu. Öyle bir şey yapmaz. Mesela o, abisinin yerinde olsaydı, abisinin sevgilisine yan gözle bile bakmazdı. Ama abisi daha umursamaz, uçkuruna düşkün bir tip. Abi-kardeş ilişkilerinin de pek iyi olduğu söylenemez.
Cevap sahibi+1 yılanladım. maalesef kötü erkek daha çekici gelebiliyor işte. ben de sevgilimin en yakın arkadaşıyla öpüşmüştüm ve sevgilim amerikalı o bile kaldıramadı etmediği laf kalmamıştı. sevgilin yıkılır. direk ayrıl abisini de görme bir daha. ama anlamadığım nokta bekaretinin gitmesini nasıl göze aldın istiyerek mi oldu yoksa sarhoşluktan mı
Soran+1 yılSarhoşluktan tabiki. Ayık kafayla olsam sevgilime bile vermeyi düşünmezdim.
Cevap sahibi+1 yılburdaki çoğu insan anlamaz bence sen de cevap vermeye uğraşma onların laflarına. çok tatsız bir durum ama yoluna devam et 2sinden de kurtul. bekaretini kaybettiğin için ona karşı duygusallaşmış olabilirsin ama inan görüşmeye devam edersen daha büyük acı verir. bence bir süre yalnız kal kafa dinle. ben de çok saçma bir şekilde kaybettim bekaretimi pişman değiilim ama görüşmeyi kesti çocuk benle sevgili de değildik zaten.1aydır kafa dinliyorum. şimdi geri döndü ama istemedim. gerçek bir ilişki için bekliyorum. senin yerinde olsam da öyle yapardım
Soran+1 yılYapmak zorundayım da zaten. Yani abisi kardeşini umursamıyor, beni mi umursayacak? Hem sevgilimle de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ayrılmak zorundayım.
Cevap sahibi+1 yılnaptın?
Soran+1 yılSevgilimden ayrıldım ama abisi sürekli mesaj atıyor. Eğer sürekli mesaj atmaya devam ederse bende kendime hakim olamayacağımdan korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılsadece birlikte olmayı istiyorsan görüşebilirsin belki ama duygusal olarak bağlanırsan ki sanrım bir bağlılık hissediyorsun bence üzülebilirsin. bilmiyorum ya benim de durumum karışık bazen beni üzen daha da üzeceğini bildiğim birine karşı istekli olduğum için çok sıkıntı yaşıyorum içimde kararsız kalıyorum
Soran+1 yılSırf biriyle ilişkiye girmek için birlikte olmak istemiyorum. Ben onu seviyorum ama o bunu anlayamayacak kadar kör. Her şeyi geçtim, eski sevgilimle abisinin arasıma girmek istemiyorum. Bunun çok yanlış olduğunun bilincindeyim ama bir türlü ondan da kopamıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbisi az i*ne değilmiş ama suçlu duruma düşecek olan sensin büyük ihtimal uzaklaş oradan , sıçtın sıvamaya çalışma onlar kardeşler öğrenince ya birbirini vururlar ya da bir sorun çıkmaz o değil de ufaklığa acıdım araya gitmiş çocuk neyse yapacak bişe yok.
00 Yorumlaönce abisi sonra kendisi sonra babası böyle böyle gider senin yolculuğun hayırlı işler
çocuğa yazık be37 Yorumla
Soran+1 yılYa of anlamayacağınızı biliyordum
Soran+1 yılAbisi söylemez kardeşini seviyor tabiki ama çok umursamaz bir havası var
Soran+1 yılBakamıyorum ki zaten
Soran+1 yılSöylemeyeceğim zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi senin bu yaptığın doğru değil sen erkek arkadaşını sevmemişsin ayrıl bitsin ama abisinden de uzak dur abi katili yapma adamı. Bu düşünce ne kadarda yanlış olsa bende kız arkadaşımın kuzeninden çok hoşlanıyorum onu arzuluyorum sürekli onu düşünüyorum kız arkadaşımın facesinden girim onun fotoğraflarına bakıyorum hem cinsel anlamda istiyorum hemde sevgi anlamında istiyorum ama bu mümkün değil zaten 3 yıllık ilişkim 3 hafta içerisinde benim yüzümden bitti :/
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya aslında birazda kız arkadaşımda suç erkek veya kadın kadın erkek arkadaşına bak şu kız çok güzel vs şeklinde konuşmamalı ben kız arkadaşımla tanıştığımda bir kaç kez kuzeninin adı geçti sonra kuzeninin kendine benzediğini hatta daha güzel olduğunu falan söledi bu hep aklıma takıldı sonra facesinden baktım gerçekten benziyor ve çok güzeldi aslında benim bilinç altımda o beni etkiledi zaten söylediğim gibi doğu birşey olmadığı için ayrıldım kız arkadaşımdan.
Soran+1 yılHerkesin öyle bir durumu var bence ama kolay olan beni suçlamak olduğu için herkes beni suçluyor.
+1 yılabisi şerefsiz yavşağın önde gideni onu anladık sende ahlaksızın terbiyesizin tekisin bunuda anladık barii çocuga acıda ayrıl ondan boynuzla yaşamasın çocuk bu iyiliği yap bari sonra şerefsizce yaşamaya devam edin o adi herifle
30 Yorumla
+1 yılYapman gereken şey sevgilim dediğin kişinin boynuzları iyice parlamadan. Hem sevgilinden hemde abisinden ayrılmandır. Bu işin sonu karanlık. Sana tavsiyem ikisi ilede görüşmeyi kesmendir.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olacak bu gidişle
- +1 yıl
Öyle olucak değil. En mantıklı olanı budur. Eğer bu ortaya çıkarsa. Bırak kendini o abi ve kardeşin arası sonsuza dek düzelmez. Ama abinin karakter cidden sıfırmış.
Sana dicek kelime yok buralara sigmaz ki. O cocugun sucu ne. Ve abisinin karaktersizligi ne. Sen o adamla evleniceginimi saniyorsun. Hic sanma. Yollu. Olursun bu gidisle
60 YorumlaŞimdi sana küfürmü etsem belamı okusam bilemedim sabah sabah günaha sokma beni defol git şuradan hadi seni geçtim o kanı bozuk abiye ne demek lazım. Allah uzak tutsun sizin gibileri bizden.
10 YorumlaSEN YILANSIN BİLDİĞİN HAİN SİN ! O çocuğa yazık lan yazık Allahınızdan bulun yeter be sizin gibi insanlar yeter
40 Yorumla
8 ayYasaklarin cazipligi basini donduren. O kisi abisi olmasaydi yabanci olsaydi seni bu kadar cekmezdi. rastgele cekici gelen biriyle iliskiye gir bu onu unutmana yardim edecektir
00 Yorumla
+1 yılAllah senin gibilerden beni korusun ne para ne şöhret istiyorum allahım senden sadece bunun gibilerden beni koru uzak tut.
30 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevgiline vermedin de abisine mi verdin? Sakın duymasın valla kederinden ölür. Artık gerçek sevgilin abisi olmuş. Hayırlı olsun.
10 YorumlaDağlara taşlara. yorum yapmıycam mübarek gün küfür edip günah point kazanamam.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBazı şeyler, insanların kendi elindedir ve asla "sarhoştum" gibi, bir bahanesi olamaz. O zaman, sarhoşken kendi abinizle de ilişkiye girermisiniz ve bu, bunun haklı gerekçesi olabilir mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılSarhoşken öz abim benimle öpüşmeye çalışmazdı ya? Bilinçaltımda ne vardı bilmiyorum o an ama daha önce onunla olmayı hiç düşünmedim. Sadece sevgilimin abisiydi, nokta. Ama o an beni öpünce kendimi kaybettim.
Cevap sahibi+1 yılPeki çok güzel, sarhoşken sen onun abisi olduğunu bilerek mi, seviştin, yoksa abisini sevgilin mi sandın? Tek bildiğim şey, güvenilmez birisi olduğun. Diyelim ki, sen içtin ve eve dönüyorsun ve tanımış olduğun herhangi birisini yolda gördün, o da senin sarhoş olduğunu anlayıp, seni öpseydi, onunla da sevişirmiydin? Sarhoş olmak, senin mazeretin olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılAyrıca güncellemeni okudum. İhanetin cinsiyeti olmaz, erkek olsaydın, aynı yanıtı verirdim. Sen önce kendinle yüzleşmelisin.
Cevap sahibi+1 yılSevgilinin abisi de kalitesiz, aşağılık birisiymiş, ama bu başlığı açan o değil, sensin.
Soran+1 yılBaşlığı açan benim çünkü o bundan zerre kadar pişmanlık duymazken ben ne yapabilirim gibilerinden bu salak sitede cevap arıyorum. O an ne düşündüğümü bende bilmiyorum. Sabahleyin eüya görmüşüm gibi parça parça hatırlıyordum zaten olanları.
Cevap sahibi+1 yılSana bir şey söyleyim, abisi ve ya başka birisi, madem yardım istiyorsun, sana en mantıklısını söyleyim: Artık o çocukla olmaz, çünkü abisiyle ilişki yaşamışsın, yaşamdan ders alarak, bundan sonrasına bak. En azından, zil zurna sarhoş olsan da, asla ve asla ihanet etmeyeceğin insanı bul. İçki içmemiş, sarhoş olmamış bir insan değiliz.
Cevap sahibi+1 yılBak aşağıda, zaten kendin ifade etmişsin "abisine karşı hissettiklerimi ona karşı hissetmiyorum" demişsin, yani sorun sadece alkollü olman değil. Alkol sana sadece zihnindekini gerçekleştirmek için, cesaret vermiş, hepsi o kadar.
Soran+1 yılAma o olay olduktan sonra abisine farklı bir gözle bakmaya başladım. Ondan önce hiç böyle bir şey düşünmemiştim ona karşı.
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. bu ilşkinin cılkı çıkmış. o abi kardeşi düşman edersin. tadıyla çaktırmadan ayrıl bence. ne geleceğin olcakki o 2 kardeşle artık
00 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılSeni yargılamiycam alkolluymussun brnce kardesleri birbirije dusurme bu dunyada hic bisey saklı kalmaz abisi sinirlenirde kardesine aciklarsa kardesleri birbirine kırdırmış olursun bence bence ikisindende uzaklaş
00 Yorumla
+1 yılYa nasıl bir şeysin sen ya aldatıyorsun bildiğin ya sonra sevgilinin yüzüne gülecen değil mi hiç bir şey olmamış gibi utanıyorum sizin gibi insanlardan.
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlıyorsun ya ikilemde kaldım diyorum. Bir gün sana da olursa anlarsın. Sevgilimle görüşemiyorum utancımdan bu arada, yüzüne güldüğüm filan yok.
- +1 yıl
Kalma ikilemde falan olmaz tabi çıkacak yüz
Cinsellik yaşanınca bağlanmışsın ama bence sevgilinin abisi böyle düşünmüyor. Çünkü seni elde etti heyecanı kalmadı yani.
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla hiçbirşey demeden çık git hayatından. Sen bana el sürmemişken ben abine verdim, ilkimi onla yaşadım dersen aile faciasına yol açarsın.
03 Yorumla- +1 yıl
Ortalık 52 olur bir köşeye geçip izliyicen :) öyle abi de olmaz olsun insan kardeşine yaparım bunu
- +1 yıl
Zaten kimin eli kimde belli değil
+1 yılişiniz yok mu sabah sbah yaaa zihnini başka şeylere çalıştır...
10 YorumlaBu ilişki de 3nüzde çok fazla yıpranırsınız.. Cinsel ihtiyacını gidermek için abisiyle takılabilirsin ama kardeşiyle kesin ayrılman şart.. Yok öylesi içime sinmez diyorsan uzaklaş..
00 Yorumlasevgilinden ayrıl abisine vermeye devam et senin gibi pislik çok bu ülkede kendini yalnız hissetme olurmu
12 Yorumla
Soran+1 yılNe biçim konuşmalar bunlar ya? Sarhoştum diyorum, kendimde değildim ve ilk kez biriyle yattığım için ondan etkilenmiş olamaz mıyım? Ancak yargılıyorsunuz! Tabi kızım diye beni suçlayın, onu suçlamayın!
+1 yılSabah sabah git şuradan yazık günah adama puh senin o kalıbına
10 YorumlaÇocuktan ayril kendine nasil zarar verebilirsin bunu düşün ve hak ettiğini yaşa.
00 Yorumlaohaaa bu nasıl fantezi lan. aç karnına kimyasal mı içiyonuz sabahları.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO eve artik gelin gidilmez dusunuyom da abisiyle evlenseeen olmaz , kardesiyle evlenseeen hic olmaz sen bir bahane bul ayril abisi ona soyler zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilinden ayrılman ve bu iki erkekle de ilişkini kesmen lazım önce
sonra da evlenene kadar sabredip eşinle doyasıya yaşamandır10 YorumlaO ilişkiye girme isteğidir. aşk falan değildir.
Pek umursamıyon bunu belli böyle devam et başkalarıyla flnda.00 Yorumlasarhoşa bak sen ne güzel hatırlıyor herşeyi
sen içinde olanı dışa vurmuşsun
Allah inşAllah seningibisini benden uzak tutar10 YorumlaHımm üzücü artık ne sevgilinle nede abisiyle görüşmen uygun olmaz tekratlamak yerine ikisiyle de görüşmeyi kes bence. Aynı şeyi tekrarlarsan bu senin suçun olur.
00 Yorumlabisürü kişi hakettiğin kadarını saydırmıştır zaten. ben yorumsuz kalmayı seçiyorum
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilinden ayrıl, abisiyle ne yaparsan yap ama ciddi bir ilişkiniz olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence boşa zaman harcama o çocugunda günahını alma ayrıl o çocuktan git naparsan yap sadece günahsız birinin hakkına girme ne diyim allah ıslah etsin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılO serefsiz senin o sarhos savunmasizz durumundan yararlanmis ve kardesinin sevgilis u onun karaktersizligi
00 Yorumla
+1 yılMerak etme, ikisinin de haberi var.
71 Yorumla
+1 yılessek bile camura bir kez batar diye laf var. sen akillanmadin sanirim.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl ondan veya aile faciasının başrolünü kap, tercih senin.
00 Yorumla sadece sen suclu degılsın tabı abısıde suclu sakın ol ama olan olmmus bosver
00 Yorumlaseni abaza seni :)
kardei biliyordur sana çaktırmıyorlar bence00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sevgilin seninle ciddi dusunuyor olsaydi abisi o şekilde yaklaşmaya bilirdi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo nasıl oluyor hem sevgilin var hem ilkkez abisiyle yatıyorsun ve herhangi bir pişmanlık falan dra yok
10 YorumlaMerak etme, ikisinin de haberi var...
20 Yorumlasen git bir kerhanede çalışmaya başla artık anca oralara layıksın ne demek lannn bu alçak aşağılık nesin lan sen
17 Yorumla
Soran+1 yılYa böyle boktan bir ülkede yaşıyoruz, bu kafayla da ancak suçu bana yüklersiniz zaten. Neden, kız olduğum için, değil mi? Oysa olay erkek olsa takmazsınız! Neden çükü var diye mi? Şimdi bende sana adam mısın diyeceğim ama onu da anlamazsın ki sen..
- +1 yıl
ha ha ha :d güleyim bari yediğin bokla benim adamlığı karıştırma bir kere kafa yapısı olarak da ele alma bunu benim kafa yapımı anlamaya zekan yetmez senin bir aptala anlatır gibi yapayım artık elinde sevgili gibi hazır bir y a r r a k varken neden abisi sarhoştum ayaklarına girme yazık lan sana
Soran+1 yılSarhoştum ayaklarına girmiyorum zaten sevgili gerizekalı. S İ K T İ R git. Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım.
Soran+1 yılSenin gibi gerizekalının beyni ancak bu kadar çalışırdı zaten. Adamsan bir daha yazmazsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılikisinide iyice dene ,
hangisinin şeyi büyük karar ver.00 YorumlaCinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. ne kadar alçakçaaşağılık bir davranış
00 Yorumla
+1 yılYorum yapmaya gerek duymadım.
00 YorumlaÖl sen korkuyorum sen gibilerden
10 Yorumla
+1 yılparlak güzel bir boynuz almalısın.
20 Yorumla
+1 yılKötü bir durum ne desem bilemedim
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinle olmaz artık ikisinide bırak.
00 Yorumla
+1 yılBırakın böyle yalan hikayeleri
00 Yorumla
+1 yılabisi de tam ibneymiş
20 Yorumla
+1 yılAllah hepinizi ıslah etsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen memleketi merak ettim.
10 YorumlaAlkol bu şişede durduğu gibi durmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatta hersey olur normaldir
21 Yorumla- 8 ay
Sinanmadigin bir konuda eleştiri yapmamak gerek
+1 yılneden erkek arkadsınla ilişki yasamadın
010 Yorumla
Soran+1 yılİstemedi
- +1 yıl
nasıl sen teklıf ettınde ıstemedımı
Soran+1 yılHayır sadece o talep etmedi böyle bir şey
- +1 yıl
yani etse yapardım dıyorsun
Soran+1 yılHayır. Yani çok iyi biri ama abisine hissettiklerimi ona karşı hissetmiyorum.
- +1 yıl
yani ozaamn ayrıl hissemiyorsan
Soran+1 yılNasıl ayrılacağımı bilmiyorum çok üzülecek çünkü
- +1 yıl
ya neden uzulecekkı sımdı boyle daha acı cekecek ondan hoslanmayan bırıyle brabr
Soran+1 yılAyrılmaya çalışacağım
- +1 yıl
ayrıl tabı daha cok acı cekmesın
Cinsellik konusunda 592 cevap paylaştı. nasıl becerdin bunu sevgilin bilmiyordur umarım
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyor tabiki
Soran+1 yılAyrılmam gerek tabiki her şey bitti
ooo ensest ilişki var abi kardeş güzelmiş
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam