Acaba aranızda benim gibi falaka seven var mı bununla ilgili anısı olan varsa paylaşabilir mi
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Acaba aranızda benim gibi falaka seven var mı bununla ilgili anısı olan varsa paylaşabilir mi
Yalnızca kızları falakaya çekmeyi severim. Geleneksel bir ceza olduğundan boyun eğmeyi seven kızları çok yükselten bir uygulamadır. Ancak kesinlikle çok dikkatli ve merhametli biçimde uygulanmalı. Kişisel olarak temel amacım hiçbir zaman kızcağızın canını yakmak değildir, sadece onun "sahiden falakaya çekildiğini" hissetmesini sağlayacak ölçüde vururum o narin tabanlara.
@AFarCry bu mecrada kendine sub partner arayan biri için fazla iddialı bir yorum. herhangi bir ansiklopedide falaka maddesine bakman yeterli geleneksel olup olmadığını görmen için. falakadan kastın ağır sopalarla kurbanın tabanlarını çürüterek işkence etmekse evet görmedim görmekte istemem zaten. ama sopanın yerini ince bir dal parçası aldığında ve vuruşlar 1-2 düzineyi geçmesse hanımlarında katlanabileceği bir ceza falaka. şu iki yılda eşimi heralde 10-15 kere falakaya çekmişimdir bu şekilde. çoğundada cıplak ayaklıydı. tabi o sahiden falakaya çekildiğini sanıyor.
Cevap
9Cevap
Severim uygularim uygulatirim...
Bilip bilmeden sapik diye adlandiran arkadaslara da ufak bi ek bilgisi dünyanin 3te1 ayak fetisiyle yakindan uzaktan ilgilenir ve bu gaayet dogal :)
Ayrica kendi discord grubumda mevcut ortak ilgileri olan kisilerle güvenli ve rahat sekilde konusmak isteyenler yorum yapabilir talep olursa katilim linkini paylasirim :D
sen falakaya yatmayımı seviyorsun yoksa birini falakaya yatırmayımı 😅
evet ufak bir anım var bununla ilgili
falaka yıyor musun atıyor musun hangısı anket hatalı
Gercekten falaka atmalari icin yalvardigim bile olmustur
Falaka seven bana ulaşır. Kız tabii
Bayilirim
Anlat
Bana özelden yaz
He severiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?