Son zamanlarda sevgilimle telefonda cinsel konular konuşuyoruz. Sürekli cinsel ilişki sırasında aşırı sert olacağını, hızlı olacağını falan söylüyor. Ben de daha önce kimseyle beraber olmadım. Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz, ilk kez evlenince beraber olmak istiyorum ama o böyle konuşunca korkuyorum. Acaba canımı acıtır mı gerçekten? Onu yumuşak olmasına nasıl ikna edebilirim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen dinleme bunları. İlk girişinde biraz yavaş girip bekaretini bozduktan sonra çıksa iyi olur biraz kendine gel. sonra sen de yapmak isteyeceksin zaten devam edebilirsin. Senin de hoşuna giderse ondan sert olmasını kendin istersin büyük ihtimal.. Ama baktın canın acıyor devam etme sakın. Benim ilk birlikteligimde kan geldiginde acımamıştı ama sonrasında sert devam etmiştim ve bir süre seks yapmak istememiştim. O Yuzden biraz dkkaltli ol. Erkek arkadaşınında öyle dedigine bakma incitmez seni seviyorsa..
123 Yorumla
Soran+1 yılBir hafta kalkamazsın, belin kırılır falan diyorlar... Çok korkuyorum. Cevabın biraz rahatlattı ya. Sağ ol.
Cevap sahibi+1 yılUydururlar.. biraz yürüyememe olayları anal seks sonrası oluyor. ilk keresinde herkeste olur.. yaptıgında goreceksin büyütecek bişey olmadıgını..
Soran+1 yılAnal yapmayız. Ona eminim.
Cevap sahibi+1 yılbelli olmaz birgün isteyebilirsin belki..
Soran+1 yılSanmıyorum. Çok iğrenç geliyor.
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin tabi zevk meselesi..
Soran+1 yılKadınlar hiç zevk alamıyormuş analdan.
Cevap sahibi+1 yılben gayet alıorum... kişiye göre değişir o
Soran+1 yılHadi ya. Ben hiçbir kadın almaz sanıyordum. Yani öyle diyorlardı.
Cevap sahibi+1 yılSexi seven her kadın zevk alır bence.. Bişeyi sevmek önemli :))
Soran+1 yılEe hastalık oluşuyormuş. Tutamama falan.
Cevap sahibi+1 yıle tatlım sana sabah aksam yap demedik... Ben 2 senedir dönem dönem yaşadım 3farklı kişiyle. şu an biriyle daha yaşıorum hiç öyle bir sorun olmadı.. Hastalık olayı da prezervtifsiz olursa riskli olur. Prezervatif kullanırım ben genelde. ama kullanmadıgımda olur sıkıntı yok.
Soran+1 yılNormal ilişkiye de giriyor musun?
Cevap sahibi+1 yıltabiki dogal olarak.
Soran+1 yılAilenle mi yaşıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılhayır.
Soran+1 yılYa yanlış anlama... Böyle çok didiklemek hoşuma gitmiyor. Biz de bir ara sevgilimle nasılsa evlenicez, birlikte baş başa kalalım dedik. Sonra ileri gideriz diye korktuk, vazgeçtik. Daha çok ben çekindim. İçim rahat etmez, pişman olurum diye. Sende oldu mu hiç pişmanlık?
Cevap sahibi+1 yılYani ilk ilişkimden sonra pişman oldum 17 yaşımdaydım kötü hissettim sanki çok yanlış bişey gibiydi.. ama sonra öyle olmadıgını anladım.. Benim evlilik hayallerim falan yok istemem de zaten o yzden o konuda pişman olmadım sadece annem üzüldü ona soyleyince o yuzden pişman olmuştum. Şimdi o biliyor ilişkilerimi. O yuzden rahatım. için iyi hissetmeyecekse yapma zaten kendi psikolojin için. Her zaman hazır oldugun zamanda yap bişeyleri
Soran+1 yılPeki birlikte olduğun bir erkekten ayrılmak nasıl bir his? Ben birlikte olmama rağmen ayrılsak üzülürüm. Sonuçta birçok özel anımız oldu.
Cevap sahibi+1 yılüzüldüm ama üzülmemin sebebi sevgimi bitirdigi için ondn ayrılmk zorunda kalmamdı.. Çok ilkimi yaşadım onunla iyiydik bitince üzüldüm haliyle.. sonraki ilişkimse tam bir travmaydı. Çok acı cektim ruhsal olarak kendimi kullanılmış hissettim uzun zaman atlatamadım. sonra biri çıktı geldi bana bir kadın nasıl sevilir gosterdi. herseyi unuttm. Yani üzülürsün evet herzaman üzülürsün bişey yaşa yaşama ama bilki hepsi geçer
Soran+1 yılSonunda iyi birine denk gelmene sevindim. Umarım bir daha kötüye denk gelmezsin.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler.. umarım sende hatasız yaşarsın bişyleri mutlu olark.
Soran+1 yılİnşallah. Teşekkür ederim. :)
En İyi Cevaplar
Dinleme onu kuku senin değil mi vermicem de sert olursan :D Beni dinle biraz de benim kurallarm geçsin de vs.
23 Yorumla
Soran+1 yılİşte daha hiçbir şey yaşamadık. Belki söylediği gibi sert olmicak, belki ben sert isticem... O yüzden şimdiden bir şey diyemiyorum. İleride olunca tavrımı ona göre belirleme kararı aldım. Şimdi bir şey demicem.
- +1 yıl
Vermicem vermicem:)
+1 yılBir süredir seks yapmadığı için böylesine sertlikten söz ediyor olabilir.
Ama şuda var; sert seksi seviyorsa işin zor, ömür boyu yumuşatamazsın.
Bir kere seviş, birşey söyleme nasıl olduğunu gör. O an nasılsa hep öyle olacaktır.07 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşünce falan çok sakin, bir yerime dokununca acıtmıyor... Ama konuşunca aşırı korkutucu...
- +1 yıl
O zaman sadece azgınlıktan öyle. Sevişirken sertleştir sözlerinle tahrik et, o zaman nasıl davranacak ona bir bak ;)
+ sana sert davranıyorken tepki göstermeden, "canım acıyor yavaş ol" de sakince, napacağına bir bak ;)
Söz dinleyip dinlememesi önemli olan.
Arkasından telefonda yine sertleşince, sert sevmiyorum ürkütüyorsun beni de. Bir daha konuyu açacak mı bunu gözlemle.
Soran+1 yılBen daha hiçbir şey demedim. Beni çok seviyor. Korktuğumu falan söylersem bir daha bahsetmez, soğur böyle şeylerden.
- +1 yıl
O zaman söyle.
Soran+1 yılSoğursa ne yapıcam?
- +1 yıl
Çok toysun, sorularında çok çocukça. Seks için senden soğuyacaksa soğusun! Evlenince de soğuyacak. Boşanmak daha mı iyi?
Soran+1 yılBir cinsel hayatım yok... Haliyle soruyorum. Öğrenmeye çalışıyorum. Ne kızıyorsun ki?
Cinsellik konusunda 742 cevap paylaştı. Merak etme onun konuştukları sadece fantezi. Sevdiğini incitemez, gerektiğinden fazla nazik olacaktır. Ayrıca onun bahsettiklerinin senin hoşuna gitmeyeceği, canını acıtacağı anlamına gelmiyor. Belki sen daha sert isteyeceksin.
118 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama ilk başta sorun olur diye korkuyorum.
Soran+1 yılNiye ki?
Soran+1 yılUmarım öyle olur ya. :(
Soran+1 yılBenim hiçbir isteğim, tercihim falan yok ama şefkatli olsun isterim.
- +1 yıl
İsteğin tercihin olmalı. Sırf o istiyor diye olmaz. O ne kadar ihtiyaç duyuyorsa sen de o kadar duyuyorsun veya henüz ihtiyacın olduğunu keşfetmedin. Şefkatli olmasını istiyorsan öyle olmasını sağlayacaksın. İnsanlar konuşa konuşa. Anlamazsa vermezsin olur biter. Bak o zaman nasıl yola geliyor.
Soran+1 yılO açık açık ne istediğini söylüyor. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Ben çok utanıyorum, konuşamıyorum. :(
Soran+1 yılO da zorlamıyor beni, sen de anlat falan demiyor... Belki de şimdilik rahatlamak için böyle konuşuyor. Belki ileride böyle yapmicak.
- +1 yıl
Dediğim gibi erkek sevdiğini incitemez. Bakma söylediklerine. Bakma olur olmaz yorumlara. Sonuçta zevk alacağın bir olayı zamansız yaşamamak için uydurulmuş hurafeden başka bir şey değil. İnsanın canı çekmesin diye kötü, acılı, sancılı gösteriliyor. Fantezisi geniş erkek de bunu allayıp pullayıp süsleyip sana servis ediyor, olay bu.
Soran+1 yılÇok doğru tespitler. Bakalım, başka sefer açarsa konuyu ben de fikirlerimi belirticem. :)
Soran+1 yılTelefonda konuştuğumuzda bu konuları açarsa yine engellemicem ama arada korktuğumu, soğuduğumu falan belli edicem. Görüştüğümüzde de açık açık konuşucam.
- +1 yıl
Bu konular öyle konuşmayla, hesapla kitapla, ezberle, hedefle olmuyor. İstediği kadar konuşsun yeri vakti zamanı geldiğinde planladığı gibi gitme ihtimali ne kadar ki? Bırak konuşsun anlatsın. Sen sadece zamanı geldiğinde deneyip hoşuma gidip gitmeyeceğine karar veririm dersin olur biter.
Soran+1 yılÇok teşekkürler. İçimi rahatlattın biraz.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
İlk gece çok yavaş davranması lazım sana yoksa mazallah seksten soğursun, ilk gece anlat ona o kediliğini kullan :) aşkım yavaş ol bak tamammı falan de ilk gece anlayış gösterir oda :)
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun?
Soran+1 yılAcısın diyor o da. Öyle zevk alnırmış.
Soran+1 yılBunları biliyor. Yine de öyle zevk alıyormuş o.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilin karşına gelince oyuncak gibi söner. kafanı yorma. bu atıp tutmalar daha önce birşey görmediğindendir :D
112 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyledir. Korkuyorum gerçekten söylediklerini yapacak diye.
Cevap sahibi+1 yılilk defa yapıcaksa , zaten ilk gördüğünde heyecandan ereksiyon olamicak :DD
Soran+1 yılHadi ya. Bilmiyorum ki ilk mi değil mi...
Cevap sahibi+1 yılkeşke bir sorsaydın :). bişi olmaz ya. çoğu erkek atıp tutar. iş yatağa gelince kedi gibi olur. biraz sen de koz kullanmasını bil. başım ağrıyo de geç :DD
Soran+1 yılBaşım ağrıyor çok klasik ya.
Cevap sahibi+1 yılkarnım ağrıyor de. kadınların böyle beyaz yalanlarla dolu dünyasında seçenek çok :D
Soran+1 yılBen de hiç demem ki hastayım, oram ağrıyor falan...
Cevap sahibi+1 yılo zaman süpermen sevgilin ile cinsel ilişkiye hazır ol :)
Soran+1 yılTamam. :((
Cevap sahibi+1 yılniye bu kadar üzülüyorsun ki, . sonuçta karşılıklı zevk alabileceğiniz bir olay. sadece senden su gelmeden cinsel ilişkiye girmemeye dikkat et. yoksa o zaman acı hissedersin.
Soran+1 yılArtık zamana bırakıcam. Gece konuşmamaya çalışıcam. Fırsatını bulunca da bu konuları sevmediğimi söylicem.
Cevap sahibi+1 yılen iyisi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanın yanmaz... izlediğin bir kaç prno yüzünden acı çekeceğini zannediyosun fakat kadınlar erkeklerden 9 kat daha fazla haz alır cinsellikten.. o bağırış çağırış hep zevkten :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ilk başta tüm kadınlarda acı oluyormuş. :(
Cevap sahibi+1 yılyok öyle bişiy.. kulaktan duyma bilgilere inanma
Soran+1 yılNasıl ya... Doktorlar bile diyor.
Cevap sahibi+1 yıltamam
Biraz acı olur. .. kendini sıkma rahat ol. .. tadı da öyle çıkar zaten
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılmerak ediyorum evlendiğinde anlatırmısın acaba kocana bunları ^^ yargılamıyorum sadece merak ediyorum
011 Yorumla
Soran+1 yılGünlük hayatta hiç kimseye anlatamıyorum. Hiçbir şey söyleyemiyorum. Hatta arkadaşlarım çok ketumsum diyorlar. Evlendikten sonra da anlatmam. Ama bu tür sitelere yazar mıyım bilmiyorum.
- +1 yıl
eşin olucak kişi sorsa anlatırmısın geçmişte neler yaşadığını dediğim gibi cidden sadece merak ediyorum kötü bir amacım yok hayat senin beni ilgilendirmez istersen cevapta vermezsin
Soran+1 yılÖyle allengirli bir aşk hayatım olmadığı için anlatırım ama ilişkimi bozacak bir şey olursa anlatmam.
- +1 yıl
peki anlatmadığında yalan söylediğin için utanmazmısın ya da yüzüne nasıl bakarsın
Soran+1 yılEğer sorarsa anlatırım. Anlatamadığım bir şey varsa da anlatmak istemediğimi söylerim. Yalan söylemem. Elbette yalan söylersem içim rahat etmez. Güven benim için son derece önemli.
- +1 yıl
hmm anladım peki o kişinin içinde süphe bırakmış olduğunu düşünmezmisin anlatmazsan? güven diyorsun ama anlatmıyorsun cidden kötü bir amacım yok sadece merak ediyorum
Soran+1 yılHer seferinde kötü bir amacım yok demesen. Tamam konuşuyoruz işte.
Karşıdakinin içinde şüphe bırakmayacak kadar anlatırım. Gerekirse her şeyi anlatırım. Öyle anlatamayacağım, çok tuhaf bir hayatım yok.- +1 yıl
yanlış anlaşılmak istemiyorum ondan söylüyorum -_- peki güvenini kaybedeceğini düşünürmüsün
Soran+1 yılYok. Genel anlamda güven veren bir tarzım var.
- +1 yıl
peki dilerim öyle birisindir sorularıma cevap verdiğin için teşekkür ederim ^^ iyi geceler ^^
Soran+1 yılRica ederim. İyi geceler.
aslında yanlıs yapıyor seni sekse hazırlayacagı yerde korkutuyo seni kendinden sogutuyor..
04 Yorumla
Soran+1 yılBence de ya. :(
Soran+1 yılBiri demiştir kesin, kadınlar bunlardan etkileniyor falan diye.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSengilin abazadır dikkat et parcalar, perişan eder mazallah
13 Yorumla
Soran+1 yılO da öyle diyor. Bir hafta kalkamicaksın diyor. :(
- +1 yıl
şöyle bir sevgili denk gelmedi bize ya
Soran+1 yılŞaka yapıyorsun... Öyle biri mi istiyorsun? :(
Kilitlenme olabilir olursada fena olur D
14 Yorumla
Soran+1 yılO ne ki?
Soran+1 yılYok be. Allah korusun...
+1 yılne çok film izlemişsin sen öyle yaaa: D
09 Yorumla
Soran+1 yılBen mi o mu?
- +1 yıl
21 Grams, Memento, The Number 23, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Kill Bill, There Will Be Blood, Thor, Hunger Games, Life of Pi, Planet of Apes, Underworld, Corpse Bride, A Beautiful Mind, The Wolverine, X Men, Ice Age, One Day, Lord of the Rings, The Pianist, Scent of a Woman, Scar Face, Apocalypto, Girl with a Pearl Earring, 300, The Terminal, Taxi Driver, Cube 1-2-3, Resident Evil, A Clockwork Orange, Black Swan, Avatar, Sherlock Holmes, Casablanca, V for Vendetta, American History-X, One Flew Over the Cuckoo's Nest, The Truman Show, Inception, Shutter Island, The Notebook, Lincoln, Django Unchained...
bunları izleyen sen değil misin şapşikkk:D
Soran+1 yılHe. Sen ondan bahsediyorsun. Evet, izlediğim filmlerden bazıları bunlar. :)
- +1 yıl
bazıları diyor birde yaa daha ne izleyeceksinn :D
Soran+1 yılBunların yaklaşık 12-13 katını izledim. :)
- +1 yıl
ohaa yaaa yemeyip içmeyip film mi izledin senn :D çok kitap okur musun pekii. okuduğun kitap sayısı izlediğin film sayısından az mı yoksaa:D
Soran+1 yılOkuduğum kitap sayısı da film sayısıyla yarışır. Ama çok fazla sayfa sayısı bini bulan kitap okudum. Ve çoğu roman tarzında olmadığı için akıp gitmiyor, haliyle okuma süresi uzuyor.
- +1 yıl
imrenilecek kızsın yaaaaaaaaaaaa:)))
Soran+1 yılSanmıyorum. :)
+1 yılacımaz bişey olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar öyle demiyor ama.
- +1 yıl
herkez kendine
Korkma, büyük ihtimal 2 sn de boşalacaktır.
20 YorumlaCinsellik konusunda 881 cevap paylaştı. binicek ustune vurucak kırbacı vuracak kırbacı
134 Yorumla
Soran+1 yılÇok film izlemiş gördüm seni.
Soran+1 yılAklına ilk geleni söyle.
Soran+1 yılLéon... İzledim. Sıradaki?
Soran+1 yılİzledim. Sıradakine geç.
Soran+1 yılMulholland Drive'ı izledim. David Lynch (filmin yönetmeni) hastasıyım. Diğerlerini izlemedim.
Benim tavsiyem; La piel que habito (2011)
Soran+1 yılJ'ai tué ma mère (2009)
Soran+1 yılBu arada tavsiye ettiğin filmler korku-gerilim... Asla izlemem.
Soran+1 yılOoo Hollywood... Dur vereyim bir dal. :) 12 Years a Slave (2013) :)
Soran+1 yıl21 Grams, Memento, The Number 23, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Kill Bill, There Will Be Blood, Thor, Hunger Games, Life of Pi, Planet of Apes, Underworld, Corpse Bride, A Beautiful Mind, The Wolverine, X Men, Ice Age, One Day, Lord of the Rings, The Pianist, Scent of a Woman, Scar Face, Apocalypto, Girl with a Pearl Earring, 300, The Terminal, Taxi Driver, Cube 1-2-3, Resident Evil, A Clockwork Orange, Black Swan, Avatar, Sherlock Holmes, Casablanca, V for Vendetta, American History-X, One Flew Over the Cuckoo's Nest, The Truman Show, Inception, Shutter Island, The Notebook, Lincoln, Django Unchained...
Yerlileri ayrı olarak sayabilirim. İzlediğim filmlerden birkaçını sıraladım şu kısacık listeden anlayacağın üzre bir tarzım yok. Film olsun ben izlerim kardeş. :)
Soran+1 yılÖzellikle bilinenleri sıraladım ki yabancı olduğun bir liste çıkmasın ortaya. :)
Soran+1 yılThe Girl with the Dragon Tattoo sıkıcıydı. Yarısında bıraktığım nadir filmlerdendir. Belki başka zaman tekrar deneriz kendisiyle. :)
Yerli film sever misin? Veya ne yapsa izlerim dediğin yönetmen var mı?
Soran+1 yılTim Burton candır, Tarantino heyecandır. Ben de bu ikisini severim. Ne yapsalar izlerim ama bazen Tarantino cozutuyor. Gerçi Django ile beni benden aldı. :)
Bazen de oyunculara takıyorum. Mesela bir ara Naomi Watts'a takmıştım. Hatunun her filmini izleyesim geliyordu. Johnny Depp, Charlize Theron sürekli takip ettiklerim. İşte bunlar hep Hollywood. :)
Halbuki yerli filmler beni benden alır, ne güzel Kürt filmleri izlerim, bazen de Hint, Kore.. :)
Soran+1 yılHint ve Kore filmlerini resmen sosyal baskı yüzünden izliyorum. Vay efendim bu kadar film izliyorsun daha 3 Idiots'u izlemedin mi, nasıl olur da Oldboy'u izlemezsin, A Moment to Remember'ı kesin izle diye diye çeşit arttı. Daha birçok filmi de bu şekilde izledim. Ama iyi ki izledim dediğim tek film Oldboy. :)
- +1 yıl
bollywood un aksiyon filmleri cok saglam, gulermisin aglarmısın modunda izleniyo, 3 idiots u bende izlicem yatıyo pc de aylardır, oldboy un bide eski versiyonu var o nu izlemistim ilk. laf ediyo bir de millet ha iyimis onerileri dikkate al tabi, guzel seyler cıkıyo. nikolas cage in eski filmleri de guzel
Soran+1 yılNicolas Cage benim içimde bir yaradır. Captain Corelli's Mandolin, Gone in Sixty Seconds, City of Angels, Face/Off, National Treasure, ... Her filmini izleyebilirdim... Çok eski filmlerini izlemezdim ama son yıllardaki filmlerini iyi takip ederdim. Taa ki Knowing ve Season of the Witch filmlerini bir hevesle izleyip hüsrana uğrayana dek. Artık Nicolas varsa ben yokum.
Soran+1 yılOnun bile ikincisini izlemedim. Hüsrana uğramak istemiyorum artık. Kalp yani bu da. :)
Soran+1 yılEvet ya. Bak bir Oscarcığı bile çok gördüler delikanlı Leonardo'ya. Ama yılmıyor, iyi işlerde daha iyi işlerde yer alıyor. Bozmuyor, daha da yükseltiyor. :)
Soran+1 yılİyi geceler. :)
Belini kirabilir
119 Yorumla- +1 yıl
Oha :)
Soran+1 yılO da öyle şeyler söylüyor. Yırtıcam, kırıcam, parçalicam falan diyor. :(
- +1 yıl
Yok be o kadar korkunc olsa nie zevk alinsin ki :) korkmaa
Soran+1 yılÇok seviyoruz birbirimizi. Kaç yıldır bekliyor beni. Birden kabul edince kudurdu. :(
Soran+1 yılKim canının acımasını ister ki... :(
Soran+1 yılKızlar sevmemiş cevabını. :)
Soran+1 yılKız milleti işte. İstersen vermez. Ben + verdim. :)
Soran+1 yılCık. O kadar da değil. Eic bu olmamalı. :)
Soran+1 yılYa geçelim bu konuyu. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni zvkten dört köşe eder
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği