Bisey soracağim sevgilimle ilişkiye girerken çok derinlere girince canım acıyor o da gıcıklığına ben acıyo dedikçe daha çok bastırıyor bisey de yapamıyorum 18cm uzun oldugu içinmi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak tatlım ilişkide penisin boyu da kalınlığı da ne kadar büyük ve kalın olursa o kadar çok zevk alırsın elbet ama bir kadını tatmin etmek için uluslararası standartlara göre 6 cm bile yeterli çünkü tüm mesele vajina girişinde bitiyor. Erkek arkadaşın penisinin yarısını da sokarak seni her türlü tatmin edebilir. Vajina girişindeki dar alanda penise sürtünmeden zevk alıyoruz siz de biz de. Geri kalan kısımda erkeğe zevk veren bir şey yok ama erkek kököne kadar sokup çıkarması o bölgesen penisinin daha büyük bir kısmının geçmesi ona zevk veriyor. Ne kadar hızlı git gel yapılırsa o kadar zevk artıyor. Penis ne kadar kalın ve uzun olursa hızlı hızlı git gel yapılırsa zevk artar. Ancak vajinan dediğin gibi ilk kez ilişkiye giryormuş gibi dar kalıyorsa bende hiç dokundurma bile derim. Öyle bir kadına hangi erkek sahip olmak istemez ki? En son içine girdiğim kız bende 17 cm var köküne kadar soktuğum halde büyük bir boşluk içinde kalıyordu penisim. Kolay kolay sonuna da kimse bulamaz gibi. Kimisi de darmış böyle bana denk gelmedi henüz. Dar olan bana her türlü daha çok zevk vereceğinden gram şüphem yok. Sevgilin anlamıyor mu aleti bir yerlere çarpmıyor mu? Benimkisi boşlukda kalmıyor olsa kadınımın canı çok yanıyor olsa biraz daha az sokarım ama arada da köklemek şart. Acı zevkin önüne geçmiyorsa sıkıntı yapma. Acı zevkin önüne geçiyorsa uyar de cidden istemiyorum de böyle yapmaya devam edersen artık birlikte olmayacağım falan de.
413 Yorumla
Soran+1 yılOldukça uzun bir yorum olmuş tesekkuler ilgilendiğin için bukadar açıklama için, işte ben bunu anlayamıyorum digerlerinde niye olmuyor öyle bir sorun 17cm de boşlukta kalıyor diyosun benimki de 18 ama hem giriste hemde sonunda canım yaniyor dayanıyor 15 16 cm de sonrası acı işte
Cevap sahibi+1 yılAcıyan kısmı vajina girişi mi? Yoksa köklediğinde penisi içinde bir yere mi çarpıyor? Onunkisi de mi boşlukta kalıyorda girişte mi acı var orasını anlamadım?
Soran+1 yılHayir giriştede acıyor sonunda içindeyken de çarpip acıyor ikisi de var yani
Soran+1 yılBoşluk hiç yok ne içindeyken ne vajina girişinde nede sonunda hiç boşluk yok olması mı gerekiyor normalde?
Soran+1 yılIlerlediğinde iyice soktuğunda tamamina yakinini ozaman dayanıyor ve daha çok girmiyor asıl sorun bu
Cevap sahibi+1 yılMinyon bir tip misin? Girişte nasıl acıyor bilmiyorum ama çok darmış vajinan. Bilmiyorum hiç dar bir vajinaya girme şansım olmadı bir tanesine girdim o da bayağı genişti. Kököne kadar girdiğimde bile hiçbir yere çarpmıyordu sadece girirken penisim girdiği noktadan zevk alabiliyordum. Hatta bütün vajinalar böyleyse yavaş git gelden ne kadın ne de erkek zevk almaz. Hatta altımdaki kadında ben de yavaş git gelden zevk almamıştık. Halbuki yavaş git gel yapmayı da çok istiyorum. Sert yaptığım kadar yavaşta yapabilmeliyim.
Valla aslında erkek arkadaşının yerinde olmak isterdim çok şanslıymış. Senin erkeğin olsaydım senin de canını yakmadan tadını çıkarta çıkarta içine girerdim. Tabiki de seni de düşünerek vajinan içinde sana baskı yapacak kadar da zorlamadan evire çevire içine girerdim. Off ya nasıl bir şey varmış sende ciddi anlamda canım çekti öyle böyle değil. Ama sen yine de doktora giderek cinsel sağlığında bir sorun var mı kontrol ettir.
Cevap sahibi+1 yılİlerlediğinde iyice soktuğunda daha da giremiyor nasıl oluyor? Sen tamamını içine alamadığın için mi canın sıkılıyor. Yoksa içine giremedikçe daha da zorluyor canını yakıyor diye mi şikayet ediyorsun?
Soran+1 yılMinyon sayılırım yani ya ben doktora gittim sağlık açısından bir problem yok vajinamda sadece çok küçük ve hiç esnemiyor ve içi de küçük hem dar hem 18cm i almıyor, şikayetçi olduğum durum şu yani sürekli ilişki esnasında kontrollü olmak zorunda kaliyorum zevk alıyorum evet ama aynı zamanda canım da yanıyor ve sevgilim de coğu zaman kontrollü olamıyor zevk bazen kabusa dönüşuyor ve sürekli biraraya gelemediğimiz için buluştuğumuzda bikaç defa üstüste yapıyoruz ve ben günlerce acı çekiyorum
Soran+1 yılMesela sevdiğim bazı şeyler var içimdeyken yapılmasını istediğim ama yapamıyoruz iste
Cevap sahibi+1 yılMinyonsan çok normal. Cinsel sağlık açısından bir sorun yoksa dar olması çok çok daya iyi ancak canın yanıyorsa partnerine söyle daha dikkatli olsun. 3-5 gün canım yanıyor de azıcık dikkatli ol eminim vajinamın daracık olması sana deli gibi zevk veriyordur ama beni de düşün benim aldığım zevk acıya dönüyor. Eğer hassasiyetine saygı göstermiyorsa sen de uyar bir hayat böyle geçmez elbet hep o köküne kadar sokmak isteyecektir. Sana maksimum 16-17 cm penisli bir erkek deli ötesi zevk verir. Mesela benimkisi 16-17 cm arası bir şey ben içine girsem köküne kadar sokabileceğim için deli zevk alırdım zaten daracıkmış off ya benim kadınımın da böyle olsa keşke tam benimkisini alacak kadar olsa zevki doruklarında yaşarız. Anasını satayım ya herşeyin iyisi milletde bizde bir bok yok. Çıldırıyorum böyle şeylere şahit oldukça
Cevap sahibi+1 yılNedir sevdiğin içindeyken yapılmasını istediğin şeyler ne çok merak ettim?
Soran+1 yılYa mesela içimdeyken sağa sola doğru oynatması ya da hepsi içimdeyken küçük küçük bastırması ama bunları yapamıyoruz iste neyse çok detaya girdim bukadar yeterli bence :)
Cevap sahibi+1 yılSevgilin sırt üstü yatarken penisini kaldır sen üzerinde ol istediğin kadar içine alarak dairesel bir şekilde kalça hareketi yaparak penisin içinde istediğin etkiyi oluşturmasını sağlayabilirsin.
Of off nerdesin sen neden benim sevgilim değilsin ki :-) Neler neler yapardım sana.
En İyi Cevaplar
+1 yılVajina kanalın dar, 18'de normal üstü bir boy. Köklediğinde rahim duvarına dayanıyor ve sana acı veren bu.
Bu zamana kadar alışmadıysa, alışmayacak demektir. Eş değiştirmen ya da eşini hepsini sokmama konusunda ikna etmen lazım.
Sert seks sevmek başka, acı veren birşeyi inatla yapmak başka. Kıçına soda şişesi sok, çektiğin acıyı anlayınca bir daha yapmayacaktır.1116 Yorumla
Soran+1 yılBak sen çok doğru açıkladın söylediklerin çok doğru
- +1 yıl
Bu tip bir sorunu yaşadım daha önce bende. Tek çözüm yolu yukarıd saydıklarım.
Soran+1 yılSen hangisini yaptın?
- +1 yıl
Tabi ki onu zorlamama yolunu seçtim. Sonuçta biri ile berabersen değer verdiğin için berabersindir. Kadınına hard core seks harici acı veren adamın adamlığından ve sevgisinden şüphe ederim ben.
Seninki seks acısı değil, bildiğin sende ciddi sağlık sorunları yaşatacak acı. O nedenle düşün derim. Süslü sözler karın doyurmuyor nede olsa ;)
Ben bu konuda ona narin davranmayı ama diğer konularda tüm sertliğimi sürdürme yolunu seçmiştim. Köklemekten yana bir sakınca yok, hepsini sokma kafi. Erkek bunu çok rahat yapabilir istedikten sonra.
Soran+1 yılSeninki kaç cm? yani merak ettim durumumuz aynıymış
- +1 yıl
:)) mesaj atıp sorsaydın bari. Gizli değilim sen bana sitenin ortasında kaç cm diyorsun. Neden özelimi deşifre edeyim? Sitedeki barzolara bakma :) yapamayanın ağzına vurur seks işi ;)
Soran+1 yılAaaa doğru ya pardon burada söylenirmi kaç cm olduğu bir an dalmışım ama anladığım kadarıyla küçük değil tmm:))
- +1 yıl
Küçük değil evet :) burası için bile fazla bir yanıt bu ya neyse.
Soran+1 yılOlsun yaa sanki gercekte kim olduğunu biliyorlarmı boşver;) hem ayrıca güzel bir bilgi :p
- +1 yıl
Hiç gerek yok bence ulu orta bende bu var! :) gizliden sormasaydın bu soruyu o halde madem bu kadar kolay ve gerçekte kim olduğunu bilmiyorlar :))
Soran+1 yılErkek olmak bu yüzden güzel işte mesela ben göğüs ölçümü bile söylesem açık olarak gizlenmeden ne olur düşün:) ama sen penisininkini söylüyorsun bişe olmuyo;)
- +1 yıl
Olmadığını nereden biliyorsun? ;)
Soran+1 yılOluyorsada iyi bişe oluyordur kızlar asılıyordur en fazla :)
- +1 yıl
:)) hı hım. Severim özgüveni olan ve ilk adımı atacak kadar yürekli kadınları. ;)
Soran+1 yılHahhaha
- +1 yıl
Zeki kadın güzeldir :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 nedir be. ben araştırmıştım. zevk veren penisin uzunluğu değil kalınlığıymış. sinirlerle çevrili olduğu için vajina genişledikçe zevk alma artarmış ama penis uzun olup ileriye gittikçe organlara baskı yapar bu da kadınlar için acı veren bir durum olurmuş.
92 Yorumla
Soran+1 yıltamam da başkalarında olmuyormuş oyle bisey niye bende oluyo?
Cevap sahibi+1 yılvajinan küçüktür ne bilim kanky
Canim cinselliginiz duzenlimi ne zamandir boyle , mesela haftada kac kez yapiyosunuz
Cok kasiyomusun kendini23 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 3 de yapsak böyle evet düzenli ama bazen bir iki hafta görüşemiyoruz
Soran+1 yılKaç cm boyu benimkininki gibi mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu anlatış şekli nedir ya. erkek olsam kadınlarda, cinsellikten sogurdum
62 Yorumla
Soran+1 yılOlan şeyi sordum niye raharsiz oldun?
Cevap sahibi+1 yılmidem bulandı
öyle demen onu hırslandırıyor. ilişki bittikten sonra adam gibi biraz uyarsan kızsan yapmaz. o an erkek düşünmüyor çünkü :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYok yok durumun farkında kendi görüyor biliyor bazen ağladığım zamanlar bile oluyor ama dediğin gibi o an düşünemiyor
Soran+1 yılHaklısın artık beni düşünmezse yapmicamı söylicem cünkü cidden sıkıntı :S
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen bu soruyu çare aramak için mi yazdın hiç sanmıyorum.. Canın acı mı çekmek istiyor yine acaba ondan mı buradasın
12 Yorumla
Soran+1 yılÇare arıyorum tabiki farkındaysan soruları cevaplıyorumki birileri bir fikir verir belki diye çünkü sevgilimle bunu çözemedik ve olan bana oluyor
Cevap sahibi+1 yılHiç çare arıyormuş gibi görünmüyorsunuz kus bakmayınn
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl18 cm uzundur cinsel ilişki için. Döl yolunun 8-10 cm olduğunu düşünürsek, kalan uzunluk içeride başta yumurtalık olmak üzere bir çok bölgeye baskı yapacaktır, bu da kadına acı verir.
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın çok acı veriyor anlatamam
Cevap sahibi+1 yılEşin kadın anatomisini bilmeli ve ona göre sana davranmalıdır. Cinsel ilişki bir tarafa acı verirken diğerine zevk vermemelidir. Doğru olanı her iki tarafında bundan zevk almasıdır. Size yaşatılan bu acılar umarım başka sağlık problemlerine sebep olmaz.
Soran+1 yılYok bizde öyle bir durum yok yani bana her anlamda zevk verecek her türlü şeyi yapiyor da ama dediğim gibi sorun vajinamin ölçülerinde galiba, çok ilginc bir vajinam var sevgilim de öyle söylüyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılO aci bizaman sonra kensini zevke birakacak. Ama bu sozumu binaen daha fazla yapmayin cunki ileride zevk almak icin aciya basvurup daha fazla sey icin zevk almamaya baslayacaksin buda senin mutsuz olmani saglayacak
12 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir yorum
Cevap sahibi+1 yıl:) oyleyim biraz ^^
Gizli Üye(36-45)+1 yılköklerse muhtemelen acıyacak yani derinine kadar gidiyor
bende sevgilimle öyle yapıyorum ama o senin tam tersini olarak köklememi söylüyor215 Yorumla
Soran+1 yılBende istiyorum ama ne yapabilirim aciyor işte demekki benimki küçük olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılvajinan dar olabilir o yüzden acı hissediyor olabilirsin
18 cm uzunluk olarak büyük bir penis
kökleyecekse de yavaş soft köklesin vajinan deforme olursa bir daha o kadar kökleyemez sana
Soran+1 yılEvet vajinam çok dar hem o anlamda acıyor hem içerde, erkek arkadaşim çok zevk alıyor ama ben acı çekiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılerkeğin asıl amacı zevk almak değil o zevki vermek olmalı
sen ilişkiye acı çekmek için girmiyosun zevk almak için giriyosun
o sadece kendini düşünüyor ben zevk alayım yeter diyor o acı çekse de önemli değil
halbuki sana bişey olsa bir daha girebilir mi senin içine
onu düşünmesi gerek işte
Soran+1 yılYani beni düşünmüyor diyemem çok zevk alıyorum herşeyi yapiyor bunun icin ama gel gelelim içimdeyken hem vajinamdan dolayı hemde bazen o kendini kontrol edemediği zamanlar oluyor
Cevap sahibi+1 yıleger düşünüyorsa her şeyi yapıyorsa senin için iyi ozaman
içindeyken aşırı zevke geliyor demek ki
yani dar bir vajina bir erkek için en güzel bir hediye
çok şanslı sevgilin bu bakımdan
o da bu şansını iyi değerlendiriyor görünüşe bakılırsa
sen de alışırsın giderek bu duruma
ama ilişkiye girmeden önce ön sevişme yapın bu vajinan için iyi olacak
Soran+1 yılÖn sevişme yapıyoruz her sekilde ama benim vajinam hiç değişmedi 2-yıldır hep aynı şekilde devam ediyor sevgilim senin vajinan bambaşka bişey diyor bir erkek için tarifsizmiş
Cevap sahibi+1 yılön sevişme sonrası vajinan sulanıyor mu
sevgilin doğru söylüyor senin vajinanın bütün güzelliklerini tam anlamıyla kullanıyor
dar vajinayı kim istemez
Soran+1 yılSulanıyor tabiki hatta sevgilim diyorki mesela her kadının vajinasi bukadar uzun süre bu ıslaklığı koruyamaz diyor
Cevap sahibi+1 yıle ne güzel işte ıslanıyorsa rahat rahat penis giriyor demek ki
ama böyle şeyler tek taraflı olmaz
sevgiline vajinama girdigin için degil köklediginde canının yandığını ve inat üzeri bunu yapmaması gerektiğini söyle
sonuçta sen onun seks kölesi değilsin
Soran+1 yıl2yıldır böyle işte bende bilmiyorum ne yapacağımı cinsellik ilişkilerde önemli bir durum bakalim ama değişeceğini sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılcinsellik bir ilişkide çok önemlidir. düzenli ve birlik içinde olmalıdır
cinsellik hayatı kötü olan kişiler boşanma durumlarında kalan kişilerdir
bu da cinselliğin önemini büyütüyor
ama ikiniz de acılı seks hard seks seviyorsanız başka tabi
sen soft seviyosun canım acımasın diyosun o can acıtıyor
ileride bunun için bile bir tartışma çıkabilir aranızda ve ayrılık kararı alabilirsiniz
çok ciddi çünkü acı çekmek hiç kolay değil
Soran+1 yılBende sert seviyorum aslinda kesin kurallarım yoktur özellikle ard arda yaptığımızda mesela 3 cu seferinde sertlik istiyorum sorun bence vajinamda ve sevgilimin penisinin uzun olmasında:(
Cevap sahibi+1 yılsorun vajinandaysa yapacak bişey yok vajinanı genişletecek halin yok herhalde
ama ilişkiye gire gire vajina zaten genişleyecek ancak ozaman rahat edebilirsin
Soran+1 yılUmarım yaaaa
+1 yılkarşındaki anlayışlı olması gerekiyor bu şekilde yapıyorsa öküz derim ben.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapıyo yapıyo emin ol
Tünel değil bu acıyorsa yarısında dursun o halde, o kadar da öküz olmasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılSormaa
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılVajinanın ilk bilmem kaç cm'i zevk verir gerisi acı verir diye duymuştum.
08 Yorumla
Soran+1 yılO bilmem kaç cm kaçtı en önemli yerini unutmuşsun:D
- +1 yıl
tamam işte o yüzdendir tamamı giriyomuki?
Soran+1 yılGiremiyor ißte
- +1 yıl
zaten hepsinin girmesi pek normal değil çünkü
- +1 yıl
- Ortalama bir vajinanın derinliği 7 ila 15 cm arasındadır.
- Bugune kadar ölçülen en derin insan vajinası 18,8 cm’dir.
- Dünyanın en küçük insan vajinası 2,3 cm derinliğindedir.
Soran+1 yılBakkk demek ondann;))) eee ozaman herkes boyle olmali ama degilmiş herkes cok rahatmiş
- +1 yıl
herkes öyle merak etme sen palavra onlar
- +1 yıl
ama denediğimden değil yanlış anlaşılmasın bilimsel bilgilere dayanarak konuşuyorum.
+1 yıl18cm çok abartı bir uzunluk değil :) normal yani :) bence senin yapınla alakalı bir konu bu :)
014 Yorumla
Soran+1 yılOfff bilmiyorumki yapınla derken? vajinamınmı?
- +1 yıl
evet vajinanla ilgili olabilir.. Yeni mi başladın cinselliği yaşamaya? Bence sorun ediyosan kendine doktora gidebilirsin..
Soran+1 yılYok yeni başlamadım ama vajinam hep böyle normalde biraz esnemesi gerekmiyor mu yani yillar geçtikçe falan benimkinde hic esneklik genişlik falan olmuyor her girişte sanki vajinama ilk defa penis giriyor öyle söylim anlaman için yani
- +1 yıl
o zaman doktora gitmeni tavsiye ederim, arkadaşının 18cm olmasıyla alakalı değil, benimde 19 ama hiç zorlananını görmedim, ayrıca 18-19 çokta zevk verir..
Soran+1 yılHadi yaa oyle mi dersin? doktor napicakki vajinami mi buyutecek napicak :D
- +1 yıl
tabi, doktora gidiyosun hiltiyle dele dele genişletiyo :D
Soran+1 yılYa offff ama yaaaa :(((
- +1 yıl
:))) üzülme üzülme zamanla alışıcan mecburrrr :))) bişi sorcam ccanın acıyo tamam ama aynı zamanda zevk alabiliyor musun?
Soran+1 yılAlıyorum tabiki de sadece köklediğinde çok acıyo bir anlatamadım derdimi iki gündür yaa :D
- +1 yıl
bişi olmaz arada köklesin zevk ve acı bir arada mmmm süper işte daha ne istiyon :)))
Soran+1 yılMmmm süper işte dimi size göre öyle mmm dediğine göre:d birde bana sor offf offf
- +1 yıl
yooo bir çok bayan hem ufaktan acı hemde zevki aynı yaşamaktan çok hoşlanıyo :)) başkasıyla dene bide belki erkek arkadaşındadır sorun :D hayvan gibi köklüyosa ondan da olabilir :D
Soran+1 yılBenimkininki kavak ağacına benziyor ondan mı sorun var sence :))) başkasınınki belki uzun olmazsa kavak gibi acımaz mı diyosun :D
- +1 yıl
yok benimkide 18 ama beraber olduğum kimse çıkıpta şikayetçi olmadı ki köklemeyi çok severim :)) sein ki beceremiyo olabilir demek istedim :D ya da ne biliyim denemekte fayda var :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldıkca rahatlarsın alışırsın 18 ideal benm sevgilimde muzadaripti bir zamanlar bundan alışmıştı sonra
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu kaç yıl daha geçmeli alışması için?
Cevap sahibi+1 yılo zaman cok büyük geliyor sana.. ama sevgilim alışmıştı sonuna kadar alıyordu.. acı hissediyordu ama zevki daha agır basıyordu.. sen zevk almıyormuydun
Soran+1 yılAlıyorum ama dediğim gibi benim vajinamla ilgili bişey bu çok farkli yapısı ondan
Cevap sahibi+1 yılnasıl bir şey
Kanalda biraz çalışma yapmamız lazım derinlik büyümeli
26 Yorumla
Soran+1 yıl:)))) cözüm süpermiş harbi
Soran+1 yılAy ay ayyy ne yardımsever arkadaşlar var burada :D
Soran+1 yılÇok komiksin :D
sen üste çık kontrol sende olsun tahatladığında daha çok girdikçe zevk alacaksın...
017 Yorumla
Soran+1 yılOzaman da yani ben üstteykende rahat durmuyorki
- +1 yıl
söyle rahat dursun bir kaç sefer sen kontrolü ele al, zaten sen rahatlayınca onun rahat durmamasını istiyeceksin genede altta iken köklemek daha zordur... senin durumun zaten psikolojik, ya daha derine girdiğinde acırsa psikoljisi daraltıyor vajinanına o an için... masturbasyon yaparken yapay penis soksan inan sorun olmayacak...
Soran+1 yılYok işte psikolojik değil denedim sorun boşalamamak değil boşaliyorum ama illaki bu acıyı yaşıyorum ilişki sırasında
Soran+1 yılInan çok rahatım ilişki esnasında gerçekten dediğini anladım ondan değil diyorum ya ya benim vajinamin uzunluk olcüsü okadar ya da okadar :D
Soran+1 yılBenimminden bebek çıkmadı ve bir keresinde doktora gittim adam muayene ederken dedi zaten rahim ağzınız çok dar şimdi bir alet sokup bakmam gerekiyor çok aciyacak sık dişini diye ve sana onu sokarken nekadar acıdığını anlatamam
Soran+1 yılYapay penis de denedik özellikle onda da aynı ordan sonrası girmiyo
Soran+1 yılYaptım yaptım herseyi yaptım inanki sonuç aynı
Soran+1 yılJinekolok dediki işte rahim ağzı ve vajina çok darmış olurmuş bazı kadınlarda böyle mesela doğum yapsam normal yapamazmışım kolay kolay
Soran+1 yılEvet var her seferinde ilişki bittiğinde kanamiş ve çok tahriş olmuş oluyor ve iyileşmesi birkaç gün sürüyor:(
Soran+1 yılInanki yapiyor oral ve her türlü önsevişmeyi yapmadan sokamazki zaten, biz bigün bişey yaptık şimdi söylemim burda, ozaman anladikki benim vajinam esnemiyor şok geçirmişti sevgilim o durum olduğunda
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an sırf bu soru cevapların için şuanda evde 31 çeken ergenler var yazık lan gidin bir yerde ölün leş kavgaları sizi :D
010 Yorumla
Soran+1 yıl31çekecek ne varki bunda?
Cevap sahibi+1 yılBurdaki üyeleri tanımazsın bir vajina penis kelimesini cümle içerisinde kullan hemen sağ el harekete geçer :D
Soran+1 yılNe tuhaf:))) oysa görülen bişey de yok ama?
Cevap sahibi+1 yılHala anlamadın mı? sana soru sorup cevap almak isteyen ne çok kişi var onlar bu şekilde tatmin olmaya çalışıyorlar :D
Soran+1 yılİnanmıyoruuuum:))))
Cevap sahibi+1 yılSafsın mk ya:D
Soran+1 yılYa hayir da benim anlayamadığım p*rno falan izlesinler daha iyi olmazmi
Cevap sahibi+1 yılSenin yazdıkların daha gerçekçi değil mi hem amatör hem gerçek saf duygularınla yazıyorsun videodakiler profesyonel
Soran+1 yılHmmm bu da bir bakis açısı olabilir ne diyeyimki
Cevap sahibi+1 yılAllah kurtarsın :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal deneyin, onun acısını hissettikten sonra, vajinandaki acıya şükredebilirsin. Bu da ayrı bir yöntem. Acı yok Rocky !
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrı bişey anal da acıyor ama vajina sa olmamali
Gizli Üye(36-45)+1 yılacıyo dersen tahrik olup tabi sokar bukadar mı yetiyo gücün hadi hepsni ver diyecen :))) sadsadsd
117 Yorumla
Soran+1 yılSonra hepsini sokunca da cığlık atıcam değilmi
Cevap sahibi+1 yılabartma ya sen de sanki bana herif lebron james zenci arkadaş :))
Soran+1 yılZenci değil 18 cm ama vajinama büyük geliyor işte sorun bu
Cevap sahibi+1 yılbenim bildiğim ilk seferde acır bilemedin 2de acır siz kaçkere yapmışınızdır kimbilir esnemesi lazım :))
Soran+1 yılİşte konu da bu benimki esnemiyor hep aynı başkalarınınki esniyor mu? nekadar zamanda esniyor mesela?
Cevap sahibi+1 yılikiden sonra benim hatun saldı kendini uyuyacak bıraksam sevişirken :)
Soran+1 yılYuhhh:)
Cevap sahibi+1 yıltabi layhn ne sandın her normal kadın öyledir sahte orgazm taklidi yapar sadece acıdığından bağırmaz :))
Soran+1 yılNiye ki orgazm oluyorum ben
Cevap sahibi+1 yılherkez orgazm olur ama acıdığı için değil zevk aldıgı için bağırır ;)
Soran+1 yılBende ikisi için bağırıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılya arkadaş ne ballandıra ballandıra anlattın kız olsam senin herife yükselecem o dereece ne düzüyomuş seni be :)) dsadsadd
Soran+1 yılAhahahh ne ballandırması ama yaa gerçekten öyle bırakmıyor da beni
Cevap sahibi+1 yılbırakmaz tabi öyle yeri göğü inletirsen erkekler inleyen hatunlara bayılır :))
Soran+1 yılÇok kafam karışıyor yaaa napsam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılzayıfmısın ondanmı dar ki kilo al balıketli ol azcık belki daha kolay olu :))
Soran+1 yılNormalim ne zayif ne kilolu orta
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun gıcıklığı mı olur ya, aklınca marifet sayıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşuna gidiyor işte ben yapma dedikçe sokmak bide gülüyor ben bağırdıkça
Gizli Üye(30-35)+1 yılEnrique says : Sweetest pleasure is pain. O değil de ben de 24 cm , dibini goren olmadı daha :D
012 Yorumla
Soran+1 yılYok artik:))
Cevap sahibi+1 yılvar Artık :)
Soran+1 yıl24le napıyorsun sen eğer gerçekse:) zor bir uzunluk
Cevap sahibi+1 yılne mi yapıyorum? halka sundum :D git gel sefer yapıyorum.
Soran+1 yılBen almim 18 bile fazla geliyor 24 denemek bile korkutucu :D
Cevap sahibi+1 yılAz'la yetinmek mi olay? :)
Soran+1 yılBu uzunluğun tamami kimseye girmez bence
Cevap sahibi+1 yılDeneyenlere sormak lazım :)
Soran+1 yılSoramıcamıza göre:)
Cevap sahibi+1 yılSevgilinle devam et o zaman sen :))
Soran+1 yılŞimdilik ediyorum zaten;)
Cevap sahibi+1 yılşimdilik? :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcımasın sana. Sende acıyı bırak zevk almaya bak artık
05 Yorumla
Soran+1 yılZevk alıyorum ama acıyla karışık
Cevap sahibi+1 yılAcıyı bırak bebeğim. Zevk alamazsın oyle. Kokune kadar sok içimde gezdir de
Soran+1 yılSokmasını istiyorumda biyere kadar giriyor ordan sonrasi acıyor işte
Cevap sahibi+1 yılArkadan almıyorsun demi
Soran+1 yılOylede acıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yıldır bu durumu yaşıyor gibiyim sevgilimin vajınası dar benım penisim 20 cm ve kalın. onu iyice ıslatmaya çalışıyorum öyle başlıyoruz
015 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne oluyor? yani ıslak olduğu halde acı devam ediyor mu?
Cevap sahibi+1 yılDevam ediyor ama ben hard seviyorum birazda ondan sanırım
Soran+1 yılBenimkide hard seviyor ama hard olmadiğındada o noktaya değdiğinde çok kötü oluyorum acıyor yapma deyip kendimi çekmeye çalışınca da daha çok yapıyor nekadar gıcık oluyorum bilemezsin öyle yapınca bence benimki 18 i kabul etmiyor bunu anladım :(
Cevap sahibi+1 yılKabul eder ya yarım saat oral yapmadan girmiyorum içine
Cevap sahibi+1 yılNeden canını yakanla berabersin?
Soran+1 yılBenimki de yapıyor oral sonra ilk başta sokarken bir acı sonra biraz girip çıkıyor sonra ilerleyince yani kökleyince diyeyim işte ozaman dediğim şey oluyor
Cevap sahibi+1 yılDaha uzun yapsın oralı orgazm olur gibi hisset iyice sonra girsin ben öyle yapıyorum senınkınınkınden uzun benımkı ve hard bdsm seviyorum
Cevap sahibi+1 yılİçinde oldugum süre 1 saati geçiyor bazen benim
Soran+1 yılİste aslinda senin yaptıklarını oda yapıyor ama anlaşılan sevgilininki benimki gibi değil
Cevap sahibi+1 yılOldukca dar ve zateen mınyon küçücük bir kız
Soran+1 yılAma sorun olmuyormuş işte negüzel bizde oluyor:(
Cevap sahibi+1 yılOluyor çok bağırıyor
Cevap sahibi+1 yılBdsm seviyoruz
Soran+1 yıl20 cm napsın birde kalınmış zorr zorr
Cevap sahibi+1 yılZevk alıyorki bdsm nedir bılmıyosunz sanırım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim yattigım kız karnima kadar girdin diyor. dogrumudur kizlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende daşşak geç girmeye başlayınca hemen bağırmaya başla :D
08 Yorumla
Soran+1 yılZaten bağırıyorum da iste duyan yok
Cevap sahibi+1 yılbak bir günde sen onun öyle bir pis ısırki acını ne olduğunu anlasın
Soran+1 yılDaha çok hoşuna gidiyo öyle şeyler de neresini diyosun?
Cevap sahibi+1 yılilk neresi aklına geldiyse orası koparmada :D
Soran+1 yılHahaha yok okadar da değil :d
Cevap sahibi+1 yılneden hala uyumadın madam :)
Soran+1 yılUyicam şimdi bastı uyku çok
Cevap sahibi+1 yılaynen benim de sabah işe gitmem lazım
bağırsaklarını karıştırsın adam
10 Yorumlabaskı ve şiddet karşısında yılma
12 Yorumla
Soran+1 yıl:)))) napim
Gizli Üye(36-45)+1 yılRamazandayız yaw. Allah ıslah etsin nediyeyim :S
21 Yorumla
Soran+1 yılYa yaptık işte bir hata sorduk doğrusun ramazanda sormasaydım keşke :(
Desene 2 cm daha olsa ne olacak
120 Yorumla
Soran+1 yılGirmez:)))
Soran+1 yılİnan girmez bilmiyosun :)
Soran+1 yılKorkuyorum gerçekten :D
Soran+1 yılUmarım alışırım 2 yılda daha alışamadık hoş ama
Soran+1 yılAdam 2yılda alıştıramadı iki günde nasıl alışacak bu:)
Soran+1 yılYaaaa sanki olmicanı bilmiyosun :D
Soran+1 yılYa ya ya oyledir eminimm :D ama dediğim gibi ben birininkini çözemedim daha 18 bile fazla geliyor almim kalsın :D
Soran+1 yılDoğrudur bise demedim:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamamen pozisyondan kaynaklaniyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır en klasik pozisyonda bile öyle ki bazi pozisyonlarda daha da kötü
Cevap sahibi+1 yılSen ustteyken durum nasil?
Soran+1 yılOzaman kontrol edebiliyorum ama o yine rahat durmuyor bastırıyor beni kendi de alttan bastırıyor
+1 yılderinlere inmesin o da :D
00 YorumlaDüşünmen gereken bu değil bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGuldum gidiyorum:-) :-) :-) :-) :-) :-)
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye güldünki bide gel ya da git ne farkederki:-)
- +1 yıl
Bulmussun bir suru abaza iyi kafa yapion gece gece:-)
Soran+1 yılValla uyicam zaten ben tam cikicam bir cevap geliyor :)
- +1 yıl
Diyorumyaa daha cok cvb gelir sazan gölü burasi salla sallaa cek:-) :-)
+1 yılKusura bakma ama partnerin tam bir hayvan.
04 Yorumla
Soran+1 yılBazen kendini kontrol edemiyor çok daha fazlasını da yapıyor bu sadece bir tanesi
- +1 yıl
Yani bu işlerde bencillik olmaz. Sadece kendini düşünüyo. Otur konuş olmuyosa ayrıl ne diyeyim :)
Soran+1 yılSeks anlayışı çok farkli ama bunun benden kaynaklandığını söylüyor ben onu böyle yapıyormuşum
- +1 yıl
Bilemiyorum tabi iliskinizi ama bencillikte olmamalı.
hayırlısı olsun kanks
00 YorumlaYuhhhh :)))
015 Yorumla
Soran+1 yılNe yuhhh?
Soran+1 yılNiye ama işte kötü mü?
Soran+1 yılSorunumu söyledim belki anlayan bilen vardır dite
Soran+1 yılYok işte konu bu değil hard olmasa da acıyor
Soran+1 yılNeden yazamazsin?
Soran+1 yılOffffff
Soran+1 yılYok benimki öyle değil benimki sonuna kadar sokunca oluyor
Soran+1 yıl;)) tamam teskller
azcık güldüm
20 Yorumlane girince acıyor :D
07 Yorumla
Soran+1 yılNe komiksin sen öyle :D
Soran+1 yılTabikide penis sopa ne gezecek vajinamda :D
Soran+1 yılOlduuuu:d
Gizli Üye(30-35)+1 yılöff sevgilnn senınde bizene
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle ilişkiye girerken cok derinlere girince aciyor niye?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler