yataktan dusmek
halıdan kaymak vsvs
Olmaz mı aksilikler peşimizi bırakmaz bizim :D bir kere arkadaşlarla hep beraber pikniğe gitmiştik biz sevgilimle çişe diye ayrılıp seviştik falan herşey çok güzel çok tutkulu eve dönünce sırtımdaki izleri görünce sevgilim şok oldu orada dal şu bu falan batmış da farketmemişiz, bir kere de seks esnasında yataktan düştük o düşüşten sonra hala nasıl hayattayım düşündükçe şaşarım :D ama bunlar da ilişkinin tuzu biberi oluyo arada güzel oluyo böyle aksilikler :D bazen ters etki yaratıp isteği arttırdıgı bile oluyo bizde :D
Kız arkadaşımın kollarını morartıyorum acıdan ama o da zevk alıyor sıkıntı yok :D
Lezbiyen ya da biseksuelmisiniz?
Biseksüelim ama iki yıldır bir kızla beraberim
Erkek için en kötüsü herhalde penis kırılmasıdır :))
Bir Irvine Welsh'in - p*rno kitabında gördüm bir de Nip/Tuck'ta yemin ediyorum içim cız etti, psikolojim bozuldu :))
Irvine Welsh'in hangi kitabı merak ettim. tavsiye edermisin?
Tecavuz fantezisi yapacaktık bu kendini fazla kaptırdı çırpınırken benim dalgaya bir çaktı tekmeyi o gün ilişki iptal :)
Daha da var aksilikler beni hep bulur :)
Cevap
23Cevap
sevgilimle ilk birlikteliğimizde sevişirken aşşağılara indim indim derken asıl noktaya geldim ve tam bir iştahla yalıyım derken koskocaman bir ormanla karşılaştım, resmen arasında aradım ama bulmak çok zordu, bundan daha kötü bir kaza olamaz benim için herhalde :D
evet kız arkadaşımla seks yaptık o arada evi paylaştıgı kız arkadaşı eve geldi apartopar toplanayım derken penisimi fermuara sıkıştırmıştım berbat bir acı inanamazsın
bılıyorum o acıyı be bendede olmusdu vajınam sıkısmısdı:(
hangisini sayayım :) sırtta tırnak göğüs te ve boyunda ısırık vicdansız hiç acımaz bu konuda :)
ha bak bir keresinde de delinin biri hard severim demişti :) duvardan duvara çarpışıp durduk :) sonrasında bel pert tabi :) iki gün iki büklüm gezdim :)
Orgazm sırasında tekmeyle yataktan fırlatılmışlığım var
https://www.hurriyet.com.tr/_np/1211/22651211.jpg
Partnerimin kafasını duvara kömdüm ^^
Sevgilime ofiste oral yaptırırken kapıyı anahtarla açmaya çalıştı biri ve o biri babamdi :) allahtan arkadan kilitliydi ama yinede benim mal söndü hemen ve bir daha stresten kendine gelmedi o gün :)
pampikpampikpamkpidap yaparken birden içinden çıkması, bir kaç kerede o esnada gülme krizine girdiğim olmuştu, öyle pek bir kaza olmadı:D
yok ama tırnak çok yedim geç iyileşiyo nasıl bişey ya bu tırnaklarınız
Hımmmm cok sertsin demek:))
olmazmı kucakta yapıyorduk çok hızlı biçimde bir anda önden çıkıp arkasına girdi yarım saat ağladı
Prezervatifim içinde kaldı fark etmedi zaten kalktığında herşey üstüme geldi :) Dur çıkarayım prezervayif kaldı dedim oda yok biraz daha kalsın dedi
masanın üstüne yatırmıştım biran acayip hızlandım bastırarak masa pat kırıldı yere :)))
yataga yatırdım bacak omza yapıyordum, birden bir gittim kızın kafası duvara vurdu :D
o banada olmustu :D
Ooo kimler buradaymis... siyah ile birlikte daha da asaletli olan fesathatun
Ahdjdk ;)
Acemilik dönemlerinde girsin diye prill sürmüştüm ;) ulan ne yanmisti bee çok fena
prilmi ciddimisin :D
sevgilimin kedisi vajinama girmişti, o gün bu gündür o kedi vajinamda durur. Arada besliorum.
hahaha
çüküm kırıldı hatun zıplarken çat dedi içinde kaldı ayol o gün bugündür bu haldeyim ahahahahahahah
ahahahaha :D
Squirting oldu dalgayi basincla dışarı firlatti acidan ölmüştm
ahh ulan amca bu yaşa geldin hala uslanmadın mı sen :D
Pipim kırıldı. Normalde 27 cmdi. Kırılan kısmını bağışladım 17 ile idare ediyoruz.
bacagıma bir kramp girmiş düşman götüne :D
Misafir kapıyı çaldı daha ne olsun?
Acma canım sende ne olcak.
Zevkin yerini korku aldı kızda ahaha
ahahaha kıza yazık :D bırde tel calar annesi babası arar -_-
Ahahajaj
Boyunda iz kalması sayılırmı :)
hiç olmadı öyle bir şey
Tövbeee yaa :D
olmaz mı yaf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar