Iliski sırasında oral yaptırırken sizde cok zevk aliyormusunuz ben cok aşırı zevk alıyorum öyle böyle değil:-)
Cevabın nedir?
+1 yılBelki, esim meraktan yapmami rica etseki şu an bekarim..3-4 kez yaparim. bana oral yapmasini kabul etmem. ne yazikki evlenmek zaman aldigi icin. kendini tatmin gerekiyor esas sebebse dar veya mini giyimler tahrik edince giderme yolu mastribasyon veya zina.. kendini tatmin ise uygunsuz filimlerle oluyor ve anal oral gibi cinsellikte olmayan ama batili insanlarin cikardigi bu sapkinlik hem gunahi hem saglik sorunlarini getiriyor. erkege ve bayana oral zevk verirken anal kadina aci veriyor ve zamanla buyuk abdesini sıkışınca tutamiyor :( enfeksiyonda kapani var:( ve oral yaptirmak istemeyen erkek bile filimlerdeki zevk alinmasi cokca tavsiye ve yapanlarin cogunlugu merak sebebi olup ya esinden once baskasiyla yapcak ya da esine rica etcek 3-4 kere sonra yapmiycan vebali ve saglik riski var ahirettede o organlar gunahini itiraf edicek tovbe edip yapmassan ne ala yoksa kotu :( ve inancli eslerden biri digerini oral anal iliski istiyorum derse tartisma , kavga , ret, onceki bekarligi icin esinin zina ettigi cok eslilik yasadigi bakir olmadigi erkegin.. bayanin guven kaybi hatta bosanmasiyla sonuclaniyor veya bayan istedi erkek bahsettigim gibi dusunup ayrilmak istiyor.. veya yapiyor esinin dedigini psikolojisi bozuluyor esinden cinsel anlamda soguyor devamli istetse bu anal oral vb. bosanma oluyor :( veya tiskinerek dayanabildigi kadar dayanip sonra yapmiyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılBak bunu ben araştırdım eskiden ve sonuç şöyleydi anal günah oral değil o yüzden sende yap evlenince
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bence dünyanın en zevkli ve muhteşem şeyi mis kokulu, kaymak gibi, sulu lezzetli şeftali yemektir.. Kim ne derse desin bir kadının dişilik suyunun lezzeti hiç bir şeyde yok.. Tabiki karşılığını da almak harika.. Hele 69 durumunda bu işin tadına doyulmuyor..
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen anca esim oral yapınca boşalıyorum cok zevk alıyorum utanmasam sabaha kadar yap diycem
22 Yorumla
Soran+1 yılYapsın ne işi var başka :DD
- +1 yıl
Neden utanıyorsun ki eşin de yapsın işi ne?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
80Cevap
sevilmez mi..
bağırsakları çalıştırır ve sindirimi kolaylaştırır. idrar söktürücü ve terletici özelliği ile vücudu ve kanı temizler. kabızlığı önler. mide ve bağırsak gazlarını söker. böbrek taşlarını ve bağırsak kurtlarını düşürmeye yardımcı olur. iştah açar. ateşi düşürür. cinsel isteği arttırır. vücuda ve göze kuvvet verir. diş etlerini güçlendirir. kansızlık çekenlere faydalıdır. halsizliği giderir. yüksek tansiyonu düşürür. kalp ve damar hastalıkları ile kansere karşı koruyucudur. karaciğer hastalıkları ile romatizma, selülit ve egzamaya iyi gelir. aybaşı halinin düzenli olmasına katkı sağlar. cilde canlılık verir ve cilt lekelerini azaltır. ayrıca, saçları da canlandırır. :))119 Yorumla
Soran+1 yıl:))))))))))))))))))))) koptummmm bildigin mucizeymiş bu
Soran+1 yılFaydali olduğundan çok eminim çok:))))
Soran+1 yılAahhh ahhh oral değil seksin mucidiyim öyle diyeyim:-))) övünmek gibi olmasın da ama şaka falan değil ben cok iddialiyim ;)
Soran+1 yılAhahahh ozaman hiç sorun kalmaz inan :))))
Soran+1 yılAğrımaz hatta geçer başlarının ağrısı:-)
Soran+1 yılOlmasa bukadar konuşurmuyum;)
Soran+1 yılZuhahahaha :D
- +1 yıl
oral seksin en güzel bir şey olmasından ötürü, oral seks yapmak istemeyen kadın/erkekleri ikna etmek için sunulabilecek sebepleri de sayalım:P
(oral sevmeyen ölsün) :)
1. insan vücudunun sinir uçları bakımından en yoğun bölgelerini (dudak/cinsel organ) bir araya getirmesi...
2. ön sevişmenin en büyük kısmını oluşturması
3. bekaret kaygısı olan durumlarda, kızlık zarına zarar vermeden yapılabilecek olması
4. hamile kalma riski olmaması
5. vajinal orgazm olamayan/penetrasyon sırasında orgazm olamayan kadınlar için orgazmın en garantili yolu olması
6. iki kişi arasında, yalnızca bu iki kişinin anlayabileceği bir vücut dili oluşturması
7. seks öncesi, kaygan zemin sağlaması :))
oralınız uzun,
moralınız yüksek olsun :P
Soran+1 yılOffff ya offffff:)))) çok güldüm gidip bunları araştırmışsın cok doğru şeyler çok hepsine katılıyorum:)))) gelsin yapmasınlar şimdi :))
Soran+1 yılTabikiiii kendileri bilir ya:) amann boşver biz bildiğimizi yapalım tadını çıkaralım :)))
Soran+1 yılIşi bilenler belli :)) byby ;)
+1 yılgenç insanlar nasıl ilişkiye girdiğiniz hiç umrumda değil
cinsellik fantazi meselesidir saygı duyarım
ama şu anal işini yaparken lütfen prezervatif kullanın
çocuk mu olacak aga falan demeyin mikrop mikroptur
dişi taşıyıcı olur erkek hasta hayatınız kararır
dişlerinizde ağız içinizde yaralar apseler iltihaplar varsa öpüşmeyin
oral hiç yapmayın lütfen07 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru bak dikkat şart
- +1 yıl
cinsellik için en önemli faktör sağlık ve güvenliktir
bunlar sağlanmadan bir şeyin içinde bulunmayın
Soran+1 yılBen biliyorum da bilmeyenler icin tabiki şart bunlar
- +1 yıl
senin ne bildiğini ne bilmediğini bilmem
ben olması gerekenleri yazdım sadece
kişisel algılama - +1 yıl
la bu soru hala bitmedi mi la
Soran+1 yılBitmedi demek tek ben değilmişim seven;)
- +1 yıl
sevilir sevilmez fantazi meselesi
ama yaparsan yapsın formülü önemlidir
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmayı severimde, bana çok iyi yapacak bir partner bulamıyorum :( O konuda çok sanssızm. Temiz bir vajina için saatlerimi verebilirm :) Bayılırm yalamaya. Bak şimdi bir ahhh çektrdn bana, senn gibi olsaydı bir partnerim, neler vermezdiim neler :s
110 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim de öyle diyo benim gibi olduğu icin sevgilisi :D
Cevap sahibi+1 yıl:D Çok şanslı biriymş sevgilin, gıpta ettim şimdi size.:s
Soran+1 yılBiliyor biliyor nasıl değişik bir sevgilisi olduğunu her seferinde birdaha öğreniyor :-)
Cevap sahibi+1 yılhahahahha, çok azgınsın galiba, bak şimdi daha bir canım çekti :D
Soran+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yılSevglnle sık sık ilşki yaşarrmısn? Ciddimi ilişkiniz yoksa şimdilik öylesne bir takılmamı acaba?
Soran+1 yılSon cevabım olsun bu cok sık sayılmaz kendisiyle aynı sehirde yaşamıyoruz ama gelince acısını çıkartıyoruz :D bugun belki gelecek mesela:)
Cevap sahibi+1 yılhm, güzel sevndim senin adına :) neden son cevabın olsunki, sıktımmı seni yoksa :s
Soran+1 yılŞimdi çikmalıyım ondan başka bir soruda yine denk gelirsek görüşürüz byby;)
Cevap sahibi+1 yılgizlisn nasıl sen oldunu bilicemki :) olmazsa yine burdan yazarm sana, olurmu?
Yapmayı da yaptırmayı da seviyorum, eğer yaptığı işte başarılı ise bazen normal seksten bile fazla zevk alıyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaaa:)
+1 yılYes beybi özellikle ben yapmayı severim helede ağdalı temiz bir şeftaliyi kim yemezki şekerim :) Senin
14 Yorumla
Soran+1 yılSenin ne?
- +1 yıl
Hoşuna giden hangisi
Soran+1 yılIkiside tabiki yapmak ve yaptirmak
- +1 yıl
Sūperr sin şekerim
+1 yılseverim ama yapmayı daha çok seviyorum, yaparken karşımdakinin zevk alması kendinden geçmesi bana daha çok zevk veriyor..
365 Yorumla
Soran+1 yılDoğru o zevki yaşamak da ayrı bir zevk
- +1 yıl
kesinlikle ayrı bir zevk ama yani o zevkin dışında onu dudaklarımla kavrayıp eme eme içime çeke çeke emmek, suyunu içmek, suratıma bulaştırmak, ağzımın içini doldurmak çok fena çok seviyorum :)
Soran+1 yılHaydar dümen olduğun belli senin :D
- +1 yıl
yahu çok pişmanım bu nickte bir üyelik yaptığıma :))) neden ya çok mu abest bişey dedim :)
Soran+1 yılCevabi görünce nicke baktım görünce güldüm komik diye değilde cevabina uymuş ondan:))
- +1 yıl
bu hesabı sadece cinsellik kategorisi için açtım ve böyle saçma sapan bir nick seçtim :) cinsellik kategorisinde cevap verince dediğin gibi baya uyumlu oluyor nickle :))
Soran+1 yılÇok uyumlu cidden çok:D
- +1 yıl
bilemedim teşekkür mü etsem, utansam mı napsam :))
Soran+1 yılKabul ettim ikisinide :D
- +1 yıl
ayy sen çok naziksin :) bunun için ayrı teşekkür ederim :)
Soran+1 yılD: NAZIK ORALCI
- +1 yıl
ahaha :))) yok normal hayatta gayet uysalımdır, naziğimdir, saygılıyımdır ama işin içine cinsellik girince özellikle oralda nazik olamam :))) daha doğrusu nazik başlarım ama sonradan coşar coştururum :))
Soran+1 yılHaydar dümen sen bu işi biliyon :Dfena biliyon belli ;)
- +1 yıl
:)) çok mu belli oluyo :) işi biliyorum bilmesine de etimden sütümden faydalanan yok :) illa ki olacak bir gün etimden sütümden faydalanan ama umarım birazcıkta olsa düşkün olur ki karşılıklı tadını çıkaralım :) Cinsellik güzel bir şey ya :) doğal ilaç :)
Soran+1 yılHehehe insan kendine geliyo ya ne diyosun :D olur seninde olur birbirini çeker bu tür istekler gör bak:))
- +1 yıl
valla aynen öyle kendine geliyosun resmen :) Tüm vücudunun her noktasını mutluluk hormanları sarıveriyo :)) ağzından bal damlıyo valla :D inşallahhhhh :)
Soran+1 yılAgzimdan damlamış çokmu olay başlıbaşına bal :-)))
- +1 yıl
konu bal canım orası tartışılmaz bir gerçek :) oral diyosun ya nasıl bal olmasın :) oral yapılmasının sebebi bal zaten, bal akıyo resmen, oralı oral yapan ordan damlayan bal zaten balll :)) varya nasıl özledim ama yaa kokusu, suyu :)) yahu konuşurken bile ıslanır mı insan o derece özledim :)))
- +1 yıl
bak sana en sevdiğim oral pozisyonumu anlatıyım :)) Şimdi ben sırt üstü uzanıcam, hatun gelicek kafamı bacaklarının arasına alıp yavaşça oturmaya başlarken ben onun bacaklarının arasını seyrede seyrede ağzımı açıcam ve o oturur oturmaz dudaklarımla dudaklarını kavrayıp hafifçe narin narin emmeye başlıcam, artık hatun birazda kıvama gelince suratıma bastıra kalçalarıyla tamamen oturcak, kalçalar suratımı iyice sarıcak, vajinanın tamamı ağzımda, kalçalarını suratıma sürte sürte yalatıcak bana :) çok hoş sevdiğim delirdiğim bir pozisyondur :)
Soran+1 yılHaydardümen sözün bittiği yerdeyiz :D bilmem anlatabildimmi :p
- +1 yıl
bende sözün bittiği yerdeyim ama senin bahsettiğin sözün bittiği yer tam olarak nedir emin değilim? :) hani yeter artık tadında bırak yazma mı demek istedin, yoksa yuh be haydardumen naptın sen ne hale soktun beni noktasında mıyız emin değilim :) nedir son durum? :)
- +1 yıl
Seninle sohbet etmek keyifli :) mesaj atsana arada sohbet edelim :) ama yinede sen bilirsin ;)
Soran+1 yılAhh bu oldumu haydardümenn sözün bittiği hareketin başladığı yerdeyiz anlamında dedim bişeyler yapmamız gerek rahatlamak anlamında :)) yani birlikte değil de herkes kendi koşullarında anlamında:D
- +1 yıl
durumu söylemeye tahmin etmeye bile gerek yok ki zaten ortada herşey :) ama ben o duruma çok alışığım devamlı kendi kendime yaşadığım bir şey zaten :)) rahatlama anlamında birlikte de olabilir aslında :) bu şekilde konuşarak sohbet ederek iştahlandırabiliriz ikimizde de o potansiyel var :))) olmaz mı? :) ki zaten burada son tarif ettiğim oral seni coşturdu sanırsam baya baya :)
- +1 yıl
ses bir ki oralcı konuşuyor tamam :)
Soran+1 yılAhahaha :))))
- +1 yıl
:))) sana seslencek birşey bulamadım :) naber nasılsın bugün? En son yazdığıma cevap vermeyince dedim ki dur sesleniyim :))
Soran+1 yılÇok iyiyim bugün sen nasılsın bugün:)) seslenince duydum;)
- +1 yıl
bende iyiyim diyebilirim :) iş güç, bugün pek çalışasım yok oturuyorum boş boş :) sen duy sesimi, sesime gel :) hala mesaj atmamışsın :) sana ne dicem bak, bildiğim bir program var, tele yüklüyosun kullanıcı adı belirliyosun ve kullanıcı adıyla ekleme yapabiliyosun, karşı taraf senin bilgilerini telefon numaranı hiçbirşeyini göremiyor ama whatsapp gibi kullanabiliyosun, yüklesene onu arada sohbet edelim.. :)) ayrıca sen hep iyi ol tabi olmasına da bugün çok iyi olmanın sebebi ne? :))
- +1 yıl
ben senin neye cevap veri neye cevap vermediğini çözdüm :D tamam tamam bişi istemiyorum hatta istersen artık burdan da yazmıyım rahatsız etmiyim seni ;)
Soran+1 yılNeden öyle söylüyosun yaa hangi soruna cevap vermedim :(
- +1 yıl
şu soruma: " mesaj at ya da tel uygulamasından sana bir program ismi veriyim ordan görüşelim ister misin?" :)))
Soran+1 yılHahaha:)))
Soran+1 yılCok zekisin ;)
- +1 yıl
sen benden daha zeki gözüküyorsun :))
Soran+1 yılmesaj atmam attiririm;)
Soran+1 yılOyle de olması gerek değilmi ama :D
- +1 yıl
mesaj atmaktan yana sıkıntı yok, bilsem kim olduğunu atarım zaten, egoları olan bir adam değilim :) Öyle olması gerekir mi gerekmez mi bilemem ama benim zekam bana fazlasıyla yetiyor başkasından üstün olmak ya da olmamak gibi bir gayem yok :))
Soran+1 yılE herhalde yani yok bide atmssaydın :Dzekana sozum yok ;) nickin hoşuma gitti ilginç nickler var burada seninkide onlardan biri ;)
- +1 yıl
valla mesaj attım ama sonradan dedim ki lan salak niye mesaj atıyosun elalemin lafıyla :))) bazen insanın basireti bağlanıyo :)) mesaj attıkta ne oldu cevap mı aldık sanki :) nickimi bende seviyorum çok iyi anlaşıyoruz ama bana kırgın bu sıralar :D :D :D
- +1 yıl
biraz daha mesaj attırsana hoşuma gitti senin mesaj attırman :D bana ulaşabilmek için birilerine yalvarıyomuşsun gibi hissediyorum egom tavan yapıyo :D :D :D :D
Soran+1 yılYa sacmalama neden sana mesaj attırayım delimisin sen? ciddi ciddi komiksin :D :Datacak olsam niye baskasina attirayim kendim atarim :D cok guldum ya :))))
- +1 yıl
:)) komik olmak iyidir çevrendekileri güldürüp hayat verirsin :)) sende atsan, başkasına da attırsan, dalga da geçsen hiç sorun değil bak keyfine ;) o değil de konumuzun dışına çıktık tekrar ne zaman sözün bittiği yere gelicez? :)))
Soran+1 yılSırf beni güldürdüğün için şu paylaşımda hala cevap yazıyorum:))) mesaj olayına daha hala gülüyorum zaten :))))) desene çok hayranın var bu sitede :)))
- +1 yıl
"yoksa mümkün değil yazmam seninle ne işim olur lan... rağım" mı diyosun bana şimdi? :D gül gül, gülmek iyidir :) valla benim bu sitede pek hayranım yoktur, olacağını sanmıyorum :)))
Soran+1 yılşu an kahkaha atiyorum :)))))))))))))))) bittim bittim gülmekten:D
Soran+1 yıl... rağım ım yok benim o yüzden öyle bişi demedim:)))))
- +1 yıl
:)))) benim var istersen veriyim ortaklaşa kullanalım :D ama sende ne varsa bende onun %50 kullanım hakkını istiyorum :D :D ben güleç insanı çok severim ;)
Soran+1 yılAhahaha sen delisinnn kesin ve net :))))
- +1 yıl
:))) evet deliyim gözü karayım :))) böylesine deli dolu şen şakrak biriyle tanışma fırsatı sunuyorum sana daha ne istiyon :D :D
Soran+1 yılNe istediğimi belirtmiştim ancak haydardumen bey konuya fransız kaldı:)))
Soran+1 yılDümenle direksiyonla uğraşıyoruz yaa:))))
- +1 yıl
sen varya çok tehlikeli bir hatunsun :))) ne istiyosan ben tamamım :) konu yalatmaksa söz istediğin kadar yalıcam :) bende dümen de yok direksiyonda uğraşmam öyle dümen direksiyon direk söylerim ne var ne yok :)
- +1 yıl
yaa o değilde bugünlerde acayip bir istek ve doyumsuzluk var :)) kokusunu özledim yaa yok böyle birşey :)
Soran+1 yılSıcaklar hormonları tetikliyor ya ondandır :))) kan dolaşımı hızlanıyo falan derken kaçınılmaz son :P
Soran+1 yılBu arada bende direk söylerimde güzell olduğum için naza çekiyorum:D işte napıcan direksiyon nereye yönlendirirse oraya gidecen bazen kafayı kullanmak gerek :))
- +1 yıl
evet evet bu sıcaklar beni baya baya azgın ale getirdi ya da ruhumda mı var ki acaba? :))) bildiğim şey seviyorum cinselliği yaşamayı ve yaşattırmayı :) demek güzelsin :) naz iyidir de bokunu çıkarmamak lazım :)) ben sadece kafayı kullanmıyorum geriye kalan kısmını da kullanıyorum :D
- +1 yıl
Birde bu sıcaktan çok gece daha çok tetikliyor beni :) geçen gün söylediğin söz şuanda aklımdan çıkmıyor, sözün bittiği yerde hareket bşlar :) ben söz bitmeden hareket başlasın istiyorum :) şuanda yüz kişiye değil de yüz kişi bana sorsa dese ki sana bir vajina vericez ama sokmak yok sadece yalıcaksın ona bile razı olurum o derece :) dğişik pozisyonlarda değişik şekilerde her türlü itinayla yalarım, hemde a'dan z'ye :)
Soran+1 yılHaydarrrrr haydarrrrrrrrrrr :D
- +1 yıl
canımmmmm bana mı seslendin :D burdayım hazır ve nazır gelllllllll :)))
- +1 yıl
seninle cinselliği yaşıcak olsak sence kim baskın olur? :)))))))
Soran+1 yılBence ben :D
Soran+1 yılSence sen :D
- +1 yıl
:))))) bencede ben çok haklısın :D
- +1 yıl
Selammmm :)))
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yıloralın bazen seksten bile çok zevk verdiği gerçeği? neyse bende seviyorum ama karşımdaki temizliğine önem vermiyorsa asla ona yapmam çünkü sizinkinde koku oluyor bilmem ne oluyor yani seçiciyim yapma konusunda.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamamen haklısın temizlik şart kadında da erkektede şart ama temiz olduķtan sonra oral şart :))
- +1 yıl
bizimki sizinkine göre daha az risk taşıyor kokusu falan yok en azından ama temiz olmalı tabi ki her zaman. aynen :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince eşimin kesinlikle yapmasını isterim. Oral olmazsa zevk alamam. Ben de onun o güzel vajinasının dudaklarını yararak o vajinayı yalamazsam klitorisi yalamazsam o kadını becerdim diye ortada gezmem.
00 Yorumla
+1 yılBen Bayanın Cinsel Bölgesine Yapıyorum seks Sırasında.
Bu Yaptığımda Oral Oluyomu?04 Yorumla
Soran+1 yılBu yaptığın oral oluyo zaten :D
- +1 yıl
Hmm. Kadının Baya Hoşuna Gidiyo.
Ben Yaptırıyorum Ama Pek Hoşuma Gitmiyo.
Oraldan Kadın Daha Çok Hoşlanıyo.
Soran+1 yılİlk kez duydum oraldan hoşlanmayan erkek nadir duyulur ama varmış demek:)
- +1 yıl
Ben Hoşlanmıyorum Ama Yapmayı Seviyorum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşuna dememiş atalarımız. Sulanmadan çam dikilmez, yalanmadan a.. s... mez... Temiz, hijyenik olduktan sonra seve seve yaparım...
14 Yorumla
Soran+1 yılAhahah espirili bir ata sözüzüymüş bu :))) hangi atamız soylemişse şimdilerin cem yılmazı halt işlemiş yanında :DDD
Cevap sahibi+1 yılAdamlar birşey biliyorlarki söylemişler, bize de onların gösterdiği yoldan gitmek düşer :)
Soran+1 yılTabikiii onlar bilmese söylemezlerdi öyle izlerini sürmek görevimiz :D
Cevap sahibi+1 yılSen ne güzel sürüyorsun işte :) Değerini bil :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşıdaki istiyorsa ve zevk aldıkmı daha ne olsun en iyi o bence
21 Yorumla
Soran+1 yılTabikidee:))
oral yapmayı daha çok seviyorum. dilimin ucunda kadının zevkten kıvranması vr inlemsi çok zevkli... sence nasıl...
15 Yorumla
Soran+1 yılBence de oyle dilimin ucunda ve ağzimdayken kendinden geçmesi:-)
Soran+1 yılOralsiz seks olmuyor ya evet illede olacak:)
Özele mesaj atsana açıklamamı orda yapacağım fazlasıyla
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzele mesaj atmak gibi bir fantezim yok üzgünüm
+1 yılipi bile iğne deliğinden geçirmeden önce yalıyoruz dimi :)))
22 Yorumla
Soran+1 yılBak bu da güzeeeeeeelll :))))
- +1 yıl
:))
+1 yılOral seks olmadan seks olmaz ama :) seksin en keyifli yanıdır oral yapmak ve yaptırmak. Islak, soft, keyifli ve baştan çıkarıcı.
12 Yorumla- +1 yıl
İyimisin Sen Ya Kudurdunmu?
- +1 yıl
Bu yazdıklarımdan etkilenen biri varsa oda sensin bence TamBirDenyo :)) ben sadece yaşadıklarımdan çok küçük bir kısım yazdım geçtim. Naber? sorusuna yanıt vermek gibi ;)
Et ve kemik nasılsa Oral yapmak ve sex, de aynen öyle.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Yatakta sinirsiz degilse ben hicbirseyi sevemem isterse amuda kalksin
017 Yorumla
Soran+1 yılSınırsız olmasa oral yapmaz zaten ya da yaptirmaz:-)
Soran+1 yılYok yok biliyorum da senin de bilmediğin seyler var bende yazmim:))
Soran+1 yılYok beee kim küfür edecek sınırlar zorlanmak içindir zorlamayanlar düşünsün :)))) bizde yok sevgilimle yaparken herşey sormadan direk devam :)
Soran+1 yılNiye böyle ciddileştin birden
Soran+1 yılHahahah tamam o halde yatakta sınırsız zevkler yaşamana :)) zaten sınır olmayınca deli ediyo yoksa çekilmez ne o öyle dümdüz demi :D
Soran+1 yılÖyle öyle yatakta odun olmasın kimse ne o öyle uyuz uyuz:))
Soran+1 yılBenim içinde aynısı geçerli cinsellik bambaşka bişey
Soran+1 yılEn kısa zamanda yaa olsun seninde ziyan olmasin böyle yetenekler:D
- +1 yıl
Sorun yok acelemde yok cinsellik cat kapi herkesle yasanmiyor kendim gibi ihtirasli isini bilen cilgin bir karakter olmszsa bu isin zaten zevki olmaz basit iliskiyse amac lazim degil kalsin sana iyi sohbetler tekrar ksrsilasmak umidiyle yemek hazirlamaliyim karnim aciktida :)))
Soran+1 yılDoğru söylüyosun ot gibi olacağına olmasin afiyet olsun grs :)
kşiye göre değişir fakat genel olarak süüüüüüüüpeeeeeerrrrr :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönce yalayacaksın sonrada seni öpecem dimi? dahada ileri gidelim, ağzına boşalacam sonra gelip seni öpecem..
zevk için bu kadar pis olmaya ne gerek var05 Yorumla
Soran+1 yılBak işte bak oldumu şimdi bu son cümle? yanliş biliniyor bu tür şeyler halk arasında hiç pis falan değil tam aksine e vitamini ve faydalı bile :Dşaka değil gerçek bak araştır göreceksin
Cevap sahibi+1 yılo penisimi koyduğum yerlerden genelde sıçıp işiyorlar.. artı oradan ben işiyorum.. sende ağzına alacaksın sonrada diyeceksin ki aşkım seni öpeyim.. oldu başka..
Soran+1 yılSu ve sabun denen hijyenik ürünleri kullanırsan bisey olmaz rahat ol ben hep yaptim tam aksine çok saglıklıyım :)
Soran+1 yılÇok şükür zararını görmedim
Cevap sahibi+1 yılsağlık açısından söylemiyorum.. istersen çamaşır suyu kullan..
Yapmayı çok severim. Dilim her yeri gezer. İyi yapanı da severim.
16 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha avatarın ne şirinmişş öyle :DDD
Soran+1 yılAhahahahaha :))))))))))))
Soran+1 yılSevgilim her seferinde yeniden doğduğunu söylüyor :)))
+1 yılBiraz partnerimin temizliğine ve becerisine bağlı. İyi yapılınca verdiği haz eşsiz.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi ya:) ama ben artik gidiyorum yeter milleti sıktık;)
+1 yılYa bir bitmediniz hiamna ya ne oralmıs ne mrakmıs gel yap ozaman ne diyelim burada bunu paylasma amacın ne sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOralı yapmayı biliyorsa severim bilmiyorsada maceraya gerek yok uccundan accık der bide :))
02 Yorumla
Soran+1 yılBilecek tabi;)
Cevap sahibi+1 yılBilirse tabi bir bilende ben olunca değme 69 un keyfine artık :))
Zaten zevkli diye yapıyor herkes, enteresan bir durum yok.
10 Yorumla
+1 yılhastasıyım hem yaparım hemde yaptırırım partnerimi zirvelere uçurur dünyadan koparırım
01 Yorumla
Soran+1 yılIdialii:) dünyadan kopmak güzel bilirim
yalanmayı seviyorsun anlaşılan:) bnde yalatmayı severim
15 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum değil bayılıyorum:)
Soran+1 yılİçimde kuşlar uçuşuyor :))))
Soran+1 yılŞimdiki konu oral yoksa oralla bitmiyor tabikiii:)))
tüm abazaları bir araya topladın galiba :D derdinnde buydu. helal olsun sana
00 YorumlaOral seksin en zevkli yanı oralsız bir ilişki düşünülmez
10 Yorumla
+1 yılulan şu oralı yapmaktan bir giremediniz ilişkiye be :)
115 Yorumla
Soran+1 yılOral konusunu daha çözemedikki yoksa geçecezde :D
- +1 yıl
off offfff çok uzun yol var önünde o zaman :)
Soran+1 yılYok oralı kapattık taze bitti :)))
- +1 yıl
e o zaman suyu ısıt çağır partnerini :)
Soran+1 yılÖyle olacak zaten bu gecenin sonu bana da öyle geliyo :D
- +1 yıl
bele kuvvet o zaman :)
Soran+1 yıl:))) saol çok kuvvetli olacak eminim
- +1 yıl
valla bilemicem ben ramazan bitsin die bekliyom da siz naparsınız bilmem :)
Soran+1 yılBilmiyorum da gelir sanırım:))
- +1 yıl
gelir gelir sıkıntı etme :)
Soran+1 yılBana bağlı gel dersem gelir:)
- +1 yıl
bekletme üşümesin soğukta sonra bıllık etkilenir :)
Soran+1 yılByby:))
- +1 yıl
sanada mutlu sabahlar :)
Soran+1 yıl;))
Gizli Üye(36-45)+1 yıloral olmazsa olmazlarımdandır
çünkü oral seks ilişkiyi hazırlıyor05 Yorumla
Soran+1 yılHazırlamazmııı hazırlamazmı öyle güzel hazırlıyorki :-)
Cevap sahibi+1 yılaynen aynen :))
benimkini kendinden geçiriyor sanki olduğundan daha da kaldırıyor gibi
Soran+1 yılKaldırmak icin birebir yöntem :-))
Cevap sahibi+1 yılve sulandırmak için :))
Soran+1 yıl:))) :-)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel ilişki yaşadık da oralı kaldı :)) ama isterdim
22 Yorumla
Soran+1 yılOlur olur :) zamanı gelince
Cevap sahibi+1 yıldemi demi zamanla :))
+1 yılideal hatun isteee bravo:-):-):-):-) istanbuldamisinn
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yaa keşke severim istanbulu ama değilim ;)
- +1 yıl
Çok mu uzaktasin
bende çok zevk alırım yapmaktan ve yapılmasından 69 pozisyonu derde deva :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi yaaa çok deva çok:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadına oral yapmasan kadın seks yaptıgının farkına varamaz yani şart
13 Yorumla
Soran+1 yılTabiki :D
Cevap sahibi+1 yılaynen kanka dilin kuruyuncaya kadar yalayacan yoksa tiribe girdimi kaç ordan
Soran+1 yıl:))
severimm yapan güzel oral yaparsa cekerim cidden :D
00 Yorumlaalınmaz mı ya işini bilen diller dudaklara teslim etmek gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibi olgun bir bayanın ellerinde yoğrulmak isterdim, net.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmazsa olmazımdır. temizse vajinan saatlerce yalayabilirim
116 Yorumla
Soran+1 yılTemizlik şart :)
Cevap sahibi+1 yılsen yapmayı sever misin?
Soran+1 yılTabiki hemde çok fazla severim sevilmezmi hic ya
Cevap sahibi+1 yılen sevdiğim ayakta 69. ben ayakta senin başın aşağı doğru, ellerim belinde seni sarmış, başım bacaklarının arasında, penisim yüzünün önünde.
Soran+1 yılPozisyonlar çok :))
Cevap sahibi+1 yılsenin en sevdiğin hangisi?
Soran+1 yılYa şimdi bana anlattirma ks karışır bırak bu dozda kalsın :D
Cevap sahibi+1 yılözelden anlat? :)
Soran+1 yılBu konuda 69 da tek pozisyon tanırım iki kişiyide bitirir o da bende kalsın :D
Cevap sahibi+1 yılaltta mı olmak istersin 69da üstte mi? vajina dudaklarının dudaklarla emilip çekiştirilmesini sever misin?
Soran+1 yılDediğim pozisyonda nerde olduğumu ben bile bilmiyorum çarpraz bişey :Püstte olmak da harika 69 da severim tabiki benimki zaten yapışınca koparamıyorum ordan onu :D
Cevap sahibi+1 yılözelden yazsana yav :)
Soran+1 yılÖzel olmuyor cicim gizliyiz :))
Cevap sahibi+1 yılaçayım mı? :*
Soran+1 yılAçma ben kapalıyım işe yaramaz açma boşuna:D
Cevap sahibi+1 yıltamam işte açınca sen de mesaj atacaksın açık olacak :P
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi yapan çok nadir çıkıyor onun dışında vajen favorim..
06 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorlarmı?
Cevap sahibi+1 yıl18 yaşında bir kız yapmıştı efsaneydi onun dışında hep numara yaptım ya kendimi çok kötü hissettim..:)
Soran+1 yılAyyy yazııık sana
Cevap sahibi+1 yılAblam bir elimden tutsanız..:D
Soran+1 yılHehehe elden tutmayla olmuyor o iş :))))
Cevap sahibi+1 yılAhah..:D oldururz ablacım..
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla yapmayı yaptırmayı da çok seviyorum hatta bayılıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptırım, yapmam. Sevgilim burada olsa da yapsaa😋
12 Yorumla
Soran+1 yılSen niye yapmıyorsun olur mu öyle yap yap
- +1 yıl
Bence de çok ayıp bamya küser sonra
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlişkinin bir parçası olmadı mı sanki eksik kalıyor bişeyler en azından bana öyle geliyor...
041 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten öyle
Cevap sahibi+1 yılAma çoğu sevmiyor çok garip
Soran+1 yılOnlar bilmiyor gerçek zevk nerde:)
Cevap sahibi+1 yılHaklısın :) nasıl olmasını istiyorsun sen?
Soran+1 yılBenimki oluyor zaten istediğim gibi diyorum ya olmazsa olmaz bende saymam:-)
Cevap sahibi+1 yılSaymam?
Soran+1 yılOral olmayan seksi seksten saymam :-))
Cevap sahibi+1 yılAynı ben ya :)
Soran+1 yılOoo ozaman seninki şansli :))
Cevap sahibi+1 yılBu aralar benimki yok ne yazık ki :( 2 aydır yalnızım :(
Soran+1 yılBulursun sen :)))
Cevap sahibi+1 yılNerden vardın bu kanıya :):)
Soran+1 yılVardim sende var o yetenek:)
Cevap sahibi+1 yılHımmm :) teşekkürler hanımefendi
Soran+1 yılNe demek beyefendi :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :) hep burdan mı konuşacaz sohbet etmek isterdim seninle mahsuru yoksa
Cevap sahibi+1 yılSanırım mahsuru var pardon
Soran+1 yılBakarız şimdilik mümkün görünmüyo:))
Cevap sahibi+1 yılHımmm:) tamam hanımefendi
Cevap sahibi+1 yılKötü oldum ya :/
Soran+1 yılyok bee şakalaştık eğlendik kötü niye oldun?
Cevap sahibi+1 yılBaşka sebepten özlemişim de ondan :/ nese evet eğlendik valla :)
Soran+1 yıl;))
Cevap sahibi+1 yılGül tabi senin işler yolunda :)
Soran+1 yılBak adam geliyor yapamicam öyle deme :)))
Cevap sahibi+1 yılYaparsın sen her şartta :)
Cevap sahibi+1 yılGünaydın hanımefendi :)
Soran+1 yılGunaydinnnn:)))
Cevap sahibi+1 yılNaber nasılsın?
Soran+1 yılCok iyiyimm:))
Cevap sahibi+1 yılSevindim gece iyi uyudun ozaman :):)
Soran+1 yılHımmmmm uyudum ama gece değil sabah:))) hala da yataktan cikamadim daha:D
Cevap sahibi+1 yılOhh ne güzel ben işteyim :(((
Soran+1 yılAaayy üzüldüm bak senin için şimdi :(
Cevap sahibi+1 yılAz kaldı 5 te bitiyor mesai :)))) kendimi avutayım bende
Soran+1 yıl:)))))
Cevap sahibi+1 yılGül sen Gül :)))
Cevap sahibi+1 yılBende uyumak istiyorum :(((
Cevap sahibi+1 yılHala uyuyor musun yatakta mısın uykucu :):)
Cevap sahibi+1 yılNiye sustun sohbet iyiydi !!!
Cevap sahibi+1 yılGünaydın nerelerdesin sen?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende öyleyim yapmayıda yaptırmayıda seviyorum askım :)
15 Yorumla
Soran+1 yılAşkım ne demek be:)
Cevap sahibi+1 yılgaza geldim D:
Soran+1 yılBelli cok gelmişin gaza :d
Cevap sahibi+1 yılhiç sorma fenalardayım:)
Soran+1 yıl:))))
Sen hangisini daha çok seviyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHer ikisini dee fark yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrsli kim sevmz en sevdigim seydir surekli ypsa ona ble razym
00 YorumlaHer ikisi de 69 yani ! :))
02 Yorumla
Soran+1 yıl69 yapılmazmı;)
+1 yılgel grup yapalım? iki kişiye oral yap
02 Yorumla
Soran+1 yılNekadar şakacısın sen öyleeee :D
- +1 yıl
yooo ciddiyim
Eşime yaparım, o da bana yapar. Çok keyif alır.
03 Yorumla
Soran+1 yılDevam edin tabi yapın negüzel işte:)
Soran+1 yılHarika:)
Hayırlısı olsun kanks
01 Yorumla
Soran+1 yılHehehe
oral candir. anal keyifdir. :)
23 Yorumla
Soran+1 yılYa evet yaaaa:D
Soran+1 yılOda ayrı bir zevk:)
+1 yılolur zevklidir diyolar. ben igrenmem de
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşamadinmi hic?
- +1 yıl
valla ulu orta konusmaktan utaniyorum ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana ait olmanı isterdim...
04 Yorumla
Soran+1 yılE bende erkek olsam benim gibi bir kadinin bana ait olmasini isterdim ;)
Cevap sahibi+1 yılAma ben harbiden istiyorum sulu suluuu :)
Cevap sahibi+1 yılDaha ayrıntılı anlatır mısın bana yaptıklarını :)
Cevap sahibi+1 yılHadi ama seni bekliyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlasilan herkez gene ateşli 😁😁
00 Yorumla
+1 yıltestututututtur bismillah be
00 Yorumla
+1 yılOral yapmaya bayılırım.
00 Yorumlayaparım da yaptırımda lakin sevgilim yok :(
02 Yorumla
Soran+1 yılO kötü işte ya
Igrenclik başka hiçbirşey değil
017 Yorumla
Soran+1 yılNiye yaaa sen sevmiyomusun?
Soran+1 yılSanmiyorum dinde yasak kılındığını
Soran+1 yılAnal yasak oral değil iyi öğren
Soran+1 yılBir kadının göğsünün ucunda süt olmaz :))) sadece bebeği doğmadan önce ve bebek emdiği zaman olur onun dışında göğüs ucu emilmeye en uygun yerlerden biridir bunu unutma ve bunları araştırdığın yer ya da site nereyse bida oraya girme yoksa evlendiginde eşini elleyemeyeceksin :)) göğüsü bile günah dedin ya pes artik:))
Soran+1 yılSana dönerim cevap vermeye iste hep bukadar aşırı uç görüşler ortalıği karıştırır, arkadaşım vajinayı geç onu kabul edemezsin sen zaten şu laflarından belli ama göğüs ucu diyorsun kadının en hassas uyarılma noktalarından biri güldürmeyin ama:) sizin gibi düşünenlere göre kadınla çıplak ilişkiye girmek de günah değilmi? duyardımda inanmazdım demek doğruymuş
Soran+1 yılAaraştırırım ama önce cevap ver
Soran+1 yılYanında bir kadın var şu an ve sana helal diyelim
Soran+1 yılSoyunup yatağa girdiniz ne yapacaksınız?
Soran+1 yılSadece öpüşerek mi sevişeceksiniz? ya da dokunarak?
Soran+1 yılKadın yaratılırken beden olarak farklı yaratılmış kalçaları göğüsleri vücut kıvrımları olarak
Soran+1 yılNiye sence?
Soran+1 yılGöğüs ve vajinaya neden daha yoğun zevk alma duyusu verilmiş hiç düşündünmü?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem de ne... Anlayamazsınız!
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlayabiliyoruz bilmesek bu soruyu sorarmiydik :))
Cevap sahibi+1 yılYapmayı yaptırmaktan daha çok seviyorum. Karşımdakini delirtmek beni daha da heyecanlandırıyor :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmayi sevmem tiksiniyorum galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki tiksiniyorsun?
Soran+1 yılTemizse tiksinecek bişey yok ha dudağını öpüyosun ha penisini ne fark var bana göre çok fark var da :)) bak bence konuşalım burada sor istediklerini bana yardım edeyim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSirf soru olsun diyee yazilmis
00 Yorumla - Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişki esnasinda oral sever misiniz? yapmak ve yaptirmaktan?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler