21 yaşıma girdim hala bakirim ve kız arkadaşım da yok ne yapayım öleyim mi ?

bi ara sordum ve cinsellik kategorisine girdiği için kaldırmışlardı tekrar soruyorum bakır olmak suçmu ne yapım sevgilim olmadı kızlardan çekiniyorum arkadaş olarak çok iyiyiz ama bi türlü teklif edemiyorum sevgili olamıyorum kızlarla. şimdi genel eve git diceksiniz ama gittim olmadı öyle iğrenç biyerki tiksindim kendimden ben romantik adamım arkadaş oldu bittiye gelmesin çok önemli benim için 21 yaşında bakir olmak çok mu kötü ne yapmalıyım hiç bilmiyorum :/ arkadaşlarıma söylesem yerin dibine sokarlar heralde kızlarda inanmıyor hala bakır oldguma böyle tipin var vücudun var nasıl bulamıyorsun diyolar yalan söylediğimi söylüyolar kendimi her konuda geliştirdim fakat konu o ise gelince hep içime kapandım mesajlaşırken ve internette yazışırken sorun yok fakat telefonda ve yüz yüze konuşurken çok çekingenim uff moralim bozuldu yine :/
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada abaza degilim ben yanlış anlaşılmasın ama aşırı masturbasyondan penis küçülür mü ? artık piskolojikmidir nedir penisimin inceldigini düşüyorum ellerimde eriyip gidecek kontrol edemiyorumm :/
21 yaşıma girdim hala bakirim ve kız arkadaşım da yok ne yapayım öleyim mi ?