Erkek arkadaşımla parkta oturuyorduk. Sarıldık öpüştük sadece. Sonra onun pantolonu ıslandı. Bosalmadıgı soyledi yani döl değilmiş zevk suyuymuş. Neden böyle oldu çok bisey yapmadık ustelik? Islanmasi demek benden zevk aldığını etkilendigini mu gösterir? Bide surekli bel gamzelerin çok güzel belin çok ince falan gibisinden övüyor beni. Bide öpüşürken göğüslerimi popomu elliyo kendine hakim olmadıgını söylüyo
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an çok sinirlendim. En iyi cevap seçtiğin arkadaş da kusura bakmasın da hiç bir b. k bilmiyormuş. Adam resmen sevgilini kötülemiş, erkeklik yönünden zayıfmış gibi göstermiş ve sen de bunu beğenip en iyi cevap şeklinde seçmişsin.
Zevk suyu denilen şey çok rahat söylediğin şeyleri yaptığında kotun da üzerine çıkabilir. Kotta daha zor çıksa da daha ince pantolonlarda çok rahat çıkar. Eleman boşalmış olsa kot da öyle küçücük bir beyazlık olmaz hatta kokusunu bile alırsın bekledikçe.
Eleman çok ileri düzeyde bir şeyler yaşamamışsa bu kadarcık şeyden bile fazlasıyla etkilenmiş olabilir ama bunun için boşalması gerekmiyor. Büyük ihtimalde sadece zevk suyudur. Yoğun gelmiştir sadece.
Çok ileri düzeyde ilişki yaşamış olsa bile bu şekilde etkilenmiş tahrik olmuş olabilir. Hemen de elemanı kötülemişsiniz. İnsanlar hakkında hemen böyle ileri geri konuşmayın.
Bak kızım sen sevgiline değil de buradaki erkekliğine bok sürdürmeyen kendisini abarta abarta göklere ulaştıran başkasını hemen kötüleyen tiplere inanırsan senden de bir b. k olmaz. Ya adam gibi sevgiline inan ya da sus otur yerine. Sana çok net söylüyorum sadece zevk suyu bile kotu ıslatabiliyor.
Çok bir şey olmayabilir sana ama erkek için göğüslerine dokunmak popo ve bacaklarını okşamak aynı zamanda öpüşmek yeterince zevkli yani zevk suyu çıkması için fazlasıya yeterli.92 Yorumla
Soran+1 yılB sakin ol ya. Amma sacmaladın
Cevap sahibi+1 yılBence sen yazdıklarımı iyi oku
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılzevk suyu kolay kolay belli olmaz ne giysisi vardı acaba, muhtemelen boşalmıştır kıvırmıştır. Senden etkileniyor bu çocuk.
33 Yorumla
Soran+1 yılKapri vardı kot. Çok biseyde olmadı yani ben opusmeyi çok bilmiyorum bisey yapamıyorum pek çok kısa opustuk. Zevk suyuyla bosalma arasindaki fark ne
- +1 yıl
zevk suyu genelde az gelir, ama bazen çokta gelebiliyor öpüşme anında çok gelme ihtimali yüksek. Boşaldıysan meni gelir koyu renkli olur, zevk suyu berraklığı, şeffaflığı fazladır su gibidir.
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yıloha öpüşürekn boşalanıda il kez görüorm. ağır abazaymş
27 Yorumla
Soran+1 yılAbaza biri değil fazla etkilendi. Onunda başına ilk kez gelmiş böyle bisey. Daha önce olmamış
Cevap sahibi+1 yılya canım sçmlma. hiç öpüşürken boşalınırmı dikkat et abaza bu kesnlikle
Soran+1 yılKorktum ya :(
Cevap sahibi+1 yılewe flan gtmeyin sakın canım
Soran+1 yılZorla bisey yapacağını sanmam
Cevap sahibi+1 yılsen naz edersin. oda aslında istio sanar dayanamz yaparsn cnm. zorla yapmz kmse
Soran+1 yılTamam canım Sağol :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübesizlikten olsa gerek ilk defa seninle bunları yaşıyor olabilir. Çünkü benim ilkimde de aynı olay olmuştu sonra zevk suyu için çıta gittikçe yükseliyor. Senden zevk alıyor senin vücudunu tanıyor 18 yaşından küçük olduğunuzu da tahmin ediyorum. Kısacası zevkinize bakın
01 Yorumla
Soran+1 yıl19 yasindayim ikimizinde ilki değil o daha önce yatmış kızlarla. Onunda ilk kez böyle bişey başına geldi. Bu benden çok etkulnedigini mi gosterir yani beni çok mu arzuluyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlgnc o kdr erkek cevap verms ve zevk suyu olamas demis. ulan bizdemi sorun var gayette sevistignde islanirsin ve pantolondan az cok belli olr zevk alior olmak bakir olmak anlamnami gelior sizin kan yavas calisior pampa 50 kizla yatmisimdir hala sevistgmde zevk suyu gelr gayette pantln islanir;)
33 Yorumla
Soran+1 yılFarklı yorum. Yani zevk suyu olabilir diyosun. Sadece opustük oda doğru düzgün degildi. Yinede bu kadar yakinlasmadan pantolonu islanir mi :)
Cevap sahibi+1 yılYahu zaten bosalamaz opusurken oyle bir dunya yok bunlar bir zikimden anlamior kiz eli deymemis anladgm kdryla hicbirinin eline garip yorumlar.. diyelmki o kdr abaza bosaldi onuda anlamaman mumkn değil kendnden gecrr belli etmemesi mumkn olmaz.. zevk suyu olablrmi diosun hala baska bisi olamas canim zevk suyu ve gayette normal
Soran+1 yılTamam anladım zevk suyu ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk suyu olamaz o. Zevk suyu az miktarda gelir. Pantolonu ıslatacak kadar olmaz. Ama benim anlamadığım sadece öpüşüp sevişerek boşalmak da çok zordur. Benim için neredeyse imkansızdır diyebilirim. Seni öperken bir elini organına götürmüş veya organını bir yerlere sürtmüş olmasın.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya valla öyle bişey yapmadik. Doğru düzgün opusemedik bile çünkü ben beceremiyorum opusmeyi. Bende onu anlamadım bu kadar yakinlasmayla bu kot pantolon nasıl islandi
Cevap sahibi+1 yılO halde onda büyük bir heyecan ve hayranlık uyandırıyor olabilirsin.
Soran+1 yılSanırım öyle galiba. Çünkü sürekli vücudumu övüyo beni guzel buluyo.
zevk suyu genelde ergen çağda veya uyku halinde gelir belli olacak şekilde. Ergenlikten çıktıktan sonra zevk suyu çoğunlukla ilişki sırasında boşalma uyarısı olarak gelir çocuğun yaşına göre sen değerlendir bunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Çocuğun yaptıkları normal sen de izin veriyorsan iyi hoş da zevk suyu dışarıdan belli olacak kadar çok olması normal değil. Ya boşaldı, erken boşaldığını gizlemek için uydurdu, ya da altına kaçırdı.
012 Yorumla
Soran+1 yılUtandı baya. Kot kapri gitmiştim evet baya belli oluyodu.
Soran+1 yılBoşalmadım zevk suyu bu dedi
Soran+1 yılHayır inanmadim kafam karıştı ondan bu soruyu sordum. Ilk kez böyle bisey yaşıyorum o da oyle dedi ilk kez islanmis cok utandı zaten. Boyle islanmasi benden çok mu etkiledigini gosterir. Yoksa normal ki yani herkes aynı seyi yasar mi opusmeden boşalir mi
Soran+1 yılÇok matrak bisey değilim aslında doğru dürüst opusmeyi bile bilmiyorum
Soran+1 yılYani olabilir gozlerin içimi eritiyo falan da diyo guzel gozlerim var. Ama ben yakinlasmalarda biraz cekingen oluyorum. Istedigim gibi davranamiyorum
Soran+1 yılBilmiyorum ya değişik bir durum. Bende etkilenmesi guzelde zorla bisey yapmasin istemem. Bakireyim öyle de kalmak isterim. Kendine hakim olamayip zorla bisey yapar mı yani böyle bisey olabilir mi kendinden bukadar geçebilir mi
- +1 yıl
Tecrübeli olduğunu söylediğin biri senin istemediğin bir şeyi zorla yapmaz. Israr etse de senin isteklerine saygı duyar. İşin sonu boşalıp rahatlama. Sen de bunu çok kolay hallediyorsun görünüşe göre. Yine de %100 güvenme, baş başa kuytu köşelerde fazla kalma. Öpüşün koklaşın yeter. Bu arada senin de haz almanı sağlamıyorsa, sadece kendi tatminine bakıyorsa gönder gitsin.
Hasiktirsin ordan bosalmis illede zevk suyu diyosa ozaman altina isemis zevk suyuyla belli olmaz seffaf kaygan sivi zaten belli olmaz seni kandirabilir ama bir erkegi asla :))))
13 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha ya kotu islandi yani. Cok utanmisti aslinda. Bak ya neden yalan söyledi acaba
Soran+1 yılIsemis gibi islak degildi. O kadar da degildi. Hahahahah
+1 yılHahahahaha :D
Bakir Olmalı :D
Hahahahahaha Akşam Akşam Baya Güldüm.
Korkulacak Bişey Yok, Çabuk Uysallaştırırsın ;)
Yani İyi Bişey.01 Yorumla
Soran+1 yılYok bakir degıl. Çok kaşar kızla çıktı bu çocuk bisey yapmasa kızlar zorla yapardı valla ahahhahahahahahah :D
Has sktir gitti elbise sarı iz yapıyor yav.
O değilde kaç haftadır mast yapmıyor o kdr ellemeyede llur ama.
Ne etkilenmesi adam boğa gibi azmış.01 Yorumla
Soran+1 yılHaahhahahahah :D cok utandı zaten kıyamam :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan o kadar opusun her halti yiyin sonra ben bakireyim diye etrafta dolas edalar at, sende bu gibiler olma yolunda emin adimlarla gidiyosun
25 Yorumla
Soran+1 yılHer halti yemiyorum. Öpüşmek ellesmekte normal bence sevgiliyiz sonuçta kardes gibi mi oturalım. Bakireyim evet çünkü kızlık zarım var
Cevap sahibi+1 yılYakinda o da bu isler opusmekle baslar zaten sonradi gelir, opusmek ellesmek demek normal senin kanserlesmis beynine gore normal dir zaten, kardes gibi mi oturalim diyosun , o cocugu kardesinden ayiran opusup evlenmek mi sadece arada baska fark bulamiyosan yapacak birsey yok yolundasin zaten
Soran+1 yılOfff fazla geri kafalisin çoğu kişi bunu yapiyi çünkü normal bir durum insan sevdigi insanla yakinlasmak ister sevmedigi insanın dokunmasini onunla konusmak bile istemez
Cevap sahibi+1 yılLa tamam ben geri kafaliyim sen ileri kafanla bakalim nerde pisman olucaksin daha fazla yazma herkesin inanci kendine sen bana geri kafa derken ben sana yozlaşmış olarak iradesiz olarak bakiyorum herkesin inanci kendine , tartismanin anlami yok artik cevap yazma farkliyiz insaniz sonucta byye
Soran+1 yılHey allahım atarli
+1 yılkaç yaşındasınız acaba? cinsel deneyimlerin az olduğu veya başlangıç safhasında olur bu tip şeyler. epey arzuluyor belliki... :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayız ikimizde onun cinsel deneyimi var benim yok
- +1 yıl
mesele şu, onun seninle cinsel deneyimi var mı? yoksa, ıslanması normal. ama emin ol, 2-3 kez ilişkiye girseniz, artık ıslanması biter.
Soran+1 yılYok cinsellik yasamadık
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Bosalmıs ıste :D kıvırıyo
Fena abaza yanı arkadas ondan boyle oldu burdan da senınle yatmak gıbı bu anlam cıkarıyorum senı kullanıp atar06 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim ve öyle bişey olmaz o da biliyo zaten.
Soran+1 yılZorla yapar mi
Soran+1 yılAbazalikla ne kadar alakali ki bu yani. Çok etkilendigi icin olamaz mı zor mu yani?
çocuğun yaşı kaç bakir olup olmadığını bir öğren bence
01 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşında bakir değil. Zaten İzmir burası mutlaka yapmistir tip var para var ortam var cocukta.
+1 yılyalanını sevsinler, pantolon ıslatacak ne yaptınız boşalmıştır muhtemelen
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru dürüst öpüşmedik bile ben bilmiyorum opusmeyi fazla. Kesin bosalmistir diyosun yani
+1 yılzevk suyu cinsel olarak etkilendiginde olur ama erken boşalmışta olabilir :D
06 Yorumla
Soran+1 yılZevk suyuyla bosalma arasindaki fark neki
- +1 yıl
zevk suyu seksin ısınma sırasında gelir kayganlasmayı saglar sekste kolaylık sağlasın diye. boşalmada ise sperm gelir :)
Soran+1 yılZevk suyundan hamile kalınır mı
- +1 yıl
zevk suyundan düşük ihtimalde olsa kalınılabilir. eser miktarda sperm vardir içinde.
Soran+1 yılIleride çıplak olarak sevissek o bana surtunse pensiiyle zevk suyundan hamile kalır mıyım ilişkiye girmeden
- +1 yıl
kalma ihtimali var ama düşük yani.
+1 yılhatun istekli valla o zaman :D çocukta boş bırakmıyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok sıkmışsın çoçuğu suyu çıkmış o belli. parkta ne işiniz var başbaşa kalabileceğiniz bir yerde öpüşüp koklaşın ortalık yerde çok çirkin oluyor.
013 Yorumla
Soran+1 yılAilelerin gittiği bir park değil. Orası sevgililer gider
Cevap sahibi+1 yılbakış açısı tabi nerdeymiş o ailelerin gitmeyip sevgililerin sevişmesi için tahsis edilmiş olan park
Cevap sahibi+1 yılbütün sevgililerin aynı parkta toplanıp sevişmesi normalmi :)
Soran+1 yılAdı büyük park onun. Normal çocuk parkı değil kafeler barlar var. Salıncak kaydirak yok. İzmir burası
Cevap sahibi+1 yılkaydırağa salıncağa gerek yokmuş zaten anladım orasını. demem oki parkta falan birbiriniz keyfedemezsiniz ondan sonra buralarda sormak zorunda kalıyorsun. gidin başbaşa bir evde falan buluşun koklaşın keşfedin birbirinizi.
Soran+1 yılOda olur yakında ilişkimiz daha yeni 2. Buluşmamizda bunlar olduysa digerlerini düşünemiyorum
Cevap sahibi+1 yılhızlıymışsınız evet ağırdan alın biraz ama çabuk tükenir böyle yaş kaç.
Soran+1 yıl19 yaşındayız
Cevap sahibi+1 yılhormonlar tavan tabi parkmış v. s. dinlermi
Soran+1 yılBen istemedikten sonra zorla bisey yapmaz diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılzorla yapmaz tabide senin arzuladığınıda istanbuldan bile görüyorum yani :) başbaşa kalmaya bakın tecrübe edinirsiniz açlık kalmaz.
Soran+1 yılSevişmek isterim. Ama yatmak istemem bakireyim ve öyle kalmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılO buna saygı duyup. Zorlamiycaksa sıkıntı yok.
işemiş ondan öyle demiş :D şaka şaka boşalmış adam tahrik etmişssin bayağı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTahrik etmedim ya tahrik oldu. Daha dogru duzgun opusmeyi bilmiyorum ben :D
Opüşürken penisini sağına soluna sürtürüp gid gel yapmıştır ve boşalmıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılBankta oturuyoduk
+1 yılboşalma karışık işeme... hiçbir boşalma boxer ve kot pantolonu sırılsıklam yapacak şekilde ıslatamaz
16 Yorumla
Soran+1 yılKot pantolonu islanmıştı valla anlamadım. Boşalmadım zevk suyu sadece dedi
- +1 yıl
hastırsn ordan
Soran+1 yılHahahah yani kesin yalan söylüyor diyosun. Neden yalan soylemis olabilir ki
- +1 yıl
yani kesin tabi... sence neden işedimmi desin ya da erken geldimi desin :D
Soran+1 yılHahahahaha :))) yazık utandi çok
- +1 yıl
eh normal :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılO da bişe mi benim kuzenim olan fortçu mesut kızın elini tutumu bosalıomus :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOhaaa ya ahahahahahahahah :D
Cevap sahibi+1 yılAdam king :)
+1 yılrutubettendir yanlış anlama:D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşalmış zahar herhalde
21 Yorumla
Soran+1 yılBosalmamış zevk suyu dedi
O zevk suyu değildir inanma yani :)
010 Yorumla
Soran+1 yılNedir peki :)
Soran+1 yılHahahahahhahhs :D çok utandı zaten Kıyamam
Soran+1 yılAhhahahha ya valla bisey yapmadım asıl onu anlamadım ya zaten. Sadece opustuk ilk pda doğru dürüst degil cünku ben bilmiyorum öpüşmeyi beceremiyorum kasiyorum kendimi :D
Soran+1 yılBen tahrik etmiyorum valla o tahrik oluyo hahahhah :)
Soran+1 yılO da doğru :)))
+1 yılOrgazm olmus iste nesini anlamadın
10 YorumlaBende niye yok bu zevk suyu denen zımbırtıdan?
10 Yorumla
+1 yılZevk suyu kanks cok etkilendiginden
061 Yorumla
Soran+1 yılZevk suyuyla boşalma arasindakinfark neki yani sperm olması falan
- +1 yıl
DEtayli anlatiyim sana simdi burada kaldirirlar anahtar kelimeleri gorunce kaldiriyolar
- +1 yıl
Oncelikle sunu diyim ikisi ayni sey degil ikiside cok farkli ozellikleri var
Soran+1 yılGerek yok Sağol
- +1 yıl
Zevk suyu birlesme oncesi gelen sivi spermde kati renkli beyaz o daha farkli
- +1 yıl
Cevap bu
- +1 yıl
Zevk suyunun glmesi etkilendigini gosterir hele kalktiysa
Soran+1 yılZevk suyunda döl var mı yani zevk suyundan da hamile kalınabilir mi
- +1 yıl
zevk suyunda sperm var ama rahme gidip dollenmesi %0.1
Soran+1 yılKaprisinden belli oluyodu bana yaslandiginda sertligini hissediyodum
- +1 yıl
Eline filan dokundirdumu? Yani eger sana yonelik bisi istiyosa seni arzuluyo ellemesi oksamasi falan
- +1 yıl
Onun yanindayken ne giydin? Giyimindende tahrik olup kalkar
Soran+1 yılYani ileride onunda çıplak olsak sadece surtunse bana iliskiye girmesek hamile kalır mıyım
- +1 yıl
Hayir surtunme ile hamile kalinmaz ama a minin ustune bosalirsa kalirsin yuksek ihtimalle
- +1 yıl
Merak ettigin bisi varsa cekinme sor bilgiliyim bu konularda
Soran+1 yılYo alsın da yırtık pantolon giydim yani çok açık giymedim ama goguslerime bakmaya calisiyodu surekli opmek istiyodu. Ilk kez bir kizi bu kadar arzuladığını soyledi
- +1 yıl
Seni istiyo. sende baska skntilarda var bnce bana anlatabilirsin
- +1 yıl
Gogus dekolten varmiydi
Soran+1 yılNormaldi dekolte. Var aslında ben bilmiyorum bu seyleri 19 yaşındayım zaten. Opusmeyi bile tam bilmiyorum ve bu konu canımı çok sıkıyor. Izliyorum video falan ama o an yapamıyorum kasiyorum kendimi. Güzel Öpüşmek istiyorum ama yapamıyorum:(
- +1 yıl
Ya sen derdini bana doksene cidden yardimci olurum opuserek bosalinmaz
- +1 yıl
Farkli yontemlerle bosalabilirsin opusmeyi bilmenede gerek yok dogal davran
- +1 yıl
Elinlede oksama baska araclR kullan sana anlatayim yasin gelmisken biri anlatmali
- +1 yıl
Cinsellik coktan secmelidir
Soran+1 yılZevk suyu mu o zaman
- +1 yıl
Eve canım zevk suyu bosalmis olsa rahatsiz olur yanlis anlamazsan jafana takilanlari takip et bni ya da mesaj at cevapliyim
- +1 yıl
Senin aklinda cok soru var bnce
- +1 yıl
Oksama konusunda skintin var gAliba
- +1 yıl
Bu arada milleti dinleme zevksuyu
Soran+1 yılÇok sorum yok. Bitek bu
- +1 yıl
Elini vajinana falan attimi?
- +1 yıl
O cevabi bu sen oksarken kasiliyorum demissin onu diyorm
- +1 yıl
Cidden baska sorun olursa yardim ederim
Soran+1 yılEvet pantolonumun üstünden ellemek istedi ben istemedim elini çekti sonra. Opusmeyi beceremiyorum sadece kendimi kasiyorum istediğim gibi davranamıyorum
- +1 yıl
KAsma icinden geldigi gkibi davran normal masturbasyon yaparkende kasma
- +1 yıl
CInsellik deneye deneye olur kasma akisina birk herseyi
Soran+1 yılSaçma bişey yapmaktan utanıyorum. Acemi görünmekten
Soran+1 yılCinsellik yasamak istemiyorum zaten. Sevismek kafi ya. Bakireyim öyle de kalmak istiyorum
- +1 yıl
Yasin gelene kadar yasamada zaten kendini tatmin etmek icin mast yap sadece. bir gelirsen ne yapip yapmicani anlatcam iyi birine bnziyosun
- +1 yıl
Sevgilinle iken hic kasma ona birak kendini ama daha erken sen kendini sadece tatmin et
Soran+1 yılOna bırakacağım ve o anlayışlı biri yani beni yönlendiriyo. Beceremedigim zaman kötü bisey demiyo
- +1 yıl
EVet aynen oylee. Normalde mast yaparmisin
Soran+1 yılEvet bu ara çok sık gunde 2-3 kez izleyince bile fena ıslanıyorum :s
- +1 yıl
Oynuyomusun a m inla
Soran+1 yılIslandıktan sonra evet. Onun islakliğıyla oksuyorum klitorisi
- +1 yıl
Zevkleniyomusun oksuyomusun kendini
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYoksa neden yapayım
- +1 yıl
Baska mast teknikleri denedinmi
- +1 yıl
Kmu islaniyoamin co
Soran+1 yılYani ıslanıyo. Bakire oldugum icin denemedim bilmiyorum. faha başka nasıl olur.
- +1 yıl
Cok Teknik var ogretirim
- +1 yıl
Ir suru teknik var burada anlatilmazb
Soran+1 yılGerek yok
- +1 yıl
Sohbeni tut tazzikli suyu amina
Soran+1 yılDenedim de cok bisey hissetmiyorum ben öyle elimle okşayacağım baskı uygulamam gerekiyo klitorise
- +1 yıl
El en iyisin ama yalandigi zaman duramazsin:)
Soran+1 yılHahahah :D yalanmadığı için bilemem.
- +1 yıl
ZeVkten dirt kose olursuun erketinkide ayni ama kadin fenaa olur
- +1 yıl
Gogsunu emermisin mast yaparken
Soran+1 yılDogrudur ama evlenmeden bu kadar ileri gitmek istemem mast yeterli
- +1 yıl
evlenmeden yapma zaten
21 yılın patlamasını yaşamış galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbosalmis yalan soyluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılZevk suyu diyo. Anlamadım ama kot pantolonu islandi
İşemiştir o :)
10 Yorumlatahrik olmuş ne mutlu sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu cocuk seni degilde, vucüdünü seviyor bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşalmış abazan. zevk suyu dışarıdan belli olmaz
018 Yorumla
Soran+1 yılNeden belli olmaz
Cevap sahibi+1 yılçünkü damla gibi penisin ucunda olur. fışkırmaz. sen ıslanınca pantolonundan belli oluyor mu? ki siz daha çok ıslanrken? onun gibi düşün
Soran+1 yılSağol ya haklısın ben bilmiyorum pek bunları. Sadece opustuk oda fazla degıl çok kısa zaten ben pek bilmiyorum. Bu kadar yakinlasmadan nasıl etkilendi de boşaldi onu pek anlayamadim.
Cevap sahibi+1 yılpenisine dokundun mu okşadın mı?
Soran+1 yılHayır. Zaten 2. Buluşmamız ilişkimiz yeni daha
Cevap sahibi+1 yılilk öpüştüğü kızsın demek ki. sen hoşlanıyor musun sana dokunmasından?
Soran+1 yılYok ya benden önce çok sevgilisi oldu. Yattı bile. Evet hoslaniyorum tensel bir çekimimiz var farkinda olmadan yakinlasiyorum bazen. Boynumdan öpüyo bütün vücudum değişik bir his oluyo titremek değil de değişik bir his
Cevap sahibi+1 yılıslanıyor musun sen de? dışarıda mı yaşıyorsunuz bunları?
Soran+1 yılIlk kez yakinlastik disaridaydik. O an hatırlamıyorum islanip islanmadigi mı. Neden ki önemli islanmam
Cevap sahibi+1 yıltensel çekim varsa ıslanman gerekirdi
Soran+1 yılHiç hatırlamıyorum o an bir garip oluyorum. Ben p*rno izlediğim de bile islaniyorum fazla
Cevap sahibi+1 yılarzulu bir kadınsın o zaman sen? kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl19 yaşındayım. Günde 2-3 kez mast yapıyorum ama gorsen beni inanmazsın yaptigima. Çünkü erkeklerin yanında çekingen davraniyorum. Kendimi kastigim için dogru duzgun opüsemiyorum bile :D
Cevap sahibi+1 yılkıyamam sana :) gizliyi açsam mesaj atar mısın?
Soran+1 yılHayır kaşar sandın galiba beni :/
Cevap sahibi+1 yılhayır, ne alakası var? sadece tanımak istedim
Soran+1 yılYok kalsın
Cevap sahibi+1 yılpeki, sen bilirsin ama yanlış anlaşılmak kötü
Gizli Üye(30-35)+1 yılVolkan gibi patladi cok
07 Yorumla
Soran+1 yılBenden çok etkilendigini mi gosterir
Cevap sahibi+1 yılEvet senden etkilendi
Soran+1 yılÇokta bisey yapmadim aslında yani ben öpüşmeyi pek bilmiyorum bisey yapamıyorum o an
Cevap sahibi+1 yılOda bilmiyo demekki heycandan saldi kendini
Soran+1 yılTecrübeli o yatmış kızlarla. Sadece 1 yıldır sevgilisi olmamış
Cevap sahibi+1 yılBundan gururmu duyuyorsun helal sna
Soran+1 yılHerkes birini etkilemekten hoşlanır bence. Sen istemez misin bir kizi cok etkilemeyi ona zevk vermeyi
sen ıslandın mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılHatırlamıyorum neden ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılzevk aldı tabi bende olsam alırım
018 Yorumla
Soran+1 yılIlk defa böyle bişey yasamiş pantolonu çok ıslaktı. Utanmıştı
Cevap sahibi+1 yılhm peki sen ilk defa yaşamıyonmu
Soran+1 yılBende ilk defa yasiyorum. Sadece opustum ben sevgililerimle. O sevgilileriyle yatmis biliyor tecrubesiz değil de ilk defa zevk suyu bu kadar gelmis kot kapri giymişti baya islandi
Cevap sahibi+1 yılhm anlaşılan çok azdırmışsın onu ya neler yaptın boyle sen
Soran+1 yılHahah aslında hiç bişey yapmadım daha yeni iliskimiz. 2. Bulusmamizda opmesini istemedim ama o çok istedi boynumu öptü dudaklarimi öptü ben çok karsilik vermedim. Zaten çok bilmiyorum opusmeyi. Sonra ara sokakta tekrar öptü cok kısa öpüstük bu sefer karşılık vermeye calistim cok beceremesemde. Goguslerimi popomu elledi. Kendine hakim olamamış
Cevap sahibi+1 yılhm popuma derken onadamı elledi anlaşılan daha yeni bu yaaa :SS:
Soran+1 yılNe yeni anlamadım :)
Cevap sahibi+1 yılyani daha yeni ergen oluyır galiba
Soran+1 yıl19 yaşında
Cevap sahibi+1 yılhm iyi ozman sen kaçsın canm
Cevap sahibi+1 yıltanılmak isterdim senle ya
Cevap sahibi+1 yıltanışmak
Soran+1 yıl19 yaşındayım öyle matrak bisey değilim aslında ben çok bisey yapmadım o etkilendi baya
Cevap sahibi+1 yılfazla etkilenmiş canm
Soran+1 yılHayır sevgilim var. Ve bu sorudan sonra senin benimle konuşma amacının sadece beni kullanmak olur
Cevap sahibi+1 yılbence oyle düşünme çok şükür kimseyi kulanmam hayatmda canm sadece ark olalım
Soran+1 yılHayır benim sevgilim var bu doğru değil
Cevap sahibi+1 yılsevgilin oldugunu biliyom sadece ark olalım dedim ya ne war bunda
+1 yılErken boşalma.
01 Yorumla
Soran+1 yılZevk suyu dedi. Benden etkilenfigi için mi böyle oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalmış kereta
04 Yorumla
Soran+1 yılZevk suyu diyo ama :D
Cevap sahibi+1 yılLa yok ne zevk suyu. Olsa belli olmazdi şeffaf olur zevk suyu yalana geeeeel :O
Soran+1 yılPantolonu islandi valla. Sen tecrubeli misin bu konularda
Cevap sahibi+1 yılTecrübem var yani
+1 yılboşalmış
04 Yorumla
Soran+1 yılZevk suyu dedi
- +1 yıl
hayııııır. boşalmış. bişey biliyoruzda söylüyoruz dimi
Soran+1 yılTamam ya kızma :/
- +1 yıl
herkese aynı cevabı veriyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşalmışş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılresmen patlamış :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşalmış bence
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşımla parkta oturuyorduk. Sarıldık öpüştük sadece. Sonra onun pantolonu ıslandı. Nasıl böyle oldu ki? Böyle bisey yasiyan var mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler