Kirli iççmaşırı koklamak
Külotlu çorap
Ayak
Deri fetiştliği
Kilot izlerine
Külotlu çorap
Ayak
Deri fetiştliği
Kilot izlerine
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ayak fetishliği ilgimi çekiyor ama kirli çamaşır iğrençlik olur sanırım. itici yani külotlu çorapta güzel gibi duruyo deri denenebilir. güzel ya genel olarak heycan katan şeyler bunlar.
Var bikaç tane.En çokta iççamaşırları
Akrabamda vardı böyle birşey gördüm ama birşey demedim ergendi henüz sonra düzeldi
ya of kokan karıyı kim sever ya :( pasaklının tekym diyin daha makbul yani
Cevap
41Cevap
Jartiyer ve külotlu çorap olayına bayılıyorum.ama ayak kısımlarına değil , baldır ve kalça bölgelerine.Bu fetişzme giriyo mu bilmiyorum ama
çirkin kadın yoktur , çorapsız kadın vardır demek istiyorum :p
külotlu çorap fetişizmi var ki çevremde tanıdığım bütün erkeklerde var bu kimisidne opak kimisinde ince ten çorap ama herkeste duydum çevremde:-)bendede elbette:-)
Kirli giyinmişler değil de şu saçlarada Bob MArley görünümü yaratanlar varya onlara ilgi duyarım bak...1 hafta yıkanmaması gerekirmiş saçların o şekli alabilmesi için...
evt güzel kadınların ,güzel ayakları, yeri ayrıdır bende ...
bana hırka çok seksi geliyor. zayıf olupta göğüsleri biraz belirgin olupta hırka giyenler yok mu dar bayılıyorum ya. düğmeleri ilikli olacak ama
Biraz geç kalamışmısın cevap için.Yoksa baya sekme açtın tek tek geçmiş soruları cevaplıyormusun
o kadar çok soru cevapladım ki kalmadı desem bügün için yeri var geriye doğru gidiyordum beğendiklerime cevap atıyorum=))
EE benimde 2809 cevap ama sen benden 2000 puan öndesin...
ona mı baktın ya=)) önceden cevaplar 3 puandı sonradan 1 puana düşürüldü
onun kolayı var...Aynı soruya ikikez cevap ver alsana 2 puan...
ama yönetimden bu konuda uyarı alabilirsin. sen o zaman eski bi üyesin ya seni tanıyor muyum ben=)
Uyarı almam.Neden iki cevap hakkın var her zaman..Bu olmasaydı o zaman uyarı alırdım...Yani kural yazı yazmıyorum.Ne küfürler sallıyanlar var.Ağza gelmeyecek laflar..
Eski üye olmak önemli değilki.Nice eski üyeler var şimdi -1 hepsi atılmış siteden...Neye göre kıstas var bilmiyorum
hımm öyle de küfürden uyarı geliyor zaten biri şikayet ettiği zaman. onları yazanların hepsi atılıyor siteden. biraz önce eski sorularıma baktım o kadar çok kişi atılmışki görmen lazım.
ben onu sordum bana gelen maili burda yayınlardım ama uzun. şöyle söyleyeyim yaşı küçük olanlar sorgusuz sualsiz atılıyor. diğer küfürleşme sahşi hakaret drurumlarında da 2 kez uyarı maili geliyor 3. de atılyor
Ben arkadaşlıklara kapadım.Önceden ekliyordum.Bakıyorum sapıkça mesaj mı.Şikayet ediyorum o mesajı yolluyorum.KizlarSoruyor adlı kişiye.Hemen gereğini yapıyorlar.
benim de kapalıydı ama açtım şimdilerde bana öyle bişey gelmediği için.
bu arada konu ne biz ne konuşuyoruz ya=D
evet.ben seni ekliyimde.Kim olduğumu gör gerçi pek karşılaşmamışsızdır.
gördüm çok kez sitede seni=) neyse ordan devam edelim
Var biz toplaşıp grup sex yapmadan önce birbirimizin ağzına sıçıoz gel sen de
kirli iç çamaşırlarına bakmak ve koklamak eğilimim var
ama bulmak zor
kız ve kadınlar bu konuda çok tutucu sanırım...
özellikle sevişirken ayak yalamak canımın yakılması ve can yakmak hoşuma gider
Yanlız türkçene hayran kaldım.1 saatte okudum yazdıklarını. ve yorum yapmam gerekirse en iğrenç fetiş bence
Ben kadının en özel yerine değen iççamaşırlarını koklamak gibi bir hastalığım var.Zaman içersinde azaldı gitti
iğrenç ilk defa duydum..kirli iç çamaşırı...hani siyah kilotlu çorap tammada...kamçı...kelepçe...tabi kullanıyoruz...gözleri bağlama...her partner kabul etmiyo tabi ..bazıları soft ...
Ayak fetişiyim ayıpmı bilmiyorum ama bunun önüne geçemiyorum
deri jartiyer falan belkide kirli çamaşır filan deyip olayı iğrençleştirmeyelim
Sizin yaşlarınızda bir bayanla birlikte olmak fetiştiyim.Olgun ve dolgun.Yeeesss
Bayanların ayaklarına ilgi duyuyorum ayrıca siyah külotlu naylon çoraplar çok tahrik edici.
bende de kadın fetişt liği var... allahım yaaa :)))
külotlu çorap, jartiyer. böyle bir kadına asla hayır demem :)
benim çok çok fazla bir durumda fetiş duygularım var...hatta fetiş üzerine yasıyorum desem yeri vardırrr...
Benim var.Zamanında cinselliğe ilk adım attığım zamanlarda bikaç bakmışlığım koklamışlığım vardır.
hemde nasıl ayaklara bayılıyorum tahrik oluyorum bu bi fetiş midir?
kirli giyilmişleri makinede 40 derecede yıkıyıp götürüyorum genelde iyi oluyo
kirli denizi bile sevmiyorum ben sen neyden bahsediyon ):
fetiş le alakam yok ama her türlü pozisyonu deniyebilirim :D
yakalı tişört giyenler genelde dekolte bırakıyor çaktırmadan bakmaya bayılırım :D
kelepçe ve göz bağlamayı severim
Adamı göz altınamı alıyorsun :))
Kızlarda veya genç kadınlar da kilot izi merakım var birde koltuk altı.. Kilot koklamayı isterdim
kirli giyilmiş falan çekici değil bence ama ayakları güzelse ayrı :)
Hmm onun güzel kokusu sayılır mı?
kadının ten kokusu ve parfümü,
o ne demek final fantezi bu olsa gerek
Zevk sulu kadın iç çamaşırı
Kirli giyilmiş ne? Pis misin?
Deri kiyafetler kelee ile baglamak yada baglanmak
strapon?
fetişt derken strapon merakım var...
Öyle bir duygm yok normalim
var...Sevgilim agzima idrarini yapio
Azıcık ucundan boyun var
ayak fetişistyim
nasıl yani erkek ayağına mı
hayır erkek arkadaşımın yalamasından hoşlanıyorm sadece
bence harikasın ya
bence süpersin
ilk yorumu kabul etmedi. sonra ikisini de yazdı :)
bana tiksindirici geliyor
var dersem :DD merak edecekmisin?:D
Hayır yok.Ayrıca iğrendim.
severım vajına kokuyosa neden olmasın?
yok be irenç
maazallah :)
eed varrr
Deri fetisligi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar