Kadın olmaktan nefret ediyorum. çünkü bir erkek bana namussuz diyebilir hamile kalabilyorum o ne yaparsa elinin kiri ben 90km bir yere gdmyorum o gdr kocası kadını çagrırsa gtmek zorunda kocasi istemesin oruc ttmak gnh oluyo erkek gözünf seks aracı olarak yaratlmaktan ve Allahın en sevdgm kışinin beni böyle yaratmasndan nefret ediyorum benim degerim yok lanet edilirim peygamberim ümmetime kadından bşka fitme bırakmadm diyo secde olsaydı erkege edicekmışim sıkıldım yasaklardan Allah beni niye böyle yarattı suçum ne benim kadınlık igrenç bişey erkeklere yaratmış Allah nefret ediyo sanki bendn yardım edin sıkıldım bu hayattan?
Cevabın nedir?
Sen nereden okudun bunlari malmisin sen asil yuk erkekte kadin 3 seye dikkat etse cennetlik erkekte oyle degil ayrica sen evlensen yemek yapma mecburiyetin yok cocuga bakmak zorunda degilsin nebilim aklina ne gelirse sadece ,3 seyden mesulsun bir namusuna sahip cik iki disarida seni gorenler taniyamiyacak kadar kapali ol ucuncusu ise kocan ne zaman cima yapmak isterse yapicaksin cennete girmek icin evliykende bekarkende yappacagin bikac madde var erkeklrrde say say bitmiyor neyin pesindesin sen hangi kitaplari okuyonda biloyle sacmsliyosun tobe et
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Böyle düşünmemelisin her cinsin kendine göre zorlukları vardır. Anlaşılan senin hayatında ki insanlar seni çok kısıtlıyor hor görüyorlar ama hayat her şeye rağmen devam ediyor. İsteyen kişi sana istediğini desin sen kendini bildikten sonra ne önemi var ki? Başkalarının saçma sapana sözleri ve düşünceleri yüzünden hayatını düşüncelerini zindan etme ve bana göre Kadınlar dünyanın en zeki varlıkları.
18 Yorumla
Soran+1 yılBugüne kadar bunu gördüm kadının degersiz oldugunu
Soran+1 yılAma peygamberim kadın fitne diyor
Soran+1 yılÖyle ama fitnemiyim ben
Soran+1 yılBunu duymadım
Dinini sorgulamayı düşün, asıl yaratıcının sana çok değer verdiğini anlamaya çalış
Kendini toplum yargılarından soyutla, bir obje olarak değil kişilik olarak tanımla.
Hiçbir şey yapmak zorunda olmadığının farkına var
Olmak istediğin kişi olup, kendi hayatını inşa et
Son olarak Emma Goldman sözlerinden ilham alabilirsin
Evrendeki en güzel varlık olduğunu unutma :)31 Yorumla
Soran+1 yılSaol bebegm çok iyi geldin valla :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz sakin ol canım :))
226 Yorumla
Soran+1 yılİns. Olabilirim
Cevap sahibi+1 yılolursun tatlım derin nefes al bir kaç kez ver :)
Soran+1 yılDenedm biraz iyh geldi saol :)
Cevap sahibi+1 yıliyi böyle şeyler düşünme akışına bırak , tırlatma sonra toplaması zor oluyor tatlım :))
Soran+1 yılValla dogrusun ama 7-8 yaşlarında başladm hayatı tanımaya ne zorluklar geldi geçti aqtk dertler beni mahvetti
Cevap sahibi+1 yıl:))
Soran+1 yılNe kadar pozitifsin sen :)
Cevap sahibi+1 yılpozitif düşünürsen sen de olabilirsin :)) bu arada sevgilin var mıydı beyefendiye de böyle mi terletiyorsun :))
Soran+1 yılYok aman terletmek falan o kişi kocam olur :)
Soran+1 yılSevgilim yok
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım canım :))
Soran+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yılne gülüyosun delüüü zaten moralim bozuk :D
Soran+1 yılNiye kız bugün dogum günüm ondan gülüyrum :D
Cevap sahibi+1 yıliyi ki doğdun kutlucuk pıtlıcık olsun doğum günün :D isteyerek doğmadın git anne babanın elini öp onların meyvesisin :))))
Soran+1 yılAllahm ya senin yüzündn bir mutsuz olamadım zaten :D saol bebiş
Cevap sahibi+1 yılhaah buna sevindim gizloşş :D
Soran+1 yılKız sevdim seni ha :D nasil takip etcem senh :)
Cevap sahibi+1 yılbunu beklemeiyordum :D tenkoşşş :D
Cevap sahibi+1 yılçık gizliden alayım kütüğüme seni haha :D
Soran+1 yılNeyi beklemiyordun gizli kızcagz :D
Soran+1 yılÇıkamam kanka sen çık hahaha :D
Cevap sahibi+1 yılsen çıkcan inat değill mii D: bekliyom :D
Soran+1 yılKız ben çıkamıyorum ki cevap veren çıkabiliyor soru soran değil :))
Cevap sahibi+1 yıltamam sen kazandın çıktımm :D
Soran+1 yıl:)) oley takip ediyorum hemen :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
14Cevap
+1 yılÖncelikle allah diye bir şey yok. Tüm dinler insan icadı. Sonralıkla kadın olmaktan nefret etme. Erkeklerden nefret et. Kadın erkek yapısından dolayı değil, erkeklerin şiddeti yüzünden bu haldeyiz. Feministler sayesinde haklarımız, özgürlüklerimiz var. Neyimiz var neyimiz yok mücadele eden kadınlara borçluyuz. Kadın dayanışması yap, güçlü ol, paranı kazan ve en önemlisi mutlu ol :)
30 Yorumlabakışını değiştirmlisin , o zaman erkekler de çıkar evin reisi benmişim gece yarısı markete ben gidecekmişim çalışmak zorundaymışım her pis işi ben yapmak zorundayım eşime çocuklarıma bakmak zorundayım vs vs diye isyan eder. hayata 2 taraf da böyle bakmamalı sevgi saygı hoşgörülü olursa iki taraf o zaman tadı çıkar hayatın ama biri ayrı telden diğeri ayrı çalarsa o zaman yaşamak zorundaymış gibi geliyor insana.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimki sayfalara sıgmaz onun ki 3-5 madde
+1 yılAllah kadınları aklen ve dinen eksik yaratmıştır. Kadınlar erkeğe hizmet için yaratılmıştır ve İslam erkeğe neredeyse hiçbir sınırlama getirmezken kadını köle olarak görmüştür.
Erkek 4 tane eş alsın, sınırsız cariyesi olsun. Kadın dışarı çıkamasın, çarşaf giysin.34 Yorumla- +1 yıl
ne diyorsun sen dinsiz shrfsz. sen kadınların ne kadar kolay cennete gireceklerini biliyor musun.
- +1 yıl
Peygamberimize cehennem gösterildiğinde verdiği yanıtı bile bilmiyorsun, geliyorsun buraya dini bilgin olmadan. Anca laf, anca küfür. İbrete alem olsun diye yakacaksın sizin gibi cahilleri.
Soran+1 yılBende böyle düsündüm ama bilemiyorum :(
Erkek yapar elinin kiri ne demek senin en büyük hakkın temiz bir erkek istemen. Zaten bu bir ayetti galiba, zina yapanlar ancak zina yapanla evlenir. Öteki türlüsü haramdır. Cennet annelerin ayağının altındadır, seni gerçekten sevecek biri çıkar elbet karşına ayaklarını bile öper senin kardeşim :)
13 Yorumla
Soran+1 yılİnş. Ama Allahm verdgi deger daha önemli
Soran+1 yılEtmiyorum zaten en sevdgm kisi Allah ve bugün biriyle konustum koyarlar falan dedi ben erkegm falan dedi Allahn bu lafı söylemesi için koz vermesi zoruma gtti
Gizli Üye(30-35)+1 yılALLAHa isyan etme şüpesiz onun bildiğini biz bilmeyiz, bir düşünsene kadın anne ola biliyor, kadınlar bizim baş tacımızdır. çarşaf giyen peçe takan ALLAHın haram kıldıklarından çekinen kadınlara sor bakalım onlar senin gibi isyan ediyorlarmı ALLAHa yoksa çok şükürmü diyorlar.
110 Yorumla
Soran+1 yılAma herseyde bir yasak erkege yok ne bu erkek yücelgi
Cevap sahibi+1 yılnasıl yok erkeğe daha çok yasak var sen sadece görmek istediklerini görüyorsun
Soran+1 yılNe yasak var erkege söyle göreyim belki fikrim dgşir
Cevap sahibi+1 yılne yasak degil sen söyle ben de cavap vereyim
Soran+1 yılİstedi yere özgürce gdr kimse ona laf etmez gece gezsin yola gtsin ona yollu dmzler kadını çagrır kadın glmek zorunda yoksa lanet yer 4 kadın alır vs.
Cevap sahibi+1 yılerkek istediği yere özgürce gidemez, mesela kumar oynanan yere gidemez içki içilen mekanlara gidemez vs vs. gelelim gece gezmesine kadınlarda gece dışarı çıka bilir ama bara gidemez zinaya balamaz ve bu kurallar erkekler içinde geçerlidir. 3cüye gelelim kadin gitmezse melekler lanet eder. bunun nedenide yine sizin hayrınıza kocanızın sizi aldatmasını isdeermisiniz? tabi ki istemezsiniz kocaniz sizi çağırdığı zaman o yüzden gitmelisiniz. 4 kadin alma meselesi misal neden bir kadın 4 erkekle evlenemez diyelim kadın hamile kaldı babasının hangisi oldugunu nasıl anlayacaksın? ama tam tersi olunca babada belli oluyor annede. 4 kadınla evlenme meselsi yine 1cinin izni olmadan 2ci ile evlenemez. 2sininde hakkını koruyamazsa adaletsizlik ederse evlenemez vs vs. başka merak ettiğin bir şey varsa yine sora bilirsin
Soran+1 yılNeyse teşekkürler iyi geldi bu :)
Cevap sahibi+1 yılrıca ederim :)
Soran+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yıl;)))
Sırf şu farkındalık yüzünden bile on numara kadınsın..
Kimse eline su dökemez..
Kalk, toparlan..37 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
Soran+1 yılEziklik hisrettgm için mi
Soran+1 yılNapayım peki
Soran+1 yılOnu yapcmda yine bir yasak çıkıyo
+1 yılpeygamber öyle bir şey demiyor ya onu nerden çıkardın, kocan sana asla senin istemediğin bir şeyi sana yaptıramaz, zaten dini bilmediğimiz için bu halde bu milet ac oku kitabı neresinde bir kadına hakaret var.
00 YorumlaBende kadınların bukadar çok istismar edildiği bir dünyada kadın olmaktan nefret edenlerdenim.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle konuşmamalısın tövbe et biran önce
Şunu unutma ki cennet anaların ayakları altında dır
İslam kadına değer vermiştir ve peygamberimiz de müslümanlara eşlerine nazik ve hoşgörülü davranmalarını buyurmuştur
Kadının islam daki yerini iyice araştır göreceksin sana verilen nimetleri ve pişman olacaksın00 Yorumla
+1 yılDoğrusunuz ama her şeye rağmen yaşamak gerek...
49 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
Ve utanması gereken asla siz değilsiniz...
Soran+1 yılKim peki
- +1 yıl
Yukarıda sizi aşağılayan zırvalar var ya ha işte onlar ve onlar gibiler...
Soran+1 yılDogrusun
- +1 yıl
Yine de üzgünüm ve özür dilerim bunlara maruz kaldığınız için...
Soran+1 yılSen dileme ne yaptn ki? Biz bu durumdayz belki imthanm bu
- +1 yıl
Olsun...
Soran+1 yılYapck tek sey sükür
5 ayBen de kadın olmaktan nefret ediyorum. Seni çok iyi anlıyorum
00 YorumlaNefret ettiren abazalar utansın sokağa bile rahat çıkamaz olduk be
61 Yorumla
Soran+1 yılAynen :(
Biz şanslı olsaydık erkek olarak dogardik :(
41 Yorumla
Soran+1 yılDogru
Cok yanlis dusunuyon islamdan once kadinlarin hayatini bir arastir nasil yasiyolarmis.. islamla birlikte kadina deger geldi senin ettgn lafa bak
05 Yorumla
Soran+1 yılİslamdan bşka din kabul etmyorum yaratlşı soruyorum
Soran+1 yılO günah ama uygulayan yoktu
Sen dini degil insanlari anlamissin :p peygamberimiz oyle bisey demedi kuranda kadinin degeri cok yuksek sen kurana degil hocalara bakmissin.
10 Yorumla
+1 yılKadın olmak senin seçimin değil ki? Allahın sana verdiği bu cinsiyeti yaşaman lazım. Bence kadın olmanın avantajları daha çok.
10 Yorumla
+1 yılYa sen düzgün bir kızsın oyle düşünme hem yasak yoktur.
020 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demiyolara ama sıkıldım ne yapsam günah
- +1 yıl
Ya sen baskasının dedikleri ile neden haraket ediyorsun?
Soran+1 yılPeygamber diyince farklı oluyor
- +1 yıl
He anladım o ayrı tabi dini inancına gore bir sey diyemem
Soran+1 yılBende diyemiyorum iste sorun bu
- +1 yıl
Yalnız kusura bakma ama müslümanlığa gore kadın köle gibi görünüyor mesela sudi arabistanda
Soran+1 yılDiger dinlerde önemsemiyo ama
- +1 yıl
Bak yanlis anlama ama kadın erkegin kölesi oluyir her konuda adam istediği kadar kadınla evlenebiliyor 3 kez boşol dese boşanabiliyor kadın bunları yapabiliyor mu?
Soran+1 yılKadındada bosayabiliyor adamdan alckmş o hakkı ama
- +1 yıl
Evet biliyorum onu ama bir adam o hakki kadına vermez genelde
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Dinine çok mu bağlısın kapalimisin namaz kiliyormusun?
Soran+1 yılNamaz kiliyorum ama açgm dine bagli olmasam üzülmem takmam
- +1 yıl
Haklısın her sey senin elinde
Soran+1 yılÖyle güya ama yasaklar dolu
- +1 yıl
Acikcasi ben Allah'ın iyi insanları yani tum iyi insanları cennete alacağını düşünüyorum günahlar umrumda degil
Soran+1 yılZaten müslümanlar her halukarda cennete girecek
- +1 yıl
Sadece müslümanlar degil
Soran+1 yılKuranda yazan bu
- +1 yıl
Gercekten iyi olan insanlar Müslüman olmadıgı icin gitmeyecek fakat kötü olan müslümanlar azap çekip cennete gidecek yok ya
+1 yılBu yaptiginin adı isyan allaha iayan ediyorsun tövbe sikma canini ben saan burada ne desem bos be guzelim
00 YorumlaSonuna kadar okumadim
11 Yorumla
Soran+1 yılCanın sagolsun
İsyan etme
01 Yorumla
Soran+1 yılEtmedim patladım artk
böyle konusmamalısın
018 Yorumla
Soran+1 yılNe yapaym?
- +1 yıl
hayattan yasamak için zevk almalısın böyle düşünerek olmaz sen bir bayansın kendini yücelteceksin azim edeceksin basarılı olacaksın o zaman erkeklerden üstün olacaksın onlara boyun eğmeyeceksin evlendiğin zaman kocan seni zorla bir yere götüremeyecek sen istersen gideceksin onun için yasını bilmiyorum ama azim edip calısmalısın ve basarılı olmalısın
Soran+1 yılGünah deniyo buna öyle diyolar
Soran+1 yılKuranda erkekleq kadınlardan 1 drece üstün yaratilmistir diyor
Soran+1 yılDeger görmek isterim
Soran+1 yılOda gelir inş. Okulumu bitireyim
Soran+1 yılAynen :) bugün dogum günüm moralim yerine geldi :))
- +1 yıl
nice mutlu senelere :)
https://www.youtube.com/watch?v=WO85DeCwwv4
Soran+1 yılSaolasın :D
Soran+1 yılArtk mutluyum valla iyi geldiniz hepiniz saolun :D
Soran+1 yılTamam :D inş.
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi