Arkadaşlar çok kötüyüm :( iki gündür perişan oldumm. Sevgilimle anal ilişkiye grerken şeyine pislik bulaştı hiç öyle bişey olmazdı aslında ya. Çok ktyum şu an o benim morelimn bzldgünü anladii. Bişey çaktrmadan noldu kız diip öptü. Çok utanıyorum ondan yardm edin. Benim hakkımda ne düşünüyodur şimdi. Soğurmu hareketleri tavrları değişirmi bana karşi
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖncelikle anal hakkında iyi bilgi sahibi olun, kadınlar bu ilişkiyi erkeğini mutlu etmek için yaparlar, kadınların yüzde yüze yakını bu ilişkiden zevk almazlar, erkeklerde ters orantı vardır erkeklerin yüzde yüzüne yakını müthiş bir zevk duyarlar dar olup penisi sıkması sebebiyle bu durum gerçekleşir, diyor ve senin bu işe devam edeceğini anladığım için birkaç bilgi vereyim, erkeğin başına gelen olaydan hiç etkilenmedi seni kötü etkilemiş prezervatif kullanmak çok daha kötü sonuçlara sebep olur içindeki dışkı tamamen lastiğin üzerini kaplar, ilişkiden 30 dakika önce kendine lavman yapmalısın lavman ilaçlı sıvıyla dolu ucu uzunca plastik bir şişe ile yapılır başka yöntemleri netten araştırabilirsin bu senin için pratik olur bu sıvıyı içine boşaltıp 10 dakika belirtilen pozisyon da bekledikten sonra ulaştığı yere kadarki dışkıyı 🚾 ye boşaltmanı sağlar , bu şekilde rektum denilen ilk giriş bölümüne kadarki kısmı dışkıdan arıtıp temizleyerek bu ihtimali ortadan kaldırılsın, bukadar sıkıntıyı çekip bu ilişkiye girmek eziyet verici bu onun için zevk senin için eziyet iyi düşün ve bundan sonrası için kendin karar ver.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılArada pislik bulaşmassa o işin tadı olmaz. Amatör yapılan seks daha zevklidir. Bunu unutma. Sanki vajinal seks çokmu temiz. Vajinadanda pis kokulu sıvılar bulaşıyor penisimize. ama zevkli. Dert etme arkadaşım. anal seksi yapan bunları bilerek yapar ve daha fazla hazza ulaşır.
21 Yorumla
Soran+1 yılSncta igrenc bsey buu. Insan ister istemz tiksnir uzaklsir
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şey benim başımada geldi üzülme sakın canm senin ne suçun var. Sen şimdi kendini şöyle hissediyorsun değil mi. Temiz değilmişsin gibi. Ama alakası yok baya bir giriyo içeri yani. Erkek arkadasın unutmuştur bile yani çok takmaz. Sende üzülme. Bidahakine duş al öyle yapn ama tatlım :)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok canım geçmedi ondan sonrada çoğu kez girdik ilişkiye. Bsey olmaz skma canını. Benm sevgilim en ufak tüy görse dalga geçen biriyken sorun olmadıysa. Bşey olmaz
Soran+1 yılInsallah olmaz ya
Cinsellik konusunda 413 cevap paylaştı. Poponun icinde bk olmasi cok dolgal. Onu goze almisdir herhalde
82 Yorumla- +1 yıl
Gülü seven dikenine katlanir :))
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
44Cevap
Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Lafa bak benim hakkımda ne düşünür? Verirken benim hakkımda ne düşünür diye düşünmüyorsun da bok bulaşınca mı düşünüyorsun?
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne bekliyordun ki gül yaprağı sıçıyodun da bok mu bulaştı?
264 Yorumla- +1 yıl
Ahahhah güldüm ya :D
- +1 yıl
ahahaha
+1 yılNoldu kız mı dedi?
Okurken bu söze taktım seninle böyle mi konuşuyor?
Anal olayına gelince bir daha yapma çok kötü birşey.
İzlediklerinden özenip uygulamak çok iğrenç.11 Yorumla
Soran+1 yılMorelim bzulunca oyle dedi. Snra bde senin bugun hsna gtmedi galiba dedi
+1 yıleeee anal anal diye savunup duruyodunuz
boşa denmiyor sağlık için zararlı diye
al ruh sağlığında gidecek50 Yorumlademekki hak yolu dururken b*k yoluna gitme dedikleri bu
122 Yorumlaboşa dememişler Hak yolu dururken b*k yolun da işiniz ne :D
110 YorumlaDomatesi soymadan yeme bundan sonra, kabukları yapışıyor..
30 Yorumla
+1 yılLavaj, lavman, hijyen ve temizlik... Bunlar onemli seyler. Tamam olabilir boyle seyler, sogumamistir da sevgilinin sagligini da riske atiyorsun. Yani takildigin nokta gereksiz. Sorumlu olun.
10 Yorumla
+1 yılbır daha anal yapmadan önce LAVMAN yapmalısın ıkınız de daha rahat olursunuz o zaman
18 Yorumla
Soran+1 yılTemizdim zten nasıl oldu blmiyrumm
- +1 yıl
olur böyle seyler sıkıntı yapma o sen utanma dıye o sekılde tepkı gostermıs insan sevdıgınden tıksınmez sende dert etme bu kadar
Soran+1 yılBilmiyrm iki gndur cok kotuyum
- +1 yıl
saçmalama kendıne gel abartmayın bu tur seylerı
Soran+1 yılAklm hp onda ya bnden sgursa
- +1 yıl
ya duyanda aids bulaştırdın adama sanır yıkar temızlenır yaa ılıskı de olur bu gıbı seyler
Soran+1 yılYokta normal bisey degil bu her birlikte olmk istedgnde aklna gelcek bu
- +1 yıl
Gelmez gelmez..
Sen rahat ol bencede..
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle pis bir iliskiye giriyorsunuzki normal yollar varken temiz temiz.. siz gidip pis bir yoldan iliskiye giriyorsunuz. ne dusuncek normal bisey degilmi sonucta pisligin ciktigi yerdir sonzca
20 Yorumla
+1 yıl'N'oldu kız' diyen erkeğe mi verdin. Sende de ne mide varmış bağyan. Böyle mal erkeklere veriyosunuz, götleri kalkıyo her kıza yavşıyolar sonra.
21 Yorumla
Soran+1 yılBenim mrelim bzulnca guldurmek amacli yapilan bsey ona takmiyrm ben
+1 yılulan hak yolu varken bok yoluna girerse olacağı o:D
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal'dan yapıp bir de orala dönmüyorsan birşey olmaz. Anal zaten nekadar temizlenebilirsinki.
Özellikle temizliğine dikkat ediyormusun ilişkiden önce?15 Yorumla
Soran+1 yılTemzlendm nsil oldu blmiyrm
Cevap sahibi+1 yılSen mi istiyorsun , yoksa sevgilin mi?
Soran+1 yılIkimizde istedik bnu
Cevap sahibi+1 yılO zaman ikinizede müstahak güzelim. Hamile kalmaktan korkuyorsan kondom kullansın. Ters ilişkinin başka türlü izahını bulamadınmı. Bütün bu hastalıklar Hepatit falan, hep bu anal dı, rimming di vs. 'den geliyor. Birden analdan sonra oral seks yapanlar , umarım sen en azından onu yapmıyorsundur.
Soran+1 yılHayr yapmiyorumm
Gizli Üye(36-45)+1 yıliğrençsin ya. yaptığın şey iğrenç zaten yeteri kadar.
40 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDomates kabuğu vs çıkmadiğina dua et :)) adam bir ömür dmatesten tiksinir beah
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam bir gerizekaliymis arkadasin, bir sey olmamis gibi davrandi demek ha? ben olsam alir o pisligi senin agzina sokardim:') Ulan milletin niye midesini bulandiriyorsun oruclu oruclu. şu an kusup, orucum bozulursa gunahi boynuna anten
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu sana yapan erkek öyle biseyin olacağınıda göze almıstır herhalde o yüzden senin suçun yok üzülme. eğer ona iğrenç bişey gelseydi hiç denemezdi bile :)
06 Yorumla
Soran+1 yılUstunu gydi optu gtti hmn :(
Cevap sahibi+1 yılsen utandın diye yapmıstır. sen niye utanıyosun o kendisi utansın. insan sevdiği kıza böyle bisey yapar mı hic
Soran+1 yılBlmiyorum ya sn bugun hoslanmdn belli dedi
Cevap sahibi+1 yıle benim bildiğim analı çoğu kız sevmez ztn
Soran+1 yılDha once ole bsey demezdiki hicc iki gndr icmden glmiyo onunla knsmak heran acick o knuyu gbi gelio
Cevap sahibi+1 yılsen niye utanıyosun ki ama. normal bir insanın başına gelecek bişey seninde başına gelmiş. Eğer o yüzden soğuyosa hiç yapmasaymış bunu bile bile yaptı
Adamin isini görüyorsun nie spgusun kiz. Nimetten vazgeclrmi ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloraya pipisni sokan bilir zaten bokun gelicğini. sen üzülme canım o mal üzülsn
31 Yorumla
Soran+1 yılO kdar koly olmuyo ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuz iliskiye gir neden anal ilerde evlenecek kisi seni bakire bilsin diyemi
42 Yorumla
Soran+1 yılHayr zaten bakireligin zarda oldugunu savunanlardan degilim. Hamile kalmakta korkuyrum kendi zevklerimz icin bir cocugun gunahina giremem ben
Cevap sahibi+1 yılIyi Allah islah etsin seni
+1 yılniye anal yapıyorsun bakireliğini bozmamak için mi olur da ilerde seni bırakırsa başka bir adama ben hiç birşey yapmadım demem için mi
011 Yorumla
Soran+1 yılHayr zaten bakireligin zarda oldugunu savunanlardan degilim. Hamile kalmakta korkuyrum kendi zevklerimz icin bir cocugun gunahina giremem ben
- +1 yıl
prezervatif var
Soran+1 yılKullnmiyo ck teklif ettimm. Analda dhi kullnilmsi gerekn bsey
- +1 yıl
hafta da kaç kez yapıyorsunuz yaş kaç
Soran+1 yılHaftda degil bazn iki hafta oluyo bazn aylar gecio duzenli degil yani
- +1 yıl
kaç kez yaptınız
Soran+1 yılUc dort kez ama sn ikisi uzn sreli oldu dgerleri alstrmk icn kisa sreliydi
- +1 yıl
zevk alıyor musun anal yapınca hep merak ettim
Soran+1 yılAzda olsa evet
- +1 yıl
canım çekti :D
- +1 yıl
çıktın mı
başka ne bulaşacaktı ki? petrol bulacak hali yok herhalde
30 YorumlaCinsellik konusunda 308 cevap paylaştı. Gülü seven dikenine katlanır. Sen daha cok anal yaptıgin için utanmalısın
30 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. madem yapiyorsunuz anal temizlik diye bir sey var arastir ögren uygula.
02 Yorumla
Soran+1 yılUyguldm ama nasıl byle bisy oldu anlmdimm
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrenç ya ne diyim? allah akıl fikir versin size.. o tarz bir yaklaşım iğrenç ya hayvan mısınız allah aşkına. adam ne soğuyacak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHerkes bekaretini sormuş sende bakireyim ya da değilim diyememişsin:))
410 Yorumla
Soran+1 yılHayrdr kimm sormusta soyleyememsm
Cevap sahibi+1 yılBakiremisin?
Soran+1 yılEger zarda oldgu dsunnlerdense bkireyim. Ama bn oyle dsunenlerden degilm snucta zarimi olmsada vucudmu kybtmsm dgilim
Cevap sahibi+1 yılBakiresin ve arkadan veriyorsun kendini sonuç olarak. Vücudumu kaybetmedim demişsin ama hem zihniyetini hem g. tünü hemde ruhunu kaybetmişsin bence. Kalan bekaret neyine yarayacak bilmiyorum
Soran+1 yılFrkindaysan bnce deglim dedim bkire dedim
Cevap sahibi+1 yılİlerde kızların olduğunda söylersin bunları. Bence bekaret önemli değil ama yine de arkadan yaptırın ben zamanında çok yaptım dersin.
Soran+1 yılBn evlenicegim adama yaptrdim bnu hc deglse ilkimdi ve sonum olacakkk
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeyi düşündüğün adamla evleneceğin garantimi? Ayrıca o seninle evlenmeyi düşünse ve kıymet verse sana kıyıpta arkadan yaparmıydı diye bir düşün bence? Ayrıca bu gidişle senin evlenmeyi düşünüpte g. tünü vereceğin daha çok kocan olur...
Soran+1 yılOlmaz sen kfani yorma. Kesin olmsa bu yola ckmzdm zten
Cevap sahibi+1 yılSözleşmemi yaptın:)) birde ben niye senin deliklerin için kafamı yorayım bana ne:)) yola çıkana yolcu ya da yollu derler bunuda itiraf olarak kabul ediyorum:))
yazmışsın zaten. sorun yok ortada. kendikendine sorun icat etme
07 Yorumla
Soran+1 yılNasl yni
Soran+1 yılYa etmsse bnmle knsmasi faln hp dgstii.
Soran+1 yılO gun klkti ustunu gydi opup gtti
Soran+1 yılNasi yanii
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilinçli biriyse eğer bişy düşünmez insanlık hali diye düşünür ama oradan yapmaz sanırım birdaha yani aklına gelir diye düşünüyorum ha illaki çok istiyorsa oradan yapar
011 Yorumla
Soran+1 yılYapmaz mi yani tiksnir
Cevap sahibi+1 yılkarışık bir durum şimdi nasıl anlatayımki sana pisliği göre değişir pisliğin boyutu flan koku pozisyon flan farklı yani anlatamamki şimdi özelden yazsan
Soran+1 yılCok hafif bir koku oldu
Cevap sahibi+1 yıltiksinmiştir bence ama bilemem yinede oranın zevkide önemli
Soran+1 yılNasl yni
Cevap sahibi+1 yılillaki tiksinme olur ama çok acaip zevk aldıysa onu takmamıştır bencetekrar sokmak ister ama vajinadan çok farkını göremediyse birdaha yapmaz
Cevap sahibi+1 yılözelden yazsana anlatayım
Soran+1 yılHesap benim degl iki gndur kotu oldgm icin arkadsm sor icn raht eder hc deglse dedi
Cevap sahibi+1 yılbazı şeyleri yazmadım onun için özelden yaz dedim
Soran+1 yılYazsn ya
Cevap sahibi+1 yılburadan bu kadar söyleyebiliyorum artık
+1 yılorada son derece normaldir bu oraya niyetlenen her erkek bunu kabullenmeli sen ne takıyorsun? :)
00 YorumlaCinsellik konusunda 342 cevap paylaştı. o anın zevki ile hiç bişeyi gözü görmez merak etme sen
028 Yorumla
Soran+1 yılGrmeye bilir ama snradan aklna geldgindee
Soran+1 yılYenisni isteyecgine hic emin degilimm
Soran+1 yılBn cagramm ki artik oyle muhbbtlere bile utniyirum artk :( o isterse hyr demm ama gelde diyemm
Soran+1 yılCok azda olsa evett
Soran+1 yılBnndan sonra olmayacgna gore. Artmayacaktrda
Soran+1 yılAma unutulasi bisey degil ki
Soran+1 yılKaranlikti cok bsey fark edilmedi zaten. Snra yikamak icin kalktik. Ama hafiften bir koku oldu oldu bide ordan fark edldi
Soran+1 yılAlsada sguma tiksnme olr herlde
Soran+1 yıltemizledikten snra etmedk devam ama. Bslmdana kadar devam etti birakmadi hemn
Soran+1 yılO istmdgi srece bn bisey diymm oda dmz hrlda
Soran+1 yılInsallah diyelm o zaman ya
Soran+1 yılSgumsndan korkuyrm istrse sgumms demk oluyo
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılAnladim insallah ister tekrar
Iyi olmus boku yiyen osuruga katlanir
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılee napalım gelip biz mi temizleyelim arkadaş yuh yani yav bukadarına da pes
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhak yolu varken bok yoluna niye girilir hiç anlamam...
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılof çok kötü bir durum Allah sana sabır versin gerçekden unutulması zor senin için çok
13 Yorumla
Soran+1 yılPki ya onun icin
Cevap sahibi+1 yılseni seviyorsa aşıksa soğumaz asla ben soğumam sevgilimden yani bu drumda olsam
Soran+1 yılInsallahh oyledir
Gizli Üye(30-35)+1 yılanaldan s. ken g*t s. kine bok bulaşınca laf edemez rahat ol
00 YorumlaTiksinçsin gerçekten Allah sizleri ıslah etsin.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılniye değişsin bol bol yaparsınız alıştın mı bari zevk alıyormusun
08 Yorumla
Soran+1 yılSogumaz mi bnden
Cevap sahibi+1 yılyaparken öyle olabileceğini bilmiyormu eşşeklik onda seni banyoda bir güzel temizliyebilirdi
Soran+1 yıl:(((
Cevap sahibi+1 yıltecrübe şart
Soran+1 yılDaha once bir iki sefer daha yptik ama byle bsey olmdii :(
Cevap sahibi+1 yılher zaman aynı olmaz kalite kontrol yapmalıydı
Soran+1 yılNasl yni
Cevap sahibi+1 yılönce biraz duşta yapsaydınız
İyyyyyyy igrencccccccc :/
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal canını acıtmıyor mu? ayrıca o bunu yapıyorsa bunun olabileceğini bilmesi lazım
00 Yorumlaiğrenç birşey ya analdan seks mi olur hiç
40 Yorumlasen niye temizlemedinki orayı
00 Yorumla
+1 yılbırakın şu illegal yolları ya:)
30 Yorumla
+1 yılbirbirinizi seviyorsanız sorun yok
13 Yorumla
Soran+1 yılYa bnden bu nedenle sgrsaa
- +1 yıl
soğumaz güven sen bana.
Soran+1 yılInsallahhh
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamın penisine zıçtın desene
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye adam gibi temizlenmiyorsun ya, ne pissin
20 Yorumla
+1 yılİnsan bi' temizler yani
20 Yorumla
+1 yılYaşpasta mı bulaşacaktı?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılahahhaha :d geçmiş olsun :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğur tabi lan. Iyy * ya midem kalktı piss
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne bulaşmasını bekliyordu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereye kusabilirim başıma gelse o kızı defederdim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac kere anal yaptinizzz?
11 Yorumla
Soran+1 yılCok abrtilck degil ama uc dort kere falan
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş pasta mı bekliyodu ayıptır sorması?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim basıma da geldi çözümü yok mu bunun
011 Yorumla
Soran+1 yılBr daha yaptn mi yda kizdan sgudun mu
Cevap sahibi+1 yılondan sonra yapmadım çünkü kız cok acı çekti o gün oturamıyordu... ondan önce de ilk kız arkadasımla yaptım onda da o sorunu yasadım açıkcası tiksinme oluyor ama sevice unutuluyor ve yapmamaya calısıyorsun
Soran+1 yılO gun hemen ustunu giydi gittiii :( hala utaniyrum onunla konusmaya
Cevap sahibi+1 yılseviyorsa oyle yapmamalıydı bence zaten normal bişey zaten yapılan iş hak yolu degil..
Soran+1 yılSsen o an devam ettin mi yoksa klktin mi
Cevap sahibi+1 yılzaten girişi yapıp çıkarmamla bir oldu cok acı çekti dayanamadı sonra penisime bulastığını gördüm zaten ona söylemedim belki de fark etmemiştir..
Soran+1 yılHee anladimm. Bna sguk dvraniyo acaba bnim ona sguk davrandgmdan dolyimi. bir kac kere srdu noluyo sna sevstgmzdenn beri mesafelsn bnde yok ole bsey dedim
Cevap sahibi+1 yılbelki senden dolayı oyle görüyor arada sevgi varsa takma kafana... eger sırf onun için senden soğuyacaksa sevgisinden şüphe etmen lazım
Soran+1 yılSenden dolyi oyle goruyor derken
Cevap sahibi+1 yılhani sen kuruntu yapmıs olabilirisn dedim belki sevgilin oyle düşünmemiştir...
Soran+1 yılBilmiyorum olablirr
Gizli Üye(30-35)+1 yılPrezervatif nie kullanmadi
017 Yorumla
Soran+1 yılBilmemm hic kllnmio hsuna gitmiyomus
Cevap sahibi+1 yılOnda sart yoksa bole olur iste
Soran+1 yılSgurmu bnden ya
Cevap sahibi+1 yılOlabilir baya geldi mi
Soran+1 yılBiraz evt
Cevap sahibi+1 yılBen olsam yapmaktan cekinirim biraz o an aklima gelir artik oral yap bnece artik
Soran+1 yılHesap bnim degilki iki gndur cok kotuyum die arkdsmn hesabna grdm
Cevap sahibi+1 yılEe ben hesapla ilgili bise demedim ki
- +1 yıl
Ne hesabı ya!
Soran+1 yılYNls yruma yazdm k bakma kafam cok dalgin
Cevap sahibi+1 yılBu kadar takma onu goze almistir yapiosa
Soran+1 yılInsanda ynede tksnme olur ya bn erkek olsam bndede olur
Cevap sahibi+1 yılIste diorum ya bende olur o yuzden oral yaptiridim artik
Soran+1 yılYa yanima gelmk bile istemzse
Cevap sahibi+1 yılO zaman sirf seni... icin cikmistir ona yan
Soran+1 yılOfff
Cevap sahibi+1 yılSevgisini olcmus olcan fena mi