Ya benim canımı birisi çok yaktı bende onun canını yakmak istiyorum napabilirim?
Cevabın nedir?
Bir Erkegi Siklemiceksin, Yaw he he diceksin... Vede Guuru ile oynadınmı.. Başka bir erkegin , sevgilisyle çıkması gibi.. Canını çook yakarsın.. Hatta kudurta'da bilirsin.. Dikkat et FAzla Kudurtma.. Sonra Mazallah Haberlerde görüyoz cinayetleri.. En iyisimi canını yakma ve kaderinle yüzleş. şşşşşşşşşşşş
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence en iyi can yakma yolu umursamamaktır. Onun kudurmasıdır. Sen ona bağlı gibi duruyorsan ve bu şekilde canını yaktıysa tamamen bitireceksin. Yani öyle komplo falan filan geç. Hem başına sorun çıkmaz hemde sabırla rahat ve mis bir şekilde halledersin :)
06 Yorumla- +1 yıl
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Ben bunu geç farkettim. Aynı şekilde değildi bende yaklaşık 3-4 ay bir kızın peşinden koştum. Saçma şeyler yaptım. Kendimi çok rezil ettim. Gerçi artık hepsini biliyor ama harbiden boşa emek harcadım. Ben cidden geç farkettim. Sadece bekle. Bu sabır varya en büyük ilaç. Bak nasıl acınacak hale gelecek o sana zarar veren öküz :)
Küçük oyunlar hiç bir erkeğin canını yakmaz sadece götünü kaldırır. Senin canını yaktığı için güler geçer. Umursama öyle bir yoksay ki onu yaptığından utansın
31 Yorumla
İntikam iyi bir yol değil ama onu kendine iyice bağlayıp en yakın arkadaşıyla aldatmak iyi bir fikir :)
35 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
79Cevap
Hiç hayatında yokmuşsun ve olmamissin gibi hissettirmen en temiz çözumdür. Yakın arkadasıyla olman senin karaktersizligini bir baskasyla birlikte olup gozune sokmaya calisman ise sadece ergenliktir. Belki sen bilemeyeceksin ama acı çektiğine emin olabilirsin tabi seni gercekten sevmisse.
11 Yorumlaona karşı hiç bir şey yapma sessiz kal ve allah a havale et zaten inkimanı alır yüce mevlam.. cevap larda okudum başkası ile görüş bilmem ne bunlar sadece senin seviyeni düşürür yapman gereken önüne bir hedef koy ve o hedefe ulaş zaten onu düşünmezsen ve takmazsan en güzel canı yanacaktır merak etme
22 Yorumla
+1 yılsamimice söyleyeyim senle biraz ilgileniyorsa sanki onla beraber olacakmış gibi yap ama sap gibi ortada bırak tam havaya girsin ondan sonra mal gibi kalsın :)))
38 Yorumla- +1 yıl
o zaman sizin durumunuz adamla yılanın hıkayesıne benziyor hanı demıs ya sende kuyruk acısı varken bendede evlat acısı bız dost olamayız yaklaşırsan sana tıklayıp bırakır bosver bazen vazgeçmek en ıyısıdır ona yapabılecegın hıc ılgılenmemek adam yerıne koymamak o zaten bır sekılde yaklaşmaya calısır o zaman dedıgımı bır daha yap heveslendır ama ortada bırak:))
- +1 yıl
ilave olarak gerçekten asık olursan ona başka bırı ıle görürse kıskanır bence tabı bununda garantısı yok bır omur bıle gerçek ask gelmeyebılır aslında gerçek falan bıraz tartışmalı kısa vadede ondan daha yakışıklı bırı ıle denk gelırsen bır yerlerde onada ckıl olur eger kendı ıle barışık degılse kızlar kıskanç dıyoruz ama erkeklerde gerı kalmaz bızım ülkede cok nadırdır başkalarının dıs gorunusunu kıskanmayan kendıyle barışık adam tabı kıskandırıcam derken kımseyede yem olma:)))
- +1 yıl
zaten sorunda burada işte adam kendisi bile inanamıyordur aranızda bu kadar tip farkı varsa :)) ve vasat ve altı tiplere kızlar yuz verınce garip bir durum ortaya çıkıyor yıllarca ac bırakılmış bır adamın onune bır suru yemek çıkartırsan sasırır ne yapacağını belkıde ılk güzel kız zaferını senle elde ettı ve hayattan rövanşını almaya çalışıyordur :) kendine güven gelmıstır genelde bu tıpler etrafta cok pekı merak edıyorum senle ılk tanıştığında cok dıl doktu mu? bu tıplerın sılahlarından bır kaçı ılk baslarda sırı ıltıfatlar yalan gevezelik şaklabanlık başka erkekleri çekiştirme (bir ortamda) degısık sac modellerı tıpsızlıgı gızleyecek vs yanlış anlamada madem yanına bile yakışmıyor salla gitsin daha fazla egosunu tatmin etme en doğru yol yol ver gitsin kendi hayatına bak hayat kısa eger ondan ıntıkam almaya çalışıyorsan hala değer verdıgın anlamına gelir...
- +1 yıl
anladım şimdi klasik zavallı tiplerden yemin ediyorum 8 ay boyunca değil 8 gün değil 8 saat bile uğraşmamışımdır:)) bunlar olayı savaş gibi görüyor cunkı asaılandıgını hıssedıyorlar sonra kendınce zafer elde ettikten sonra ıntıkam hayata karsı gol:)) boşver gitsin gayet hoş kızsın değersizlere değer vermeye değmez :))
+1 yılBenim canimi. yakti gitti bende. onun canini. yakmak. icin ugrasmadim allaha havale ettim. bikiyorum. ki. pisman. olup gekecek. ama ben. bendeki. onu oldurmus. olacagim. o. zaman.
02 Yorumla- +1 yıl
N. onu. cok. sevmistim. daglihgimi kalbimi aldi. gitti. sevemiyorum. kiseyi
+1 yılBüyüklük Sende Kaldın !
bir Kızcağızın Canını Yakan Zaten Şerefsizdir !
Sen Akıllı Kız Ol, Yapma !
İyi Olan Taraf Sen Ol ;)26 Yorumla- +1 yıl
O Zaman;
+Adam Tut Dövdür
+Güzel Arkadaşından Yardım İste, Erkeyi Aşık Edip Terketsin!
+Senin Bildiğin Babasının Bilmediği Bişeyi Gidip Babasına Söyle :/
+Ben Hamileyim De, Hayatını Bitir !(Tabi Kısa Süreli Bir Karamsarlığa Düşer , Uzun Sürmez
Anlaşılır Sonuç Olarak)
Gibi Gibi Şeyler Yapabilirsin ;) - +1 yıl
Eyvallah...
Ama Bence Kötü Olma, Böyle Çok Daha Güzelsin :)
Tabi Benimki Bir Teori, İstediğini Yap. - +1 yıl
Önemli Değil Tatlım.
+1 yılİntikam alcaksan yanına bir mezar daha aç intikam senin duyguları köreltir ve seni aciz yapar acılar seni güçlendirir unutma bir tecrübe edindim de geç
20 YorumlaAldatilmaya. Ihanete, Kahpelige yanar...
sahsen ben aldatmayi kaldiramam... dövmem ama sözlerle ona en iyi sekilde cevap verir yumrugumu sikar bir muddet bekler sonra da hayatimda o kisi yokmus gibi devam ederim.08 Yorumlaerkekliğiyle dalga geç falan. Gurur meselesi yapmasını sağla, çıldırır sinirden :)
01 Yorumla
+1 yılKüçük görülmek
Aşağılanmak
Aldatılmak
Beğenilmemek yakar gurur kırar14 Yorumla- +1 yıl
Hoş değil tabiki ama erkekler için gurur veli nimettir. Yinede yazıktır sen sen ol o kişiyle aynı seviyeye düşme. Bırak allahından bulsun. Ne demişler alma maznumun ahını çıkar aheste aheste
- +1 yıl
O zaman er ya da geç bulacaktır cezasını sen sadece bekle
Cinsellik konusunda 503 cevap paylaştı. kızlar biz sizin canınızı yakarız sizin bize yaptığınız sinek ısırığı gibi gelir boşa uğraşmayın :D
05 YorumlaIntikamla huzur bulucagini saniyorsan yaniliyorsun hic de iyi hissetmiceksin birak allahindan bulsun ugrasmaya degmez
01 YorumlaOnun baya yakınından birini bul arkadaş ol ona yapmadığın şeyleri o çocuğa yap sonrada ; sen bana yetmiyordun o yetiyo beni her türlü doyuruyo iyiki ayrılmışız çok teşk ederim diye mesaj çek biterrr
03 Yorumla
+1 yılcanını yakmaya çalışıp başarısız olduklarını göstermen, onlar bir taraflarını yırtsa da sana zarar veremeyeceklerini anlamalarını sağlaman, yoksa gerisi pek de bir etki bırakmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
en çok sinir olunan özelliklerimden biridir
Gururu kırarsan bidaha bakmaz yüzüne hem kırılır hemde senden nefret eder
00 YorumlaÇok sevipte aldatilirsa yanar mesela. Ama bence bu yol çok çirkin bir intikam alma yöntemi.
07 Yorumla
+1 yılKendine yatırım yap ve bambaşka biri ol. Ondan daha üst çıtaya yüksel. İçinde kalanı ömür boyu çıkartamaz ;)
05 Yorumla- +1 yıl
Tamam.
- +1 yıl
Ya hadi git egonu başka yerde tatmin et. Çocuk mu avutacağım 30 yaşından sonra.
+1 yılEn çok aldatılınca yanar ama sen asla bunu yapma...
01 Yorumlaonu hiç umursama. yolda görsen yüzüne bakma geç. o ona yeter :)
38 Yorumla
+1 yılArabası varsa çizme sakın *mk sevgilim yüzünden arabayı komple boyattım :D
03 Yorumlabenim her zaman dışarı cıktıgımda biri yoksa sohbet edecek o zaman yanar. bir insanın canı nasıl yanar deme onun nasıl yanar onu bulman gerekiyor
07 Yorumlaçok güvendiğin birisi güvenini sarsarsa canı yanar bide o çok güvendiği insanı çok seviyorsa gerçekten çok yanar çünkü o sevdiği kişiden yanlış bir şey görmeye dayanamaz
01 Yorumlaİşin o. su olduk artık lan, kessen kan akmaz anasını satayım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevip aşık olduğu insanın uzun süren birliktelikten sonra ayrılıp, gidip bir başkası ile olması kız erkek farketmeden oldukça yüreğini acıtır.
01 YorumlaValla beni en çok yakacak şeyin gerçekten aşk ile bağlı olduğum kadının beni terk etmesi ve ya aldatması olur sanırım.
00 Yorumla
+1 yılben kendimden söyleyeyim gururumla oynanırsa alayını yakarım bence çoğu erkek için gurur ve namus çok hassasdır
10 Yorumla
+1 yılonu tamamen umursama artık hiç üzülmediğini göster en iyisi budur umrunda olmasın
24 Yorumla- +1 yıl
tamamdır ozaman
- +1 yıl
rica ederim bir de eic :) alsam çok muhteşem olur :D
+1 yılkardiş bir insanın canını ancak onu takmadığın zaman yakmış olursun. iyi kudurtma yöntemidir.
01 Yorumla
+1 yılCanı yanabilen var yanmayan var..
Bünye meselesi.01 Yorumla
+1 yıldemek seni yedekte tuttu he sende yeni bir manita bul unut onu
02 Yorumla- +1 yıl
unutursun takma kafaya hayat bu belli olmuyor hiçbir şey.
Degstr kendini tamamen farkli biri oll sonra peşinden koşacaktr yuz vrme sürundur
03 Yorumlaecelinemi susadın diktatör gibi can yakmaya çalışıyorsun o kadar kolay mı?
03 YorumlaCanını yakma ama o da anladım ne kadar canının yandığını pişman olsun
04 Yorumla
+1 yılsevgilin değilse, seni kandırdıysa bence ne yaparsan yap umursamaz seni
016 Yorumla- +1 yıl
eğer seni seviyosa başkası için bıraktıysa hırs yap güzelleş hiç yüz verme gerçi profil fotoğrafın seninse güzelsin işte durum öyle olduysa değiş başkalarıyla takıl canı yanar belki
- +1 yıl
değiş başkalarıyla takıl ama abartma okadar seni birazcık sevmişse canı yanar
- +1 yıl
peki ozaman şimdi canını yakma zamanı sen yaparsın sana güveniyorum yarinden itibaren değişiyosun onada hiç yüz vermiyosun süründür onu =)
- +1 yıl
sürünsün senin gibi bir kızın canını yakmak neymiş anlar =)
- +1 yıl
tamam sakin ol ağlama vakti değil can yakma vakti demi (şuan iyi dolduruyorum seni yazık çocuğa :D)
- +1 yıl
tamam canın çok yanmış sana yazık sakin ol ee nasıl değişmeyi düşünüyon nasıl bir değişim yapcan?
- +1 yıl
ne okuyacan?
- +1 yıl
inşallah iyi bir mesleğin olur ilerde :)
Sevdiğine uzaktan bakmak zorunda kalmak. erkeklik bu ya kıza yanaşıp bişi diyemez oyle sevdiğinin ellerle mutluluğunu izler içi yana yana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirak psikolojik aci cektirmeyi ya apis arasina diz kapagini bir yerlestir, acidan hungur hungur aglamazsa adam degilim.
00 Yorumla
+1 yılİntikam zavallıların işidir. Sen en iyisi boşver en iyi öyle acı çektirirsin zaten
00 Yorumlaonun yanında başka bir erkekten bahsedersen bence öyle
00 YorumlaEger seni cok sewmisse onu bir erkekle takilirken goster kendini
017 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanam millet mal olmuş şu kızın bile canını yakan kazmalar var sen onun canını yakacam diye uraşma ya dönüp dolaşır gelecek sabır et sonra yapacagını yap
01 Yorumlaonun sevdiklerine zarar ver ama iyi düşün bence sonucu kötü olabilir...
01 YorumlaO sana ne yaptı bir yazar mısın ona göre söyleyeyim
02 Yorumla
+1 yılSenin canini yakani bence geri gelirse afftme sende yap bisiler:-)
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka biriyle birlikte olmak çok yakar canını ama yanın daki kişiyi dövebilir. On göre birini bul :)
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma bak şunu unutma gerçekten erkek aşırı derecede kıskanır, yani mafolur eğer seni başkasıyla mutlu görünce. Hemen unutulmak çok koyar gerçekten bunu hakediyorsa yap. Ve başka insanlara da gönül verip canını yakma, mümkünse bir erkek kankinle anlaş sevgiliymiş gibi yap bence.
Cevap sahibi+1 yılİyi çok abartma bari yazık onada.
Sıcak çayı al üstüne dök pantalon kısmına orası can yakıyor bildiğimden söylüyorum.
00 Yorumlabenim bir sünnetmde canm cok yanmisti sonrada yakabilecek kisi cikmadi
00 Yorumla
+1 yılbenım gıbı bırıyse onun canını ısemedıgı surece yakamzsın...
00 YorumlaCinsellik konusunda 378 cevap paylaştı. Yeni bir takım almışsındır ya da araba almışsındır üstüne kuş s*çar canı yanar :P
00 Yorumla
+1 yılgözünün önunde biriyle öpüş o da adamsa seni dövsün:DD
00 Yorumla
+1 yılçükünü ısır olmadı tam yumurtalıklarına tekmeyi sağlam vurki yumurtalıklar omlet olsun :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevılmedıgını anladıgı zaman , sevgılısı aldattıgı zaman , sevgılısı konusmayıp mesj atmayıp aramadıgı zaman canı yanar...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrica ederım ne demek :D
Ya parası elinden gittiği zaman ya da devdiği insana bir şey olursa canı yanar:d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFermuara sıkışırsa... işte o zaman bir erkeğin canının en çok yandigi zamandir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbacak arasına atacağın kuvvetli bir tekme ile onun canını çok fena bir şekilde yakabilirsin
00 Yorumla
+1 yılsöyleyelimde can yak demiii pışşıııkkk :D
03 Yorumla- +1 yıl
tamam o zaman ne yaptı kim bu söyle ona göre yakacağın şeyi söyleyim.. yani özl bir durum olursa söyleme tabi zorla değil.. erkekler bazen duygusuz olur ne yapsanda yakamazsın canını..
+1 yılGöster ama elletme. Geberir yemin ederim. :D
20 Yorumlainatlaş sadece kendisi dibe vurur.
02 Yorumla
+1 yılOndan daha iyi ol, her konuda.
00 Yorumla
+1 yılAnamın bana ağlamasına
10 Yorumlamuştayla suratına yumruk at, çok yanar canı
11 Yorumla
+1 yılGöz ve hayalar. bir vur, bir hafta canı yanar.
05 Yorumla- +1 yıl
Canı neye yanar diye sormadın mı? En hassas yer göz be hayalardır. En ufak darbe bile ciddi ağrı verir. :)
- +1 yıl
kardeş boyle fikir soylenirmi çocuğun gelegi ile oynatiyorsun allah muhafaza hayalara sert vursa çocuğu olmaz ilerde bacim sen öyle yapma yine
- +1 yıl
olmasın aq, 7 milyar oldu dünya nüfusu. yeter artık.
- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem