Arkadaşlar evlenmeden bacaklarını ikiye ayırıp kucakta öpüşmek ve göğse dokunmak doğrumu sizce ve 15 cm boyutu nasıl normal mi?

arkadaşlar ciddi giden bi ilişkim var sözlendikden sonra da en azından öpüşme göğsüme vs dokunma ama kıyafetlerle olsun istiyoruz oda uzak şehirde zaten onu bekliyorum bende askeriyede ama normal mi bilmiyorum kucağımı ikiye ayırıp onu öpmemi istediğini dedi sözümüzden sonra çok öpüşmek istiyoruz en azından ama ileriye gitmek istemiyoruz oda evliliğe bişeyler kalmalı dedi ama kafama takılan zararlı mı? ben hiç öpüşmedim de ama nişanlıyken belli boyutta bişeler yaşanmalı en azındna öpüşme vs bide 15 cm olduğunu öğrendim ondan benle konuşurken uzun sürede eroksiyon yaşadığını da dedi normal konuşurken de daha seki aydır konuşyoruz ve öpüşmedik konu cinselliğe yeni geldi çünkü öpmek istiyor beni bende onu ama ilerisini istemiyorum kesinlikle onada güveniyorum dur dediğimde durur ama kucağına oturunca malum zarar verir mi? bide 15 cm nasıl? bide evlendiğimiz de birlikte olma hayallerini konuşuoruz ne yapmalıyım? cidden ciddi yoldayız ama evlenmeden olmamalı bazı şeyler ki heyacanı kalmalı diyoruz vede doğru bulmuyoruz ikimizde
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bu arada üstümü cıkartmıcam oda çıkarttırmam araba da dedi evine veya otele gitmeyi düşünmüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen ciddi okuyan fikri olan yazsın üstümü cıkarmıcam
Arkadaşlar evlenmeden bacaklarını ikiye ayırıp kucakta öpüşmek ve göğse dokunmak doğrumu sizce ve 15 cm boyutu nasıl normal mi?