Gerdekte neler yaşadınız, neler yaptınız?
Ne yapıyorsunuz şöyle bir baştan anlatıverin :) Gerdek gecesinde ne olacak?
Gerçekten korkuyorum :S
Ne yapıyorsunuz şöyle bir baştan anlatıverin :) Gerdek gecesinde ne olacak?
Gerçekten korkuyorum :S
Aslında bunu korkulacak bir şey olarak görmen sonucu çok etkiliyor. Acıdan korkuyorsun muhtemelen ama hissedilen acı bir iğnenin batması kadar. Önemli olan öncesi, seni yeterince bu evreye hazırlayabilmesi.
Ben düğün sonrasında, yani "gerdek gecesinde" ilişkiye girilmesine karşıyım. Çok yorgun oluyor insan ve kendini veremiyorsun, veremedikçe de o korku daha çok artıyor. Bir sonraki gün, daha artık rahatlamış ve aynı yatakta bir gece geçirmişken ön sevişmenin bol olduğu bir şekilde ilişkiye girersen canın hiç yanmaz. Kafanda bu olsun, gerisi kolay. :)
ılk deneyımım şahaneydı ben hıc korkmadım cok zevklıydı..
sende korkma bunda korkucak bırsey yok
cok korkuyorsan eyer gerdege gırmeden once 2 duble bırseyler ıc bıseycıgın kalmaz
içki insanı rahatlatır ve gevşetir..
Anlatılanların aynısı yaparım die umut ediyorsan korkmaya devam et:)) O gün öyle milletin dedini yapmaya calısırsan zaten başarısız olursun kendini olayın akışına bırakman gerekki farklı boyutlara cıkmalısın :)) Bol bol pratik tek çözüm :) Konuya gelince yaşamadım henüz ama sanırım oturupda düğün nasıl geçti die konusmam :D pişpirikde oynamam :)))
:)) Yadaa altınları getir sayalım derim :D::D
merak etme. eşin deneyimli ise arabayı garaja kazasız belasız park edecek
benzetmeye koptum :D
kopan arkadaş seninki içerde kaza yapmadı umarım :))
benim garaj daha sahibini bulamadı :D kaza yok henüz :D
Cevap
7Cevap
bi girebilsek bir şeyler yazardık :D :D kuşu yuvasına sokamadık gitti :D :D
Küçük çocuklarda iğneciden korkarlar ama iğne olur iyileşirler.
dünyada ki milyarlarca kadın gibi sen de iğneden korksanda olursun iyilişirsin :)
korkma damat gerdeğe kasap bıçağı satır ve döner bıçağı ile girmiyo, senin korkacağın birşey yok, zaten olması gereken oluyo abartılıcak bişey yok yani sonuçta canını almıycak adam :)))
Topu penaltı noktasına koy eşine sadece topa vurmak kalsın... Ama nazik vursun ...
bildiğim kadarıyla kadınlar için çinsellikte ençok ağrı doğum öncesi vedoğumdadır ama hamile kalmaktan korkmazlar buda öyle olsa gerek biraz acı yemeğe tat katar
önceden bişey yaşamadınız mı..korkucak hiçbişey yok
gerdek artik evlenmeden de yasaniyor...
bekarım giremedim daha...
korkunun ecele faydası yok demişler :D
inşallah güzle bişi yaşarız .ddd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar