sevgilimle düzenli bi sex hayatımız var ciddi düşünüyoruz ama biraz zaman gerek ama sex yapıyoruz korunmiyoruz o sorunumuz var ya ben doğum kontürol kulanamıyorum yasak bana o tür ilaçlar ertesi günü hapı felanda yasak prezervatifide kualanmıyoruz hep unutuluyor bi şekilde sevgilim dışarıya boşalacak ama onuda yapamıyoruz çok kaptırıyoruz kendimizi yaaa ne olucak bizim halimizz:(( bende yumurtalık kıstı var doktor normal şartlarda çok zor olur bebek dedi ama genede korkuyorum
Cevabın nedir?
Vajinan mı dar ?
Nerden anladın,jinekoloğa mı gittin.O mu söyledi Vajinan dar diye !
Düzenli ilişkiye girildiğinde yeterince kaygan zemin varsa,başkası traktör bile sokar oraya.Neyin kafasını yaşıyorsun dostum anlamadım pek.
Kondom dediğin şey ne kadar kalınlıkta ki.
Kürtaj yasak denildiğin de olur mu yawww,yakında aşiret de gelir,hep yasak hep yasak diye veryansın eden bayanlar...
Şimdi senin yediğin kayısı mı yoksa bahçeden kopardığın şeftalinin mi tadına bakıyorsun.Korunamıyorsan girmeyeceksin ilişkiye.Girip hamile kalırsan da çocuk aldırmak için hastaneni yolunu tutup, sonra sitelere girip kürtaj kesinlikle yasaklanmasın dedin mi,benim aklıma marketten aldığım kaşar peyniri geliyor.
Sprial dediğin şey nereye takılıyor bilgin var mı acaba :))23 Yorumla
Soran+1 yılevet doktora gıttık arkadasım 13 yasından berrı tedavı goren bırıyım zaten o traktoru bırak 20 antımlık seı bıle alamıyor ıcıne malesef bazı kadınalrda oluyormus bu kondomda gıyınce olmuyor kayganlastırıcıda sursen olmuyor kurtaj yasaklansın yasaklanmasın ılgılenmıyorum kı öyle bır durumda aldırmam ben sprailın nerde nasıl takıldgını da cok ıyı bılırım 13 yasından ıtıbarıyle o yerler gıdıyorum ama olmuyor bı rahatsızlık oldugu ıcın hhaa o kasar peynırıde senın ananla bacın ola bılır dıkkat et
Soran+1 yılyasımı nerden bılıyorsunkı 13 yasından berrı gıdıyorum dedım
birşeyler olmadan önlemini alın cocuk her an olabilir olduğunda çok pişman olursunuz ve kürtaj yaptırsanda ömür boyu acı çekersin zevk uğruna kürtaj erkek kendini dışarı rahat çekebilir aslında ama bilmiyorum kişiye göre değişirmi ama dikkat et sonu pek iyi değil...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbüyük kutu prezervatif al heryerde bulunsun;) cok cesit haplar var iyi bi doktor sana uygun hapi bulabilir belki sansini dene sor. öyle yasanirmi hic? hamiliyemiyim simdi degilmiyim sürekli seni mesgul eder bu düsünceler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalık tamamen. Git aylık iğne kullan. Böyle saçma sorular sorup milleti kendinize güldürmeyin. Bu kadar saçmalık cahilliktir. ksit çocuk olmasına engel olmaz ayırcada. sprial kullan olmadı.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
düzenli olarak içine boşalıyor ve hamile kalmak istemiyorsun anlamadım ben bu işi...
millet prezervatif kullandığı halde korkudan ertesi gün hapı alıyor ona göre...10 YorumlaBak şimdi kürtaj da yasaklanıyor. Dikkat edin. Hamile kalırsan artık kürtaj yer altına inecek. Bence spiral taktırmalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılkurtaj olmam öyle bır durumda
kist varsa bebek olma ihtimali çok düşük ama artık iş sana düştü yanında prezervatif bulundurcaksın unuttmuyodur bence işine gelmiyodur takmak yada üşeniyodur .onuda sen yaparsın artık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelirli günler hariç diğer günler riskli.En azından prezervatif kullanmaya çalışın.Dışarı boşalma da yok sanırım.
010 Yorumla
Soran+1 yılya bu gunlerı nasıl belırlıyorduk ben tam bılmıyorum?dısarıya bosalıcaz dıye anlasıyoruz ama bır sekılde olmuyor kaptırıyoruz galıba
- +1 yıl
Adetlerin düzenli olması için takvim yönte mi için ona ögre cevap verebilirim.Kaçında adet oluyorsun?
Soran+1 yılbugun bıttım 27 sınde oldum hafta sonuda sevgılımle bulusucaz
- +1 yıl
Düzenli mi genelde 27 si gibi?
Soran+1 yılyanı öbur ay da 25 24 gıbı olurum bu sekılde oluyor genelde
Soran+1 yılsımdı adette kacgun sonra oluyor yanı yumurtalıklar ne zaman calısıyor onu bılmıyorum ben ya
- +1 yıl
Anladım.Hafta sonu için sorun yok.Ertesi gün hapı zaten doğğum kontrol yönetimi değil.Doğum kontrol hapı kullananmıyporsan onuda kullanamazsın.Zaten yılda 1 ya da 2 kez kullanılabilir en fazla.Adeti 25 inde göreceksen 14 çıkarılıyor o tarihten .11 haziran diyelim.yumurtlama dönemi o ama 5 gün yine önlem olarak düşülüyor.14 gün öncesi başlasada yumurtlama 5 daha düşemk gerekiyor.Haftasonu rsik yok ama geri çekmek zor değil alışman lazım bence.Prezervatif de olabilir.
- +1 yıl
Mesajda atabilirsin herkese mesaj atma şıkkını açıp.
Soran+1 yılanladım bu haftayı atlatalımdabı:)) vajınam cok dar benım prezervatıf olunca yapamıyoruz gırmıyor yanı öyle soyleyım...:(( cok tesekkur ederım bılgı verdıgınız ıcın
- +1 yıl
Kayganlaştırıcı kullanabilirsin.Prezervatif engel olmaz bence.İnceleri var.Sorun olursa dediğim gibi sorabilrisin çekinmedme kendini tanıtıp.Çıkmam laımı şimdi.
bütün kapılar kapalı değl. öyle olsaydı korunamıyoruz diyebilirdin. şimdi korunmuyoruz demelisin!
00 Yorumlaçok sürmez gebe kalırsın en kötü dış gebelik yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılsiizde evlenip ilişkiye girin böylece risk ortadan kalkar hemde zina yapmamış olursun
32 Yorumla
Soran+1 yılya bıraz zamana ıhtıyacımız var
- +1 yıl
o zaman cinsel organlarınızada biraz zaman verin
+1 yılBiraz daha devam edin bakalım belki şansınız yaver gider :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence korunun en azından kondom kullansın erkek arkadaşın. Bak kürtaj da yasaklanıyor zaten kazaya kurban gitmeyin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu arkadaş kürtaj olmalı diyenler arasındadır kesin :D
00 Yorumlaacemice bir davranış bir cana mal olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılöyle bır durumda bebegı katledecek degılım
Soran+1 yılduzensız yasamım yok sadece sevgılım askere gıtmedı onun ıcın beklemek ıstıyorum ama sexten uzak kalamıyoruz ıkımızde
+1 yılboşver dikkatli olmayın verin coşkuyu pof pof
00 Yorumladikkatli olun derim...
00 Yorumlakadın prezervatif i kullan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhmm zevkinn dibine vurmaya devam o zaman :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılallaha emanet dedikleri bu olsa gerek.
10 Yorumlaria taktır
07 Yorumla
Soran+1 yılyaa taktıramıyorum su an vajınam cok darmıs takılmadı o yuzden
Soran+1 yılkulanamıyorum zaten kıstım var ılac kulanmam yasak
Soran+1 yılen ıyısıne gıdıyorum dıye bılırım ılac kulandıgımda adet olamıyorum dogum konturolde dahıl buna doktor dogum yapmam gerektıgını soyledı ama su an o mumkun degıl tabı
Soran+1 yılbu gıdısle onu yapcam valla adamın yemeklerıne sap katıcam:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilin prezervatif taksın o zaman?
00 Yorumlaçorap geçirin.
10 Yorumla
+1 yılDEVAMMM..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem