Güncellemeler
+1 yıl
Üniversitemi başka şehirde okuyorum diye bu kadar rahatim tek basima 2 odalık bir öğrenci evinde yasiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Anal en büyük dinen zaten sende yapmıssın hep kötü olmuş namaz kıl dua et orcunu tut allaf affeder inş ama hala için de yatmak varsa bosuna yapma canım genc güzelsin kim yatmazki eminim senle
En son biriyle yatmadım oda gitti başkasına verdi
bu kadar cok düşünme bi daha yapmazsın olur biter ekstra birşey yapma gerekmez... insan ogluyuz hatalar yaparız tekrarlamamak gerek bundan sonra.. ayrıca simdi yazaccaklar anal dinen şöyle böyle diye... analın dinle alakası yok
yapmıycaksın tövbe ettim diyceksin ve tekrara düşmiyceksin ama sanki bu sorunun yeri burası değil gibi.
Biliyorum ama belki aklı başında biri çıkar diye umuyordum. Çaresizlik
neden sadece anal peki
Kızlık zar im bozulmasın diye
Hepsinede sen ilksin dedinmi
Hepsine değil benimle aynı üniversite de okuyana ilksin dedim birde babami n arkadasın in oğluna dedim
En son ne zamandı
Emin değilim ama yaklaşık 1 ay önce cafede tanıştığım cocukla
Cafede tanışıp nerede devam etti. Spontane çok zevkli olmuştur eminim
Ya ben başka şehirde okuyorum annem ve babam biz tatile gidiyoruz dedi sende gel tamam dedim neyse 2 haftalığına tatile gittik ve ben her sabah saat 11 de 3 tane erkek kuzenim ve erkek kardeşimle gidiyordum ( kuzenlerim biri 3 yaşında biri 7 biri de 8 yaşında kardeşim de 9 yaşında ) eve de saat 5-6 gibi yemek yemek için gidiyorduk sonra yemek yiyip tekrar sahile dayimlarla ve annemlere çıkıyoruz saat gece 1 kadar da sahilde kalıyoruz ( ama yüzmüyoruz sadece oturuyoruz ) onlar oturup yemek yiyorlar sohbet ediyorlar sahil kenarında ben de sahip kenarında bir cafe var orda oturuyorum. Neyse cafede oturuyordum tek basima o da oturabilir mıyım falan dedi otur dedim. Sonra tanıştık sohbet ettik ve bir şekilde konu cinselliğe geldi ve ( çocuk tatile gelmemişti çocuk orda yerleşmişti ) bana birgün benim eve gelme şansın var mi dedi ben de kabul ettim. Annem le babama avm ye alışveriş e gidiyorum dedim ve avm de buluştuk annemle babam şüphelenmesin diye bir çanta aldım çünkü alışveriş e gidiyorum dedim. Avm de buluştu ktan sonra onun evine gittik ve olan oldu. Saat 5-6 gibi beni oturduğumuz pansiyona götürdü falan sonra akşamleyin yine sahilde cafeye gittim o da ordaydı normal sohbet ettik bu kadar
Çok Keyifli olmuştur eminim.
İstek ne durumda peki bu günlerde 1 ayda geçmiş üstünden tavan yapmış olmalı
Evet öyle gerçekten ama tövbe ettim yapmicam ne olursa olsun daha fazla günah işlemeyeceğim
O zaman sabırla devam başka şeyler uğraşmalısın.
Zor tabi o zevki unutmak
👍👍👍
Neyle nasıl bastırıyosun
Bu duruma alışana kadar mast ile halledeceğim başka çarem yok
Ne zaman yaptın. Bugünmü
Canım ne zaman sıkılırsa
Hımm. Çok sıkılıyor olmalı canın.
.👍👍
Yoksa şu an
Ne
İş üstündemiydin dedim :)
Yok ama elektrik gitmisti
Hımmm geldimi bari
Geldi geldi
İnternet ve elektrik kesilmemeli :)
Bencede
Öyle bir günah affettirme yolu yok bildiğim kadarıyla öyle böyle bu tür işlenen günahlar cekilec k sabredin
Vicdanen pişman olman gerekir her şeyden elini ayağını çekip sade hayat sürmen gerekir yoksa tavuk g. tü dikiş tutmaz misali boş yere uğraşma
eski sevgilin nasıl birisiydi çok mu kötü karakterliydi merak ettim?
Bunların hepsi eski sevgililerim. Bunlarda eski sevgililerimin bir kısmı yazmadığın çok var. Ama eski sevgililer im arasında yattiklarik sadece bunlar
hayır dedin ya eski sevgilimin arkadaşı diye. ben onu soruyorum
Ya iyi birisiydi ama ayrıldık yani sebebini ben de bilmiyorum
Onunla herhangi bir birleşme yaşamadım ama
ama onun arkadaşıyla yaşadın. bu sence ne kadar doğru? o bunu duyunca üzülmedi mi?
Ben onun arkadasiyla ondan ayrıldıktan sonra yattim
Ne kadar süre sonra peki?
Biz ayrıldıktan sonra bizi barıştırmak için arkadaşı araya girdi ama bir şekilde arkadaşıyla yattım işte
1 hafta falan
bence haksızlık yapılmış o kişiye. bana yapılmış gibi hissediyorum bu tür şeylerde kusura bakmayın etkileniyorum nedense :/
Ney af buyur. Mevlana ne demiş gel ne olursan ol yine gel
Gerçekten pişman mısın istersen kendin de istersen zır durumda kişiler senin yardımcı olmanı sağlarım kendin görüp ama bu zina tövbe etmen şart Allah affedicidir
Zina affedilmeyen günahlardandır diye biliyorum skşmeye devam et zaten ölüncede bişi olmicak
Anal zaten daha büyük günah dinden çıkmış sayılıyorsun ve asla affedilmşyor
Asıl komik olan da evlendiğinde eşin karım bakireymiş diye sevinicek zavallılar..
bır kız var burda oda seks yapmamak ıcın tovbe etmıs sımdı para verıp dıyetını odeyecekmıs osnra seks yapabılırmıs
Hemen bu işi bırakacaksın , pişman olup bir daha dönmemek şartıyla tövbe edersin. Çok dua edip ibadetini düzgün yapmaya çalışırsın. Allah kabul etsin
Bir daha yapmazsın olur biter. Tabi öyle bir pişmanlığın varsa.
ne günahı yaa salakmısın sen? ben 40 küsurla kadınla yattım bazılarının adını hatırlamıyorum.. sen bazı şeyleri çok yanlış öğrenmişsin
Önden yaptırmamış olman bir nebze affedilebilir. Gel kutsayım seni günahlarını çıkartırız önden 🤣
Önden sikilseydin zaten hamile kalırdın günâhkar güzelimm...
herkes yapar hata olarak kabul eder istek olarak kabul eder kime neyi affettirmeye çalıştıgına bağlı olarak değişir bu bence takma kafana
Sen bu konulara girmeden, madem pişmansn samimice tovbenı yap Allaha sıgın o mutlak affedici, ama tovbnde samimi ol
Sevgilinle neden yapmadin
Bunların hepsi ben eski sevgililerim
Tövbe edip bir daha yapma o zaman evlenene kadar
Sadece tövbe et ve bir daha yapma. Bu yeterli.
Ver gitsin tadını çıkar 😉
Tanımak isterdim seni
sıkıntı on saglamsa :)
Bolu tüneline rakip çıkmış 😂
Tesetturlumusun durust ol.
Degilim
saçmalama günah filan yok
Pskolojik danışma almanı tercih ederim
Bence tövbe et gerisini Allaha bırak
tövbe et birdaha sakın yapma. dua et bol bol
Kafaya takmamak lazım
Vaftiz ol