Orgazm olamıyorum. Erkek arkadaşım boşalabiliyor ama ben boşalamıyorum. Elle ya da ağızla hiç bir şey hissedemiyorum, sivri sinek kaşıntısı gibi :D
Sizce neden?
Sizce neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir sürü sebebi olabilir elbette. Tıbbi, ya da psikolojik. Doktora görünmekte yarar olabilir bilmiyorum o kısmını. Ben kendi bildiğimi yazayım.
Benim gördüğüm bir kadın orgazm olamıyorsa bunun sorumluluğu erkekte de aranmalıdır.
Ben de erkeğim ve sevgilini harcamak istemem buradan ama "ben orgazm olamıyorum, yapım böyle" diyen, orgazm olamayışının sorumluluğu üzerine yıkılmış ve bunu kabullenmiş kadınlar tanıdım.
Demeye çalıştığım "ay bende sorun var, ben orgazm olamıyorum" demeden önce, bunu muhakkak göz önünde tutun. Bu tüm hayatınızı etkileyebilir. Belki de siz tamamen normal bir tempodasınız ama partneriniz sizi orgazma taşıyacak yolları takip edemiyor.
Mastürbasyon yaptığınızda durum nedir o bir fikir verir belki.
MAstürbasyonda da çok geç oluyor yani artık sinirlerim bozuluyor ve gülmeye başlıyorum hopp baştan=) komik geliyor artık vazgeçmeye başladım
Geç ya da değil oluyorsa demek ki fizyolojik bir sorun değil.
Yine aynı şeyi söyleyeceğim. Bir sürü sebep akla gelebilir, senden ya da değil bilemeyiz ama "bende sorun var" demeden önce bundan kesin emin olmalısın.
Her kadının farklı bir temposu var ve biz erkekler suçu kadına atıp kurtulmaya çok meyilliyiz. Çünkü hepimiz o kadar muhteşem erkekleriz ki, olmuyorsa kesin kadındandır. Bunu kendine yapma. Emin ol hayatın kalanı çok keyifsiz geçer
neredeyse herkes bir doktora uzmana görün demiş ama bence psikolojiyle ilgili birşey. ilişkiye girmeden önce erkek arkadaşın sana yarım saat kadar masaj yapsın seni rahatlatsın. iyice rahatla huzurla dol ve sakın alkol almayın. alkol sinirleri geriyor. sıcak bir şeyler için, daha da rahatlayacaksınız ve ön sevişmeyi çok iyi yapın. işe yarıcaktır emin olabilirsin.
Kafanın boş olduğu zaman seç ki garip düşüncelerle boğuşmak zorunda kalmayasın.
Ortalıkta dikkatini dağıtacak telefon, televizyon vs.. herşeyin fişini çek..
Seni rahatsız eden görüntü kirliliklerini kaldır ve romantik bir ortam hazırla. Belki birkaç mum, hoş bir müzik.
Orgazm olma düşüncesiyle yatağa girme, sadece iyi vakit geçirmeyi düşün.
Ön sevişme kısmına minimumda yarım saat ayırın.
Ağzından nefes alıp vermeyi dene, ağzını açık tut.
Partnerini değil öncelikle kendini düşün..
Konuşmayı dene, rahatlayınca arkası gelir zaten.
İlik bir banyo yaparsan gergin kaş grupların gevşemiş olur.
Kendini seksi hissedecek şekilde giyin ve davran...
Bu Türkiye'deki bir çok kadının sorunuymuş orgazm olamamak. O arada online olamıyorsundur, kendini veremiyorsundur ondan olabilir ya da psikolojik olabilir doktora görünebilirsin ...
Cevap
5Cevap
Allah allah :) ilişkiye girmeden önce erkek arkadaşın en az yarım saat sana masaj yapsın seni iyici rahatlatsın ve sakın alkol almayın sinirleriniz geriliyor. Sıcak bir şeyler için ve ondan sonra deneyin, işe yarayacaktır.
Bence sorun tamamen karşı tarafta, seni baştan çıkarmayı beceremiyor ve uğraşmak istemiyor bence
"Tamamen" kelimesine karşıyım orada.
Tüm sorumluluğu bize atmak ne kadar adil oluyor acaba? Sonuçta iki kişilik bir aktiviteden söz ediyoruz.
Acilen bir cinsel terapiste görünmeniz gerekiyor. Size en yakın uzmanı bulmak için CETAD.org web sitesinden faydalanabilirsiniz.
Hiç bir şey hissetmiyorum diyorsan sende bi sorun vardır. Belki partnerinle uyum sağlayamıyorsundur. Psikolojik yani.
Bir uzmana görünün derim.
klitorisii yeteri kadar uyaramıyordur
eşcinsel olmayasın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar