sorum bunu sürekli yapmak zararlı mıdır ? ya buna cevap verin yada zırvalamayın !
Sanırım abarttım duramıyorum...
sorum bunu sürekli yapmak zararlı mıdır ? ya buna cevap verin yada zırvalamayın !
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer simdi söyLe bisey war 2500 kaloriye yakin bi enerji kaybetiyosun bunu 8 9 iLe caRptiqimizda müthis bi eneRji qidiyo tabiki bu kdar yapman zararli azaLtmaya calis weya muz we meyweli süt tarzi seyleri tükenmeye özen qoster :D biRaz utandim cevabi yazaRken azaltamiyosan arada şap kullan
Vücudunu yorar tabi ki.Çok mu arttı isteğin?
ya hayır normalim aslında ama regl ile alakalı heralde :s
Anladım.Adet döneminde misin girmek üzere misin peki.
girmek üzereyim 3 4 gün var sanırım
Hormonlar artar zaten adet dönemi öncesi de.10 kez mast yapman vücüdunu yorar.Nerde yaşıyorsun?
Yardımcı olmaya çalışıyorum birşeyler tavsiye edicem hatta.Sürekli yapman vajinal orgazm yaşamanı engeller cinsel hayatın başladığında.Bana mesajla ulaşmaya çalış diyorum ama sanıırm kötü amaçla yaklaştığımı düşünüyorsun.Destek olmaya çalşıcam analrsın zaten bunu.
seni biliyorum cevaplarına çok denk geldim ama olmaz yine de teşekkürler
Burdan da yazarımda özel şeyler biraz gizii olmadığım için yazmam doğru olur mu?ondan mesaj at dedim ne yapalım yardımcı olmak istiyorum ama.Sağlıktada sordun mu benzer soru?
bu aralar diil ama öncelerden sormuştum :) seninle de yine böyle konuşmuştuk
Çok kişiye yardımcı olduğum için gerçekten rahatlarsın ondan söyledim.Dalga filan geçmem rahatsız deiyorsam da engelleyebilirsin.
sağlıkçımısın ?
Konuları biliyorum cevap vere vere.Zaten sağlık ta 1. sıradayım.bekliyim mi çıkayım mı sen bilirsin.
ben kendimi toplayıp mesaj atamam zaten çık sen en iisi :s
Kimse tanımıyor seni.Gerçekten rahatlayacaksın.kendini tanıt mesaj at.yine tanımıyorum seni sonuçta.Kimse de bu kadar ilgilenmez yani.
Yalnız arkadaşlarım mesaj atabilir işaretli sanırım sende.Mesaja cevap yazamıyorum bilgin olsun.
tamam düzeltiyorum afedersin
Arkadaş ekle ya da istersen.Sistem değişti.benimki herkese açık ondan aldım.
açtım ama olmadı mı yinee
Tamam şu an.sen sorularıma cevap verirsen çözmeye çalışıcaz.
nerdesin cevap vermeni bekliyorum.
abartmışsın vallahi o elin artık ıslaklıktan büzüş büzüş olmuş olmalı. karnın da ağrır kolun da uyuşur biraz azalt mümkünse
ne yararı olabilirki ozaman sex de zararlıdır ozaman hepimiz gebeririz ...yok öyle birşey
Cevap
51Cevap
Mens başlangıcından hesaplandığında 12. ve 14. günlerde yumurtalıklar yenilendiği için, bayanlar da aşırı istek olur. Sanırım o dönemdesin.
mens nedir :) sanırım regl ile alakalı bi kaç gün sonra olucam gibi ondan heralde
aa bi dk ben bebeğim olsun istiyorum şimdi adetten kaç gün önce en verimli dönemmiş bir söylermisin :)
hmm o zaman benim bittikten 3 ile 5 gün arası :) evlenince bunu kullanıcam teşekkürler :)
sürekli ypmak tbi ki zararlı
birşeyin fazlası her zaman zaararlı ne kadar az ve öz olursa o kadar iyi olur sizin için günde en fazla 2 olması yarınada zevkin kalması en iyisi olcaktır heleki bu yaşınızda
fazla abartmadan sex yaşantınızı devam ettirin
Bir motor dusun sen bu motoru gunde 24 saat calistirmanla 2 saat calistirman arasinda daglar kadar fark vardir ... Bir sure sonra motordan boguk sesler gelir ...isinir buhar cikmaya baslar arada dinlendirisin sonra tekrar calistirirsin ama sen ha babam de babam hurra surekli calistirrsan makina patlar canin yanar :D haydar dumen styala oldu ama isin gercegi bu sayiyi abartma ve cok fazla mastrbasyon malesef erken bosalmayi ve seksten aldigin zevki azaltir haberin ola
Çok yapaılan mastürbasyonların çoğu yalnızlıktan kaynaklanıyor.Yalnızlıktan dediğim partner,sevgili sahibi olmamak deiğil.Yalnızlık hissinden.Yani psiklojik bir durum.
sevgilimden ayrıyım .. burda soru tamamen yalnış anlaşılmış sanırım herzaman böyle diilim diye belirttim ve ben zararlı olup olmadığını sordum
Ya sen iyimisin 1 fiziksel olarak zarar 2 ruhsal olarak zarar ya onu geçtim sen zaten mast. yapmadan öncede iyi değilmişsin ki kalkıp günde 10 kere yapmışsın bence ilk doktora gir şöle bi baktır kendine bişiyin var mı sonra psikoloğa git
Çok fazlası zararlı olaabilir.Zarardan kasıt , normal bir cinsel ilişkiye girersen , vajinal orgazm yaşayamanda sıkıntı doğurabilir.Ama sürekli böyle olmadığını söylüyorsun.O yüzden dert etme.Anın tadını çıkar.Fış fııışşşş
atma ya gunde 10 defa masturbasyon yapmıs kan mı geldı sonunda .
hıhı atttım ben sen cevapla diye öylesine uydurdum ! mast diyoruz ilişkiye girdik demiyoruz
anlaşılan sende üretmiyor ama üstteki yoruma bak tek ben diilim başkaları da varmış böyle
10 defa cekiosan gel bide benimkini çek ohaa bee
hıhı öyle
aslında bi zararı olmazda sadece enerji çok gider günlük yaşantını etkiler yapman gerekenler varsa errtelersin psikolojik durumun etkilenir hep masturbasyon düşünürsün sen sen ol azaltmaya bak zamanla olur ancak
Gerçeğini denesen belki düzelir. Yada azaltmayı dene becerebiliosan. Ama herşeyin fazlası zarar derler.. Bide sahte olan herşey zarar verir. Ya gerçeğini yap ya da azalt =)
ilerde evlenınce bile mast. yapmak istersin oda cinsell hayatını boza ve sırayla bosanmaya kadar gıde
Elini hiç çekmemişssin üstünden resmne en kısa zamanda bi partner bul elinde sende rahat edin :)
bak sımdı gece gece senın yedek parcanda bulunmaz hanı acık tamırhanede bulunmaz sen yıne elındekını orantılı kullan bence :D
sana ks olarak toplandık tüm xperlerimizle vibratör almak istiyoruz
sende mutlu ol bizde bacım
Adın ne bilmiyorum ama derhal mahkeme kararıyla değiştir.
ağrı yapar normaldir.. yanma bile yapar krem kullan sorun olmasın... dikkat et bence günde 3 defadan fazla yapma hem ara boşluk olsun hemde 3 kez senin enerjini alır ...
fazla masturbasyon psikolojik olarak sana zarar verebilir, fizyolojik olarak bi etkisinin olacağını sanmıyorum. bi de, çok fazla yapmak beyni yavaşlatabilir
aynı dertten muzdaribiz günde 10 defa da yaptığım oluyo zararı ne kadar bilmiyorum ama
bu kadar hiç abartmamıştım bi de karın ağrısı olunca acaba ondan mı diye düşünndüm gece de üşüttüm heralde :s
olabilir
Grup yapakmı :D
Abartırsan zararlı tabiki.Sence normal mi?Umarım bu bi dönemdir ve çabuk atlatırsın.
valla ben bu kadar yapan bir bayan görmemiştim sana plaket verilmesini talep ediyorum
zararlıdır diye düşünüyorum..ama bilimsel bir cevabım yok maalesef...:((
elbette zararlı alışkanlık yapar ve gercek ilişkiden zevk almassın bi süre sonra
bide bize derler abazasnz diye hallere bak kızın azmışı erkegn azmışından daha beterdr :))
sensin azmış :(
bellii günde 10 defa mastbr. yapılır mı :))
acıkcası öncelikle bu kadar masturbasyon yapmak biyolojik olarak zararlı olmasa bile cinsel hayatını etkiler..ilişki yerine sürekli mast. istersin :S
sen bir kadın olamazsın yada orgazm nedir bilmiyorsun
hıhı erkeğim
belli
Senin zorun ne ? Sen fake degilsen . Bende hic bişe bilmıyorum !
yeni ben 2 yıldır burdayım !
fake değilsin bn hic bişey bılmıorum..! bu kadr dıorum sana .
Normal degil yani günde 5-6 kez mast. yapmak daha yasın kac senın :S
bende herzaman yapıyorum demedim zaten ! 23
tamam anladım 23:D
Senın cktgndamı yok . sen harbi cıldırmıssın :D
Kızma yanlış anlama fazla zararlı değil . Ama senin derdin ne ?
abartma bence mastürbasyon olayını...düzenli bir ilişkin olmalı bence
sanırım regline çok az kaldı veya yeni bitti bu kadar arzu olması ondan
Bence zararlı abartmıssın ayrıca vucudu çok yoruyor... Karın agrısı normal bendede oluyor.Tabi ben erkegim bir fark olur ama bilemiyorum yane :D
Kucuk at da civcivlerde yesin, gunde bir defa yetmiyormu. Biktim şu yalan sorulardan yaziksevgilin sanirim fazla ilgi gostermiyor sana sende burda ariyorsun.!
sevgilimden ayrıyım canım .. tek bende eksilememişim zaten !
çok masturbasyon yaparak ölenlerin haberlerine senin fotoğrafında eklenebilir mesela :D
mast. artık kesmeyebilir partnerin varsa en azından oral seks
Anlaşılan partner yok.
sen gusülsüz geziyorsun galiba ?
yok tek sen gusüllüsün !
onları tek bi zaman içinde yapıyorum uzun uzun aralıklarla diil .. yapıyorum yıkanıyorum bidaa yapmıyorum
zararlı bu kadarı gün aşırıya düşür.
Zararsız ama acilen kikişmelisin.
hajı abartmışın yavaş
bi makine felan al bari böle olmaz ama ö/
Abartmışsın yavaş git.
makine olsa arıza verir o derece yapmışın...
en fazla vajinit olursun
kasıla kasıla kasılak kalırsın he...:)
oha yaa ben 3 ü zor yapıom
masallah 4 - 5 , 4 - 5 :D vagina haşat desene
boşalmadın ise karnnın ağrıyabilir sorun yok
naptın sen böyle yaaa.. UUUuuwwww...
klitorisinde nasır çıkmasın dikkat et :D
Bir garip oldum okurken ben o kadar yapamıyorum :S
fazla yapınca kasıklar ve karın agrır
abartmışsın gerçekten
Çok komik! İnandırıcı gelmedi.
yuh sen işin b*kunu çıkarmışsın.:)
performansında baya yüksek
sübanallah maaşsallah diyim..
cok yapmıssın yaw ben bıle haftada 2 kere yaparım
Düz duvara da tırmandın mı?
helal sana
ne var. ben de bugün 2 kere yaptım. üst üste =)
kolay gelsin...
İnanmadım.
kas yaptınmı bari ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar