http://i.hizliresim.com/V22B5y.jpg
Göğsüm çok büyük? Yardımmmmm!?
http://i.hizliresim.com/V22B5y.jpg
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimkide öyle spor yapıyorum belimde ince ben küçük göstermesi için mesela 95 giyceğime 85 ya da 80 giyiyorum taşma yapıyo ama onuda saçlarımı uzatıp önüme atıp saklamaya çalışıyorum samın saçlarını göğsünün üstünde kestirme daha çok belli oluyo uzatıp göğsünü kapatıcak şekilde öne at benim yöntemim ameliyat olana kadar böyle ve bir miktar işe yarıyo en azından 2 tane kafam kadar şekilde durmuyo yoksa hele sporla belimi dahada incelttiğimde daha büyük gözüküyo daha çok ortaya çıkıyo bol şeyler giydikçede zaten çok aşırı zayıf olmadığım için obezmişim gibi duruyorum spor göğsü küçültür diyolar ama göğüste yağ dokusu dışındaki süt bezler gibi normal dokular hayatta kendi kendilerine küçülmezler ameliyatla zaten süt bezlerindende bir miktar almak zorunda kalıyolar ama bunu doktorla konuşabilirsin ameliyat sonrası emzirmede sıkıntıda olmuyo ben şimdiden para biriktiriyorum 21 yaşındayım iş hayatıma girince ameliyat olucam ameliyatlardan korkma zaten uyuyo oluyosun kıyafet konusunda tavsiye vercek olursam atkı tak şal tak ama atkıyı şalı boyunluk gibi boynuna sarma boynuna sarıp iki ucunu göğsüne doğru indir aynı saçındaki gibi böylece küçük görünücektir
Dar giyinme , göğüslerini belli edicek tişörtlerden kaçın , çantanı iki göğsünün arasına alma , slikonsuz südyen tak , toparlayıcı südyen giyebiliyorsan giy , bunun dısında baska bir şey diyemiceğim. Ne amelliyatı saçmalama. İleride erkek arkadasın nişanlın eşin herneyse oldugunda onların hastası olucak emin ol benim ki bana " ölürüm onlara onlar yaşama sebebim " falan derdi. bende 95 beden takıyorum
ya umarım öyle olurda, dar giymiyorm zaten ama çok bol şeylerde garip duruyo
Çok bol giyme zaten , çok darda giyme sen kaç baden takıyorsun.
80e takıyorm
Bence bu konuyu kafanda biraz hafifletmen lazım gögüslerin için kendi kafana birşeyler yapma derim ben çünkü sana sorun ola ilir ama şunu da unutma gögslern için yapabicegn pek birşey yok (canını sıkacagın bir durum da değil zaten) ama bedenin için yapacagın çok şey var yani ileriyi düşün düzgün bir görünüm için bedenini kontrol altında tut.
boşver ameliyatı şimdilik düşünme ya çok gençsin bıçak sürdürtme vücuduna eğer çok ciddi ağrılara filan sebep olmuyosa böyle devam et hem büyük olması için milyarlar harcayanlar var onları düşün göğüslerini çok belli eden kıyafet giyme ;)
banada bir yorum yap :D
görmemişim yorumunu özür dilerim, belli eden kıyafetler giymiyorm ama toplumumuz fesat bir şekilde bakıyolar
sen sırf bakıyolar diye rahatsızsan aşmalısın bunları çünkü erkek sonucta mutlaka bakar aldırmamayı öğren zaten bol kıyafet giyince bakmıyolar
ama göğsümü kapatmam için xxl tshirt giymem gerekiyor kendi bedenim s, cok garip duruyo daha dogrusu iğrenç
o zaman normal bir kıyafet giydiğinde göğüslerin devasa gözüküyo doğru mu?
devasa değil ama dikkat çekiyo yani böyle mutant gibi durmuyo tabiki
ben spor yaparak küçülüyo diye bişeyler biliyodum benim bir arkadaşımında çok büyüktü spora başladı hem zayıfladı hem göğüsleri küçüldü. spor yapmayı denesen?
spor derken her sabah koşuyorum ama bu kas yapıcı aletlerle hiç çalışmadım sadece kardiyo o da küçültmüyo
koşma değil arkadaşım spor salonuna gidiyodu ordaki spor küçültüyodur belki bir araştır olmadı son çare ameliyatla küçülttür rahatla mis gibi :)
tamam mıı :)
evet tamam teşekkür ederim
normal beden 90 a filan mı denk geliyor
Cevap
56Cevap
bu beden bişey varsa işin zor spor yapmanı önermişler ama meme dokusunda zaten fazla yağ olmaz
yapılacak en güzel spor ellerinin avuçlarını birleştir ve sıkıştır gevşet
günde 2 saat 3 saat arayla yaparsan iyi olur
seni hem sıkılaştırır pek küçültebileceğini sanmıyorum ama hiç yoktan iyidir
tamam teşekkür ederim küçültmek için sadece ameliyat olması lazım sanırım
kesinlikle süt dokusunu küçültmek imkansız ama bence biraz sabret anne olmadan bu ameliyata girme
kimi süt bezleri iyileşme göstermez
bir anne ol sonra bakarsın
ayrıca sprocu sütyenleri giymen seni daha rahat ettiri ve dokuyu yaydığı için fazlada büyük görünmezler camasirim. com tavsiye ederim
büyüklüğü bir dert küçüklüğü ayrı
geçmiş olsun diyeyim
ama tek derdin bu olsun be millet 5 10 bin para harcıyor böyle olacam diye
tam bir tezat bu işler :))
sporcu sütyenim var ama her şeyin altına giyilmiyo onlar satende felan mesela, ya tabi yek derdim bu olsun allah başka dert vermesin ama insan takıyo işte
verdiğim siteye baktın mı?
bu siteyi nereden biliyorum net eski sevgililerimden
aynı senin derdinden dertli bir kız vardı başıma gelmeyen kalmadı:))
ama sporcu işi çok ürün var
hayır daha bakmadım ama en yakın zamanda bakıcam, benim gibi olan kız çok bir dayanışma derneği kurucam yakında
hemen yan tarafına meme fetişleri derneği kurulur haberin olsun
ama dert etme anaç sembolünün en önemli simgesi göğüslerdir
bu da senin doğurganlığını gösterir
ama işte şu eziyeti bile erkekler için çekiyorm ya ona sinir oluyorm yoksa benim için olsa da olmasa da farketmez
şimdi konuyu açıyorsun bilmediğin bişeyler var bak yazacam aaaaaaa deme ya da şikayet etme
meme uçları vajinak kasların uyarılmasını sağlar ve orgazm olmanı kolaylaştırır. erkeklerin aslında bu süt bezlerini bu kadar sevmesi kendisinden fazla senin zevk alman ve bu durumun erkeklerin daha fazla hoşuna gitmesi. sen zevk alırsın erkeklerin sadece hoşuna gider anladın mı?
anladım, sonunda iyi bir haber kadınlara bakıyorm orgasm olamıyorm diyo ben pek bilmiyorum cinsel konuları kusura bakmayın ama her yerde böyle sorular. zahmet edip açıkladığınız icin teşekkür ederim
ne demek bilgi paylaşıldıkça çoğalır
yardımım dokunursa ne ala
verdiğim spor tarifini anladın mı?
evet anladım saolun
kendine dikkat et
erkekler sapıkca yaklaşırlar bu konuda hak veriyorum
onlar adına senden özür dilerim
seni iyi anlıyorum
geçmiş olsunluk bişey yok ama inşallah kurtulursun bu durumdan diyeyim
arkadaşım Hekim müdahalesi şart evet estetik operasyonla küçültülüyor estetik cerrahi ni tanıdığımız vardı kulak misafiri olmuştum ama her şeyin orjinali daha iyidir ameliyattan sonra eskisi gibi olmuyo ve ciddi ağrılar yapabiliyormuş oan göre iyi karar ver
Göğüs kaslarını sıkılaştıracak egzersizler yap. Hem daha diri ve sıkı göğüslerin olur, hemde sarkmayı engellemiş, büyümeyi azaltmış olursun.
Bu durumun ileride çok faydasını görürsün. En sağlıklı yöntem bu.
Kimseden de utanmana gerek yok, Allah vergisi sonuçta.
tamam o hareketlere bakıcam, ben de öyle diyorum ama ister istemez utanıyorm geçen sene lise bitti lisede daha kötüydü
Genelde senin yaşlarındayken çevredeki insanlr herşeyle dalga geçmek için yer ararlar. Ciddiye alma bu durumu. İleride büyük göğüslerin bir çok erkeğe seksi gelecek ve senin için avantaj olacak.
Bardağa dolu yerinden bak. Ama herşeyden önce sağlık kısmını düşün işin. Bel ağrısı yapacaktır büyük göğüs, o nedenle spor yap düzenli ve sarkmasınında önüne geç.
Büyük göğüsler daha kısa sürede sarkar ve görüntü oldukça nahoş.
yasitlarım olan erkeklerden hiç bahsetmiyorm herkes iyi bir şey diyo ama insan ilişkilerim bozuluyo nasıl bir şeyse, koşuyorm koşmayı da seviyorm ama o da ayrı bir dert en dar sporcu atletiyle zar zor yapabiliyorm işte
Ben büyük göğüsleri itici bulanlardanım. B-C benim sevdiğim göğüs ölçüsü. O nedenle işin seksilik yönünden bakamıyorum ama sağlık yönünden söylenebilecek herşeyi söyledim sana.
anladım tabi ki herkes büyük sevecek diye bir şey yok, sağlık problemlerim olursa ameliyat bile olurum mecburen cevabınız için teşekkür ederim
Rica ederim, mutluluklar. :)
tıbbi yardım almanızı öneririm bilinen farklı bir alternatif var ise bayan arkadaşlar daha ayrıntılı yardımcı olacaklardır içinde bulunduğunuz durum için üzüldüm cidden bu memlekette iri göğüslü bayanların sıkça dile getirdiği tatsız bir durum malesef.
herkes dalga geçiyorm sanıyo ama cidden zor yazın bile çoğu zaman ceket giyiyorm
böyle bir konu üzerine neden dalga geçesiniz ki sizi anlıyorum durumunuz zor gerçekten, biraz da iyi yanından bakın sahip olduğunuz göğüslere başka bayanlarda sahip olmak için milyarlar harcıyor :) sorununuza giyim tarzınızı değiştirerek biraz bol kıyafetler ile çözüm getirebilirsiniz.
denedim bol şeyler giymeyi ama o zaman kendimi kötü hissediyorm, çirkin hissediyrm yani
Fazla dert etme bazilarida gogsunu buyutmek icin elinden geleni yapiyo seninkilerinin buyuk olmasi senin elinde olmayan bir sey dert etme bence cozum olarak birazdaha dar sutyenlerle sıkıstırıp kcuk duruma getirebilirsin baskı olunca disardan fzla buyuk gorunmez
dar sütyende yanlardan çıkıyor daha kötü bir görüntü oluyo
Bence dert etme eminim bir cozum yolu vardir canini sıkma tek derdin bu olsun :)
Slm, öncelikle gerçekten zor bir durum olduğnu belirtmek isterm, insanların biraz dikkat çeken biyerimize bakması ve sanki alay eder ya da ondan faydalanır gibi yapması çok itici bir durum. Bundan nasıl kurtulursn bilmiyorm ama iyi araştır ve hemn karar verme, sana bakanları boşver, onlar bakıyo diye acil karar veripte yanlş bir seçenk seçme lütfen. Rica etsem acaba boy ve kilonu öğrenebilirmiym, bide göğüs ölçün tam olarak nedir?
Boyum 1.72 kilom 53,80e oluyo göğüs ölçüm. ameliyat olamam korkuyrm zaten
Aslında boyun ve kilon çok güzel ya, göğüslernde 80 kısmı güzelde galiba e olunca büyüklğü ordan geliyo, e pek duymamştım, c faln duydumda, nasıl duruyor pek bilemedim şimdi, netten örnek bir resm atabilirmisn mesela?
Bu oluyo iste :(
https://i.hizliresim.com/V22B5y.jpg
zahmet verdm, tşkkr ederm resm için. Yaşına göre büyükmş biraz evt. Eğer ameliyat faln olmam diyosan belki doğal ilaçlar faln varsa bir araştır bence. ya da başka yollarla faln küçültebilirsen dene derim. Yaşın ilerleynce biraz olsn sorun olmaktan çıkar diye düşnüyorm, ilerki yaşlarda bu sorunun giderek senin için olumlu anlamda sana dönüşu olacaktır emin ol. Umarım bir çaresını bulursun..
iri olduğu kadar diri bir göğsün varsa sakın estetik yaptırma bence. sahip olduğun bu şey için çoğu kadın can atar.
ya nasıl söylesem sarkık değil kesinlikle daha 18 yasindayım zaten ben sadece toplum yüzünden istiyorm
Bir insan cinsiyetinin getirdiklerinden utanır mı, hemcinslerinin sahip olmak için bir ton spor ve cerrahi müdahale yaptırdığı yerlerden birisi. Hatlarına uygun giyinmen yeterli olacaktır. Elaleme göre kendine işkence yapma. Çok da iyi bence.
iri gögüs her zaman Forever'dır..
sevmeyen erkek çok ama çok azdır..
bence kalsın..
yoksa ileride tekrar büyütmek zorunda kalabilirsin.. Tercih senin tabi
erkekler için değil istediğim yani istediğimi giyemiyorm dekolte giydim bir seferinde eski yakın arkadaşım erkek arkadasımın büyük göğüslere zaafı olduğunu biliyorsun elimden mi almaya çalışıyorsun dedi ki en ufak çabam yoktu, yani bunun gibi seyler garip baktıklarını hissedebiliyorm
yahu biri istedikten sonra her türlü saklar,
sen yapmak istemiyorsun anlaşılan.. kıyafet bulamıyorum diyorsun? şu dünyada bir tek senin mi öyle? millet özellikle slikon yaptırıp büyütüyor ve kıyafet bulabiliyor da sen mi bulamıyorsun?
benim gögüslerim var ve kocaman deyip masanın üzerine koyarsan, etraftan da böyle tepkiler alman çok normal.
Daha bol giysiler giyinmeye calismalisin ve dahada buyuk gosteren sudyenler yerine kumastan dantelden olan sudyenler yercih etmelisin bence en azindan daha az belirgin olacaktir kucultmeyi dusunme bence ilerde keske kucultmeseydim diyebilirsin
saglık acısından bır problem yoksa sorun etme bence, benımde buyuk ama dar gıymemeye ozen gosterıyorum sende oyle yap rahat edersın :)
arada ağrı yapıyo ama onun dışında bir sorun yok, dar istesemde giyemiyorm göğüs kısmı olmuyor :)
dert etmemeye çalışıcam olmadı giderim doktora :)
bu soruyu bu saatte sorarsan abazanlar cevap verır kardesim. kamburluk varsa ya da cok senı rahatsız edıyorsa doktora git.
ya k. b müsait olduğum zamanlar geceleri, gündüzleri yorgun oluyrm. saçma salak cevap verenlere bakmıyorm zaten. kamburluk felan yok sadece diğer insanların tepkileri
evli degilim görüştüğüm biri var ama o da bakıyo böyle bu yüzden olayı hemen cinselliğe ceker diye korkuyrm
hekim ameliyattan başka bir çözüm sunar mı acaba?
Bütün drdin bumu kızım insanların eli ayağı yok gözü görmez dünyaları karanlık sen gelmişsin memem çok iri napcam ya vah vah yat kalk elim ayağım var gözüm görüyor kulağım işitiyor diye şükret ;)
onlara tabi ki şükrediyorum ama karşındakinin sürekli özel bir yerine baktığını düşün. geçen bir kız bunlarla tecavüze uğrarsan şaşma bildiğin davetkar duruyo dedi eğer toplum düzgün olsaydı bende bundan rahatsiz olmazdım
seks objesi gibi durduğumu söylüyorlar yani açıkçası p*rno yıldızları gibi bu yüzden erkekler sana iyi bakmıyo diyorlar, görüştüğüm kişi hemen cinselliğe girecek diye korkuyorm erkekler kızlar gibi değilmiş yani mantıklı davranamıyrlarmış
Sen kız olamazsın, kız niki altında yatan bir abazan erkeksin :):)
abazan değilim erkek hiç değilim, bişey soruyoruz ciddi ciddi hemen fesat konulara çekiyosunuz. cevremdekilere soramıyorm k. b
onla yaşamayı öğren bebeğim. m beden olmuyorsa L beden giy oda olmuyorsa XL giy.
giydim çok garip duruyor böyle babamın tshirtini giymişim gibi oluyo
ikisinin arasında tercih yap işte. Babanın tişörtünü giymiş gibi olmak mı :) yoksa baban yaşındaki insanların gögüslerini dikizlemesimi hoşuna gidiyor. bu sorunun cevabını ver ve gereğini yap :)
Tek caresi operasyon ve tahmin ettiginiz kadar zor degil yakinda bel agrilarinizda basla gercekten ciddi sorun
bel agrım oluyo arada ama göğüsten mi bilmiyorm
Tabiki gogusten ilerde dahada artacak yasiniza gore cok buyuk ama dedigm gibi operasyon zor olmuyor izde kalmiyor artik
ben daha dişçi koltuğuna zar zor oturuyorm ameliyat masasında ölürüm herhalde, ileride belki yaptırabilirim ama
Cocugun oldugunda mecbur bilee kalabilirsin cunku nasil sarktiklarina sen bile inanamayacaksn
Su anda öyle bir şey yok gencim diye sanırım ama ileride be olur bilemem, ameliyat fikrini iyice bir düşünücem
Gecmis olsun fazla kafa na takma
bildiğimiz ameliyattan baska bir yolu yok heralde kardeşim, Allah abazaların pis bakışlarından korusun seni.
sürekli utanıyorum bazen insanlar yüzüme bile bakmıyor sürekli göz orda, kizlar bile aynı şeyi yapıyo
valla ne diyeyim ki tavsiyede bilmiyorum
Kız bırak boşver millet para verip silikon yaptırıyor iyi böyle :D
öyle teselli ediyorum ben de kendimi :)
bikini girince ben bile kendime bakıyorm, kumaşı ince olduğu için ayrı güzel duruyo :) yaşasın büyük göğüslü kızlar :))
Şimdi bize güzel gelse de Yalçın abiye bu yüzden boşaman biri çıkmıştı. Allah kolaylık versin ben bitane gördüm dediğin gibi ona da yüzümü bastıracaktım az kalsın. İşin zor
nasıl yani erkeklerde yüzünü bastırmak istediği gibi birşey mi oluyo?
Bende olmuştu :D herkesin fantazisi farklıdır ama su an empati yapmaya calıstım. Sonuç olarak yapamadım ama yine de kötüdür bence
hey allahım :))) kimi küçuk diye şikayet ediyir kimi büyük diye şikayet ediyor kesin atın şu memeleri artk tek çare :))))
Yaşlı amcayı bile uyandırdıysan hakkatten varmış sende bişeyler :D
ya dalga geçme en fenaları yaslılar zaten, son bir çırpınış mı anlamadım ki
yarı yola geliyosa iyi bence
ahhaha alıcın çok olur senin, kötü birşey değil büyük göğüs
Bu ne lan buyuk gogus sorusu sormak modami?2 saatde bir bu soruyla karsilasiyorum. bu kdr cok buyuk goguslu kizlar var da ben niye goremiyorum a. m. k.
göğüslerini aşırı belli edecek şekilde dar t-shirtleri kesinlikle giyme. büyük ihtimalle genetiktir zaten. bedenin kaç?
Göğüs altı 80 cup da e işte. dar istesemde giyemiyorm ki
anladım. çok zor bir durum gerçekten. bence biraz araştır, gerekirse tıbbi yardım al çekinme. umarım sorunun hallolur.
sen takıntı yapmışsın ama değerini bil kızlarının :D
Sorun yapma yapacak bisey yok iyi tarafindan bak ya küçük olsaydi
tamamda neyine yardım edelim. dilmi atalım iki mıncıralımmı naapalım
lan olmadı şöyle bir manitamız :) ameliyattan baska care olduğunu sanmıyorum :)
Canm öncelikle su gorelim yazan fesatları boswer genetik olabilir mi?
anneminkide büyük, halalarımda aynı şekilde. genetik zaten 18 yasindayım bu yaşta silikon olmaz zaten
Demekki genetik yani yapısı öyle ama sen yinede bir doktora görün cok rahatsızsan
bence öyle kalsın erkekler iri göğsü sever hemde doğal olanı
googleye yazınca bir kaç bir şey çıkyıor ama genelde büyük göğüslü kızlar güzel olur çok mu büyük yani anlayamadım ki?
Kızlar memem büyük olsun ister siz de küçük olsun istiyorsunuz. :D
bencok cok guzel vede cok sexı off fena oldum resmı gorunce :P
Buyuk yani. Bazi sutyenler var sporcular icin kucuk gosteren biraz sikabilir ama alisirsin.
Bu göğüsler de penis gibi küçük olsa sorun cok büyük olsa sorun ideali ortası lazım ;))
Sorun etme rahat ol..
benimle evlenir misin :)
Merak ettik ama böyle anlatılmaz ki:/
Kiloluysan eğer spor yap
53 kiloyum
ya bir spor salonuyla görüsmedim ama göğüs kası yaparım felan diye gitmeyi düşünmedim, ama küçültmeye yardımcı bir hareket varmış oradaki aletlerle yapılan
herkes dalga gecerken ciddi bir cevap verdiginiz için teşekkür ederim, yarın gidip bir spor salonu bulucam
Ona minübüs cu olsam 3 kişi parası alırım :))))
ilk defa bir yoruma güldüm haklısın :D
:))))))
Bnce çok sorun edip kafanda a çok takiyorsun
oha ya nasıl bir gen bu..
Of sen şuna bak nerde büyüttün öyle
Gormeden yorum yapamiycam :)
İlerde bunun harika
birsey olduğunu anlayacaksın
kurtulmak yerine onları kullanmayı bil :))
Birden mi büyüdü öyle
nasıl bişey miş bizde görüp sasırmak isteriz
yüzün o mankeninki gibiyse sıkıntı yok:D
Oruç bozar bu soru :D
ameliyatla küçültebilirsin
füzeleri dikmişsin kanks :D
yaşlı amca bile güldürdün:)
hızlı resim koy hayali olmaz
Çok küçüksün ya :(
Sarkık mı ki?
hayır değil işte bu yüzden dikkat çekiyo, böyle nasıl anlatsam bilemedim sarkıyo tabi ama çok değil
Ameliyat tek çözüm
TAKMAAAAAAA
Operasyon oldun mu
çok iyi
kaç ki bedenin?
80e
O kadar büyük değil sevgilimin ki 90 dı yani eskisinin :D O gayet memnundu
80 bel ölçüsü yalnız göğüs değil, göğüs e cup googleye bakarsan görürsün veya üstte resmi var
Yani senin memelerin sarkık mı demek istiyorsun?
hayır 80 kopçanın sarması için alınan ölçü, bel ölçüsü yani 80-90 gibi ölçülerin göğüsle alakası yok, a-b-c-d-e gibi harfler belirler göğüs ölçüsünü bu yüzden 80e diyorum 80 belimin ölçüsü e ise göğüsümün..
Ama erkekler büyük sever niye sorun ediyorsun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar