Erkek arkadaşım eski sevgilisiyle yatmış mıdır sizce?

1 senedir beraberiz takibim sonucunda eski sevgilisiyle görüştüklerini öğrendim hesap sordum ne yaptınız felan diye kız bunun ofisine gelmiş sevgilim gelmesine engel olamamıs kız direkt ofisinin arka odasına yattıgı yere dalmıs sevgilimin yatagına felan oturmus sevgilimde yanına gitmiş kız sevgilimin dudaklarına yapışmıs sevgilimde engel olmamamış oda öpmüş ee devamı geldimi dedim ilişki oldumu dıye sordm olmadı dedi sen hayatmda olmasaydın olcakdı dedi sen aklma geldn dedi ben bu kızdan ıntkam almak ıstıyorm kızlar cınsell tacızden yıkılırlar bu kız benı aldatrtı operek tacız ederek kandırcakdım onu dedi.. pek ınanmadım. opusmenınde devamı gelmıstır dıyorum kızlada konusdum ben kendı basıma gelmedim sevgılın senı ozledım gel dedide geldm dedi hem sevıyorum özledim desem benı kabul edcek cınsten sevgılın var dedi.. kafam cok karısdı ayrılsammı ayrılmasammkı kendımı yıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
benimle ihtiyacını karsılıyordu ne zaman istese hic basım agrıyo demedim sevdiğim icin agrım sızım olsa bile acı ceke ceke yattım mutlu olsun beni bırakmasın diye..
Erkek arkadaşım eski sevgilisiyle yatmış mıdır sizce?