Siz olsanız ne düşünürsünüz sevgiliniz gözünüzden düşer mi?
Cevabın nedir?
+1 yılHani anlıyorum ki ilgi çekmek için yazmısınız bu sözü bence bunu söylüyerek degılde yaşıyarak deneyin herkesin düsünce yapısı farklıdır .. siz bize mi sorucanız ne yapıcagınızı yada yap desek yapıcakmısınız sizlerin düşünceleri yok mu akıl var fikir var..
021 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin olumlu karşılama oranına bakıyorum ben fikir ediniyorum ne var bunda?
- +1 yıl
peki iki rekat namaz kılsan da şu boş işleri bıraksan erkeklerle sex muhabbeti yapıcagına hanım hanım sorsan daha iyi olmaz mı ... aklınız nerenizde sizin unutma taş yerinde agırdır .. hiç bi bayan bu soruları sorar mı ya sen bayan degilsindir yada puan almak ayak olsun diye yapıyorsundur kusura bakmada..
Soran+1 yılBitmek bilmeyen önyargılar tamam sen haklısın
- +1 yıl
ön yargılarım degil güzel arkadaşım hiç annen veya bir büyük teyzelerimiz böyle muhabbetleri agzına alırmı allah askıan sanal da bu kadar sanala güvenmeyin ne dolaplar dönüyor dikkat edin mesela bir afedersınız p*rno siteye giriyorsunuz .. aaa bi bakıyorsunuz mailinize ya dulların adresleri gelmiş yada kremler haplar gibi mesajlar artık dünya izleniyor dinleniyor bir bildigim var dikkatli olun az..
Soran+1 yılSana şunu söylüyorum doğruysan öyle kal hiçbir kızın namusunada göz dikme burada bu tavsiyelere kimsenin ihtiyacı yok çünkü dinlemezler sen doğru ol doğru yaşa böyle şeyler yapanlarıda görme hadi yolun açık olsun
- +1 yıl
Ağız da cinsel temas için değil, başka işler için var edilmiştir; oradan cinsel temas yaratılış amacına da, fıtrata da ters düşer, fıtratları bozulmamış olanlar bundan nefret ederler
Soran+1 yılBunları senden daha iyi biliyorum üzülme sadece git
- +1 yıl
benden iyi biliyorsun da madem niye yapıyorsun ey mübarek ah delirttin sen hem toz kondurmaz yoksa .. kelime yapmaktan da geri kalmaz ...
^^^arkadaslar sevgilime oral yapsam acaba sinemada ne düşür''^^ ey gidi ey sizdende nesil dogacakta faydalı analar olucak ah ah kızına ne ogretırsın kı sen oralın ne kadar faydalı bır seyın oldugunu mu yoksa gercekten erkekleri gaza getırıp bu soruyla delırtmek mı oldugunu ah kardesım ah
Soran+1 yılBen anneliği hakedecek biri değilim bu yüzden olmayacakta üzülme
Soran+1 yıl"şaşırmış bunlar vallaha yaa"yorumunu yeni gördüm hep böyle kal deyip susuyorum iyi günler.
- +1 yıl
bak konuştukca anlastıgımızı düşünüyorum bak sende benim gibi ön yargılı olma madem .. ok... :) bekliyorum seninle bir sey konusucam.. inan iyi bir dost olucaz
Soran+1 yılBenim erkek bir dostum yok olamazda kusura bakma
Soran+1 yılBu kadar saçmalayabileceğini düşünmüyordum tebrikler
- +1 yıl
yaw mubarek sankı gizemli cevaplar verip dibinde dolastırıcan allah kızı erkek ıcın erkekgıde kız ıcın yarattı tamam sen belkı kısırsın anne olamıyacaksın .anne olamıyacaksın anneligi haketmıyorum dersen allaha karsı gunah ıslemıs sayılırsın . dıyelım ki saglıksal hastasın herseyın tedavısı var hadı dıyelım kı sakatsın gene cocugun olur hadı dıyelım kı sen erkeklerı sevmıyorsun lezbıyensındır hadı dıyelım ki sen erkeksın o zaman gaysındır dedım yanı boş anlatma .. erkek dostu olmaz mıs olamaz mı
Soran+1 yılHayır öyle birşey yok çocuğumun olmasını istemiyorum bu kadar bunun birçok sebebi var biri dediğin gibi ne kadar doğru bir anne olacağım ikincisi onu nasıl koruyacağım bana göre erkeğin kız kızında erkek arkadaşı vs, dostu olamaz yanlış bence
- +1 yıl
yaw sen garipsin erkegin kız dostu olmaz diyorsun sinemada sevgilime oral yapsam ne düsünür diyorsun allah aşkına ya ... benim çocugum olmaz diyorsun.. ben çocugumun olmasını haketmiyorum diyorsun aklıma hayat kadını geliyor .. ne olursan ol dogru duzgun sorular sor cidden boş konusuyorsun..
Soran+1 yılIyi boş konuşuyorsam sus!
- +1 yıl
kaçıcak yerin kalmadıda artık sıkıştın anlatıyorsun neyse.. yormam kendimi sana anladım ki sen daha kendinin ne oldugunu bılmeyen kendinden bıkmıssın hayattan bıkmıssın hadı yolun acık olsun
Soran+1 yılAynen öyle seninde unutma hep böyle kal!
Soran+1 yılHayır asla!
- +1 yıl
ok pekii
En İyi Cevaplar
+1 yılsinemada nasıl yapcan..
03 Yorumla- +1 yıl
haksızmıyım Nescafe..:)
- +1 yıl
Yapılır yapımaz diye bir şey yok ben sinema salonunda ilişkiye bile girdim ama sinema salonunda sadece 4 kişi vardık :D
+1 yılO an düşünemez çünkü ikisi aynı anda çalışmaz ... Ama sinemada görebilirler , izleyebilirler , sıraya girebilirler , hatta kendini bile nette izleyebilirsin bir kaç gün sonra ...
40 Yorumla
eger senı tanıyosa bu olay etkılemez sna bakıs acısını. yani aşmışsanız artık bu tarz şeyleri..
ve hosuna gider bence00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
44Cevap
sevgilinin gözünden düşersin tabi ulan ben bunla nasıl sevgili olmuşum bu bildiğin suzuki hayabusa 1600 müş der :D link
10 Yorumla
+1 yılanladığım kadarıyla oturmuş bir ilişki değil bu yüzden o kişiyi tanımadan bişey demek yanlış olur. yeni bir ilişkide cinemada bana oral yapılsa tabiki memnun olurum ( gerçek hayatta yapılmışlığı vardır ) ve karşımdakini sadece o an yaşanana göre herhangibir değerlendirmeye sokmam genel olarak bana yaklaşımları hayattaki duruşu ve bana özel yaşanılanlarla hissettirdiklerine göre kişi bende değer kazanıp yada kaybedip yer eder
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sinemada oral yapacak kadar aştıysanız, her türlü cinselliği yaşıyorsunuz demektir. Bu zamana kadar düşmediysen gözünden, sinemada oral yaptın diye mi düşeceksin? Kaldı ki çoğu erkek, sınırları olmayan kadını sever.
20 YorumlaSinemada oral yapmaya kalkarsan iş gangang'a döner :)etrafın penis kaynar sen biletcı olursun orada
61 Yorumla- +1 yıl
hahahahaha süperr :)))))
Bence cok sacma o kadar ınsanın ıcınde kendını o duruma dusurmemelısın.Sınemada yaptıgın halde elbet bıgun evde olucaksınız o zaman yapmanı ıstemeyecek mı?Nereye bosalıcak bu cocuk onu hıc dusundun mu ?
12 Yorumla- Cinsellik konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılSenden bir tane daha varsa ben alıyım
Her erkeğe nasip olmayacak bir durum, emin ol filmi hatırlamaz ama o filmin adını da o günüde ve tabi senide hayatı boyunca unutmaz.01 Yorumla
Soran+1 yılÇok fena alay etmiştim çok fenayım ben ya ben ve oral haha:-D
+1 yılmadem senin erkek dostun olamaz o yüzden neden oral yapmayı soruyorsun işte çelişkili ifadeler var yanii bu sitede cok garip insanalr var ya sasırıyorum ya
019 Yorumla
Soran+1 yılOnada cevap vereyim sen benim dostum olursan bir sevgilime bakarım bir sana ve oturup ağlarım yani bu mu hakettiğim diye
- +1 yıl
vallaha ne demek istedigini anlamadım yemin ederim yalnıs anlama ne dedin acıklarmısın
Soran+1 yılAçıklamam çünkü boş konuşuyorum!
- +1 yıl
aynen boş konusuyorsun tamam belki söyleyemediklerin de olabılır hak verırım sana ama en azından de ki arkadasım bi özeline bakarmısın de haksızmıyım allah ıcın
Soran+1 yılGit ya git!
- +1 yıl
ok pekiii
- +1 yıl
asla işim olmaz kanı bozuk onun
Soran+1 yılBenim mi kanım bozuk:-(Allah razı olsun ne diyeyim
- +1 yıl
sen kımsın gozukmuyor kı kımın yazdıgı
Soran+1 yılOfff sen hala orada mısın makas alan kişiyim ben hani dedin ya oralıları çok severim diye anlamadan milleti kırıp döküyorsun maşallah sana ya
- +1 yıl
oralıları cok severım derken ben bir ilin insanlarından bahsettim güzel arkadasım ne oluyor ortam karıştı ya ne makası ya neyden soz edıyorsunuz arkadaslar sıtede yenıyım ne oluyor heyy
Soran+1 yılBiraz düşün ne olduğunu anlarsın yolun açık olsun
- +1 yıl
hımmm anladım seniiii beni eklermisin özel bir sey sorucam 2 kisiyle hakıkaten karıştırdım rıca etsem ekle tekrardan sılersın bı yalnıs anlasılma var bır arkadasımızlada kapıştık o yuzden tekrardan kusura bakmayın sızınle bır sey konusucaz
Soran+1 yılEkledim
- +1 yıl
gelmedi baskanın ekleme talebı geldıde o yuzden
Soran+1 yılO kişi benim anlasana ya offf
- +1 yıl
okey harikasın sen
Soran+1 yılHarika mıyım kanım mı bozuk anlamadım ben?
- Cinsellik konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılpublic alanlarda yapmayın yaa. oturduğumuz koltuktan hamile kalma riskim olsun istemiyorum oraya buraya bulaşır falan :D :D
32 Yorumla- +1 yıl
çok güzel dedin, ağzına sağlık :)
Zamanında yapmıştık. Hiç bir şey düşünmedim. Sadece yeni heyecan yaşamak çok güzeldi. Hala hatırlıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılO mu istedi sen mi
korku filmine gitmeyin o zaman filmde gerilim sahnesi gelir bi gümbürtü kopar ani bi reflexle hartttt gitti sevgilinin penisi :D:D
20 Yorumlane kizlar vrmis be azdin mi . yazik az utanma olur git otele eve oraya buraya milletin icinde yapma .
20 Yorumlakızlar ne hale düşmüşya biraz hakm ol bence kendine erkkler evlencek kız bulamıo sizin yüzünüze:D
210 Yorumla
Soran+1 yılBenim yüzüme eeee devamını getirde davalık olalım hadi
Soran+1 yılSen tamamla lafını sonra
Soran+1 yılBeni yargılamak sana mı düştü?kimin kime hakaret etmeye hakkı var?farkındaysan senin yaşantını katmıyorum ben çünkü beni ilgilendirmez
Soran+1 yılLütfen arkadaşlar nasıl biri bilmiyoruz belki bana bu lafı demesi doğruluğundandır öyle olsa bile bana düşen Allah seni şaşırtmasın lafıdır kimsenin kimseyi burada aşağılama hakaret etme hakkı yok gerçekten bu çok büyük hatta bu olaydan bile ayıp birşey
sevgilin der ki ''tatlım bak filme o kadar konsantre olmuşum ama sen hiç ORALı değilsin, eve gidince devam edersin hadi dükkanı kapatalım''
03 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar zorlama yaa
- +1 yıl
haha çok güldm bu cevaba yaa :D :D
+1 yılsevgi değilde aklına her cinsellik geldiğinde seni hatırlar cinsel obje olursun ne sevgimi kalır her mastürbasyon yaptığında ağzına aldığın anı düşünür bence :)) nasıl ama :p
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdab-ı muaşeret denen bişey var.ayıp yaa o kadar insanın içinde...hayvanlar bile ortalıkta yapmıyolar tenha yerlere gidiyorlar..eviniz yok mu sizin ?
30 Yorumla
+1 yılne diyosun sen :)) eğer aranızda düzenli bi bincel ilişki varsa bunu yapman demek onu kendine daha çok bağlaman demek farklı mekanlar güzeldir akılda kalır :))
00 Yorumla
+1 yılbu kafayla bence yapma.bişeye yaramaz zaten.
_sami bak hele bi gören var mı?
+sus ve yalamaya devam et kadın.22 Yorumla- +1 yıl
hahahahah samıden guzel bır örnek:))
kesinlikle şaşırır ve olağanüstü heycanlanıır bence bu hoşuna gidecekdir bileti alırken arka taraflardan ve az kişinin girmiş olduğu bir filmi seçmeni tavsiye ederim iyi eğlenceler şimdiden : )
00 YorumlaGay'ler yapıyor bunu genelde.
Ben lisedeyken cork cork seslere şahit oldum,sonra baktım adamın yanında kız yok erkek var.Aahahah sonra nette bir baktım ki fena beyb :D00 Yorumla
+1 yılahahah biz yapmıştık evde yapmaktan ne farkı var anlamadım. ama dikkat edin arkadan makinist sizi izliyor olmasın :D
08 Yorumla
Soran+1 yılO benim yanıma gelecek ev falan tehlikeli yani
- +1 yıl
evde yapın demiyorum ahaha kedi canını senin. evde yapmaktan ne farkı var gözünden niye düşüyosun onu söylüyorum ha ev sinema .
Soran+1 yılOlur mu evde daha fazlasını isteyebilir
- +1 yıl
allahım biri beni öldürür mü lütfen lan parası neyse çalışıp öderim.
Soran+1 yılSorun para değil ki
- +1 yıl
tamam ya iyi dalga geçtin daha fazla anlamamış gibi yapmıcam.
Soran+1 yılDalga geçmedim
- +1 yıl
hayattan bezdim lan iki dakikada git ağzına mı alıyosun napıyosan yap korkma sevgilin seni daha çok sever sana çok bağlanır kulun köpeğin olur.
+1 yılo senden sürekli bunu talep ederken senin gözünden düşmüyorsa sen de onun gözünden düşmezsin.
11 Yorumla
+1 yılYok ama tenha bir sinama salonu seçmeni öneririrm :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk sevgilin filan mı yada elinde tutmak için mi böyle yapmak istiyosun?
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu tatmin etmek için yapmak istiyorum
azgınlığın bu kadarı artık pes bence sen sokakta aç seks yapın madem çekinmiyorsun insanlardan
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapıyorum ben. beceremezsem o da yönlendiriyor beni, saçlarımı tutuyor falan. güzel yani işbirliği oluyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSinema ilk için hiçte uygun değil.Ciccikleri sun ona, aletle oyna yeter.
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır o dokunmasın bana
Cevap sahibi+1 yılYok öyle bi dünya :)
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılGörürsün bakalım :)
+1 yılsinemada oral yaparsan oda acık hava seni düzecegini düsünür herhaldee ***
00 Yorumlataksimdeki şu meşhur p*rno sinemasına mı gitceksiniz hayırdır
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaa aa sorman bile ayip yap gitsin, hatta yaninda baskalari varsa onlarada yap yazik nefis taşiyorlar sonra canlari cekerse gunah olur ! Kizim saf misin sen? Git toilette yap ozaman
02 Yorumla
Soran+1 yılTeker teker veriyorlar sizi cidden bak!
Cevap sahibi+1 yılSeksman herşeye maydanoz olma sende!
Walla benim cok hosuma giderdi .d bide agzina bosalsam sewgilim yutsa daha cok hosuma gder .d
08 Yorumla
Soran+1 yılYok daha neler!
Soran+1 yılSadece oralla
Soran+1 yılAsla!
- +1 yıl
soran sinemada üstünü başını batırcağına adamın yutman daha iyi yoksa hemen peçete mendil hazırlıycan mı yanında :))
size hayır demez ama sizi çok basit görür cinsel ihtiyaçlarında sizle olur arkadaşınız
10 Yorumla
+1 yılbence yap adama hayatında yaşayabileceği güzel bir heyecan yaşatmış olursun...
10 Yorumlayapması için deli olurdum ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
12 Yorumla- +1 yıl
ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar.
kimse kimsenin gözünden düşmez tatlım.ikinizde zevk alacaksanız istediğin gibi davran.
21 Yorumla
+1 yılsevgilini bilmemde görenler ne düşünür onu bilmek lazım..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsallah arkanizda pos biyikli delikanli bir abiye denk gelirsiniz bi anda isiklar acilirda gorursunuz orali morali
03 Yorumla
Soran+1 yılPolisinde işi gücü biz zaten!
Cevap sahibi+1 yılben polis mi dedim
Soran+1 yılYa başkasına ne Allah Allah!
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet düşersin..eğer seninle ciddi düşünüyorsa ...Ama niyeti varsa belli ettir ,gitisn.
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sorayım peki?
Cevap sahibi+1 yılYa o kıvama çocuğu sen getirceksin..her şey kadının elinde ...ama siz hala arkadaş gibi konuluyor ve cinsellik hakkında bahsetmiyorsanız vay haline... çocuk seni irkitmek istemiyordur ...Ama cesaret bir yerde şart ama ben yine de eğer bir birinizi seviyorsanız boşverin güzelce zamanlar geçirin tadını alın ... o işe bir kez girersen daha çok istersin ve engel koyamazsın kendine...ALIŞKANLIK yapar.
Soran+1 yılBana kalsaydı çok ileride olurdu zaten o çok arzulu çok istiyor beni o yüzden böyle birşey düşündüm
Cevap sahibi+1 yıliyi gidin bir sinemaya kendini ona bırak devamı gelecektir ama senin aşkın da en yakın zamanda bitecektir.
Soran+1 yılOrtada aşk falan yok onun bitmek bilmeyen arzuları var sadece
Cevap sahibi+1 yılO zaman 2 ihtimal var ya onun oyuncağı olacaksın ya da sen bırakacaksın onu ... O başka oyuncak bulacak ...
Oral seks ise erkeğe kolay kolay zevk vermez..Kadın işi bilmediği sürece zevk alamaz.
gözünden düşmezde bacak aralarından gırtlağına doğru bişiler düşebilir
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sinemada oral? adamı döve döve öldürürler :D
11 Yorumla- +1 yıl
haklılar ama dövmekte
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibi kizlarin türk oldugundan utaniyorum.
50 Yorumlaallah 4 duvar vermiş ayıp ya
22 Yorumla- +1 yıl
neden 4 duvar dışında seks yapan yok mu ? bence dışarıda da gayet heyecanlı olabilir :)
- +1 yıl
dışarıda yapılır diyede böyle ulu orta yerde değil bence
+1 yılohaaaaaaaaa :D:D:D:DDDDDDDDDDD aşmışsın bebek sen
31 Yorumla- +1 yıl
şaşırmış bunlar vallaha yaa
doğru soru düşünür mü olacaktı?:) aklı çıkar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kız tam bir kaşarmış derdim
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce hiç yaptın mı ki?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilk olacak
- +1 yıl
Bence orda yapman zor olur.Kalabalık bir yer sonuçta.
Soran+1 yılBizde seyircisi az olan filme gideriz
- +1 yıl
Ortam rahat olmaz.
Soran+1 yılEv hiç olmaz
- +1 yıl
Sinemada rahat olmaz.Yer bunlunur sonuçta.Ev neden olmaz?
Soran+1 yılÇünkü daha fazlasını isteyebilir
- +1 yıl
Anladım.lisedesin sanırım.Konuşuruz sonla çıkmam laızm şimdi.
bu kız kasar benı asar der
20 Yorumla
+1 yılzevkten film izlemeyez herhalde :))
00 YorumlaUlen sırf karanlık diye gitmeyin şu sinemaya :D
20 Yorumlaaksine yücelir,seyretmediğim filim kalmaz şehirde
00 Yorumla
+1 yılhayır neden gözümden düşsün ki..çılgınlığı severim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılwououw cok namuslusun hayran kaldimm
14 Yorumla
Soran+1 yılO kızı yok ettiler üstüne basıp geçtiler boşver
Soran+1 yılHayır eklemiyorum
Cevap sahibi+1 yılseni degil bana diyor
Soran+1 yılAynı adam değilsen bende neyim
+1 yıldolu bir salonda oral yapman zor olur.
10 YorumlaÇok karmaşık bi durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç ev mi bulamadınız?
10 Yorumla
+1 yılDaha s0nrada tiyatroda yap bkerede derse ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıyamet yaklaştı harbiden.
01 Yorumla
+1 yılHerhalde şaka bu?!
00 Yorumla
+1 yılyapmaman daha iyi :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Haberi olmadan mı yapacaksın?
Soran+1 yılBilmem elimi götürür okşarım falan sonra kulağına gidip sorarım böyle düşündüm?
- +1 yıl
Hoşuna gider orda ama sonradan basit kızmış diye düşünebilir.Bak düşünebilir diyorum belli olmaz.Sen yine ağırdan sat kendini.
+1 yılbaşımıza taş yagacak
00 Yorumlayaaaap
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri