Sevgilimin bir anda tartisirken mesela dudaklarina yapisip onu öpmek istiyorum
ama hem cekiniyorum hem nasil olcak bilmiyorum
ama hem cekiniyorum hem nasil olcak bilmiyorum
nasıl bir öpücük istediğine bağlı . ateşli mi , romantik mi , yoksa sadece öpmek mi . ateşli öpücük ; dudaklar emilir , ikinizin de dile birbirine temas eder . romantik ; ağız kapalık olarak başlar yavaş başlayarak küçük öpücüklere başlar öpüşmeye göre yön alır . sadece öpmek istiyorsan kafanı sağ ve ya sol yatır ağız kaplı şeklde yanaktan nasıl öpüyorsan dudaktan öyle öp . yazdığım şeyleri beğenmediysen akışına bırak :)
spagetti yiyin gari
opusme dedigin cok onemli buna bakarak birinin nasil sevistigini anlarsiniz ilk once bir kac opucukle basla hemen dil sokulmaz sonra dille baslarsin yavas yavs sonra hizli tekrar yavaslayip bi akc opucuk kondurusun ellrini neresine koyucagna sen karar ver herkez farkli seylerden hoslanir
dilsiz opusmemi olur
Sınırsız ol ki.. Sınırları sen belirliye bile sin..
Bizim sözlerimiz anlamsız, herşey sende bitiyor canım yapabilirsin... Güzelsin, alımlısın sana aşık bir adam var.. Tadını çıkar..:))
Cevap
6Cevap
yanındayken yavaşca gözlerine dikkatlice bak hafiften yakınlaş dudaklarına doğru zaten ondan sonra sevgilin öpmesse seni sevmiyor salla gitsin :D
garanti veriyorum o senin dudağını öpcek. dudağı ile yanağı arasına öpücük kondur sonrası gelir ;)
o öpüyda ben cok pasif kaliyorum
ee sorun ne ozaman sende öp insan değilmisin aşırıya kaçmadıktan sonra ne farkedecek.
cekiniyorum :D
o öpsün ozaman boşver içinde kalsın :))
cekinme. op :) tartisma bitirici olarak guzeldir. ben de tam bik bik sinirliyken simsiki sarilirdim. kalirdi oylece :)
bunu sorarak değil yaparak öğrensen inan daha güzel öğrenirsin.
meyveli ruj sür öncelikle :) sonra rahat ol olur zaten kendiliğinden kasma hiç tatlım...
nalaka?
demişsin ya, birden aniden olacak
dudaklari dudaklarima degicek ya sonra?
gözlerini kapatma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar