Erkekler sıfır kız arıyorken biz niye sahibinden az kullanılmış erkek arıyoruz?

Erkek onla bunla birlikte oluyor sonra evleneceği zaman erkek eli değmemiş kız istiyor. Çünkü onlar ''erkektir yapar'' kültürüyle büyüyorlar. Bu onları haklı mı kılıyor?

Bir kız bir erkekle yatmış olsa kaşar damgası yerken hayatında sadece bir kızla yatmış erkek baş tacı edilecek durumda. Ben kimseyi yargılamıyorum ya da kısıtlamaya çalışmıyorum. Ancak herkesin kendi dengini bulmasını istemek neden bu kadar saçma?

Biz bazı kızlar olarak kendimizi evlenmeye saklıyorken sırf ileride eşimizin karşısında yüzümüz kara olmasın diye sevdiğimize bile dokunamıyorken neden erkeklerin hayali gördükleri tüm güzellerle yatmaktan ibaret? Ya da cinselliği ihtiyaç olarak görüp sevdikleriyle birlikte olan diğer kızlar neden yargılanıyor?

Hadi onları da geçtim de hacı kızlarımızı niye evlilik muhabbetiyle kandırıyonuz ya. Bunu bari yapmayın. Çünkü kız milleti saftır çabuk güvenir. Ama canı birkaç kez yandı mı o kızlardan çakalını bulamazsınız. O yüzden etme bulma dünyasında neden uçkurunuza sahip çıkmıyorsunuz? Hadi çıkamayabilirsiniz onu anladık da o zaman sıfır model kız aramayın. Herkes hak ettiğini bulsun.

Şimdi bunları yazdım diye benim hakkımda kötü düşünenler olabilir ama beni tanımadıkları için umrumda olmayacaklar. Beni bilen biliyor bilmeyen de umrumda olmaz. Bugün soru soran bir arkadaşa olan sinirimden yazıyorum bu soruyu. Görüşlerinizi cidden merak ediyorum.
Erkekler sıfır kız arıyorken biz niye sahibinden az kullanılmış erkek arıyoruz?