Kocam Beni Çırağıyla Paylaşmak İstedi?

Merhaba arkadaşlar 26 yaşındayım kocamla 3 yıldır evliyiz geçen haftaya kadar güzel giden bir evliliğimiz vardı herşey eşimin teklifi ile başladı artık beni paylaşmak istediğini söyledi bende o an bozuntuya vermeden nedenini sordum bana yetmediğini hissediyormuş bir erkek daha olması onu doruğa ulaştırırmış gibisinden saçmaladı iş yerindeki çırağına teklif edecekmiş ama önce bana haber veriyormuş, sinirden kan beynime sıçradı çırak dediğimiz kişi lise çağında öğle yemeklerinde evime eşimle ağırladığım birisi çocuğum gibi resmen eşimin bu düşünceden vaz geçmesini nasıl sağlarım sizce hayır dersem rezillik çıkacak bu sefer belkide ben hedef gösterilecem sizce bu durumda napmalıyım önerilerinizi bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Neden herkes yazdığım her lafta bir ima arıyor anlamıyorum burda mağdur taraf benim, ben sadece bir çözüm yolu önermenizi istedim yargılanması gereken insanlar yerine benim üstüme gelinmesi ne kadar mantıklı, kin kusmak için yazmayın lütfen zaten yeterince zor hayatım bir anneyim ve yaptığınız yorumlara dikkat ederseniz sevinirim.
Kocam Beni Çırağıyla Paylaşmak İstedi?