Holaa🎈 Sevgili olduktan sonra ilk öpüşme bence erken olmamalı yani bu benim düşüncem. İlk buluşmada öpüşmenin bile ilerisine gidenler var neyse. Sen ne düşünüyorsun? Anlatsana biraz...🎈
Sevgili olduktan sonra ilk öpüşme ne zaman olmalı?
Yani zamanı olmaz böyle şeylerin. Belki bir hafta belki bir ay belki bir yıl sonra. İlişkideki kişilerin karakterine göre değişecektir bu. Kimisi bu konuda çok sıkı ve nettir öpüşme dahi istemez kimisi için de oldukça normaldir ve bunun için çok beklemez. Bana sorarsan zaten doğal bir şekilde kişiler bunu yaptığı için zamanı geldiği an oluverir. Önceden belirlenmez yani.
Yeri zamanı ve müsaadesi olmaz bunun öpüşmek anlık gelişir ve planlı olmaz yani ilk buluşma aman öpmeyelim diye bir yaklaşım içine girmemek lazım ya da ilk buluşmadan öpüyüm ki belki bir daha görüşemeyiz bari buraya kadar geldiğime değsin diye ☺️ spontane gelişen her şey özeldir ve içinden geldiği gibi davranmak lazım diye düşünüyorum. Canım çeker öperim yani isterse tokadı patlatıp ayrılsın umrumda da olmaz tokat atarsa bir daha öperim hatta. :)
Bence belirli bir zamanı yok. Benim kızla daha 2. Aydayız. 4. Ay gibi ilişkiye gireceğiz. 6 yılda giremeyenler var. Bu da öyle bir şey. İlişki çok iyiyse daha sevgili olunur olunmaz bile öpüşülebilir. Ama biraz mantiken düşünürsek 1 hafta 2 hafta sanırım geneli budur.
İki kişinin tüm gerçekliğini ortaya döktüğü birbirlerine tamamen güvendiği bu güven sayesinde mantıkla değil de birbirlerine sadece sevgiyle baktıkları an olmalı.
Sevgili zamanında öpüşen kız eylenilecek kızdır bir erkeğe göre. Yani eskiden öyleydi. Arada resmiyet olmadan böyle şeyler olmamalı ama dünyanın çivisi çıktı maalesef.
ben ve müstakbel kalbimi feth eden fatihim ciğerimin köşesinin paşa gönlümüz ne zaman isterse 😀😂 öyle birisi yok gerçi ama olsun benim olanı överim ben ihtimalde bile 😂
Ben Erkek arkadaşımı laboratuar da tanıdım , biraz gizlice baktım , çıkış zamanı geldiğin de ona seninle bir şey konuşacağım diyip bekletmiştim , arkasından sırtına sarıldıktan sonrasını hatırlamıyorum:)
Ilk sevgili olduğum çocukla öpüsmüştüm ilk haftasında bence ne zaman olduğunun önemi yok çünkü o an için kıpır kıpır oluyo kendini tutamıyosun cok aşıktım zaten
ılk olarak adın cok ıyı sjdjs hımym baylıyorum soruya donersek de bence opusmenın bıle zamanı var belkı bu 1 yıl surer belkı 1 ay ama gıdıp de hemen opusseydık adımız baska bıseye cıkar
Yani belirli bir süresi olmamalı hemen ilk günde öpüşülmez yani kullanmaya girer bu en ideali birbirini tam anlamıyla tanıyıp niyetleri anladıktan sonra olmalı bu işler
Simdi eskiden desem devir değişti artik ama ben sana derim ki hep öpüşme bazi kızlardan farkli ol ki erkek zor kiz sever kolay lokmayi her zaman bulur ama zoru zor bulur